Eşim evden gitti

Oooooo maşallah takdir ediyorum seni muhteşem bir cesaret göstermişsin

Bu mesele daha cok agritacak kafanizi. Istersen korunma sen bilirsin. Ozelde kontrole gidemiyorum, bez alacak paramiz yok, bebegim icin alisveris bile yapamadim diye cok aglarsin.
Peki ne yapmalıyım o zaman şimdi ne önerirsiniz

Ekonomik özgürlük önemli. Evlenmeden ne kadar para aldığını sormamış mıydın
Bekar olduğum için geçimimiz bir evleninince dükkan ortak olduğu için geçim de ortak olacak demişti ama yapmadı birde kayınınım düğün isleri çıkıyor hepsini eşimde ödemiş olacak kısacası daha önümüzde coooook yıllar var gibi geliyor geçimi ayırabilmek için

Yanlış anlama ama bende eşimle ortak yere saklıyorduk altınları ama daha 3 haftalık evliyken altinlari isteyip araba alacam dedi kabul etmedim daha bir sürü bahaneleri çıktı kısacası bende artık güvenmiyorum o yuzden ortak bildiğimiz yerden alıp sadece benim bildiğim yere sakladım o kadar cook ısrarlar etti ki madem bu kadar çok istiyorsun annengil nişanda 2 tane burma takmıştı sadece onları al ne yapıyorsan yap o zaman düğündede birşey takmadılar zaten diğerlerini de istiyorsan gel videoları izleyelim hangi akrabakraba ne takmış görelim hepsini ayıralım sen kendinin kini ne yaparsan yap dedim sen bunu dedinya ben başka birşey demiyorum diyip o zamanda gitmisti

Eşin maaşlı bi işe girmeli. Harçlıkla ev mi geçinir?
2 yıllık üniversite mezunu istese zabita olma şansı var ama kabul etmiyor ailesi eşime ısrar edince de sen beni böyle kabul ederek almadın mi diyor ben nerden bileyim anasıyla babasının ağzına bakacağını

Oooooo maşallah takdir ediyorum seni muhteşem bir cesaret göstermişsin
Teşekkür ederim canım...Alınacak tüm kararların insiyatifini erkeğe bırakmak,kadınların zekasına hakaret bence.Sende,önce ortalığın durulmasını bekle,ki resmi tam anlamıyla görebilesin.Sonra bir eylem planı yap.Arkasından birer birer uygulamaya koy.Mesela neden çalışmayacakmışsın?
Bunu aşmakla kalma,bugün böyle düşünen,yarın maaş kartı bende duracak,çünki erkeğim ben der.Bunun yollarını şimdiden kapat.Gerekirse senin tabirinle"aşkım aşkım"ki fazla sorun çözücü görmem ben bunugerekirse karşısına geçip elini beline koyarak

Muhteşemsin ya

Ay ne laflar ne laflar...Demagojide sınır yok.Gelişme potansiyelinin olmadığını hesaba katamamışım de sende.Sanki insan o anki bir lokma bir hırkaya, ömür boyu talim etmek için evleniyor.Ömür boyu yerinde sayacak o halde öyle mi

Alınganlık numaralarına kanma canım.Çok çok yeri olur ikinizin aklına yatan,kullanılır ama,3 haftalık evliyken altınları alma hesabı yapana,ben baştan öyle planlamış derim ve bütün hakkını kaybeder benim için.Benim hikayemi okudun,ne için aldım arsayı,ailemiz hepimiz için,kime yarayacak,bize.Gidipte kabzımal seracettin efendinin üzerine yaptırmadım tapusunu.Ne bunlardaki sermayeyi kediye yükleme hevesi bilmem.Kenarda olunca batıyor sanki.Harcayınca canları rahat ediyor,ne saçma...

Valla tebrik ettim sizi.. burda olsanız üşenmeden ayağa kalkar alkışlardım o kadar da güzel anlatmışsınız ki..
Teşekkür ederim canım, o güç her kadında var.İş,belli zaman tanıyıp,fırsat verip eşlerin yapabileceklerini görmekte ve gerekince insiyatif almakta saklı.

Evin hanımı olarak eve giren parayı bilmiyor musun yani, düğün paraları nereye gitmiş elbette soracaksın

Haftalık 60 tl neye yetiyor ki.
Zaten dışarı alışverişe çık birşeyler ye iç derken 60 tl bitti.
Kredi kartı varsa onu alın ondan.
Ayrıca o altınları evde saklamayın.
Bankada adınıza hesap açıp yatırın diğer türlüsü güvenli değil.

başka iş bulsun mesleği yok mu
evlenmeden önce bilmiyor muydunuz böyle olduğunu
siz niye çalışşmıyorsunuz
liseli gençler o kadar az harçlık almıyor evli insanların böyle geçindiği nerede görülmüş

Şimdi ayrıldınız mi canım yada bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun

mahkememiz görülmedi henüz, öncelik borçların kapanması, yurtdışına kaçtımı desem gittimi desem bilemedim..
şuan tek yapmak istediğim şey, evimi satıp, banka borçlarını kapatıp, çocuklarımı da alıp, bu lanet şehirden gitmek istiyorum, sonrasında allah büyüktür, ailemin yanına gideceğim, bakalım rabbim ne kapılar açaçacak..

sen sen ol, altınlarını sakın verme eşine, he ne olur, ev satın alacaksınız ver tabikide.. yatırımın dışında asla verme küssün..
ben 1 aylık evliydim, ailemi ziyarete ist gittim, bileziklerimi evimde bırakmıştım, eve döndüğümde, bileziklerimin yerinde yeller esiyodu, ahhhh şuanda o ana geri dönsem, hiçç kızmadan, sinirlenmeden, sadece çantamı alıp çıksam o evden..

resmen çaldı bileziklerimi, benden habersiz alması, çalmak değilde nedir ?

haftalık 60 lira ile çocuk büyütülür mü yaa
birazcık mantıklı olun ve korunmaya başlamalısınız

kesinlikle kocanın sana söylemediği bişeyler var. ne diye verdin ki düğünde takılanları.. 60 tl ile ne yapılır allahaşkına. işin zor..

Oha resmen calmis. Konu sahibi bana ne yapayim diye sormussun. Cantani alip cikamiyorsan en azindan korun. Kp'den bez parasi mama parasi almak icin iki gunde bir kivranirsiniz. Burada evliligi babasinin yaninda calisip maas alamadigi icin evliligi bozulan cok insan var.

haftalık 60 tl doğru mu anladım? ayda 240 tl yapar?
emin misiniz 600 olmasın? 60tl aç kalırsınız çünkü. anlayamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…