Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şaka mi yapiyorsunuz? Öküz insana kullanilan normal bir kelime mi ki benim özel hassasiyetim olsun? Siz cevrenizde bu şekilde konusuyor olabilirsiniz. Bir insana öküz demek hakarettir özel hassasiyet gerektirmiyor.
Psikolojik sorunlari var demekle öküz demek ayni kapiya cikmiyor.

Hub neyse iyi geceler. Konu sahibi kocasina hakareti dert etmiyorsa bana noluyor yani. İlginc seyler

Son düzenleme:
Annesinden öyle görmüş, başka türlüsünü ayıp zannediyor. Çok saçma bir kafa bir şekilde anlaması gerekiyor saçmaladığını ama nasıl

Fahişe madonna sendromu diye bir rahatsızlık var,benim aklıma o geldi,mademki dini değil orfi değil ,bu sendrom olabilir kocanizda

Yanı anlattıklarınız ancak bu rahatsızlığa uyuyor,netten bir araştırin isterseniz,yeteri kadar bilgi var

Yani bu sendrom ileri derecede erkekler için kullanılmış,karısıyla sevişmek istemeyen bazı kişiler için,sizin eşinizde hafif hali olabilir

Eşiniz saçmalamakta master yapıyor sanırım.
Dindar değil, gelenekçi değil.Kıskanç desem evde kimden kıskanacak.
Enteresan.
Ben de tesettürlüyüm.
Evde istediğim gibi giyinirim buna bozulacak adam da cahildir.Cahille de sohbeti keserim
Şimdi ben kocamın yanında şortla da gezerim,etek elbise ile de, taytla da. Ve bu onu hoşnut eder.Etmezse şüphe ederim zaten.
Siz açık açık sebep sorun, mantıklı tek bir şey söylesin.
Yoksa eğer kulaklarınızı tıkayın ve özgürce giyinin.
Yani ben olsam öyle yapardım.
Yaptığı akla da mantığa da dine de örfe de ters. Abes.

Kendisi Antalyada bikinili kadınlarla denize giriyor size evin içinde basmalı etek. Ne değişik insan siz nasıl rahatsınız öyle giyin ya konuşup konuşup susar bir gün alışır. O modunuzu düşürmek için yapıyor belki, sürekli yapsanız gözü alışır. Siz kendiniz için evin içinde süsleniyorusnuz buna da karışmasın bi zahmet

Hiç kişisel algılayıp acaba kilo aldığım için mi böyle yapıyor diye kendinizi kötü hissetmeyin, sanki eşiniz David Beckham. İç çamaşarınıza kadar karışmasının tek bir mantıklı açıklaması dahi olamaz. Tam bir ruh hastası

Vallahi basligi okuyunca liseli pileli mini mini etekler sandim:)
Ah bi yuregim hopladi :)
Sonra bir camışla evli oldugunu anladım

Valla benimki hele yeni evliyken çok rahatsız olurdu evde rahat giyinmemden ama sevmediğinden değil öyle alışmami istemedi ve hep annesini örnek gösterdi onlar evde hep böyle falan, bende dedim o senin annen bense eşinim asla kabul etmedim , evde perdelere kadar uğraşırdı sürekli biri bizi izliyormuş gibi davrandı 1 yıl dolunca az da olsa rahatladım ama hala arada geliyor o halleri , yani böyle bir durum olabilir erkekler bazen annelerini çok içsellestirip kutsal hale getiriyor ve eşinden de bu tavrı bekliyor

Değişik bir insan ama sakın kocanızın dediğini yapmayın ömür geçmez nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan onu giy sen ona karışıyormusun dışarda tamam ama evde insan rahat etmek ister başından yaparsan bidaha giydirmez eşofmanı böyle kabul etsin gerekirse bi kere tartışırsin ama bidaha bu konu açılmaz kabul etsin

Ben bunları okuyunca cinsel yaşamınızı merak ettim. Bu adam nasıl tahrik oluyor diye düşünmedim değil.

Kendi gozunden kiskaniyor adam,ben cozdum isi

madonna fahise sendromunu arastirin yukarida da yazilmis.

benim cok yakin arkadasimin sevgilisi, bu tarz bir sebepten terk etmisti. arkadasim normalde gayet acik giyinen bir kizken sevgilisi bunu daha sonra sorun etmeye basladi, once disarida giyme derken sonra evde bile giyme sana yakismiyor bunlar dedi. yani kizin “masumiyeti” gidiyordu onun gozunde. seks esnasinda dirty talkingden bahsetmis arkadasim, bu yuzden ayrilmislardi sen bunlari nasil dusunursun gibi bir sebepten. kizin psikolojisini mahvetmisti.

Benden sonra kaç kişi daha öküz yazmış lütfen gidip sırayla onlara da sataşın. Hatta konu sahibi bazılarıyla konuşmuş ve bu kelimeye tepki vermemiş. Gerçekten size ne oluyor anlamadım. Daha fazla prim vermicem size iyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…