Eşim evde olan her şeyi annesine anlatıyor:(

emine5815

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
25
8
36
43
Merhabalar bayanlar, eşimin ailesi uzakta fakat eşim günde 3-4 defa annesi ile telefonda görüşür ve evimizin içinde olup biten sıradan olaylar olsun tartışmalarımız olsun veya benim ailemle ilgili bir durum olsun hepsini annesine anlatıyor. Bu durum çok canımı sıkıyor ve artık eşimle sıkıntımı derdimi duygularımı rahatça paylaşamıyorum aramızda kalmayacağını bildiğim için. Sanki 3 kişi evliymişiz gibi hissediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, var mı benim gibi durumda olan

açık açık söyle bunun yanlış bi durum olduğunu. eğer değişmezse tavrının ona göre olacağını anlat.

Sizin nasıl bu durumdan haberiniz oluyor? Annesi de gelip hesap soruyorsa ana- oğul değişik.

Yaşı kaç ki? Düzgünce konuşmayı deneyin, damardan girin, ben seni kendi ailemden daha yakın görüyordum, sen gidip ne yapıyorsun, beni böyle böyle kendinden uzaklaştırıyorsun vs anlatın.

Konuşmayın kesin iletişimi eşinizle ,annesine yapacak dedikodu bulamasın ,
Ondan sonra bi oturup konuşun terapiste gidin adam normal değil

Ama eminim ki annesinden sana getirip hiç bir şey anlatmıyor dur.erkekler annesine anlatınca annesi nın ona ilgisi daha da artıyor . hatta anlatamadığı zaman annesi sürekli anlat bekliyorum diye alistiriyor.maalesef düzelmiyor .cunku annesi zamanında onu işlemistir .daha evlendiğini farkında bile değil.daha da dozu artıyor.yasamis biri olarak mesala bir yere gidilecek de birşey alınacaksa anneye sormaya kadar gidiyor.

Akşam evde yaşanan herhangi bir olayla ilgili ertesi gün kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırdı defalarca ve basit bir tartışmamızda eşim sanki karşımda 60 yaşında kadın gibi konuşuyor. mesela çalışıyorum oğlum kreşe ilk başladığı zamanlarda çok zorlandım ev işlerinde yardım konusunda ufak tefek bir sürtüşmelerimiz olduğunda bana ''kadının bir eli var ise çocuklu kadının iki eli olmalı'' dedi ve bu eşimin kullanacağı bir cümle değil kesinlikle

Sizde tüm olanı biteni kendi annenize anlatın ve bunu eşiniz de mutlaka duysun. Böyle tipler kısasa kısastan anlar bence.

Çok sinir. Konuştunuz mu hiç? Sanki bozulduğunuzu adama yansıtmıyorsunuz pek adama yansıtmıyorsunuz gibi.

Doğru mudur bilmiyorum ama sanırım ben adamın, babasının da annesinin de olduğu bir ortamda bu durumu dile getirirdim. Çok saçma bir evlilik.

Günde 3 4 kez aramak mı hiç uyarmadiniz mi Rahatsız oluyorum kavga ettiğimizi veya kendi ailemle alakali şeyleri anlatmani istemiyorum diye? Bu ana kuzusu olmanın üst leveli fln olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…