Eşim evdeki kapıları kırdı..şimdi ben ne yapmalıyım?

Ikinci şans? Olay sadece bir anlık sinirle ortalığı yıkmak değil. . İlk konuyu okuyunca amann olur böyle şeyler dedim ama siz yazdıkça adamın ne olduğu ortaya çıktı. .
Yanii doğru ama yine de 2.şansı vermeyi düşünüyorum,profesyonel destek alalım bakalım zaten bir kez daha böyle birşey yasanırsa direkt aileme bildiririm.o zaman cok daha farkli olur,büyür..o saatten sonrada toparlansa bile tutmaz..yaşanmaması dileğiyle..

Belki önceden açmış olduğum konuyu okuyanlarınız biliyordur..bir süredir eşimin ne kadar değiştiğinden,sürekli maddiyatla ilgili konuşmalarından ve tavırlarından bıktığımı belirtmiştim.Bu sabah erken saatte uyandım zaten son zamanlarda hiç uyuyamıyorum..balkonda kitap okuyordum,uyanmış, yanıma geldi..öncesinde bir kac gündür limoniydik bu arada..neyse bugün ne yapacağımızı sordum,bana motoruyla ilgili bir sorun olduğunu onu babasıyla çözmek icin ailesinin yanina gideceğini soyledi(yeni bi motor aldı,işe onunla gidip benzinden tasarruf edicekmış;ucuz bisi,topladı,bişiler yaptı)ben de bozuldum,zaten bir yere gittiğimiz yok hazır haftasonu tatili bisi yapariz diye düşünmüştüm..ben de o zaman kardeşimi gormeye gidiyim bende,bu aksam orada kalırım dedim(kardesim ailemin yaşadığı sehirden 1 haftalığına ailemin istanbuldaki evimize geldi)önce yuzunu astı,bir triplere girdi,ben de "ne oluyo?gidemez miyim?orasi benimde evim,sen nasil motor bahanesiyle surekli ailenin yanindaysan bende giderim pek tabii"dedim.Birden çıldırdı.."kimse beni anlamıyor vs "küfürler etmeye başladı...balkon kapısını hızla çarptı,camları kırmak istedi ama kırılmadı,salon kapısını tekmeledi,yatak odasının kapısında kocaman bir oyuk oluştu.Ben şok oldum balkonda oturduğum yerde kaldım bir süre...sonra hic bisi olmamis gibi gittim,mutfağı toparlamaya başladım,o da hızla hazırlanıp evden çıktı gitti.ben de arkasından evi toparlayip arabaya atladım ve ailemin yaşadığı şehire geldim.bana yolda mesaj attı,kendine dikkat et,Allaha emanet ol diye cevap vermedim,sonrasında onu geçici bir süreliğine terkettigimi,düşünmem gerektiğini söyledim.herkese selam söyle dedi cevap olarak.bende sinir oldum sosyal medyadan olan 2 fotosunu sildim,tepkisini ölçmek istemiştim.. baktım hemen o da silmiş..vs vs saçma sapan şeyler yani.şimdi aradı açmıyorum.ne yapmam lazım bilmiyorum,ne tarz bir tavır takınmam lazım,kafam çok karışık...

Bekar biri olarak ve affınıza sığınarak yorum yapıyorum daha öncesinde neler yaşadınız bilmiyorum ama bu yazıyı okuyunca evli değil de sevgili gibiymişsiniz gibi hissettim bence eşiniz sizi seviyor birbirinizin kıymetini bilin ve bir anlık sinirle kalp kırmayın derim eşinizde bir anlık öfkesine hakim olamamış yaptığının yanlış olduğunu anlayınca da mesaj atmış bu özür dilemek istediğinin göstergesi bana göre. Malesef insanlar kötü sözleri çok çabuk söyleyebiliyorken güzel sözleri söylemekten çekiniyorlar bende dahil olmak üzere sırf bu yüzden çok değerli bir insanı kaybettim. Yıkmak çok kolay yapmak çok zor insan bir kere kırıldı mı unutamıyor aranızdaki iletişim kopukluğuna bir an önce çare bulun derim öfkenizi de kontrol etmeye çalışın. Umarım aranız düzelir bir an önce

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim..evet ben de bunun icin elimden geleni yapmayi planlıyorum,kendimiz beceremezsek,aile terapistine zorla da olsa goturucem,belki o zaman hersey yoluna girer..dediğiniz gibi bende aynini savunuyorum,o kadar emek var,yıkıp gitmek kolay olmuyor ne yazik ki..

