Eşim ev işi yapmiyor

İşte siz çamaşırdan girin.
Donu bitsin donu, bakalım ne yapacak!!!

Cinnet geldi bana şuan, evde yok gibi yaşayın ya, bu ne rahatlık!
Besili mi aldınız siz onu, ağzımdan kötü şeyler çıkacak valla...

Ne istiyosun tepsiyi kafasına mi geçirsin dur daha yeni deprem atlattık yeterince sarsildiksakin şş

Salak ben ilk evlendigimde utusunude yapıyordum. Sonra bir gün gömleğini utuledim. Utusunu beğenmemiş. Ee begenmediysen kendin utule bundan sonrada utulemiyorum dedim. Halada utulemem. İyi ki o zaman beğenmemiş ondan bari kurtulmusum

Ne istiyosun tepsiyi kafasına mi geçirsin dur daha yeni deprem atlattık yeterince sarsildiksakin şş
Nefret ediyorum kendi işini kendi beceremeyen insanlardan.
Erkeklerde bu tip, kadınlarda da ‘o erkek işi, kocam anlar, ben mi yapacağım vs’ premseslerden.
Şu hayatta kimseye yük olmadan güzelce ihtiyacını karşılayarak yaşamak çok mu zor...

Yemek yapmadığım zamanda dışarıdan söyleyelim diyor. Adamda iş yapmamak için çareler tükenmiyor.Hatta ben yakindigimda boşver yapma o zaman dışardan söyleriz temizlik şirketine temizleyiriz diyor. İşin içinden her türlü cikiyor

Ben 5 yila yakin zamandir evliyim heralde 10 kez ev işi yaptığını görmüşümdürAnne eğer yardim ister teşvik ederse cocuk ileri yaşlarda da sorumluluk hisseder yapar

E tamam işte yardımcı almanıza bir şey demiyorsa o şekilde halledin

Demek ki beğenmediği şeyde iş başa düşünce yapıyor, çocuklarınkini yapın eşinizinkileri bırakın siz.
Ya da öyle baştan savma yapın ki mecbur kalsın.

Bulmuş sessiz kadını, oh ne ala memleket.
Arkadaşım bu hayata 1 kez geldim, onda da kocama hizmetçi olma.
Beraber ortak bir yaşamı sırtlamak amaç, sana gram faydası yoksa senin de ona dokunmasın.
Amiplikten insanlığa terfi etsin.
Diyeceklerim bu kadar.

Ben ev işi yapmayan insanı evde tutmam. Alışmayan insan yapmaz sözüne de artık hiç katılmıyorum. Geçen arkadaşlar ile konuşuyoruz. Evde doğru dürüst iş yapmayan adamlar evde kalıp çalışma olmayınca neler neler yapmışlar. Bu kadın arkadaşlar da normalde çalışıyor bu arada. Hatta ev işi ne zormus şunu mu alsak bunu mu alsak demeye başlayanlar varmış. Madem yine de yapmıyor haftada 3 yardımcı alın. Bakıcı ücretiniz yokmuş önün yerine sayın. Tekrar diyorum alışama diye bir şey yok

Hayatcım benim ki de fazla is sever.Bi sal adam ya bi sal.Gel beraber dagitalim.Oyuncaklar yerde kalmayacakmis bu saatte oyuncak topladik.Sabah yine aticaklar yere zaten mantigi ne dimj :))

Biizmde karsilikli yorulmaca.Misafir gelse yemegi o yapar kendi seviyor.Is yapamadigi zaman arar sunu yaptinmi der, he derim .Gece gelir kontrol eder.Anasi bi gelsin ogluna is yaptiriyorum dicem.Oturucam boyle ayak ayak ustune atip..Biliyor da mallarıni hoş

Ben 5 yila yakin zamandir evliyim heralde 10 kez ev işi yaptığını görmüşümdürAnne eğer yardim ister teşvik ederse cocuk ileri yaşlarda da sorumluluk hisseder yapar
Benim oğlanlar 2 yaşından beri bulaşık makinesi boşaltır, şimdi 3 ve 4 oldular ve ev süpürüyor, çamaşırları atıyorlar babalarıyla.

12 yaşlarına geldiğinde bütün sorumluluklarını kendilerinin halletmesini isteyeceğim, kızım olsa bunu yapmazdım ama gelecek nesil erkeklerin bir zahmet kadınların üzerinden yüklerini çekmeleri şart.

Ya hiç temizlik yapmayın hiç yemek yapmayın hep dışarıdan alsın o hizmetleri bakalım da nasıl geciniliyormus öyle görsün iki maaş bile yetmez o dediğiniz şeylere. Bence siz çok yumuşak davranıyorsunuz. iki ay yapmayın bak. Birikiminiz varsa ya oradan yemeye başlar ya da eksiye düşer. Siz de bu dönemde bir şeyler alim hatta ekstra. O zaman anlar. Sert olun ya... bırakın dağınık kalsın. Bırakın ac kalsın. Bir şey olmaz ne size ne çocuklara.

Maşallah diyelim sizin ki tam anlamiyla denge.

Sorun yardımcı alıp almamak değil ki onun yardım etmemesi. Kendini sorumlu hissetmemesi. O da işin ucundan tutsa zaten hiç gerek kalmayacak.
Diyelim ki verilen tavsiyeleri denediniz yine de yardım etmiyor ee napacaksınız eşim yardım etmiyor önemli olan buydu deyip bütün yükü sırtlanmaya devam mı edeceksiniz. Yardımcı alarak en azından iş yükünden kurtulmuş olursunuz

Oglum 6 yasinda is yapiyor.Camasir asiyor,bulasiklari lavaboya koyuyor.Yatak topluyor,benimle toz alip yer siliyor.Yemek yapmama yardim.ediyor.Bunu severek yapiyor.

Kizim tum gun yatar ogluma hizmet ettirir ah bu kizlar...Yapmasin kuzum ben ona bakarim kocasi ilerde illa ki bi bardak getir diyecek bikmasin zaar

Bu yorumum ne kadar doğru olacak Bilemiyorum ama sonuçta kendi tecrübelerimizi paylaşıyorsak arada dişinizi gösterin derim. Hani bıraktınız etraf dağınık pis kaldı, adam da aldırış etmiyor... Bu şekilde ders almadıysa kızarak söyleyin bu ev 3 gündür bu şekilde hiç mi dokunmuyor sana deyin. Hep ben yapmayacağım sen de yapacaksın deyin. Emir kipiyle konuşun kızın biraz. Yoksa kendi hâline bırakır hele de her işi yapmaya devam ederseniz geçmiş olsun bunlar hep sizin göreviniz olarak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…