- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Benimde aklıma ilk o geldi .Hatta ne güzel diye düşündüm aşk dolu bir yuva aşk dolu bir adam . Ama tam tersiymiş.Eşiniz evde mini etekle gezmenizi istiyor sandım :) uzun etekle evde gezilir mi yahu ne öyle nine gibi, esinizde bi tuhaf millet bakımlı eş ister eşiniz tam tersi.
Git eşine de ki cehennem ol benim aklım bana yetiyor. Bunlar ne ya ne zannediyorlar kendilerini evde ne giyecegini de ona soracaksan yani öl daha iyi bu ne saçmalık. Bu sefer dediği gibi giyinsende yarın bakımsız diyecek. Birde kadınları anlamak zor derler!EŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Bende ya, hatta konu sahibi 'kış günü üşüyorum, evde mini etekli dolaşmaktan hasta oldum' diye devam edecek sandım ama bambaşka bisey çıktıBenimde aklıma ilk o geldi .Hatta ne güzel diye düşündüm aşk dolu bir yuva aşk dolu bir adam . Ama tam tersiymiş.
Ayy vallahi öyle oldugörmuş çatalı aylık 1800 lira olarak ahaha. sevindim senin adına. çok mutlu ol.
valla kk daki kocalarından dayak yiyen, kocası aldatıp susan bazı eğitimli kadınlar da örnek alsınlar seni, herkese rağmen boşayacam dedin boşadın, sıfırdan başladın. sefan olsun.
Varsayım tabi bu aldattığını düşünmüyorum ama önceden tanıdığı birine benzetiyorsa onu bilemem kafasının için göremiyorum, cinsel anlamda sorun yok sadece kendisi rahatsız öyle herkes gibi hafta 5-6 kere olmuyor , kendi gücümüz isteğimiz rahatımıza göre oluyor sırf bu yüzden çocuk yok düzenli her an her dakika yapmıyoruz çünkü bunu bir işe çevirmek istemiyoruz aşkla sevgiyle özlemle olsun istiyoruz yatak odasıyla problemimiz yok,dediğim gibi kendisi kalp hastası genç yaşta,Yasadigim bir seyden degil ama bu kadar anormal tepki veren kisi olsa olsa aldatiyor olabilir. Aldattigi kadina benzetiyor olabilir diye düşündüm. Yanlis anlamadiysam cinsel anlamda da sorunlariniz varmis, benim aklima bu geldi....
Konuştum tabi ki çok defa konuştum, diyelim alıştığı o kıyafetleri giydim farketmiyor fazla ama yeni farklı bir şey alınca hemen diyor niye giydin bunu yine başa sarıyoruzAslında kilonuzdan dolayı giymenizi istemese bile ( öyle bir hakkı da yok tabi ki), süslenmenize karışması da tuhaf. Sonuçta süslenirseniz daha güzel olursunuz, eşiniz sizi neden daha güzel görmek istemiyor çok çözemedim. Cinsel isteğinde de bir değişiklik yoksa sıkıntı kilo almanız olmayabilir.
Eşinize daha önce bu tavırlarının size kendinizi kötü hissettirdiğini ve böyle davrandıkça sizi bakımsızlığa ittiğini anlatmaya çalıştınız mı daha önce?
En sonda hepsini çıkarıp dolanırmışım öyleceSize yakıştıramıyordur yani kişiliğinize .Hep dışarıda öyle görünce ağır oturaklı olarak falan. Zamanla aşacaktır bence eşiniz inada bindirmeyin .Yavaş yavaş yumuşak geçişler tayt değil bol eşofman sonra dar paça eşofman sonra tayt sonra kapri en son şort la bitirirsiniz
Ha ha en son kilot diyecektim ayıp olmadın dedimEn sonda hepsini çıkarıp dolanırmışım öyleceDoğru olabilir buda bir bakış açısı ama ben normal biriyim hatta güleryüzlü gayet konuşkan neşeliyim ağırbaşlı olduğum çok söylenemez
Ayy vallahi öyle olduAma bu konuda kk'nın payı çok büyük. Evliyken hep düşünürdüm keşke nişanlılık sürecinde bu siteyi keşfetmiş olsaydım. O zaman hiç bunları yaşamak zorunda kalmaz, kaçar gider, kendime yeni bir hayat kurardım. Olsun 10 yıl geç oldu ama oldu. 2 tatlı çocuğum da yanıma kar kaldı
Pantolona bir şey demedi sanki evin içinde , ama tayt pijama hele de böyle aşağısı lastikli şeylere gıcık oluyormuş, yok bence yatak odası da sorunumuz yok ben mutluyum genel anlamda da mutluyum ama evde giyim konusunda sıkıntım var mesela iç çamaşır hiç öyle fantezi gecelik falanım yoktur almadım daha nişanlıyken girişmedim o işlere bana goş helmihordu mesela daha evlenmeden öyle şeyler almak evlendikten sonra alırım dedim şortum vardı bir tane böyle satenimsi gib onu giydim bir kere bu neböyle dedi yani gayet güzeldi fiziğim o zaman yine de beğenmedi, irite etti sonra beni hepsinden hevesim kaçtıYanlış anlamadım dimi
Pantolon tayt vs buna karşı öyle mi evin içinde?
