- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama cok ergence kararlar alip veriyorsunuz. Esinizle bir iki gun hersey yoluna girdi diye, size iyi davrandi diye hadi hemen cocuk yapalim mi dediniz? Kac yillik evlisiniz? Iyice adami bir gozleseydiniz emin olsaydiniz. Ne olacak o cocuk simdi? Siz cocuk buyutmek kolay mi saniyorsunuz? Evliligi evcilik gibi gorup daha kendileriniz buyumeden yurumeyen evlilige neden cocuk yaptiniz?Daha önce boşandım ama o süreci burda anlatmak istemiyorum. Benim haberim olmadan dava açılmıştı ben de sadece hiçbir şey talep etmeden imzaladım bitti. Eşimle yavaş yavaş bir şeyler yoluna girmişti evet haklısınız ama insan çocuk konusunda daha inçe düşünmeli ama ben eşimden bu cümleleri duymayı asla beklemezdim.
Söyledim zaten ben burda yaşamak istiyorum ailemle yaşamak gibi bir düşüncem yok diye. Ben yokken çok mutluymuş nerden böyle bir belaya bulaşmış vs vsAilem beni alamaz, isim burda, sen benim nereye gidecegime, ne yapacagima benim adima yön cizemezsin, bitti, biraz dik dur, sana dayatamaz sunu yap bunu yap diye, madem bosanmak istiyo sana karisamaz, yonlendiremez.
Elbet bakamazsam bakacaksin, babasisin de gec. Bosansak da babalik vazifelerin bitmeyecek de gec.Şimdi de çocukla tehdit ediyor, bakamam diyorsan ver ben bakarım diye. Ben çocuk olursa böyle saçma sapan olayların içinde büyümesini istemiyorum. Ben de anlamadım artık benim de yaşadıklarım bana ağır geliyor.
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama cok ergence kararlar alip veriyorsunuz. Esinizle bir iki gun hersey yoluna girdi diye, size iyi davrandi diye hadi hemen cocuk yapalim mi dediniz? Kac yillik evlisiniz? Iyice adami bir gozleseydiniz emin olsaydiniz. Ne olacak o cocuk simdi? Siz cocuk buyutmek kolay mi saniyorsunuz? Evliligi evcilik gibi gorup daha kendileriniz buyumeden yurumeyen evlilige neden cocuk yaptiniz?
Daha onceki evliliginizde de haberiniz olmadan dava acilmis ne demek? Nasil haberiniz olmadan dava acilir? Haberiniz oadsn dava acildi, siz de o ne koyduysa onunuze imzaladiniz mi? Siz ne kadar ergence davraniyorsunuz? Kendiniz buyumemissiniz, o cocugu nasil buyuteceksiniz? En iyisi avukata gidin.
Söylediklerinize hak veriyorum ve bunun pişmanlığını yaşamak çok zor. Bu saatten sonra bunlardan ziyade hayatımı toparlayıp önüme bakmam gerekiyor. Yanlış kararlar yanlış davranışlar üzerinden daha büyük yanlışlar yapmamak için uğraşacağımElbet bakamazsam bakacaksin, babasisin de gec. Bosansak da babalik vazifelerin bitmeyecek de gec.
Siz cocuk yapmak icin mi evlendiniz nedir? Bir insan oturmamus evlilige neden cocuk yapar aklim almiyor. Hem de tedaviyle...
Mesleğinizin olmasına sizin adınıza sevindim.. amacım tabikide sizi incitmek değil ama durumunuza polyanacilik da yapamam gerçekçi olmaz lazım . yanlış yanlısı doğurmuş ilk evliliğinizde ufak tefek sorunlardan bitti siz sürekli bosanicam demişsiniz konunuzu okumuştum çok pişmanım demiştiniz. bundada aynı hatayı yapmayın bekleyin olay çok taze ikinizde sinirlisiniz sakinlesin karşılıklı tekrar konuşun sizde fevri birisiniz anladığım kadarıyla ama bu defa biraz durumu sakin yönetmeye çalışın..Memurum belli bir gelirim var aylık. Şu an elimde birikmiş bir param yok. Ben sizin beni incitmek için söylemediğinizi biliyorum ben çocuksuz ayrıldım o bile o kadar zor ve ağırdı ki haklısınız. Bu evde bu adamla da artık yaşayamam. Benimle bir gelecek göremiyormuş
Ben çok alttan aldığım için öncesinde fevrileşmeye başladığım doğru. Ama ne olursa olsun boşanma fikri bile olsa bir insan bir insana bu muameleyi yapmamalı. Konuşmaya çalıştım asla ve asla istemiyorum. Yüzünü görmek istemiyorum diyorMesleğinizin olmasına sizin adınıza sevindim.. amacım tabikide sizi incitmek değil ama durumunuza polyanacilik da yapamam gerçekçi olmaz lazım . yanlış yanlısı doğurmuş ilk evliliğinizde ufak tefek sorunlardan bitti siz sürekli bosanicam demişsiniz konunuzu okumuştum çok pişmanım demiştiniz. bundada aynı hatayı yapmayın bekleyin olay çok taze ikinizde sinirlisiniz sakinlesin karşılıklı tekrar konuşun sizde fevri birisiniz anladığım kadarıyla ama bu defa biraz durumu sakin yönetmeye çalışın..
