Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim başlığa bakınca adamın etek fantazisi var sandım
Ben de öyle sandım ne yalan soylim. Hatta dedim ki adam herhalde miniminnacik etek giydiriyor kadin totosunu üşütüyor falan kafamdan 10 saniye içinde geçen drama

Acaba babasi da mi zamanında annesine böyle davranmış bazi davranışlar ve huylar genetik malesef
Yo hiç tesettüre riayet eden bir aile değil ki, kız kardeşi yeğenleri gayet açık hiç bir şey dediğini duymadım onlara, ya dışarıdan bakınca o kadar modern duruyor ki ama kafasının içini anlaman imkansız,

Aa dışarda da giyiyormuşsunuz evde derdi neymiş ki aman hiç anlamadım
Ah bende anlasam yazar mıyım buraya canım sıkıla sıkıla, belki başına gelen vardır ben de şuan sadece onu takmamayaı duymamayı seçiyorum ama korkutuyor bu durum beni daha çocuğumuz yok ya kızım olurda ona da yaparsa böyle ben katlanamam kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmaz tesettürlü olmak ya da olmamak dini nasıl ne kadar bildiğin yaşadığınla alakalı ben asla zorla kapanmadım gayet bilinçli bir şekilde kendi rızamla örtündüm

Eşiniz ailesinden öyle gördügü icin bu durumu yanlış sanıyor galiba.bu konuyu dini sebeple sorun yapıyorsa o açından da yanlış biliyor çünkü orası sizin eviniz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz yanında da.ona da bunu anlatın evde sürekli etek gitmeniz zor olur yani

Peki sorduğunuzda mantıklı cvp verebiliyor mu?
Düşüncesi çok saçma hic bir dinde de yok kadının evde eşinin yanında kapalı olması kuralı.
Kendi kendine bir kural mı koyuyormus?
Çok ilginç

Ciddimisiniz siz ya:))
Ben de disarida kapali giyerim ama evde rahat giyinirim yani,esimin agzi kulaklarina varir ne kadar rahatsam o kadar:)
Neden boyle sacmalasin diyecegim ama sacmalayada bilir,bilemedim

AYnen öyle anlattım zaten ben bilgisiz cahil birisi değilim mahrem birinin yanında bağrımı böğrümü de açmam, ama sapla samanı karıştırmış bizim ki,

Allah Allah daha ne model adamlar okuyacağız.
Benim bı akrabama eşi kapan dedi, ok kapanirim ama sende elinde tespih, şalvar ve takke takacaksın dedi.
Ooooo adam bı köpürdü çünkü kendisi süper güzel giyinir ve bakımlı bı adam.
Hayır yapamam dedi eside e o zaman bende senin için yapamam dedi konu kapandı.

Eşiniz evde sizin uzun elbise giymenizi istiyorsa sende şalvar giy deyin.
Dışarıda makyaj yapmaniza karışıyor ise sende sakal tıraşı olma de.

Sizden istediginin mutlaka kendinde bı karşılığı vardır. Bakalım beyiniz ne tepki verecek.

Son düzenleme:
Kimisi de annem ayiplar dedem ayiplar diye ses cikarasi geliyor,sinir oluyorum onlara da.
Kizi gorup evlenmissin,sonra ne mudahalesi?
Kardesim olsa hos gormem valla,esine mudahale edecek olan bastan evlenmesin..

Anladığım kadarıyla dini ya da hurafelere dayanan bir inancı yok. Üzgünüm ama bedeninle bir alıp veremediği var gibi geldi bana.

Peki sorduğunuzda mantıklı cvp verebiliyor mu?
Düşüncesi çok saçma hic bir dinde de yok kadının evde eşinin yanında kapalı olması kuralı.
Kendi kendine bir kural mı koyuyormus?
Çok ilginç
Dediğim gibi saçma sapan şeyler söyledi ben mantıklı bir açıklama duyamadım henüz zaten de yok insan eşinin yanında da kapalı gezecekse ayrı evde yaşamamın manası ney insanlar sırf bu rahatlıktan ayrı evler istiyor köyde değiliz ki her an kapıya birisi glesin sitede oturuyorum kamera var eve gelmeden kırk kere kapılardan geçiyorlar ben o sırada yeni baştan elbise bile yaparım o kadar saçma ki anlamıyorum,

gozunu alistirmalisin bence. evlenene kadar cevresindeki yani ailedrki kadinlari hep boyle gordugu icin bir kaliba koymus evde kapali gezilir diye. disarida zaten kapali oldugunu eve gelince de rahat etmek istedigini soyle. dedigim gibi gozunu alistir sen istedigin hibi giyin. mecbur alisicak

Anladığım kadarıyla dini ya da hurafelere dayanan bir inancı yok. Üzgünüm ama bedeninle bir alıp veremediği var gibi geldi bana.
Bana da öyle geliyor dicem ama zayıftım evlendiğimde herkesin dikkatini çekiyordu zayıflığım ama balık etli olduğum için yine de vücut hatlarım vardı ama o zaman da böyleydi şuan kilom var evet ama mide bulandırmıyor kilonun güzel olduğunu da söylemiyorum zaten hormonal stres kaynaklı aldım

Yorumlarınızı da okudum, eşinizin sizinle bir derdi var gibi geldi.
Çünkü şu sebepten denilecek birşey yok, aileden öyle görmüş desenize değil, bu tarz şeyleri dine bağlarlar öyle bir durumda yokmuş.
Çok mantıksız isteği.
Kulak arkası edin.
Gece yatarken, yazın evinizde istediğinizi de giyin.
Saçmalamasın eşiniz.
Eviniz de isteğinizi giyersiniz.

Göbekli bir insan olarak alındım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…