Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

üsteleme bence sonuçta nasl bir rüya gördüğünü bilmiyorsun.gönlü onda olmuş olsa seninle evlenmezdi ama unutmasını da bekleme iyi yada kötü birşeyler yaşamışlar ve adam aldatılmış hatırlaması normaldir.hiç kafanı takma

Adamın elinde değil ki rüya o boşuna huzursuzluk çıkarmayın.
Ben survivor Bozokla ne rüyalar gordum bilseniz ayıplı falan. Hemde bir kere de degil kac kere. Benim bilinçaltım çok zevksiz bu durumda. Benim hiç beğendiğim biri de degil yanı.

cnm insan rüyasında hiç düşünmediği saçma sapan insanları görebliyo inan yani :) sakın düşünüdğündenmi dye kendini kaptırma hepimiz görüyoruz. senin eşin sadece sesli bi şekilde dile getirmiş. getirmeseydi haberin bile olmucaktı

uyku esnasında konuşanlar genelde sorulan sorulara cvp verirler bir dahakine sormak istediğini sorabilirsin bence

Adamin elindemi ya?
Napicaksinz hesapmi sorucaksiniz?
Bende cok sey sayiklarim, ruyamdan uyandiktan 5 dk snra unuturum. Egerki kardesjm bana " sen sunu sunu dedin gece haberin varmi?" Diye sorsa, unuttugum ruyayi tekrar hatirlarim.
Sizde aynen bunu yapicaksinz.
Sormayin.

eskisiyle alakalı etkileyici bir haber almış olabilir valla cok zor bir durum ya :/

Ne yaparsan yap, şu an eski kız arkadaşına herhangi bir şey hissetmiyor dahi olsa 4 yıl boyunca yaşanmış şeyler var. Adam gece gündüz onları düşünmese de bütün her şey o kafanın içinde. Ne yapacaksın beyninin ilgili bölümlerini mi sökeceksin? Dolayısıyla rüyasında görmesinden daha doğal bir şey de yok. Gördüğü rüyadan dolayı sorgulayamazsın ki kimseyi. Bu yüzden hesap sormalar falan bence ilişkinizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz.
O gün onunla ilgili bir şey de düşünmüş olabilir, bir parfüm kokusu, bir renk, bir yemek ne bileyim her şey herkesi hatırlatabilir; bir şeyi ya da birini hatırlamamız onu çok özlediğimiz anlamına gelmez ki her zaman, hafıza bu çağrışım yapmıştır. Yani birinden ayrıldığımızda onunla ilgili her şeyi unutabilmek mümkün mü? Belki de hiç düşünmedi bilemeyiz; bazen bin yıldır görmediğimiz insanları görmez miyiz rüyamızda?

Son düzenleme:
bence şeytan rüyasidir...
arayı bozmak için eşinin rüyasina gir.. sorasi vesselam.. daha neler
takma kafana

aldatılmak gercekten cok acı bırsey oyle unutulacak bırsey degıl , ruyaları da cıddıye almayın derım adı ustunde ruya bosuna canınızı sıkmayın esınızıde mahcup etmeyın
ısteyerek ruyasına cagırmadıgına gore :)
belkı sokakta gormustur yada benzer bı isim duymustur bu bıle o kısının kendısını aldattıgını hatırlamasına yeter
emın ol o kısıyı ruyasında gorduyse ozlemle degıl öfkeyle gormustur

Ilgiliydi ama işte dayanamadim sordum zaten sormaz olaydım
Dün gece rüyanda ne gördüğünü hatırlıyomusun dedim hayır neden sordun dedi bende eski kız arkadasınin adini sayikladin ne gördüysen dedim şasirdim rügamda birsey görmedim yemin ederim o kisi benim aklimda yok dedi ve aglamaya basladi ki bu adamin ben ilk defa agladigini gördüm

Evet sinir bozucu bir durum olabilir. Kendimi düşündüm bir an benimde kafamda ufak bir karışıklık olurdu ama bu olayın o şok kısmını atlattığında ve mantıklı düşündüğünde sahiden de büyütülecek bir şey değil. Bir çoğumuz rüyamızda neler görüyoruz ismini bilmediğimiz insan yüzleri ya da tanıdığımız fakat görüşmediğimiz insanlar. Hiç düşünmediğim halde aklıma bile gelmeyen insanlar giriyor bazen rüyama. Olabilir, sayıklaması rüyasının etkisidir. Takma kafana kimler ne dertlerden müzdaripken evliliğine bu küçük saçma konuyu dahil edip bulandırma.

Ben 3 gündür üst üste 12 sene önceki sevgilimi görüyorum rüyamda, Şu durumda eşim ne yapsın.
Allah tan sayıklama huyum yok

Takılmayın böyle şeylere, elinde olan bir şey değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…