- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Ben de öyle sandım ne yalan soylim. Hatta dedim ki adam herhalde miniminnacik etek giydiriyor kadin totosunu üşütüyor falan kafamdan 10 saniye içinde geçen dramaYemin ederim başlığa bakınca adamın etek fantazisi var sandım
Aa dışarda da giyiyormuşsunuz evde derdi neymiş ki aman hiç anlamadımE ama buda saçma işte dışarıda pantolon da giyiyorum bazen dar giydiğimde oluyor bazen beyaz giyiyorum nadiren problem çıkartıyor çok vücut hatlarım ortada olursa,
Yo hiç tesettüre riayet eden bir aile değil ki, kız kardeşi yeğenleri gayet açık hiç bir şey dediğini duymadım onlara, ya dışarıdan bakınca o kadar modern duruyor ki ama kafasının içini anlaman imkansız,Acaba babasi da mi zamanında annesine böyle davranmış bazi davranışlar ve huylar genetik malesef
Neye sasirmistiniz,annesi tayt esofman giymeyenler var diye mi:))Yani muhtemelen evde kiz kardesleri annesi vs bile tayt esofman giymemiş.. oyle aileler var ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.
Ah bende anlasam yazar mıyım buraya canım sıkıla sıkıla, belki başına gelen vardır ben de şuan sadece onu takmamayaı duymamayı seçiyorum ama korkutuyor bu durum beni daha çocuğumuz yok ya kızım olurda ona da yaparsa böyle ben katlanamam kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmaz tesettürlü olmak ya da olmamak dini nasıl ne kadar bildiğin yaşadığınla alakalı ben asla zorla kapanmadım gayet bilinçli bir şekilde kendi rızamla örtündümAa dışarda da giyiyormuşsunuz evde derdi neymiş ki aman hiç anlamadım
Peki sorduğunuzda mantıklı cvp verebiliyor mu?Yo hiç tesettüre riayet eden bir aile değil ki, kız kardeşi yeğenleri gayet açık hiç bir şey dediğini duymadım onlara, ya dışarıdan bakınca o kadar modern duruyor ki ama kafasının içini anlaman imkansız,
Ciddimisiniz siz ya:))Yo hiç tesettüre riayet eden bir aile değil ki, kız kardeşi yeğenleri gayet açık hiç bir şey dediğini duymadım onlara, ya dışarıdan bakınca o kadar modern duruyor ki ama kafasının içini anlaman imkansız,
AYnen öyle anlattım zaten ben bilgisiz cahil birisi değilim mahrem birinin yanında bağrımı böğrümü de açmam, ama sapla samanı karıştırmış bizim ki,Eşiniz ailesinden öyle gördügü icin bu durumu yanlış sanıyor galiba.bu konuyu dini sebeple sorun yapıyorsa o açından da yanlış biliyor çünkü orası sizin eviniz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz yanında da.ona da bunu anlatın evde sürekli etek gitmeniz zor olur yani
Ben görücü usulu evlenmedim yalnız severek isteyerek evlendimGörücü usulü yasaklansın
Kimisi de annem ayiplar dedem ayiplar diye ses cikarasi geliyor,sinir oluyorum onlara da.Eşiniz ailesinden öyle gördügü icin bu durumu yanlış sanıyor galiba.bu konuyu dini sebeple sorun yapıyorsa o açından da yanlış biliyor çünkü orası sizin eviniz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz yanında da.ona da bunu anlatın evde sürekli etek gitmeniz zor olur yani
Anladığım kadarıyla dini ya da hurafelere dayanan bir inancı yok. Üzgünüm ama bedeninle bir alıp veremediği var gibi geldi bana.Yok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,
Dediğim gibi saçma sapan şeyler söyledi ben mantıklı bir açıklama duyamadım henüz zaten de yok insan eşinin yanında da kapalı gezecekse ayrı evde yaşamamın manası ney insanlar sırf bu rahatlıktan ayrı evler istiyor köyde değiliz ki her an kapıya birisi glesin sitede oturuyorum kamera var eve gelmeden kırk kere kapılardan geçiyorlar ben o sırada yeni baştan elbise bile yaparım o kadar saçma ki anlamıyorum,Peki sorduğunuzda mantıklı cvp verebiliyor mu?
Düşüncesi çok saçma hic bir dinde de yok kadının evde eşinin yanında kapalı olması kuralı.
Kendi kendine bir kural mı koyuyormus?
Çok ilginç
gozunu alistirmalisin bence. evlenene kadar cevresindeki yani ailedrki kadinlari hep boyle gordugu icin bir kaliba koymus evde kapali gezilir diye. disarida zaten kapali oldugunu eve gelince de rahat etmek istedigini soyle. dedigim gibi gozunu alistir sen istedigin hibi giyin. mecbur alisicakEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Bana da öyle geliyor dicem ama zayıftım evlendiğimde herkesin dikkatini çekiyordu zayıflığım ama balık etli olduğum için yine de vücut hatlarım vardı ama o zaman da böyleydi şuan kilom var evet ama mide bulandırmıyor kilonun güzel olduğunu da söylemiyorum zaten hormonal stres kaynaklı aldımAnladığım kadarıyla dini ya da hurafelere dayanan bir inancı yok. Üzgünüm ama bedeninle bir alıp veremediği var gibi geldi bana.
Göbekli bir insan olarak alındımEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?