Eşim evden gitti

Bunu bilerek mi evlendin peki
Evliligin ilk zamanlainda oluyo tartismalar bende 2 senelik evliyim hala arada oluyo bende senin gibi hemen saydiriyordum ama hic faydasi olmuyo esin babasiyla calisiyomus bak onun eline bakiyo ekonomik özgurluk yok borcu varmis cok ustune gitme zamanla duzelir benim esimin milyarlarca borcu var inanki hic para yuzunden tartismadim degmiyo

ahhhh çekiyorum ama boşa değil, ben kendimi akıllı sanardım, düğünde takılan 22 bileziğimi kumarda kaybetti ( evliliğimizin ilk senesi, bir dahada oynamadı ) beşer şaşar dedim arkasında durdum..

birikim yaparak, tam 4 kez 100 gr bizlezik yaptım, toplamda 20 tane, onlarıda aldı, oğlumun sünnetindekileride, 1 ay sonra yapıcam söz diyerek, yeni iş kuruyor sözde, yazarken varya kendimi dövesim geldi resmen ne safmışım yaw elimde avucumda bırakmadıki yatırım yapayım, inak gibi sağdı beni..

Yanlis alinti yaptiniz sanirim

Yani icerik ne olursa olsun babasiyla calisiyor ve muhtemeln ona bisy diyemiyordur. Sende guzellikle bile soylesen sana patliyodur. Bazi insanlar babasiyla calisan adamla evlenmeyi kabl bile etmez. Bu tarz sikintilar olablck bisy. Allah yardmciniz olsu

Çokta fırsatın varmış aslında canım ya...Neyse hiçbir şey için geç değil.İnşallah hayırlı işlerin,kazançlı yatırımların olur.
Benim eşim hesap kitapta iyi değildi ama, Allah için,çocukların takısıymış,neymiş sormazdı.Ben de dogum ve sünnete gelen nakitleri bile harcamayıp, 5er, 10da olsa dolar almıştım.Eşim demişti hatta sendeki düşünce bende olsaydı, kaç arsam vardı şimdi diye.Onların ailesinde de mantık,ye,ye saç,dök,kalırsa ev arsa alırsın.Aa kalmamış,napalım,kolay mı zaten bu zamanda.
Konu sahibi sende önceliklerini kafanda netleştir.Sırayla konuşup çöz eşinle.Yoksa kabloları yaktırırsın,benden söylemesi...

Eşin maaşlı bi işe girmeli. Harçlıkla ev mi geçinir?

Valla tebrik ettim sizi.. burda olsanız üşenmeden ayağa kalkar alkışlardım o kadar da güzel anlatmışsınız ki..

Gercekten zor o zaman.Artik evli bi adam harclik verir gibi.Nisanliyken biliyor muydunuz boyle oldugunu
Nişanlıyken suan şuan hala babamla aynı evde kaldığımız için geçimimiz bir ama evlenince geçimler ayrılacak demişlerdi şimdi ise biz bir aileyiz diyorlar

Annesi ve babası bilmeden hani derler ya tuvalete bile gidemez diye aynen öyle eşim herseyini söyler vede annesiyle herşeyi konusuyor benim eşi olup özeli olduğuna kimsenin yanında küçük düşürmemesi gerektiği bunları daha aşamadı

Canim ona neler dedim ki ama yok konuşmuyor yarın bir gün lazım olacak bak aşkım diyorum beni dinlemiyor ailesini dinliyor vede altınlar bizde canım düğünün parasıyla ailesi borçlborçları ödeyeceklerdi ne yaptılar bilmiyorum sorunca da söylemiyor bu zamana kadar altını da 3 haftalık evliyken istemeye başlamışlardı ben kabul etmedikçe bağırıp çağırıp ısrar etti yine istemiyorum dedim bu bizim tek guvencemiz ve ben bunu kullanılmasını istemiyorum dedim zaten düğün de hiç birşey takmadılar benim ailem yapacağını yaptı

Haklisin canım

Haklisin canım vede sana da çok geçmiş olsun RABBİM sabır versin

Şimdi ayrıldınız mi canım yada bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…