Esim evden gitti az önce

Bir insan 5 aylık evliyken henüz boşanma kelimesini nasıl ağzına bu kadar rahat alır eğer zorla sevmeden evlendirilmesiyse tabi.. Eşinizin üzerine fazla gitmişsiniz ki adam söyleyene söylene çıkmış evden gecenin o saatinde..valla bana kalırsa siz bir yardım alın.. Takıntılarınız var gerçekten..

Ne yaptın konu sahibi?

Zoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.
Konuşmaktan nefret eden bir tane de bende var konuşmamak için evden gitmedi ama kendini odaya kitledi

Bir dahakine evden gitmek yerine farklı bir odaya geçin. Evden ayrılmak büyük hamleler çünkü

anlıyorum :) ama ortada bir evlilik var bence burcu falan gecelim de benım orda kastetiğim olay neden kavgalı kötü bitiriyorlar konu sahıbı esini sevıyor ben esınınde dusuncelerını merak ettim acıkcası ayrılacaklar ıse konu sahıbının aklında soru kalmaması ,sonradan pısman olmasını ıstemedıgımden guzellıkle kurtarabılıyorlarsa kurtarsınlar kurtaramıyorsalar ayrılsınlar cagır o yuzden dedim ama oyle siddet ,ıhanet vs varsa cagırmasın alt sebeblerini bilmediğimi de zaten soyledım.

Konuşmak icin gelme dedi bu yuzden cagirmam. Kendi evi de zaten burasi. Istiyorsa gelir..

sinirli anda herkes herseyı soyler sen teklif edersin baska gun herkes sakınlestiğine ınandıgında baktın gelmıyor sen bilirsin deyıp kapatabilirsin konuyu sana dusenı yapmıssındır zaten.

Ben bu olayi defalarca yasadim bisi olmaz.. ustune dustukce daha abartiyirlar keske aglamasaydin.. boyle durumlarda yok gibi davranırsan daha iyi olur nacizhane tavsiyem.. ustune dustukce büyüyor bazi şeyler

henüz evli değilim bekarım , ama bi gün evlenecek olursam evlilikten veya evlendikten sonra kocamdan çok şey beklemem gerektiğini bura daki açılan konulardan yeterince öğrendim diyebilirim :)

galiba sizinde evlilikten ve eşinizden beklentilerin yüksekmiş , o sebepten bu kadar çok hassas davranıyor ve kırılıyorsunuz sanırım ... malesef evli erkek tipleri genelde böyle mesala babamın evde bi kanepesi bi tv si var butun dunyası onlar .abim desen tv izlemeden uyumaz bide evli yani, bazen yattığı yerde öyle uyuya kalırmış yatağına bile yatmazmış falan falan falan..

tabiki bu durmunuzu kabullenin demiyorum size ama bu tipler biraz zor düzeliyor , henüz 5 aylık evliymişsiniz , biraz daha sakinlikle olaylara yaklaşın derim zira karşınızda ki koç erkeği ve koç erkekleri kendilerinde toz kondurmazlar daima kendileri haklıdır, bi de olayın ne tarafında olurlarsa olsunlar,, eleştiriye de hiç gelemezler ...
umarım aranızdaki sevgi ağır basar da karşılıklı konuşma ortamını sağlar ve anlaşırsınız...

Son düzenleme:
Gece film falan izledim gec yattım baya gec te uyandim haliyle. Yalnizdim evde hala yalnizim. Esimi hala aramadim aramayi da dusunmuyorum nerde kalıyor, ailesine mi gider bilmiyorum. Çıkarken senin niyetin belli diyerek çıktı. Ayrılmak istedigimi düşünüyor galiba..

Son düzenleme:
Bana takintilisin diyorsunuz evet tum gun evde oldugum icin sıkılıyor, bazı seyleri abartiyor ve biraz sabirsiz olabilirim. Ama bosuna delirdigimi düşünmüyorum ben. Siz esimi size anlattığım kadarıyla tanıyorsunuz ama ailem de esimin dedigim dedik oldugunu soyler. Dışarıdan da bu şekilde görünüyoruz yani kendim uydurmuyorum bu durumu. Bu huyu cok zorluyor beni. Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum ya bi kompleksi var ya da başka bir sey.

