- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Ben zaten sizi çok iyi anlıyorum çok da hak veriyorum ama bi insan özellikle bebeğini taşıyan kadına bunları bile isteye yapabileceğine bir türlü inancım gelmiyor siz burda hayatınızın belli bi kesitini yansıtıyorsunuz sizi anlamak demek yürü koçum sen haklısın demek olduğunu düşünmüyorum hani ben evinizde yaşayan üçüncü bi kişi olsam belki bambaşka detaylar yakalayacağız hani bilinçsiz bi insana benzemiyorsunuz bu derece zaten sebepsiz sinirlenen bi erkek olduğunu farkederdiniz sanki en başında ama bunda sebepsiz değil de sanki böyle sinir krizleri geçiriyormuş gibi geldi ki o zamanlar dediği gibi cidden kendinde olmuyordur ama tedaviye yanaşmadıkça yapabileceğiniz hiç bişey yok bi insan önce kendisi değişmeyi istemeli tekrar hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniz hayırlı akşamlarÇok teşekkür ederim. Pozitif yöndeki yorumlarınız çok değerli. Hepsini tekrar tekrar okudum. Ama bu durumda bana bunca şeyi yapan. Daha karnımdayken çocuğunu düşünmeyip benden nefret ettiğini istemediğini vs daha bir sürü hakaret edip sonrasında tek savunması kendimi kaybettim olan biri ne verebilir ki bu evliliğe? İnşallah huzur versin kararım çok yoruldum artık
Bile isteye değil kendini kaybediyor ağzına geleni söylüyor geri dönülmez sözler söylüyor. Evet benim de hatalarım vardır muhakkak ama şöyle söyleyeyim ben tedavi sürecindeyken bile hep ailesi arkadaşları ile birlikteydi çoğu zaman ben yoktum. Bu ve bunun gibi şeyler içimde öfke oluşmasına sebep oldu. Bazen olmadık yerde ben de incitebiliyorum. Ama boşanma tehditi ile değil. Ya da ağzıma geleni saymakla değil. Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası mutluluk huzur olur benim içinBen zaten sizi çok iyi anlıyorum çok da hak veriyorum ama bi insan özellikle bebeğini taşıyan kadına bunları bile isteye yapabileceğine bir türlü inancım gelmiyor siz burda hayatınızın belli bi kesitini yansıtıyorsunuz sizi anlamak demek yürü koçum sen haklısın demek olduğunu düşünmüyorum hani ben evinizde yaşayan üçüncü bi kişi olsam belki bambaşka detaylar yakalayacağız hani bilinçsiz bi insana benzemiyorsunuz bu derece zaten sebepsiz sinirlenen bi erkek olduğunu farkederdiniz sanki en başında ama bunda sebepsiz değil de sanki böyle sinir krizleri geçiriyormuş gibi geldi ki o zamanlar dediği gibi cidden kendinde olmuyordur ama tedaviye yanaşmadıkça yapabileceğiniz hiç bişey yok bi insan önce kendisi değişmeyi istemeli tekrar hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniz hayırlı akşamlar
Bile isteye değil kendini kaybediyor ağzına geleni söylüyor geri dönülmez sözler söylüyor. Evet benim de hatalarım vardır muhakkak ama şöyle söyleyeyim ben tedavi sürecindeyken bile hep ailesi arkadaşları ile birlikteydi çoğu zaman ben yoktum. Bu ve bunun gibi şeyler içimde öfke oluşmasına sebep oldu. Bazen olmadık yerde ben de incitebiliyorum. Ama boşanma tehditi ile değil. Ya da ağzıma geleni saymakla değil. Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası mutluluk huzur olur benim içinBen zaten sizi çok iyi anlıyorum çok da hak veriyorum ama bi insan özellikle bebeğini taşıyan kadına bunları bile isteye yapabileceğine bir türlü inancım gelmiyor siz burda hayatınızın belli bi kesitini yansıtıyorsunuz sizi anlamak demek yürü koçum sen haklısın demek olduğunu düşünmüyorum hani ben evinizde yaşayan üçüncü bi kişi olsam belki bambaşka detaylar yakalayacağız hani bilinçsiz bi insana benzemiyorsunuz bu derece zaten sebepsiz sinirlenen bi erkek olduğunu farkederdiniz sanki en başında ama bunda sebepsiz değil de sanki böyle sinir krizleri geçiriyormuş gibi geldi ki o zamanlar dediği gibi cidden kendinde olmuyordur ama tedaviye yanaşmadıkça yapabileceğiniz hiç bişey yok bi insan önce kendisi değişmeyi istemeli tekrar hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniz hayırlı akşamlar