Hatlarını beğenmiyor desem,cinsel hayattınız zaten sorun olurdu...kaldı ki o tarz ev elbisesi etek vs zaten kişiyi daha ince gösteren seyler değil...
Bilemedim,ama cok saçma
Herşeyden önce senin konforunu bozamaz
De gitsin ayıp kalmadı ay artık burda ben başka forumlara da yazıyorum her şeyi napayım bilmeyince soruyor insan işte,bir bileneHa ha en son kilot diyecektim ayıp olmadın dedim
Paçaları lastikli dar eşofmanları diyorsun ona benm eşim de gıcık olur ama ben cok cool bulurum giyerimPantolona bir şey demedi sanki evin içinde , ama tayt pijama hele de böyle aşağısı lastikli şeylere gıcık oluyormuş, yok bence yatak odası da sorunumuz yok ben mutluyum genel anlamda da mutluyum ama evde giyim konusunda sıkıntım var mesela iç çamaşır hiç öyle fantezi gecelik falanım yoktur almadım daha nişanlıyken girişmedim o işlere bana goş helmihordu mesela daha evlenmeden öyle şeyler almak evlendikten sonra alırım dedim şortum vardı bir tane böyle satenimsi gib onu giydim bir kere bu neböyle dedi yani gayet güzeldi fiziğim o zaman yine de beğenmedi, irite etti sonra beni hepsinden hevesim kaçtı
Bu kadar uyumlu olduğunuzu düşündüğünüz esinize, bu konuda sorguladiginiz gibi, nasil soramiyorsunuz asil sebebi anlayamiyorum.. belki de dusundunuz gibi uyumlu degilsiniz..Varsayım tabi bu aldattığını düşünmüyorum ama önceden tanıdığı birine benzetiyorsa onu bilemem kafasının için göremiyorum, cinsel anlamda sorun yok sadece kendisi rahatsız öyle herkes gibi hafta 5-6 kere olmuyor , kendi gücümüz isteğimiz rahatımıza göre oluyor sırf bu yüzden çocuk yok düzenli her an her dakika yapmıyoruz çünkü bunu bir işe çevirmek istemiyoruz aşkla sevgiyle özlemle olsun istiyoruz yatak odasıyla problemimiz yok,dediğim gibi kendisi kalp hastası genç yaşta,
Valla canım senin sorununa çözüm bulmak zor .Kendi evde ne giyiyor acaba. O da pantolonla gömlekle dursun o zaman.De gitsin ayıp kalmadı ay artık burda ben başka forumlara da yazıyorum her şeyi napayım bilmeyince soruyor insan işte,bir bilene
Cami hocasimi acaba kendisi ayol insan evindedemi rahat edemicek saka gibi nasil katlaniyorsunuz aklim almıyor evde donla bile gezer insan nedir yani ben bornozla dustan sonra butun evin son islerini hallediyorum makina doldurmaca falan sonra pijamalarla yataga (herife yakalanmadiysam )asdfghk insanin saka bir yana artik hevesi kalmaz cunku icinden esin icin suslenmek onu bastan cikarmak istiyorsun esin sana ahlaksizmissin gibi davraniyor ne kadar sacma ..cilve yapmayak evdede tayt donla gezmeyek e ölek bari tey allahim yaEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?