Eşim evden gitti

Cocugu sekerle kandirir gibi kandirmis seni kocan. Aferim akilli adammis.

hadi sizi böyle sözlerle avutmuş da çocuk olunca acıktığında ya da hastalandığında böyle sözler çocuğu avutmaya yetmez haberiniz
olsun
O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım

Evlat dünyadaki en tatli seydir. Kesinlikle isterim herkes yasasin bu duyguyu. Ama evladina yok yavrum sana seker alamam, cnünkü o paraya ekmek almam lazim dersen birgün, o zamanda en berbat duyguyu yasamis olursun.

doğunca kv bakmayacak
siz sorumlu olacaksınız her şeyinden
kanlı canlı insan gelecek dünyaya onun bütün ihtiyaçları size bakacak sizden istenecek sizden sorulacak
öyle sadece ahh mis kokusu yeter diye olmuyor maalesef

Haklisiniz

Canım,gelir durumumuz belli olmadan ben çocuk istemiyorum de kayınvalidene o zaman.Evlat tabii güzel bir şey ama mis kokusuyla kalmıyorki canım.Baba bez için para verirmisin,baba ıslak bezi yok.Baba vitrinde bir giysi gördüm diye nasıl diyeceksin kayınpederine.En acıtıcı şey de şu olacak.Baba çocuk ateşli para ver doktora götüreyim.Biz kaç tane büyüttük,ateşten ne olacak,soğuk suya sok,düşer ateşi,abartma dediği zaman,hazırlıksız çocuk sahibi olduğun için kendinden nefret edeceksin.Çocuğuna baktığın zaman utanacaksın,iyi düşün canım.

Siz birey değil misiniz? Yok o şöyle düşünür yok bu böyle der... siz bu maddiyat içinde bir çocuk yetiştirebilecek misniz sirf mis kokulu cocugum olsa diye istiyorsunuz diye?
Hadi onlar cahil 20 yasinda bir kizin çocuk düşünmesi heleki daha 3 aylik evli olupta değişik geliyor... bi evliligi anla, iki canıma sorunlari hallettik diye düşünme biraz gezin tozun , eşinle bas basa vakit gecirin yarin pişman olursunuz.... sorumluluklar ağır gelir...bebek oluyorda oyle oyuncak bebek gibi köşede durmuyor... masraflari oluyor , ilgi göstermen lazım bos büyütmemen gerekiyor... neyse zaten ne desek boş eger düşünürsen bu söylenenleri yararina olur yoksa zaten yaşayıp görürsün.

Son düzenleme:
Gerçekten beni kandırmış mi nasıl kandırdı yani nasıl ben anlamadım amacı neymiş
Kandırdı tabiiki,eline bir lolipop verdı susturmak için,değişen ne oldu sence,hiç bir şey...Onun başka düşüncesi bar,gözünü aç.Eşin kaç yaşında.Ah o kadar gençsin ki

Suan benim ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım

herşeyi açık açık konuşacaksın canım

insan gibi borcunu harcını alacagını herşeyini soracaksın ,

sen çalışıyormusun bilmiyorum ama eğer sana hiç açıklama gereği duymuyor ve açılama yapmıyorsa sende kazandıın parayı ona vermeyeceksin . sen bana bakmak zorundasın bunu biliyorsun degil mi de ,

+Çocuk için acele etmeyeceksin,eşinin baygın bakışlarına 2 canım tatlıma kanmayacaksın,hayatın tokadı o kadar sertki kendini ne olduğunu anlamadan tepe taklak bulursun.Kızımın bir beş sene sonra böyle gaileler içinde olduğunu düşünüyorum da,Aman yarabbi Allahım sen koru...

Genceciksin lütfen çocuk yapma.
Madem eşinde çocuk istiyo elinde koz olsun sıkı tut bırakma.

O evden taşınmadan ilaçlatmadan düzenli bi maaşı olmadan çocuk yapmıycağını söyle .

Kv de ben özelimi konuşmaktan hoşlanmıyorum de kestir at .

Biraz gezin tozun aman geç kaldım aman birine yakalandım derdiniz yok keyfini çıkarın.

Ya git iğne ol ya doğum kontrol hapı al . Yarına kadın doğuma randevu alabilirsin mesela 10-20-30 bu meretin fiyatları çocuk masrafından ucuz korunmak.

Ayrıca laf edicekler diye doğurursan doğumda 2.yi sormaya başlar 2 olsa 3 bitmez bu .

Her evlenen çocuk yorumuyla muhattap oluyo senin yapman gereken uygun dille terslemek

Bunları iyi oku,çevrende bulamazsın bu fikirleri.

çalışmalıısn ikna et kocanı ve iş bul çalış

Kocanı çalışmak için ikna etme bence direk rest çek! Ancak böyle kurtulursun bu para sıkıntısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…