Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama cok ergence kararlar alip veriyorsunuz. Esinizle bir iki gun hersey yoluna girdi diye, size iyi davrandi diye hadi hemen cocuk yapalim mi dediniz? Kac yillik evlisiniz? Iyice adami bir gozleseydiniz emin olsaydiniz. Ne olacak o cocuk simdi? Siz cocuk buyutmek kolay mi saniyorsunuz? Evliligi evcilik gibi gorup daha kendileriniz buyumeden yurumeyen evlilige neden cocuk yaptiniz?
Daha onceki evliliginizde de haberiniz olmadan dava acilmis ne demek? Nasil haberiniz olmadan dava acilir? Haberiniz oadsn dava acildi, siz de o ne koyduysa onunuze imzaladiniz mi? Siz ne kadar ergence davraniyorsunuz? Kendiniz buyumemissiniz, o cocugu nasil buyuteceksiniz? En iyisi avukata gidin.

Ailem beni alamaz, isim burda, sen benim nereye gidecegime, ne yapacagima benim adima yön cizemezsin, bitti, biraz dik dur, sana dayatamaz sunu yap bunu yap diye, madem bosanmak istiyo sana karisamaz, yonlendiremez.
Söyledim zaten ben burda yaşamak istiyorum ailemle yaşamak gibi bir düşüncem yok diye. Ben yokken çok mutluymuş nerden böyle bir belaya bulaşmış vs vs

Elbet bakamazsam bakacaksin, babasisin de gec. Bosansak da babalik vazifelerin bitmeyecek de gec.
Siz cocuk yapmak icin mi evlendiniz nedir? Bir insan oturmamus evlilige neden cocuk yapar aklim almiyor. Hem de tedaviyle...

Ben çocuk büyütmenin kolay olduğunu düşünmüyorum ve söylemiyorum da. Önceki boşanma durumum çok farklıydı. Bilmediğiniz için bu şekilde yorum yapmanızı anlıyorum. En kısa zamanda bir avukata gideceğim

Elbet bakamazsam bakacaksin, babasisin de gec. Bosansak da babalik vazifelerin bitmeyecek de gec.
Siz cocuk yapmak icin mi evlendiniz nedir? Bir insan oturmamus evlilige neden cocuk yapar aklim almiyor. Hem de tedaviyle...
Söylediklerinize hak veriyorum ve bunun pişmanlığını yaşamak çok zor. Bu saatten sonra bunlardan ziyade hayatımı toparlayıp önüme bakmam gerekiyor. Yanlış kararlar yanlış davranışlar üzerinden daha büyük yanlışlar yapmamak için uğraşacağım

Mesleğinizin olmasına sizin adınıza sevindim.. amacım tabikide sizi incitmek değil ama durumunuza polyanacilik da yapamam gerçekçi olmaz lazım . yanlış yanlısı doğurmuş ilk evliliğinizde ufak tefek sorunlardan bitti siz sürekli bosanicam demişsiniz konunuzu okumuştum çok pişmanım demiştiniz. bundada aynı hatayı yapmayın bekleyin olay çok taze ikinizde sinirlisiniz sakinlesin karşılıklı tekrar konuşun sizde fevri birisiniz anladığım kadarıyla ama bu defa biraz durumu sakin yönetmeye çalışın..

Ben çok alttan aldığım için öncesinde fevrileşmeye başladığım doğru. Ama ne olursa olsun boşanma fikri bile olsa bir insan bir insana bu muameleyi yapmamalı. Konuşmaya çalıştım asla ve asla istemiyorum. Yüzünü görmek istemiyorum diyor

Tabiki yapmamalı hamile bir bayanı evden kovamaz eşiniz . Bununla ilgili avukatla görüşün yasal haklarınızı öğrenin..madem istemiyor o gidicek evden..şiddet ve baskı yapmadığı sürece sakın davranın ve konuşarak çozmeye çalışin.anlamadigim hamileliğiniz çok yeni bu adam bu gece birden nefret etmedi sizden hem tedaviyle çocuk yapıp sonra istemiyorum seni demesi tuaf değilmi ?

Sizden bu kadar nefret etmesinin sebebi nedir? 5 haftada ne değişti de hamile bir kadına tahammül dahi edemiyor? (Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sizi üzecek ise cevap vermeyin).

Bunu söylüyorsa gözden çıkarmış. Bebeği istiyor ama seni değil.def et hayatından gerçekten. Ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi.

Bunu söylüyorsa gözden çıkarmış. Bebeği istiyor ama seni değil.def et hayatından gerçekten. Ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi.

Bebeğin de ilerleyip ilerlemeyeceği meçhul zaten. Her ne kadar eleştiren arkadaşlar olsa da bebeğimi istiyorum ben. Bugün avukatla görüşeceğim Umarım artık kendi kendime yetebileceğim huzurlu bir hayatım olur

Anne olmak senin de hakkin. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.Cocuguna iyi bakarsın. Sevgi verirsin. Adam da ben babalık yapmayacağım demiyor. Sıkıntı olmaz inşallah

Anne olmak senin de hakkin. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok zaten.Cocuguna iyi bakarsın. Sevgi verirsin. Adam da ben babalık yapmayacağım demiyor. Sıkıntı olmaz inşallah
Ben sevgiyle bir çocuk büyüteceğime inanıyorum. Her anne babayla büyüyen çocuk aile kavramıyla büyümüyor. Yok çocuk konusunda en fazla almaya çalışır babalık yapar maddi manevi. Derdi benim

Canim tup bebek konusundan taniyoruz seni:s kac yillik evlisiniz ne konuda bu kadr tartistiniz?daha once bosanma lafi gecti mi aranizda evden kovmak ne demek ya kacga edilir ama evden kovmak hemde senin bu surecinde nasil yapabilir?

En doğru hareket bu adamdan boşanmanız olur. Aileniz üzülecek diye hayat boyu böyle bir adamın kahrını çekemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…