Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı laflar bu kadar olmaz
Sizin adınıza da üzüldüm insan bir hayatı paylaşmak için mutlu olmak için evleniyor. Tam cuk diye oturan yorumunuz aile arkadaş ve bana aynı zamanı ayırmak zorunda. Hatta ben kendime bir şey alsam aynısından ailesine alma zorunluluğu hissediyor. Sizin için çocuk olmaması iyi olmuş. Ben doğru veya yanlış bebeğimin doğmasını çok istiyorum. Ama ileride böyle düşünür müyüm nasıl olur hiç bilmiyorum

Ben de üzüldüm ama şuan üzülmüyorum hatta sinir oluyorum kurtulamadıkça
Allah bebeğiniz olmasını istemiş hiç sorgulamayın bunu bence siz iyi bi anne olun gerisi sizin sorumluluğunuz değil

Ben de üzüldüm ama şuan üzülmüyorum hatta sinir oluyorum kurtulamadıkça
Allah bebeğiniz olmasını istemiş hiç sorgulamayın bunu bence siz iyi bi anne olun gerisi sizin sorumluluğunuz değil
İnşallah iyi ve çocuğuma mutluluk verebilecek bir anne olurum sizin de en kısa zamanda çok huzurlu bir hayat yaşamanızı diliyorum. Çalışıyor musunuz?

ben olsam kürtaj olurdum. sorunlu adamlardan olan çocukların psikolojisi git gel perişan oluyor. şimdi barışcaksonız ayrılcaksınız, böyle adamlar hemende koluna birini takıyor siz stres iş bebek derken perişan, zaten bebekme çalışmak bakıcı parası derken asgari ücrette yetmez. bebekten sonra işe almayan işverende var. ömür boyu curcuna. siz evlenceksiniz adam hop çocuğumu göster diycek çocuğada sizi kötülemesi falan derken. kusura bakmayın fabrikada çalıştım 10 kadından 5 i boşanmış eski eşin çocuklarını göstermemesi çocuıu doldurup anneye vermemesiyle baş ediyordu.

Doğru haklısınız çocuğu almak için her türlü çirkinliği yapıyorlar, biliyorum onun stresi çok başkadır muhakkak. Ben evlenmeyi düşünmüyorum artık kesinlikle. Devlet kurumunda çalışıyorum. Ben de maddi manevi haklarımı talep edeceğim

Evden ayrılmayın. Orası sizin de eviniz. Kimse kovamaz. Kendisi rahatsızsa çeksin gitsin. Siniriniz geçince iki taraf da farklı düşünebilir.

devlet kurumuysa çok iyi maddi sorun olmaz fakat yine o çocuğu dünyaya getirdiğiniz anda o adamı ömür boyu hayatınıza sokmuş, çocuk telefon kullanana kadar, babısının telefonunu 1 kere bile açmazsanız sizi zora sokacak kadar cesaretli bir şekil size laflar sayacak baskı kuracak. belki tehdit vb. olacak. bunların farkında olmalısınız ortadoğu erkekleri, çocukla ve canla tehdit eden en korkunç cinslerden

Adam bastan beri kötüydü ve siz bebek sahibi olmak icin tedavi oldunuz. Annelik duygusunu tatmak için onun hayatını yakmaya ne hakkınız vardı? Leşş gibi bir babaya sahip olacak bebeğin. Boşanacaksaniz arada mahvolacak o çocuk. Yazik gerçekten.

Son düzenleme:

Onu yaptığında da uzaklaştırma vs alır hukuken gerekli olan her şey yapılır. Ki kendi çevresinde de görüyor bu tür durumlarda babaların aylarca çocuklarından mahrum kaldıklarını

Kimsenin kimsenin hayatını yaktığı yok hanımefendi. Nereden biliyorsunuz mutlu huzurlu bir çocuk olmayacağını? Tedavi olurken dur çocuğumuz olsun da boşanalım hemen düşüncesi ile mi böyle bir şey yaptım sizce. Ve ben şunu her zaman savunuyorum anne ve baba ile birlikte büyüyen çoğu çocuk psikolojik olarak çok daha derin yaralar alıyor ve yıpranıyor sorunlu evliliklerde

Onu yaptığında da uzaklaştırma vs alır hukuken gerekli olan her şey yapılır. Ki kendi çevresinde de görüyor bu tür durumlarda babaların aylarca çocuklarından mahrum kaldıklarını
ha kanundan korkan biriysi orası iyi, bazıları kanun nizam bilmiyor kadınlarımıza hep kanundan korkmayanlar zarar veriyor

ha kanundan korkan biriysi orası iyi, bazıları kanun nizam bilmiyor kadınlarımıza hep kanundan korkmayanlar zarar veriyor
Kanundan korkuyor bana fiilen ve sözel olarak zarar verirse sonuçlarını biliyor o yüzden zaten bir şey yapamıyor. Hakkımı belgelerle sonuna kadar savunacağımı biliyor korkuyor

Kocanız evden kovmasaydi anne baba birlikte büyüyecekti zaten. Derin yaralar alacakti yani sizin bu güzel mantığınıza göre.

Kocaniza benzer bir babayla büyüdüm ben. Buradan biliyorum mutlu ve huzurlu olmayacağını.

Sizi hamileyken, ustelik pandemi sürecinde evden kovan bir adamin nasil bir baba olacağı çok açık. Siz de bunu bile bile hamile kalmak icin zorlamissiniz. En bastan beri şikayetiniz varmis. Ille de hamile kalayim diye tedavi olmuşsunuz. Sirf anne olmak için onu bu kotu babaya sahip olmasi icin zorlamissiniz. Bu hayata getirmek için çaba harcamışsınız.

Bakın benim amacım burada tartışmak değil. Konuyu açtıysam tabi ki istediğiniz yorumu yapabilirsiniz saygı çerçevesinde. Bunun için benim direttiğimi nereden biliyorsunuz? Ben de çok iyi bir babayla büyümedim. Dolayısıyla benim çocuğumda öyle bir babayla büyümeyeceği için sıkıntı yok.

En basindan beri size kotu davranan bir adamdan Çocuğunuz olmuyor ve tedavi görüyorsunuz. Bu diretmek degil de ne söyler misiniz? Korunurken yanlışlıkla olmamis ki? Çocuk olsun diye zorlamissiniz iste. Kendi kötü hayatiniza bir ortak yapmak istemişsiniz.

Peki ben fikrinize saygı duyuyorum, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…