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim..evet ben de bunun icin elimden geleni yapmayi planlıyorum,kendimiz beceremezsek,aile terapistine zorla da olsa goturucem,belki o zaman hersey yoluna girer..dediğiniz gibi bende aynini savunuyorum,o kadar emek var,yıkıp gitmek kolay olmuyor ne yazik ki..

Aradaki iletişimsizliği çözersiniz sorun kalmaz diye düşünüyorum eşiniz kendini ifade etmekte zorlanıyor sanırım bu yüzden öfkeleniyor. Pdr okudum bu arada ukalalık yapmış gibi olmayım :) yardım alırsanız da faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

Aradaki iletişimsizliği çözersiniz sorun kalmaz diye düşünüyorum eşiniz kendini ifade etmekte zorlanıyor sanırım bu yüzden öfkeleniyor. Pdr okudum bu arada ukalalık yapmış gibi olmayım :) yardım alırsanız da faydasını göreceğinizi düşünüyorum.
estağfurullah,pdr okumus olmaniz harika.bunların hepsi iletisim yoksunlugundan değil ama temeli buna dayanıyor belkide..tekrar tesekkurler

Sosyal medyadan fotoğraf silmeye kadar gayet yerinde davranıyormuşsunuz ama bu fotoğraf silme engelleme yada mesaj verme olayları bana çocukça geliyor.

Nasıl yaparsiniz ne yaparsiniz bilmiyorum, ya da sartlarinizi bilmiyorum ama bu hareketine ilk kez tepki vereceksiniz unutmayin. sizin tepkinize göre sekillenecek bundan sonraki siddet egilimi. o yuzden size bir daha bunu yapamayacagini bilmeli..yoksa iş işten geçer.

Ailem bize ev,araba almayi bile teklif etti o kadarda değil dedim.birazda karsi taraf yapsin babam enayi mi dedim kabul etmedim ama babam ev konusunda bize yardimci olacak eminim sadece utanıyorum bundan.bana isi yeterli diilse gelsin benim sag kolum,yanımda yardimcim olsun bile dedi...

kesinlikle babanızın bunun yapmasına izin vermemelisiniz
koca iyice arsizlasir
ayda 700 lira çok büyük meblağ çocuk olursa nolacak
ama zaten bence çocuk yapmayın

Nasıl yaparsiniz ne yaparsiniz bilmiyorum, ya da sartlarinizi bilmiyorum ama bu hareketine ilk kez tepki vereceksiniz unutmayin. sizin tepkinize göre sekillenecek bundan sonraki siddet egilimi. o yuzden size bir daha bunu yapamayacagini bilmeli..yoksa iş işten geçer.
Haklısınız...

Benimde eşim tv kırmıştı
Ben korktum yarın bir gün banada vurur diye
Ama hemen gidip tedaviye başladı
Çok şükür ki şuan herşey yolunda

Evden seni terkediyorum ama bir sürelik deyip gitmişsin, resimlerini silmişsin.

O da senin resimleri silmiş normal olarak, kapı tekmelemesi kırması çok abartı bir konu, destek alması gerekiyor gibi görünüyor, bir doktora görün demelisin.

Evden seni terkediyorum ama bir sürelik deyip gitmişsin, resimlerini silmişsin.

O da senin resimleri silmiş normal olarak, kapı tekmelemesi kırması çok abartı bir konu, destek alması gerekiyor gibi görünüyor, bir doktora görün demelisin.
Yaaa..peki destek derken?psikoloğa mı gitti aile terapistine mi gittiniz?

Back
X