Birebir aynı şeyleri yaşadım sizinle o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki ben sizi.Bizimki de hamilelikte lohusalıkta çok üzdü yıprattı beni,hakaret etti,asagiladi,evden kovdu defalarca,ev içinde görmezden geldi.Beni kırıp kırıp kendisi mısır patlatip çay film Maç keyfi yapıyordu.Bu umursamazliga da ayrı canım yanıyordu.Ben bu tabloyu gormektense karnı burnumda halimle uzaklara gidiyordum eve sigamiyordum, umrunda bile değildi.Ustelik bu kadar tırmanırken sorunlar yatak ayırıyordu hemen,yemek ayırıyordu.Of daha neler neler yazmakla bitmez.Konusmak sorunları çözmek isteyince de hayır ben konuşmak filan istemiyorum deyip rezil ediyordu.Hayret ediyorum nasıl çekmişim bunlarıBile isteye değil kendini kaybediyor ağzına geleni söylüyor geri dönülmez sözler söylüyor. Evet benim de hatalarım vardır muhakkak ama şöyle söyleyeyim ben tedavi sürecindeyken bile hep ailesi arkadaşları ile birlikteydi çoğu zaman ben yoktum. Bu ve bunun gibi şeyler içimde öfke oluşmasına sebep oldu. Bazen olmadık yerde ben de incitebiliyorum. Ama boşanma tehditi ile değil. Ya da ağzıma geleni saymakla değil. Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası mutluluk huzur olur benim için
‘’Ev içinde görmezden gelinmek” ben bunu kimseye anlatamıyorum. Sorun yaşadığımızda mesela şu an yemek yapmıyorum kendi dışarıda istediğini yer ama ben yedim mi yemedim mi ne yaptım umurunda olmaz. Siz ne durumdasınız şimdi?Birebir aynı şeyleri yaşadım sizinle o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki ben sizi.Bizimki de hamilelikte lohusalıkta çok üzdü yıprattı beni,hakaret etti,asagiladi,evden kovdu defalarca,ev içinde görmezden geldi.Beni kırıp kırıp kendisi mısır patlatip çay film Maç keyfi yapıyordu.Bu umursamazliga da ayrı canım yanıyordu.Ben bu tabloyu gormektense karnı burnumda halimle uzaklara gidiyordum eve sigamiyordum, umrunda bile değildi.Ustelik bu kadar tırmanırken sorunlar yatak ayırıyordu hemen,yemek ayırıyordu.Of daha neler neler yazmakla bitmez.Konusmak sorunları çözmek isteyince de hayır ben konuşmak filan istemiyorum deyip rezil ediyordu.Hayret ediyorum nasıl çekmişim bunları
Vicdansizlar.Sunu net anladım ki çocuk yapacağı adamı çok iyi seçmek lazımmış,sadece eş değil bundan baba olur mu diye düşünmek gerekiyormuş.Oysaki sizin ilk üç ay ne kadar önemli,iyi beslenmeniz lazım.‘’Ev içinde görmezden gelinmek” ben bunu kimseye anlatamıyorum. Sorun yaşadığımızda mesela şu an yemek yapmıyorum kendi dışarıda istediğini yer ama ben yedim mi yemedim mi ne yaptım umurunda olmaz. Siz ne durumdasınız şimdi?
Çok mutlu olun bunu canı gönülden diliyorumVicdansizlar.Sunu net anladım ki çocuk yapacağı adamı çok iyi seçmek lazımmış,sadece eş değil bundan baba olur mu diye düşünmek gerekiyormuş.Oysaki sizin ilk üç ay ne kadar önemli,iyi beslenmeniz lazım.
3.5 ay önce boşanma davası açtım,duruşma gününü bekliyoruz.
