- 26 Ekim 2020
- 158
- 245
- 18
- 35
- Konu Sahibi kitaphuzur
-
O kardeşiniz inşallah benim gibi bir hayat arkadaşına denk gelir, kokuşuk yaşamaktan zevk almıyorsa mum olur, tek diyeceğim buYapmayana yaptıramazsınız sonra yakınmaya başlar çok fazla dert yakınıyorsunuz diye inatlar bende evde kardeşime yaptırmaya çalışırım bi işin ucundan tut diye olmuyor nasıl alıştıysa öyle gidiyor annem öyle alıştırdı kızlar iş yapar erkekler oturur diye
Nasıl mum olacak? Ne yaptınız da öyle oldu mesela ?O kardeşiniz inşallah benim gibi bir hayat arkadaşına denk gelir, kokuşuk yaşamaktan zevk almıyorsa mum olur, tek diyeceğim bu
Bastan yapmayan adam bu saatten sonra hiç yapmaz.İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum eşimin ev işi yapmaması.Sizlerden de fikir almak istiyorum.
Eşimde bende öğretmeniz. 2 küçük cocugum var. O sabahçı ben oglenci. Bu süreçte çocuklara dönüşümlü olarak bakıyoruz. O okuldan geliyor ben gidiyorum.
Onun öğlen geleceği saate kahvaltısını hazırlıyorum. Akşam okuldan gelip akşam yemeğini hazırlamaya koyuluyorum. Asla yapmıyor. Yada bulaşıkları tezgahın üstüne koyuyor. 1 gün bile bulasik yikamamistir. Aklınıza gelebilecek bütün ev işi bende. Sadece utusunu yapmam ona da iyi ki alistirmamisim.
Yine mesela bugün tüm gün elinde telefonla yattı. Ben iş yaparken arada çocuklara bakmış oldu.
Her defasında evin işlerini beraber yapalım. Bende senin gibi çalışıyorum yoruluyorum diyorum. Sanki duvara anlatıyorum. Yine aynı yine aynı. Bugün çevremdeki insanlardan örnek verdim. Beni başkalarıyla karşılaştırma diyip konuyu kapattı.
Ne yapmalıyım ya da nerede yanlış yapıyorum bana fikir verir misiniz ?
Çok doğru söylüyorsun. Zamanında annesi tarafından öyle alistirilmis ve bir şey dediğimde sende yapma diyor.Yapmayana yaptıramazsınız sonra yakınmaya başlar çok fazla dert yakınıyorsunuz diye inatlar bende evde kardeşime yaptırmaya çalışırım bi işin ucundan tut diye olmuyor nasıl alıştıysa öyle gidiyor annem öyle alıştırdı kızlar iş yapar erkekler oturur diye
keşke kardeşim olsaydınız ben beceremiyorum siz yapardınız belkiO kardeşiniz inşallah benim gibi bir hayat arkadaşına denk gelir, kokuşuk yaşamaktan zevk almıyorsa mum olur, tek diyeceğim bu
Yemek hazirlamayip, ev islerini oteleyin... esiniz evinizi vir sihrin yonettigini, düşünüyor olabilir. Her ise yetismek zorunda değiliz. Bu yüzden birakin o zaman hatasini anlar belkiİyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum eşimin ev işi yapmaması.Sizlerden de fikir almak istiyorum.
Eşimde bende öğretmeniz. 2 küçük cocugum var. O sabahçı ben oglenci. Bu süreçte çocuklara dönüşümlü olarak bakıyoruz. O okuldan geliyor ben gidiyorum.
Onun öğlen geleceği saate kahvaltısını hazırlıyorum. Akşam okuldan gelip akşam yemeğini hazırlamaya koyuluyorum. Asla yapmıyor. Yada bulaşıkları tezgahın üstüne koyuyor. 1 gün bile bulasik yikamamistir. Aklınıza gelebilecek bütün ev işi bende. Sadece utusunu yapmam ona da iyi ki alistirmamisim.
Yine mesela bugün tüm gün elinde telefonla yattı. Ben iş yaparken arada çocuklara bakmış oldu.
Her defasında evin işlerini beraber yapalım. Bende senin gibi çalışıyorum yoruluyorum diyorum. Sanki duvara anlatıyorum. Yine aynı yine aynı. Bugün çevremdeki insanlardan örnek verdim. Beni başkalarıyla karşılaştırma diyip konuyu kapattı.
Ne yapmalıyım ya da nerede yanlış yapıyorum bana fikir verir misiniz ?
Bastan yapmayan adam bu saatten sonra hiç yapmaz.
Demeyin öyleEvliliğinizin başında olsaydınız farklı yorum yazabilirdim ama çok geç artık. Aradan yıllar geçmiş iki de çocuğunuz var. Sinir bozucu anlıyorum ama bu adam böyle, değişmez artık kabullenseniz mi?
İnatlasirim diyosunO kardeşiniz inşallah benim gibi bir hayat arkadaşına denk gelir, kokuşuk yaşamaktan zevk almıyorsa mum olur, tek diyeceğim bu
Ah şu kadının düşmanı gene kadın olur lafı çok haklı o kadar paşa büyütüyorlarki evlatları kızlara gelince hertürlü ev işini bilmek öğretiliyor ben biraz törpüledim neyseki babam ev işi yapar yemek kahvaltı hazırlar bi temizlik yapmaz o kadar keşke az etraflarını temiz tutsalar canım çıkıyor temizlerken hiç temizlik bilmiyorlar ah şu erkeklerrrÇok doğru söylüyorsun. Zamanında annesi tarafından öyle alistirilmis ve bir şey dediğimde sende yapma diyor.
Elbette bu sadece benimle alakalı mevzu değil.Nasıl mum olacak? Ne yaptınız da öyle oldu mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?