Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok öyle şeyler bildiğini sanmam, kendisi antlayay tatile gidip gayet şortla bikinili kadınlarla denize giren birisi, tamam ben kapalıyım ama ben kendi istediğim için kapakıyım ailemin yanında bile ben daha rahattım babamla denize girdiğimi çok bilirim erkek kardeşlerimin tişörtleriyle gezerdim evde şimdi alemin evinde bile tişört giysem bu ne hal diyor ben normalde çok bakınlıydım resmen hayattan soğuttu kendime güzel çamaşırlar aluyordum bu ne böyle dantelli dantelli gezme bıraktım artık pamuklu beyaz siyah giyiyorum her şeyden hevesim kaçtı bir çiçek gibi soldurdu beni

İzin vermeyin. Saçmalıyor çünkü eşiniz.

Ozel hayatta nasil?

Evlenmeden once bu adamin bu tavirlariylariyla hic karsilasmadinizmi?
Konuşun sakince boyle giyinmek hosuma gidiyo evde kimse yokken etekle dolasamam diyin bitirin sizin kıyafetinize karışabilirmi ne munasebet.
Hayır karşılaşmadım tabi ki yanında taytla da gezmediğim için he tepki verir bilmem eskiden etek gömlek giyerdim sadece buluşurduk mesela hiç demezdi ya da kısa bir tunik giysem anlamıyorum ki sorun ne Bunun içinde boşanılmaz yani bırakılmaz bunun haricinde karışmaz öyle dışarıda ne giydim ne ettim nere gittim geldim,

Anlıyorum size karşı aşırı bir kıskançlığı var o zaman dini hassasiyetten ziyade. Gerçi evin içinde ne kıskançlığı olacak onu da çözemedim

Buna bi dur deyin bence yoksa aldığınız nefese bile karışacak

Tabiki boşanın denmez ama böylede ömür gecmezki.
Karşılasmadinizmi derken kıyafetinize karışırmı demek istemiştim karısmıyomuşta evlenince ne değismis daha rahat olmasi lazimken sizi sıkmaya başlamış. Güzellikle konuşucaksınız başka çözumü yok sizi anlayana kadar konuşucaksinız o etek giy dedi diyede giymeyin rahat edemiyorum diyip oturun.

İzin vermeyin. Saçmalıyor çünkü eşiniz.
Yok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,

Bedeninden iğreniyorsa niye evlenmiş derdim :/ Yatakta bile mi bu ney diyor Afedersiniz ama salak salak konuşuyor ya. Sıradanlaşır ne Allah aşkına.

E ama buda saçma işte dışarıda pantolon da giyiyorum bazen dar giydiğimde oluyor bazen beyaz giyiyorum nadiren problem çıkartıyor çok vücut hatlarım ortada olursa,

Acaba babasi da mi zamanında annesine böyle davranmış bazi davranışlar ve huylar genetik malesef

Aynı benim eşimde öyle idi birazda aileden görme oluyor bu kv evde hep etekle durur o yüzden banada derdi önceleri bende artık takmıyorum takmayınca da zaten seslenmiyor artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…