- 23 Ekim 2017
- 924
- 842
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Eşyalarımın bir kısmını topladım bu kusur sayılıyor mu? Tekrar geri yerleştiriyim mi? Biraz kendimi toparladıktan sonra ilk iş iyi bir avukata gideceğimEvden gitmeyin. O istiyorsa gitsin. Bir avukata gidin. Dava acildiktan sonra evdeki tum esyalarinizi alip kendinize ayri bir ev tutun. Dava acildiktan sonra evden gitmeniz kusur sayilmiyor. Kendi aldiginiz evdeki herseyinizi alin. Kendinize bir duzen kurun. Ama once bir avukata gidin..
Onun demesiyle degil hersry. Nerede hangi sehirde yasayacaginin kararini o degil sen verirsin. Evi o tuttu diye mal sahibi mi oldu? Orasi inun evi degil. Du an dava acsan hakim o evde yasama hakkini sana verir, onu evden gonderir mahkeme bitene kadar. Bu adamdan koca olmaz. Adam olsaydi istemiuorsa ceketini alip o giderdi. Tum haklarini almadan ayrilla bu adamdan. Evden dava acilana kadar gitme. Hatta yerindecolsam hakim o evde yasama hakkini sana versin o da tipis tipis gitsin, o zaman gordun mu burasi kimin eviymis derdim.Ben de beni evden göndererek kusurlu duruma düşürmeye çalıştığını düşünüyorum. Söyledim sen git diye. Burası benim Evim bu evi evlenirken ben tuttum diyor. Ayrı odalardayız zaten. Böyle takılırım umrumda değilsin gitmek istiyorsan sen git diyor. Evet çocuk için erken bir dönemdi. Ama ben yine de çocuğumu çok istiyorum. Anne baba ayrı da olsa sonuçta çocuğa ebeveynlik yapmak zorunda. Biz ailelerimizden farklı bir şehirdeyiz. Git bu şehirden diyor niye kalıyorsun burda
Eski konularınızi biliyorum bu adam 5 ayda göstermişti kendi yüzünü size yargılamayın diyorsunuz ama kendiniz sigamamıssınız baba evine çocukla nasıl dönmeyi nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz..çocuk dünyanın en güzel şeyi istemekte haklısınız bir kadın olarak ama biraz da empati yapın sizin çok istemeniz tedaviyle oldurmaya çalıştığınız çocuk büyüdüğünde isyan edicek, parçalanmış bir ailenin çocuğu olduğu için hayati boyunca mutlu bir aileye sahip olamayacak. tranvalar yasiyacak bütün bunları siz sadece çocuk istediğiniz çocuk hayalleriniz yüzünden yaşayacak.. bu kadar kötü bir evliliğe çocuk yapmanızı ve bunu yargılamayın demenizi özür dilerim ama anliyamıyorum.hala bazı şeylerin olayın ciddiyetinin farkında olmadiginizi düşünüyorum.Kendi gitse derin bir nefes alacağım gitmez kendi rahatına çok düşkün düzenini asla bozmaz. Zorla evlilik gibi bir durum olmadı tabi ki ikimizin karşılıklı isteğiyle gerçekleşti. Evlendiğinizden beri aklı bekarlığında ve ailesinde. Ben de zamanla her şey yoluna girer diyordum ama bu sözlerden sonra toparlanacak bir şey yok benim gözümde
Avukatla konusmadan birsey yapmayin. Esya toplamak kusur degil, evden gitmediginiz surece ama yine de yerinizde olsam yerlestirirdim. Bunu da bosanma surecinde soyler falan.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Eşyalarımın bir kısmını topladım bu kusur sayılıyor mu? Tekrar geri yerleştiriyim mi? Biraz kendimi toparladıktan sonra ilk iş iyi bir avukata gideceğim
Ev kira zaten satın almadı. Onun evi olsa kalmazdım ben kendim giderdim. Ya dönemimde tayin isteyeceğim mecburen yaşadığımız yeri seviyorum ama tanıdığım hiç kimse yok. Çocuğum olursa tek başıma zor olur burda yoksa kalırdım hiç sorun değil. Bir süre bekleyeceğim davayı açmazsa ben açarımOnun demesiyle degil hersry. Nerede hangi sehirde yasayacaginin kararini o degil sen verirsin. Evi o tuttu diye mal sahibi mi oldu? Orasi inun evi degil. Du an dava acsan hakim o evde yasama hakkini sana verir, onu evden gonderir mahkeme bitene kadar. Bu adamdan koca olmaz. Adam olsaydi istemiuorsa ceketini alip o giderdi. Tum haklarini almadan ayrilla bu adamdan. Evden dava acilana kadar gitme. Hatta yerindecolsam hakim o evde yasama hakkini sana versin o da tipis tipis gitsin, o zaman gordun mu burasi kimin eviymis derdim.
