Çocuk olmadan iş paylaşımını öğrettin öğrettin yoksa çok zor , sabırla kararlılıkla öğrenecek asla vazgeçmeArkadaşlar eşim ev işlerinde yeterince yardımcı değil her iş bana bakıyor. Az önce eve geldi ve evime acil iş nedeniyle yani para kazanabilmek için çağırdığım biri gelecek etrafı topluyorum zerre umrunda değil koltuğa yatmış. Sonra ben gerilince söyleseydin madem yaprdım diyor yani ben yıldım kör mü görüyor koşunuyorum. Bu adam haytımdan çıksa hayatımda zerre değişiklik olmaz. Beni bu düşüncelere itiyor lütfen akıl verin ne yapayım. Bu arada iyi bir işim var tahsilli kendi ayaklarım üzerinde duran bir bayanım. Çocuk yok.
Söyleyin. Toplumumuzda erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor. Istediginizde yapmıyorsa asil.sorun benceArkadaşlar eşim ev işlerinde yeterince yardımcı değil her iş bana bakıyor. Az önce eve geldi ve evime acil iş nedeniyle yani para kazanabilmek için çağırdığım biri gelecek etrafı topluyorum zerre umrunda değil koltuğa yatmış. Sonra ben gerilince söyleseydin madem yaprdım diyor yani ben yıldım kör mü görüyor koşunuyorum. Bu adam haytımdan çıksa hayatımda zerre değişiklik olmaz. Beni bu düşüncelere itiyor lütfen akıl verin ne yapayım. Bu arada iyi bir işim var tahsilli kendi ayaklarım üzerinde duran bir bayanım. Çocuk yok.
İnsan her seferinde söylemeye yılıyor yanı görüyor acil ev topluyorum para kazanmak için evime ek iş almışın orda öylece yatıyor böyle bir insan nasıl düşüncesiz olabiliyorSöyleyin. Toplumumuzda erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor. Istediginizde yapmıyorsa asil.sorun bence
Biz düşünüp söyleyince o işi tamamen o mu yapmış oluyor peki?Söyleyin. Toplumumuzda erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor. Istediginizde yapmıyorsa asil.sorun bence
İnsan her seferinde söylemeye yılıyor yanı görüyor acil ev topluyorum para kazanmak için evime ek iş almışın orda öylece yatıyor böyle bir insan nasıl düşüncesiz olaSöyleyin. Toplumumuzda erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor. Istediginizde yapmıyorsa asil.sorun bence
aynen öyle canımBir soylerim iki soylerim ucuncude cildiririm sahsencinnet gecirmis gibi yapip yastigi yorgani yerlere calar gozunu korkuturdum yeteeeerrrr biktim surekli tek basima ev toparlamaktan zerre yardimin yok hicmi insafin yok be adam hicmi aciman yok yeteeerrrrr diye bagirip cagirirdim kesin
Biraz dominant olun soz dinlettirin oyle yada boyle yoksa yan gelip yatar bu okuzler
Özel ders veriyorum maske takarak mecbur eve çağırmak durumundayımSöylemekten yıldım diyorsunuz ama en önemli sıkıntı dağınıklık algısının farklı
Yani muhtemelen sizin dağınık diye topladığınız ev, eşinize dağınık gelmez
Ayrıca pandemide eve neden tanımadığınız birini çağırdınız, gidin açık havada kafede oturun hem toplamakla da uğraşmazdınız
Erkekler de düşünsün diyoruz, haklıyız da ama iki farklı kişi farklı düşünüyor
Mesela ben bu yaşımda hala bayram için neden yatak odasında temizlik yapıldığını anlayamam yani kirlerince temizlenir ama bayram temizliği aldı altında yatak odasını temizlemek bana göre makul değil
Erkeklerin bir bölümü sorsak temizlenir der çünkü öyle görmüştür ama kendisine kalsa temizlemez
Eşiniz daha işiniz olduğunu düşünemiyor olabilir, topladınız bitti diye düşünmüştür şunu şunu yap diye söyleyin
Özel ders veriyorum maske takarak mecbur eve çağırmak durumundayım
Hem acil ev topluyorum misafir gelecek diyorsunuz hemde buraya konu açıyorsunuz ilginç valla buraya yazacağıma eşime söylerim yardım et diyeArkadaşlar eşim ev işlerinde yeterince yardımcı değil her iş bana bakıyor. Az önce eve geldi ve evime acil iş nedeniyle yani para kazanabilmek için çağırdığım biri gelecek etrafı topluyorum zerre umrunda değil koltuğa yatmış. Sonra ben gerilince söyleseydin madem yaprdım diyor yani ben yıldım kör mü görüyor koşunuyorum. Bu adam haytımdan çıksa hayatımda zerre değişiklik olmaz. Beni bu düşüncelere itiyor lütfen akıl verin ne yapayım. Bu arada iyi bir işim var tahsilli kendi ayaklarım üzerinde duran bir bayanım. Çocuk yok.
Siz haklisiniz. Çözüm olarak aklima bu geldiİnsan her seferinde söylemeye yılıyor yanı görüyor acil ev topluyorum para kazanmak için evime ek iş almışın orda öylece yatıyor böyle bir insan nasıl düşüncesiz olabiliyor
Biz düşünüp söyleyince o işi tamamen o mu yapmış oluyor peki?
Zihin yorgunluğunu ne yapacağız?
Kiyamam siz kesinlikle haklisinzİnsan her seferinde söylemeye yılıyor yanı görüyor acil ev topluyorum para kazanmak için evime ek iş almışın orda öylece yatıyor böyle bir insan nasıl düşüncesiz ola
aynen öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?