Esim eve gec geliyor

Asyhva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
24
8
36
31
3 yıllık evliyim eşim çok umursamaz oldu arkadaş ortamı yüzünden. Birşey söyleyince sanane bana akıl verme bana karışma gibi cevaplar veriyor. Eskiden böyle değildi. Eve geç geliyo birşey anlamiyo fikirlerimi önemsemiyor. Abuk sabuk şakalar yapıyor. Küçük bebeğim var çok yorgunum hiç bana yardımcı olmuyor 2 gündür annemdeyim. Annemle yakınız sözde bi günlüğüne kalmaya geldim sabah insanlık yapıp kahvaltı hazırlamaya gittim bebeğimi anneme bırakıp. Sözde benle sakalasiyo kolumu ısırıyo yapma diyorum ben böyle seviyorum diyo canım çok acdi ağlayarak çıktım evden bi Kere bile aramadı aksama doğru ben mesaj attım bugünde burda kalıcam diye. Cevap vermedi bu saat oldu aramadı da çok yoruldum artık çok uzgunum

Istersen bu ara annede kalmaları ertele biraz böyle böyle evden de birbirinizden de soğursunuz. Şakalar ve geç gelme konusunda da oturun ciddi bir şekilde konuşun
Güzellikle de konuştum kavgada ettim onun ailesine de söyledim kendi ailemede söyledim yok aynı geç geliyor

Birşey söyleyince sanane bana akıl verme bana karışma gibi cevaplar veriyor.
Ergen kardeşime bir şey söylediğimizde o da aynen bu şekilde cevap veriyor. Bu adamdan ne eş ne de baba olur. Hareketlere bak sıfır olgunluk. Evlenmeden önce tanıma fırsatınız olmadı mı?

Ergen kardeşime bir şey söylediğimizde o da aynen bu şekilde cevap veriyor. Bu adamdan ne eş ne de baba olur. Hareketlere bak sıfır olgunluk. Evlenmeden önce tanıma fırsatınız olmadı mı?
Böyle değildi alakası bile yoktu arkadaş ortamı değiştirdi aynı onlar gibi oldu

Arkadaşları bekar mı? Eve geç gelince nerede vakit geçiriyor tam olarak?

hemen arkadaşları yüzünden deniyor ya ben sinir oluyorum kusura bakmayın.
benim de eşimin de zibilyon tane arkadaşımız var ve her fırsatta görüşürüz ama bizde ama dışarda.

adam evde mutlu değil demek ki dışarı çıkıyor her seferinde. arkadaşlarını size çağırır mı? evde huzurlu bir ortamı var mı? sizinle vakit geçirmeyi sever mi?
bence önemli olan bunlar.

Güzellikle de konuştum kavgada ettim onun ailesine de söyledim kendi ailemede söyledim yok aynı geç geliyor
problemlerınızı aıleye tasımamalısın anneye sıkayet etmek de ne bıleyım sorunu ortadan kaldırmak yerıne buyutur. haklıyken haksız konuma dusersın. cocuk olunca cıftler arasnda ılıskı azlıgından mıdır yorgunluktan mıdır blemem ama bı sogukluk olusuyor. aılen varsa evlıysen zaman ayırmak zorundasın bu kanun gıbı bısey. bunu duzeltmelı. canın sıkıldıkca annene gıtmeyı bırak bı surelıgıne.. o daha da mesafe koyar ılıskınıze. ılıskıyı canlandırmaya calıs baktın olmuyo denedım dersın....

Geç gelmesi problem erkek erkeğe takilmalarin sonu hep kötü oluyor ya yanlış anlaşılmalar oluyor yada muhakkak yanlış biseyler yapıyorlar küçük çocuğu olan adamın dışarda ne işi var anlamıyorum onun ailesi ile tekrar konuş bence

Ay anne gibi konusmayin rica ederim ya..Arkadaslari degistirmismis ne alaka? Esiniz zaten baba ve koca olacak tip degilmis.Evliligin ilk yillari cicim yillari bi sekilde gecmis ama cocuk olunca gercek yüzünü gostermis Iste..Onun istedigi hayat buymus..Ya dimdik durur birdaha kessin duzelmezse donmezsiniz eve ya da esim ozunde iyidir palavralari ile yillarinizi harcarsiniz.Bir de duzeltmeye ugrasip!,buyucu falan eline dusmeyin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…