Avukatla konusmadan birsey yapmayin. Esya toplamak kusur degil, evden gitmediginiz surece ama yine de yerinizde olsam yerlestirirdim. Bunu da bosanma surecinde soyler falan.
Eski konularınızi biliyorum bu adam 5 ayda göstermişti kendi yüzünü size yargılamayın diyorsunuz ama kendiniz sigamamıssınız baba evine çocukla nasıl dönmeyi nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz..çocuk dünyanın en güzel şeyi istemekte haklısınız bir kadın olarak ama biraz da empati yapın sizin çok istemeniz tedaviyle oldurmaya çalıştığınız çocuk büyüdüğünde isyan edicek, parçalanmış bir ailenin çocuğu olduğu için hayati boyunca mutlu bir aileye sahip olamayacak. tranvalar yasiyacak bütün bunları siz sadece çocuk istediğiniz çocuk hayalleriniz yüzünden yaşayacak.. bu kadar kötü bir evliliğe çocuk yapmanızı ve bunu yargılamayın demenizi özür dilerim ama anliyamıyorum.hala bazı şeylerin olayın ciddiyetinin farkında olmadiginizi düşünüyorum.
Konu nedir bilmiyorum ama insan karisini evden kovar mi hem hamilesiniz..
Bakin o kadar hata yapiyorsunuz ki. Daha once bosanmissiniz. Bosanmanin ne oldugunu biliyorsunuz. Acemi degilsiniz ama acemi gibi davraniyorsunuz. Davayi onun acmasini neden bekliyorsunuz? Davayi o acarsa onun sartlarinda bosanacaginizi bilmiyor musunuz?Ev kira zaten satın almadı. Onun evi olsa kalmazdım ben kendim giderdim. Ya dönemimde tayin isteyeceğim mecburen yaşadığımız yeri seviyorum ama tanıdığım hiç kimse yok. Çocuğum olursa tek başıma zor olur burda yoksa kalırdım hiç sorun değil. Bir süre bekleyeceğim davayı açmazsa ben açarım
Gecinmeye gonlu yokmus zaten. Bu olay da bahanesi olmus. O da bahane ariyormus. Madem istemiyordu cocuk niye yapmis pislik herif.Basit bir konudan tartıştık biraz uzadı. Ben çıkıp dışarıda evin önünde sakince hava alıp geldim. Geldiğimde ben düşündüm seni artık sevmiyorum istemiyorum seninle bir gelecek göremiyorum. Arada tartışmalarımız oluyor bu evlilik kendisini tüketmiş.
Daha önce boşandım ama o süreci burda anlatmak istemiyorum. Benim haberim olmadan dava açılmıştı ben de sadece hiçbir şey talep etmeden imzaladım bitti. Eşimle yavaş yavaş bir şeyler yoluna girmişti evet haklısınız ama insan çocuk konusunda daha inçe düşünmeli ama ben eşimden bu cümleleri duymayı asla beklemezdim.Bakin o kadar hata yapiyorsunuz ki. Daha once bosanmissiniz. Bosanmanin ne oldugunu biliyorsunuz. Acemi degilsiniz ama acemi gibi davraniyorsunuz. Davayi onun acmasini neden bekliyorsunuz? Davayi o acarsa onun sartlarinda bosanacaginizi bilmiyor musunuz?
