- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Şunu eklemeyi unutmusum haftalık 60 lira vermeye devam edeceğim canım her ay bir çeyrek alıp kaldırmaya çalışalım dedi o kadarını alamasamda elimde 100 tl mi var sana vereyim sen kaldır 150 mi var sana vereyim senin biriktirdiğin varsa birleştirip öyle alırız dedi bende tamam canım dedim
O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldımhadi sizi böyle sözlerle avutmuş da çocuk olunca acıktığında ya da hastalandığında böyle sözler çocuğu avutmaya yetmez haberiniz
olsun
Gerçekten beni kandırmış mi nasıl kandırdı yani nasıl ben anlamadım amacı neymişCocugu sekerle kandirir gibi kandirmis seni kocan. Aferim akilli adammis.
O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım
O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım
Haklisinizdoğunca kv bakmayacak
siz sorumlu olacaksınız her şeyinden
kanlı canlı insan gelecek dünyaya onun bütün ihtiyaçları size bakacak sizden istenecek sizden sorulacak
öyle sadece ahh mis kokusu yeter diye olmuyor maalesef
Suan benim ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyımşerginlik yapıyor denır bizim burda suç bastırıyor ,
hem paraya el koymuş hem borç öduyorum dıyor , bırak gittiği yerde kalsın
Kaç yaşındasınız?Gerçekten beni kandırmış mi nasıl kandırdı yani nasıl ben anlamadım amacı neymiş
Canım,gelir durumumuz belli olmadan ben çocuk istemiyorum de kayınvalidene o zaman.Evlat tabii güzel bir şey ama mis kokusuyla kalmıyorki canım.Baba bez için para verirmisin,baba ıslak bezi yok.Baba vitrinde bir giysi gördüm diye nasıl diyeceksin kayınpederine.En acıtıcı şey de şu olacak.Baba çocuk ateşli para ver doktora götüreyim.Biz kaç tane büyüttük,ateşten ne olacak,soğuk suya sok,düşer ateşi,abartma dediği zaman,hazırlıksız çocuk sahibi olduğun için kendinden nefret edeceksin.Çocuğuna baktığın zaman utanacaksın,iyi düşün canım.O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım
Siz birey değil misiniz? Yok o şöyle düşünür yok bu böyle der... siz bu maddiyat içinde bir çocuk yetiştirebilecek misniz sirf mis kokulu cocugum olsa diye istiyorsunuz diye?O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım
Kandırdı tabiiki,eline bir lolipop verdı susturmak için,değişen ne oldu sence,hiç bir şey...Onun başka düşüncesi bar,gözünü aç.Eşin kaç yaşında.Ah o kadar gençsin kiGerçekten beni kandırmış mi nasıl kandırdı yani nasıl ben anlamadım amacı neymiş
Suan benim ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım
+Çocuk için acele etmeyeceksin,eşinin baygın bakışlarına 2 canım tatlıma kanmayacaksın,hayatın tokadı o kadar sertki kendini ne olduğunu anlamadan tepe taklak bulursun.Kızımın bir beş sene sonra böyle gaileler içinde olduğunu düşünüyorum da,Aman yarabbi Allahım sen koru...herşeyi açık açık konuşacaksın canım
insan gibi borcunu harcını alacagını herşeyini soracaksın ,
sen çalışıyormusun bilmiyorum ama eğer sana hiç açıklama gereği duymuyor ve açılama yapmıyorsa sende kazandıın parayı ona vermeyeceksin . sen bana bakmak zorundasın bunu biliyorsun degil mi de ,
Bunları iyi oku,çevrende bulamazsın bu fikirleri.Genceciksin lütfen çocuk yapma.
Madem eşinde çocuk istiyo elinde koz olsun sıkı tut bırakma.
O evden taşınmadan ilaçlatmadan düzenli bi maaşı olmadan çocuk yapmıycağını söyle .
Kv de ben özelimi konuşmaktan hoşlanmıyorum de kestir at .
Biraz gezin tozun aman geç kaldım aman birine yakalandım derdiniz yok keyfini çıkarın.
Ya git iğne ol ya doğum kontrol hapı al . Yarına kadın doğuma randevu alabilirsin mesela 10-20-30 bu meretin fiyatları çocuk masrafından ucuz korunmak.
Ayrıca laf edicekler diye doğurursan doğumda 2.yi sormaya başlar 2 olsa 3 bitmez bu .
Her evlenen çocuk yorumuyla muhattap oluyo senin yapman gereken uygun dille terslemek
çalışmalıısn ikna et kocanı ve iş bul çalışYaklaşık 3 aylık evliyiz ve eşimle tartıştık babasıyla ortak is yapıyor kendisinde oldukça haftalık 60 tl harclik olarak bırakıp ise gidiyordu bu aralar bayağı bir stres yaşıyoruz hatta evlendigimizdenevlendigimiz günden beri sürekli tartışma ve huzursuzluk var nişanlılık donemindekdonemindeki halinden eser yok neyse biraz once canım sen haftalık mi yoksa aylık mi alıyordun dedim bu şekilde demeyle başladı tartışmamız ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum çalışmamı kabul etmiyorsun haftalık 60 da kıyafet hatta yeri gelir yor mutfak gereçlerini de alıyorum yetmiyor aşkım ben bununla nasil birikim yapacaz biriktirip çeyrek almak istiyordum böyle yaparak alabildiğim kadar alacağım çeyrek altın biriktirmek istiyorum bu evdende kurtulmak istiyorum böcek gördüm çamaşır a konmuş diye çamaşıra dokunamadım dedim (ilaclayacam yeterki müstakil eve tamam de her ay mutlaka ilaclayacam diyen adam ortada yok) neyse çıktı gitti ben borç ödüyorum dedi düğündeki bütün parayı siz almıştınız borç odeyecez demistiniz nasıl ödemediniz canım dedim evden kapiyida çarptı çıktı ve gitti
Ben 21 yaşındayım eşim 25 yaşındaKandırdı tabiiki,eline bir lolipop verdı susturmak için,değişen ne oldu sence,hiç bir şey...Onun başka düşüncesi bar,gözünü aç.Eşin kaç yaşında.Ah o kadar gençsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?