Bunu söylüyorsa gözden çıkarmış. Bebeği istiyor ama seni değil.def et hayatından gerçekten. Ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi.Çocuğu değil seni istemiyorum diyor. Bakamam diyorsan doğur ver ben en iyi şekilde bakarım. Bu süreçte de çok sıkıntılar yaşattı. Ben artık mutlu olmak istiyorum. Çocuğum olacağı için tabi olursa bunca stresle pişman değilim istiyorum çocuğumun olmasını. Öncesinde de sürekli tartışmalarımız olurdu. Öncesinde de boşanma tehdidi yaşadım.
Biraz agresiftim hormonal tedavi etkiledi beni biraz. KaldıramadıSizden bu kadar nefret etmesinin sebebi nedir? 5 haftada ne değişti de hamile bir kadına tahammül dahi edemiyor? (Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sizi üzecek ise cevap vermeyin).
Bunu söylüyorsa gözden çıkarmış. Bebeği istiyor ama seni değil.def et hayatından gerçekten. Ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi.
Anne olmak senin de hakkin. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.Cocuguna iyi bakarsın. Sevgi verirsin. Adam da ben babalık yapmayacağım demiyor. Sıkıntı olmaz inşallahBebeğin de ilerleyip ilerlemeyeceği meçhul zaten. Her ne kadar eleştiren arkadaşlar olsa da bebeğimi istiyorum ben. Bugün avukatla görüşeceğim Umarım artık kendi kendime yetebileceğim huzurlu bir hayatım olur
Ben sevgiyle bir çocuk büyüteceğime inanıyorum. Her anne babayla büyüyen çocuk aile kavramıyla büyümüyor. Yok çocuk konusunda en fazla almaya çalışır babalık yapar maddi manevi. Derdi benimAnne olmak senin de hakkin. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.Cocuguna iyi bakarsın. Sevgi verirsin. Adam da ben babalık yapmayacağım demiyor. Sıkıntı olmaz inşallah
Ne kadar agresİftiniz mesela neden tartistiniz özel degilse eğerBiraz agresiftim hormonal tedavi etkiledi beni biraz. Kaldıramadı
Bu yasal bilgileri bilmiyorum avukata sorarsanız daha iyi olur.Gitmez bu evden. Çocuğuma bir şey olmasından korkuyorum bu üzüntüyle. Ev üstüme üstüme geliyor. Gitsem ne olur onu düşünüyorum. Ayrı eve çıksam ben mi kusurlu olurum
Canim tup bebek konusundan taniyoruz seni:s kac yillik evlisiniz ne konuda bu kadr tartistiniz?daha once bosanma lafi gecti mi aranizda evden kovmak ne demek ya kacga edilir ama evden kovmak hemde senin bu surecinde nasil yapabilir?Merhaba sevgili kk üyeleri, umarım dertleşmek ve artık kendime yol çizmek istediğim bu durumda kınamak yerine gerçekten destek olursunuz. Eminim bir çok kadın benim gibi paylaşamadıklarını paylaşıyor burda. Eşimle çok büyük olmayan bir tartışma yaşadık ben biraz büyüttüm daha fazla büyüdü. Tartıştık ve eşim beni evden kovdu. Onun gitmesini söyledim bu evi ben tuttum ben gitmem diyor. Bu evliliğin kesin bir şekilde biteceğini benden nefret ettiğini artık sevmediğini söyledi yüzümü görmeye bile tahammülü yokmuş. 5 haftalık gebeyim ama zaten bu kadar stresle gebelik devam eder mi onu da bilmiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Bulunduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum gidecek bir yerim de yok. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Dava açarsa kusurlu görünmek istemiyorum. Eşyalarımın hepsini topladım gidecek bir yer yok. Ailemin yanına dönmek istemiyorum çalışıyorum. Benim ikinci evliliğim ailem de çok üzülür kaldıramaz toparlanana kadar onlara da bir şey söylemek istemiyorum. Kafam şu an çok karışık. En doğru davranış ne olur şu an bulunduğum durumda?
Size göre belki azdır başkasına göre fazla. Kendi aramızda ufak incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuydu.Ne kadar agresİftiniz mesela neden tartistiniz özel degilse eğer
Kesinlikle ayrılmayın evdsn
Bu yasal bilgileri bilmiyorum avukata sorarsanız daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?