- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Ben de mini anlamistim girene kdr konuyane yalan soyleyeyim etek deyince mini etek anladim. demek ki mini etek giyseniz allah korusun recm uygulayacak.
Sizinki de ayni miydi?:)O tiple hayat geçmez. Bende vardı bir tane, eskiciye verip yerine leğen ve mandal aldım.
Sözde çok dindardı, çocuklarımın yanında pantolonla dolaştığımda cehennemden bir zebaninin beni çatalla alıp kazana atacağına inanırdı. Sonra da tartışınca sırf sinir etmek için namusuma laf ederdi. Az şerefsiz değildi rahmetli.Sizinki de ayni miydi?:)
Hayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorumEşiniz çok tutucu biri de ileride dışarıda da evde giyindiğiniz gibi giyinmek istersiniz diye mi karşı çıkıyor? Sebebini söyledi mi?
Ne degisik adamlar var ya kurtulmussunzSözde çok dindardı, çocuklarımın yanında pantolonla dolaştığımda cehennemden bir zebaninin beni çatalla alıp kazana atacağına inanırdı. Sonra da tartışınca sırf sinir etmek için namusuma laf ederdi. Az şerefsiz değildi rahmetli.
Evlenmeden once nasildi bu tutuculuk ?hic anlamismiydinizHayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
Boyle adamlar varmi bu devirde halâ ya .Sözde çok dindardı, çocuklarımın yanında pantolonla dolaştığımda cehennemden bir zebaninin beni çatalla alıp kazana atacağına inanırdı. Sonra da tartışınca sırf sinir etmek için namusuma laf ederdi. Az şerefsiz değildi rahmetli.
Hiçbir fikrim yok pantolan,tayt,eşofman candır etekle pek rahat edemiyorum ben meselâ .Bu forumda çok okudum bunu ya. Etek giyince noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?