- 10 Ekim 2014
- 32.911
- 148.410
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Diğer üyeler de benzer yorumlar yapmış zaten. Kimisi 2 satır yazmış kimisi tek cümleyle yazmış ama adamın sorunlu olduğunu herkes farklı bi kelimeyle belirtmiş. Belki sizin öküz kelimesine hassasiyetiniz vardır bilemiyorum. Ruh hastası, sıyırmış, problemli.. bak bunların hepsi son 1 sayfada yazılmış ve üstünkörü okuduğumda ilk gözüme çarpanlar. Konu sahibi isterse şikayete basabilir yöneticiler de bakar gereken neyse yapar.
yani gerçekten durup tekrar tekrar okudum konuyu adamın mantıklı bi açıklaması yok, ee kadının bi suçu günahı yok tabiki evinde istediği gibi giyinecek.Eee sonuç? Artık öküz mü dersiniz ruh hastası mı yada ne bileyim psikolojik sorunları var mı yani aynı kapıya çıkıyor.
Fahişe madonna sendromu diye bir rahatsızlık var,benim aklıma o geldi,mademki dini değil orfi değil ,bu sendrom olabilir kocanizdaEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Alışacak benimki de alıştı zamanla , eşinde annesini görmek isteyen bir eşiniz var ona göre bu şekilde daha namuslu olacaksınız siz kararlı durursanız bir süre sonra bırakacakDinlemiyorum ama bakışıyla moralimi bozuyor sesi çıkmasa da
Valla benimki hele yeni evliyken çok rahatsız olurdu evde rahat giyinmemden ama sevmediğinden değil öyle alışmami istemedi ve hep annesini örnek gösterdi onlar evde hep böyle falan, bende dedim o senin annen bense eşinim asla kabul etmedim , evde perdelere kadar uğraşırdı sürekli biri bizi izliyormuş gibi davrandı 1 yıl dolunca az da olsa rahatladım ama hala arada geliyor o halleri , yani böyle bir durum olabilir erkekler bazen annelerini çok içsellestirip kutsal hale getiriyor ve eşinden de bu tavrı bekliyorAcaba olabilir mi benim kıskançlıktan hoşlanmadığımı rahat olduğumu bildiği için belki de tam kendi zihin dünyasını göstermiyor kızacağımı bildiği için olabilir mantıklı ,deneyeceğim sağol
Ben bunları okuyunca cinsel yaşamınızı merak ettim. Bu adam nasıl tahrik oluyor diye düşünmedim değil.Yok öyle şeyler bildiğini sanmam, kendisi antlayay tatile gidip gayet şortla bikinili kadınlarla denize giren birisi, tamam ben kapalıyım ama ben kendi istediğim için kapakıyım ailemin yanında bile ben daha rahattım babamla denize girdiğimi çok bilirim erkek kardeşlerimin tişörtleriyle gezerdim evde şimdi alemin evinde bile tişört giysem bu ne hal diyor ben normalde çok bakınlıydım resmen hayattan soğuttu kendime güzel çamaşırlar aluyordum bu ne böyle dantelli dantelli gezme bıraktım artık pamuklu beyaz siyah giyiyorum her şeyden hevesim kaçtı bir çiçek gibi soldurdu beni
Kendi gozunden kiskaniyor adam,ben cozdum isiEşiniz saçmalamakta master yapıyor sanırım.
Dindar değil, gelenekçi değil.Kıskanç desem evde kimden kıskanacak.
Enteresan.
Ben de tesettürlüyüm.
Evde istediğim gibi giyinirim buna bozulacak adam da cahildir.Cahille de sohbeti keserim
Şimdi ben kocamın yanında şortla da gezerim,etek elbise ile de, taytla da. Ve bu onu hoşnut eder.Etmezse şüphe ederim zaten.
Siz açık açık sebep sorun, mantıklı tek bir şey söylesin.
Yoksa eğer kulaklarınızı tıkayın ve özgürce giyinin.
Yani ben olsam öyle yapardım.
Yaptığı akla da mantığa da dine de örfe de ters. Abes.
Benden sonra kaç kişi daha öküz yazmış lütfen gidip sırayla onlara da sataşın. Hatta konu sahibi bazılarıyla konuşmuş ve bu kelimeye tepki vermemiş. Gerçekten size ne oluyor anlamadım. Daha fazla prim vermicem size iyi günlerŞaka mi yapiyorsunuz? Öküz insana kullanilan normal bir kelime mi ki benim özel hassasiyetim olsun? Siz cevrenizde bu şekilde konusuyor olabilirsiniz. Bir insana öküz demek hakarettir özel hassasiyet gerektirmiyor.
Psikolojik sorunlari var demekle öküz demek ayni kapiya cikmiyor.
Hub neyse iyi geceler. Konu sahibi kocasina hakareti dert etmiyorsa bana noluyor yani. İlginc seyler
Biliyorum bu benim görüşüm değil zaten ama böyle düşünen bir kesim varmeleklerin cinsiyeti yoktur. o yüzden giyimde sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?