Evin kiea olmasi birseyi degistirmiyor. Evlilik suresince o evde onun kadar sizin de hakkiniz var. Hamile halinizle nereye gidiyorsunuz?
Yasadiginiz yeri seviyorsaniz isiniz de oradaysa kalin. Hic mi arkadasiniz olmayacak sanki? Cavre edinirsinuz. Anladigim kadariyla yeni evlisiniz. Bu yeni evlilige oturmayan surekli kavgalarin oldugu evliloge neden cocuk yaptiniz?
Siz en iyisi bir avukata gidin. Yanlis seyler yapmayin.
Ben de tam bunu soracaktım. Sanki istemeyerek evlenmiş, gram sevgi yok gibi. Keşke konu sahibi çocuk yapmasaymis bu kişiden, bu evlilik illa bir yerde biter gibi duruyor.Sizinle zorla mi evlendi?neden sizden bu kadar nefret ediyor?hem nefret ediyor hem affedersiniz sizden çocuk yapıyor? Kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır ya..evleliktede bu böyle...erkek kadını evden kovamaz, kendi gider..kural böyledir..eşinize kocaman bir sıfır
Oyun degil bu, sen de onun emir eri degilsin, seviyorum dur, sevmiyorum git, hamile halimle senin kaprisini cekemem, iste kapi, aha bu da sapi, al da git de, bu arada acil dava acip kendime daha kucuk ve ucuz bi yer bulurdum ben, bu adama da kesip attigim tirnagi göstermezdim ömür boyu bi dahaBasit bir konudan tartıştık biraz uzadı. Ben çıkıp dışarıda evin önünde sakince hava alıp geldim. Geldiğimde ben düşündüm seni artık sevmiyorum istemiyorum seninle bir gelecek göremiyorum. Arada tartışmalarımız oluyor bu evlilik kendisini tüketmiş.
Gecinmeye gonlu yokmus zaten. Bu olay da bahanesi olmus. O da bahane ariyormus. Madem istemiyordu cocuk niye yapmis pislik herif.
Avukada danışın bundan sonrası için bilinç li davranın maddi durumunuz nasıl ? Mesleğiniz varmı çocuğa bakabilicek durumunuz umarım vardır çünkü çocuklu zor bir hayat sizi bekliyor tek başına ayrılmak kolay çocukla hayata tutunmak çok zor inanın.Haklısınız bütün söylediklerinizde. Ama keşke şu anda bir şeyleri değiştirebilseydim.
Oyun degil bu, sen de onun emir eri degilsin, seviyorum dur, sevmiyorum git, hamile halimle senin kaprisini cekemem, iste kapi, aha bu da sapi, al da git de, bu arada acil dava acip kendime daha kucuk ve ucuz bi yer bulurdum ben, bu adama da kesip attigim tirnagi göstermezdim ömür boyu bi daha
Avukada danışın bundan sonrası için bilinç li davranın maddi durumunuz nasıl ? Mesleğiniz varmı çocuğa bakabilicek durumunuz umarım vardır çünkü çocuklu zor bir hayat sizi bekliyor tek başına ayrılmak kolay çocukla hayata tutunmak çok zor inanın.
Ailem beni alamaz, isim burda, sen benim nereye gidecegime, ne yapacagima benim adima yön cizemezsin, bitti, biraz dik dur, sana dayatamaz sunu yap bunu yap diye, madem bosanmak istiyo sana karisamaz, yonlendiremez.En başta ben giderim sen gitmezsen dedi. Ben de burada gidecek yerim yok nereye gidiyim bu halde sen git dedim bu defa da bu evi ben buldum muhabbetine geldi konu. Git ailenle konuş gelip seni alsınlar dediği şey. En iyisi onun dava açmasını beklemeyip ailemi de karşıma alıp kendim için adımlar atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?