- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Yok öyle şeyler bildiğini sanmam, kendisi antlayay tatile gidip gayet şortla bikinili kadınlarla denize giren birisi, tamam ben kapalıyım ama ben kendi istediğim için kapakıyım ailemin yanında bile ben daha rahattım babamla denize girdiğimi çok bilirim erkek kardeşlerimin tişörtleriyle gezerdim evde şimdi alemin evinde bile tişört giysem bu ne hal diyor ben normalde çok bakınlıydım resmen hayattan soğuttu kendime güzel çamaşırlar aluyordum bu ne böyle dantelli dantelli gezme bıraktım artık pamuklu beyaz siyah giyiyorum her şeyden hevesim kaçtı bir çiçek gibi soldurdu beniBenim de aklımda şöyle pileli kısacık etekler canlandı ay giy gitsin diyecektim. Dini yorum olmaması açısından çok detay vermeyeyim ama banyoda bile meleklerin izlediği söylenir eşin de o inançtan yola çıkmış sanırım.
İzin vermeyin. Saçmalıyor çünkü eşiniz.Hayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
Ozel hayatta nasil?Yok öyle şeyler bildiğini sanmam, kendisi antlayay tatile gidip gayet şortla bikinili kadınlarla denize giren birisi, tamam ben kapalıyım ama ben kendi istediğim için kapakıyım ailemin yanında bile ben daha rahattım babamla denize girdiğimi çok bilirim erkek kardeşlerimin tişörtleriyle gezerdim evde şimdi alemin evinde bile tişört giysem bu ne hal diyor ben normalde çok bakınlıydım resmen hayattan soğuttu kendime güzel çamaşırlar aluyordum bu ne böyle dantelli dantelli gezme bıraktım artık pamuklu beyaz siyah giyiyorum her şeyden hevesim kaçtı bir çiçek gibi soldurdu beni
Kesinlikle yahu. Evde de mi rahat edemeyeceğiz.Hiçbir fikrim yok pantolan,tayt,eşofman candır etekle pek rahat edemiyorum ben meselâ .
Hayır karşılaşmadım tabi ki yanında taytla da gezmediğim için he tepki verir bilmem eskiden etek gömlek giyerdim sadece buluşurduk mesela hiç demezdi ya da kısa bir tunik giysem anlamıyorum ki sorun ne Bunun içinde boşanılmaz yani bırakılmaz bunun haricinde karışmaz öyle dışarıda ne giydim ne ettim nere gittim geldim,Evlenmeden once bu adamin bu tavirlariylariyla hic karsilasmadinizmi?
Konuşun sakince boyle giyinmek hosuma gidiyo evde kimse yokken etekle dolasamam diyin bitirin sizin kıyafetinize karışabilirmi ne munasebet.
Anlıyorum size karşı aşırı bir kıskançlığı var o zaman dini hassasiyetten ziyade. Gerçi evin içinde ne kıskançlığı olacak onu da çözemedimHayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
Buna bi dur deyin bence yoksa aldığınız nefese bile karışacakYok öyle şeyler bildiğini sanmam, kendisi antlayay tatile gidip gayet şortla bikinili kadınlarla denize giren birisi, tamam ben kapalıyım ama ben kendi istediğim için kapakıyım ailemin yanında bile ben daha rahattım babamla denize girdiğimi çok bilirim erkek kardeşlerimin tişörtleriyle gezerdim evde şimdi alemin evinde bile tişört giysem bu ne hal diyor ben normalde çok bakınlıydım resmen hayattan soğuttu kendime güzel çamaşırlar aluyordum bu ne böyle dantelli dantelli gezme bıraktım artık pamuklu beyaz siyah giyiyorum her şeyden hevesim kaçtı bir çiçek gibi soldurdu beni
Tabiki boşanın denmez ama böylede ömür gecmezki.Hayır karşılaşmadım tabi ki yanında taytla da gezmediğim için he tepki verir bilmem eskiden etek gömlek giyerdim sadece buluşurduk mesela hiç demezdi ya da kısa bir tunik giysem anlamıyorum ki sorun ne Bunun içinde boşanılmaz yani bırakılmaz bunun haricinde karışmaz öyle dışarıda ne giydim ne ettim nere gittim geldim,
Yok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,İzin vermeyin. Saçmalıyor çünkü eşiniz.
Bence dini görüşü sebebiyle eşinin erkek kıyafeti giymesini istemiyor( onun kafasına göre yazmaya çalıştım)Bu forumda çok okudum bunu ya. Etek giyince noluyor ki.
Çok msj var kusura bakmayın, özel hayat derken yatak odası mı gayet anlayışlıdır benim isteklerimi önemser sevgisni çok öyle devamlı göstermez ama,genel olarakta öyledir ama bu konu da neden böyle anlamış değilim,Ozel hayatta nasil?
Bedeninden iğreniyorsa niye evlenmiş derdim :/ Yatakta bile mi bu ney diyorYok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,
E ama buda saçma işte dışarıda pantolon da giyiyorum bazen dar giydiğimde oluyor bazen beyaz giyiyorum nadiren problem çıkartıyor çok vücut hatlarım ortada olursa,Bence dini görüşü sebebiyle eşinin erkek kıyafeti giymesini istemiyor( onun kafasına göre yazmaya çalıştım)
Ama beyefendi istediğini giyse konu sahibi de kendi istediğini daha iyi olur yani saygı duymalı eşine
Acaba babasi da mi zamanında annesine böyle davranmış bazi davranışlar ve huylar genetik malesefArkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?