Terbiyesiz kelimesini de ilk ben soyledim çünkü tartışırken bi yerinden uyduruyosun gibi bir laf etti ona istinaden soyledim ben hicbir kötü laf soylememisken terbiyesiz ve saygisiz oldum. Saygisiz da su yuzden oluyorum önceki gun o evde yoktu ve gelince de geldim diye beni aramadi ben de ailemdeydim aksam olunca geldim eve. Geldiğimde evdeymis niye gec geliyormusum buna kinlenmis..

Hep benim meselelerimden tartışıyoruz çünkü eşim benden bir sey istediğinde yapabileceksem zaten yapıyorum. Onun isteklerine onem veriyorum bu konuda sikayetlenmiyor dolayısıyla.

Cocuk gibi kusulur mu diyenler olmus. Esim istedigi bir sey olmayınca kendi de küser hep. Ustelik uzun süreli. Ayrı yerlerde kalalim ama ayni evde küs yasamayalim. Ben de böyle biriyim. Çünkü görmezden gelinmek icin evlenmedim.

burca göre yorumlamak istemiyorum ama dediğim gibi koç insanı hele ki koç erkeği zor bi insan malaesef ..çok "BEN " merkezcil bi burç kendi istek ,ihtiyaç ve sevdikleri ön plandadır diyorum... daima haklıdırılar ve konunun hangi tarafında olursa olsunlar .
anlatııklarına göre de eşin burcunun çoğu özelliğini barındrıyor. eminim bi o kadar inat çıkıcak çünkü kabahati kendinde bile görmüyordur bence...
sen bunların aksine özellikte bi insansan biraz zor gibi duruyor onu için söyledim zaten umarım sevginiz ağır basar da karşılıklı konuşma ortamında çözersiniz sorunlarınızı

bazılarında öyle bir inat var ki mübarek konuşmayacam dedi mi konuşmuyor... ben de hemen halletmek isterim. sakin bekleyin bence.

Yazik böyle olunca sizede de eşinize de acidim allah yardim etsin biraz sakin kalmakta fayda var onunda üstüne gitmeyin bi yuva kolay kurulmuyor sakin vesvelere kapılıp kötü bi sey yapmayin abdest alin iciniz uzur dolsun

İlgi bekleyişini falan anlıyorum elbet yada eşin kendini konuşmaya kapattığında neler hissettiğini. Evet mesele çok ufak ama senin için önemli çünkü hayatının merkezi eşin..

Ben merkezden kaldırmaya çalışıyorum eşimi , çözüm olarak bunu buldum. O hayatımda Yokmuş gibi yaşıyorum istediğinde geliyor istediğinde kafasına göre takılıyor. Ben de onsuz planlar yaptığımda daha az üzülüyor daha az kafama takıyorum.

Hayalimdeki evlilik bu değildi ama etrafımda "hayalimdeki" evliliğe en yakın gördüğüm kendiminki. O yüzden devamı için çaba harcıyor kendimde değiştirebileceğim noktaları değiştirmeye çalışıyorum.

Sen de bir dene, bazen rahatsız edici bir his de vermiyor değil bu halim ama hergün üzülüp kafama takmaktan iyi. Eşimsiz de mutlu yaşıyorum yani özetle. O istediği zaman gelip bana katılıyor.

ayrı dunya ve hayallerin insanlarınız ayrılın.

Adam yavaştan dolup taşmaya başladı, siz isteklerine önem veriyorum diyorsunuz ama yemeğin tuzuna kadar siz karar veriyorsunuz. Siz yumuşarsanız, oda yumuşar ve ilişkiniz toparlanabilir. Ben hoşgörüyü yanlış anladığınızı düşünüyorum, ve eşinize karşı daha hoşgörülü davranmanız gerektiğini düşünüyorum, siz yüksek beklentilerinizi karşılamadığı için gerginsiniz o gerginlikten bıkmış durumda ve konuşmak bile istemez hale gelmiş gitgide çıkmaza giriyorsunuz.

o gitmese siz gidecekmişssiniz
ki adamın aklında gitme fikri yokmuş bence
onun gitmesi daha iyi olmuş
tartışma sebebinizi bilmeden kim haklı kim haksız bilinemez
önce tartışma sebebinizi açıklayın bence
şuan olayı büyüten siz görünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…