- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
Ilgiliydi ama işte dayanamadim sordum zaten sormaz olaydımuyandıktan sonra size olan tavrı nasıldı?
Bende sizin gibi düşündüğüm için dayanamayıp sordum sormaz olaydimeski sevgilisini düşünmüyorsa bilinçaltında ne işi var?
hadi rüyasında görmesi neyse de, sayıklayacak kadar bilinçaltında olması da enteresan...
ne tepki aldınız?Ilgiliydi ama işte dayanamadim sordum zaten sormaz olaydım
bir depik atıp hırsını alsaydın, uyanıncada kabus görüyordun uyandırdım derdin :)
Ilgiliydi ama işte dayanamadim sordum zaten sormaz olaydım
bir depik atıp hırsını alsaydın, uyanıncada kabus görüyordun uyandırdım derdin :)
bu cevap arkadaşın yüreğine su serpecek kanımca :))Bu arada ben de çok sayıklarım. Bir keresinde "Ahmet" diye sayıklamışlığım var ve oysa ki Ahmet diye birini de tanımıyordum
aldatılmak gercekten cok acı bırsey oyle unutulacak bırsey degıl , ruyaları da cıddıye almayın derım adı ustunde ruya bosuna canınızı sıkmayın esınızıde mahcup etmeyınMerhabalar arkadaşlar ben iki buçuk senelik evliyim 6 ay önce doğum yaptim eşimle çok şükür iyi giden bir evliligimiz var. Eşimin nerdeyse 4 yıl konuştuğu bir kisi olmuş o kişi esimi aldatmış yalanlarini yakalamis eşim ve biz tanısmadan 2 yil önce ilişkileri bitmis. Dün gece kızımın sesine uyandim yanima aldim emzirirken eşimin mırıldandiğını duydum biraz eşime yanaştım duyabilmek için eski sevgilisinin adını söyledi iki kere ben bit anda şok tamam rüya hali kendinde değil ama ben yinede kötü oldum nasıl gördü rüyasında acaba içim içimi yiyor sabaha kadar uyuyamadim bir yanım kaldır sor dedi bir yanım boşver bilinçsizce olmuştur üstünde durma diyo nasıl davranmam lazım yardımcı olursaniz cok sevinirim iyi akşamlar.
Dün gece rüyanda ne gördüğünü hatırlıyomusun dedim hayır neden sordun dedi bende eski kız arkadasınin adini sayikladin ne gördüysen dedim şasirdim rügamda birsey görmedim yemin ederim o kisi benim aklimda yok dedi ve aglamaya basladi ki bu adamin ben ilk defa agladigini gördümIlgiliydi ama işte dayanamadim sordum zaten sormaz olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?