Çok üzüldüm ne desem bilemedim eşinizin tavrı asla kabul edilebilir değil konu her ne olursa olsun evden kadın gönderilmez...Merhaba sevgili kk üyeleri, umarım dertleşmek ve artık kendime yol çizmek istediğim bu durumda kınamak yerine gerçekten destek olursunuz. Eminim bir çok kadın benim gibi paylaşamadıklarını paylaşıyor burda. Eşimle çok büyük olmayan bir tartışma yaşadık ben biraz büyüttüm daha fazla büyüdü. Tartıştık ve eşim beni evden kovdu. Onun gitmesini söyledim bu evi ben tuttum ben gitmem diyor. Bu evliliğin kesin bir şekilde biteceğini benden nefret ettiğini artık sevmediğini söyledi yüzümü görmeye bile tahammülü yokmuş. 5 haftalık gebeyim ama zaten bu kadar stresle gebelik devam eder mi onu da bilmiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Bulunduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum gidecek bir yerim de yok. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Dava açarsa kusurlu görünmek istemiyorum. Eşyalarımın hepsini topladım gidecek bir yer yok. Ailemin yanına dönmek istemiyorum çalışıyorum. Benim ikinci evliliğim ailem de çok üzülür kaldıramaz toparlanana kadar onlara da bir şey söylemek istemiyorum. Kafam şu an çok karışık. En doğru davranış ne olur şu an bulunduğum durumda?
Bebek iyidir inşallah. Hakkında hayırlısı olsun inşallahSon durumu soranlar olmuştu, aile terapistine karar vermiştik tekrardan vazgeçti. Benim gibi bir insandan çocuk düşündüğü için de kendisi çok pişmanmış. Ayrılmaya karar verdik
Teşekkür ederim. Kontrol günüm gelmediği için bilmiyorum ama inşallah iyidir ve benimledirBebek iyidir inşallah. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok üzüldüm ne desem bilemedim eşinizin tavrı asla kabul edilebilir değil konu her ne olursa olsun evden kadın gönderilmez...
İnşallah. Eşine diycek bişy bulamıyorm Allah ıslah etsinTeşekkür ederim. Kontrol günüm gelmediği için bilmiyorum ama inşallah iyidir ve benimledir
İnşallah öyle olurİnşallah. Eşine diycek bişy bulamıyorm Allah ıslah etsinÇok mutlu bir hayatın olsun.
O zorlukların sonu yavrunla beraber huzura ve mutluluğa çıkacak inşallahİnşallah öyle olurÇok zor olacak biliyorum ama inşallah çocuğumla güzel bir hayatım olur
Çok çok teşekkür ederimO zorlukların sonu yavrunla beraber huzura ve mutluluğa çıkacak inşallahdua edeceğim
Aman sizde yaniImkani olan da, olmayan da 5 tane yapmasin rica ediyorum, dunyada ki tum kaynaklar hizla sona eriyor, kuresel isinmanin 50 sene sonra nereye varacagi belli degil, su, tarim, bunlar giderek kisitli hale gelecek, besine suya ulasmak zorlasacak, benim tek cocugum var, ona ragmen ne b.k yedim, ne bencilim diye kendimi sucluyorum, hic gidisatla ilgili dusunmuyo mu insanlar ben sasiriyorum gercekten. Ekonomik sikintilari yazmadim bile ki bu pek cok ailenin, insanlarin giderek sirtina daha fazla binecek.
Oysaki ne kadar özel zamanlardasiniz.Bunun heyecanını birlikte yaşamak dururken ikinizin de sağlığı ile oynuyor.Hamilelikte üzmek bir kadını,neyse..sağlıkla gelsin bahtiniz güzel olsun.Son durumu soranlar olmuştu, aile terapistine karar vermiştik tekrardan vazgeçti. Benim gibi bir insandan çocuk düşündüğü için de kendisi çok pişmanmış. Ayrılmaya karar verdik
Heyecanını bile yalnız yaşıyor onu bile benimle paylaşmaktan aciz. Beni düşünmüyor kendince sadece bebeği düşünüyor ama o kadar bencil ki bana ne kadar zarar verdiği belli. İnşallah sağlıkla gelir hayatımaOysaki ne kadar özel zamanlardasiniz.Bunun heyecanını birlikte yaşamak dururken ikinizin de sağlığı ile oynuyor.Hamilelikte üzmek bir kadını,neyse..sağlıkla gelsin bahtiniz güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?