Kaynanayı eve al beraber yaşayın bari hergün yazık boşa telefon açmasın sıcağı sıcağına görsün duysun
Ana kuzusu işte anasız işemeye gitmeyen tiplerdeneşimin hayali zaten birlikte yaşamak ama ben çok katı davranıyorum konuda kesinlikle taviz vermiyorum
Akşam evde yaşanan herhangi bir olayla ilgili ertesi gün kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırdı defalarca ve basit bir tartışmamızda eşim sanki karşımda 60 yaşında kadın gibi konuşuyor. mesela çalışıyorum oğlum kreşe ilk başladığı zamanlarda çok zorlandım ev işlerinde yardım konusunda ufak tefek bir sürtüşmelerimiz olduğunda bana ''kadının bir eli var ise çocuklu kadının iki eli olmalı'' dedi ve bu eşimin kullanacağı bir cümle değil kesinlikleSizin nasıl bu durumdan haberiniz oluyor? Annesi de gelip hesap soruyorsa ana- oğul değişik.
Yaşı kaç ki? Düzgünce konuşmayı deneyin, damardan girin, ben seni kendi ailemden daha yakın görüyordum, sen gidip ne yapıyorsun, beni böyle böyle kendinden uzaklaştırıyorsun vs anlatın.
Akşam evde yaşanan herhangi bir olayla ilgili ertesi gün kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırdı defalarca ve basit bir tartışmamızda eşim sanki karşımda 60 yaşında kadın gibi konuşuyor. mesela çalışıyorum oğlum kreşe ilk başladığı zamanlarda çok zorlandım ev işlerinde yardım konusunda ufak tefek bir sürtüşmelerimiz olduğunda bana ''kadının bir eli var ise çocuklu kadının iki eli olmalı'' dedi ve bu eşimin kullanacağı bir cümle değil kesinlikle
[/QUO
ve ne zaman tartışsak bir bahane bulup 10 dk da olsa dışarı markete vs gider telefon kayıtlarında annesi olur ama bir defa yakalandım bakarken kayıtları siliyor artık
Çok sinir. Konuştunuz mu hiç? Sanki bozulduğunuzu adama yansıtmıyorsunuz pek adama yansıtmıyorsunuz gibi.Akşam evde yaşanan herhangi bir olayla ilgili ertesi gün kayınvalidem ağzından bir şeyler kaçırdı defalarca ve basit bir tartışmamızda eşim sanki karşımda 60 yaşında kadın gibi konuşuyor. mesela çalışıyorum oğlum kreşe ilk başladığı zamanlarda çok zorlandım ev işlerinde yardım konusunda ufak tefek bir sürtüşmelerimiz olduğunda bana ''kadının bir eli var ise çocuklu kadının iki eli olmalı'' dedi ve bu eşimin kullanacağı bir cümle değil kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?