Ne yaptın konu sahibi?Az once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur ben giderim diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Ailemin ogrenmesini istemiyor hicbir meseleyi ondan kendi gitmeyi secti. Daha önce bu evden cikarsan ben de bi daha girmem demisti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?
Bu arada blöf yapmiyordum ciddi anlamda bi muddet ayri kalmak istiyorum. O gitmese ben kesin gidiyordum.
Konuşmaktan nefret eden bir tane de bende varZoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.
öyle eve çağır konuşmak iste, sevip sevmediğini sor gibi yaklaşılıcak tipler olmazlar genelde koç erkekleri :) koçmuş damat bey..
düzdür onlar dümdüz. rasyonel.. düz mantık düşünürler hızlı karar verirler. ilerlemeyi severler aynı şeyleri konuşmak bile bayar onları. yani öyle romantik duygusal olsun, sohbetler edelim derin derin denecek felsefe yapacak adamlar değillerdir. Eylem insanıdır onlar. neyse odur, harekete geçilmelidir şeklinde bakarlar.
Bence hiç konuşma çabasına girmemeli, gerektiği kadar ihtiyaçtan konuşmalı arkadaşımız. onda konuşma ihtiyacı oluşana dek böyle olmalı.
Konuşmak icin gelme dedi bu yuzden cagirmam. Kendi evi de zaten burasi. Istiyorsa gelir..
un tuzsuz yemek değil miydi yaBir onceki konumda yazıyor özel degil
burca göre yorumlamak istemiyorum ama dediğim gibi koç insanı hele ki koç erkeği zor bi insan malaesef ..çok "BEN " merkezcil bi burç kendi istek ,ihtiyaç ve sevdikleri ön plandadır diyorum... daima haklıdırılar ve konunun hangi tarafında olursa olsunlar .Bana takintilisin diyorsunuz evet tum gun evde oldugum icin sıkılıyor, bazı seyleri abartiyor ve biraz sabirsiz olabilirim. Ama bosuna delirdigimi düşünmüyorum ben. Siz esimi size anlattığım kadarıyla tanıyorsunuz ama ailem de esimin dedigim dedik oldugunu soyler. Dışarıdan da bu şekilde görünüyoruz yani kendim uydurmuyorum bu durumu. Bu huyu cok zorluyor beni. Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum ya bi kompleksi var ya da başka bir sey.
Terbiyesiz kelimesini de ilk ben soyledim çünkü tartışırken bi yerinden uyduruyosun gibi bir laf etti ona istinaden soyledim ben hicbir kötü laf soylememisken terbiyesiz ve saygisiz oldum. Saygisiz da su yuzden oluyorum önceki gun o evde yoktu ve gelince de geldim diye beni aramadi ben de ailemdeydim aksam olunca geldim eve. Geldiğimde evdeymis niye gec geliyormusum buna kinlenmis..
Hep benim meselelerimden tartışıyoruz çünkü eşim benden bir sey istediğinde yapabileceksem zaten yapıyorum. Onun isteklerine onem veriyorum bu konuda sikayetlenmiyor dolayısıyla.
Cocuk gibi kusulur mu diyenler olmus. Esim istedigi bir sey olmayınca kendi de küser hep. Ustelik uzun süreli. Ayrı yerlerde kalalim ama ayni evde küs yasamayalim. Ben de böyle biriyim. Çünkü görmezden gelinmek icin evlenmedim.
İlgi bekleyişini falan anlıyorum elbet yada eşin kendini konuşmaya kapattığında neler hissettiğini. Evet mesele çok ufak ama senin için önemli çünkü hayatının merkezi eşin..Bana takintilisin diyorsunuz evet tum gun evde oldugum icin sıkılıyor, bazı seyleri abartiyor ve biraz sabirsiz olabilirim. Ama bosuna delirdigimi düşünmüyorum ben. Siz esimi size anlattığım kadarıyla tanıyorsunuz ama ailem de esimin dedigim dedik oldugunu soyler. Dışarıdan da bu şekilde görünüyoruz yani kendim uydurmuyorum bu durumu. Bu huyu cok zorluyor beni. Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum ya bi kompleksi var ya da başka bir sey.
Terbiyesiz kelimesini de ilk ben soyledim çünkü tartışırken bi yerinden uyduruyosun gibi bir laf etti ona istinaden soyledim ben hicbir kötü laf soylememisken terbiyesiz ve saygisiz oldum. Saygisiz da su yuzden oluyorum önceki gun o evde yoktu ve gelince de geldim diye beni aramadi ben de ailemdeydim aksam olunca geldim eve. Geldiğimde evdeymis niye gec geliyormusum buna kinlenmis..
Hep benim meselelerimden tartışıyoruz çünkü eşim benden bir sey istediğinde yapabileceksem zaten yapıyorum. Onun isteklerine onem veriyorum bu konuda sikayetlenmiyor dolayısıyla.
Cocuk gibi kusulur mu diyenler olmus. Esim istedigi bir sey olmayınca kendi de küser hep. Ustelik uzun süreli. Ayrı yerlerde kalalim ama ayni evde küs yasamayalim. Ben de böyle biriyim. Çünkü görmezden gelinmek icin evlenmedim.
ayrı dunya ve hayallerin insanlarınız ayrılın.Bana takintilisin diyorsunuz evet tum gun evde oldugum icin sıkılıyor, bazı seyleri abartiyor ve biraz sabirsiz olabilirim. Ama bosuna delirdigimi düşünmüyorum ben. Siz esimi size anlattığım kadarıyla tanıyorsunuz ama ailem de esimin dedigim dedik oldugunu soyler. Dışarıdan da bu şekilde görünüyoruz yani kendim uydurmuyorum bu durumu. Bu huyu cok zorluyor beni. Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum ya bi kompleksi var ya da başka bir sey.
Az once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur ben giderim diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Ailemin ogrenmesini istemiyor hicbir meseleyi ondan kendi gitmeyi secti. Daha önce bu evden cikarsan ben de bi daha girmem demisti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?
Bu arada blöf yapmiyordum ciddi anlamda bi muddet ayri kalmak istiyorum. O gitmese ben kesin gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?