Güzellikle de konuştum kavgada ettim onun ailesine de söyledim kendi ailemede söyledim yok aynı geç geliyorIstersen bu ara annede kalmaları ertele biraz böyle böyle evden de birbirinizden de soğursunuz. Şakalar ve geç gelme konusunda da oturun ciddi bir şekilde konuşun
Ergen kardeşime bir şey söylediğimizde o da aynen bu şekilde cevap veriyor. Bu adamdan ne eş ne de baba olur. Hareketlere bak sıfır olgunluk. Evlenmeden önce tanıma fırsatınız olmadı mı?Birşey söyleyince sanane bana akıl verme bana karışma gibi cevaplar veriyor.
Böyle değildi alakası bile yoktu arkadaş ortamı değiştirdi aynı onlar gibi olduErgen kardeşime bir şey söylediğimizde o da aynen bu şekilde cevap veriyor. Bu adamdan ne eş ne de baba olur. Hareketlere bak sıfır olgunluk. Evlenmeden önce tanıma fırsatınız olmadı mı?
Çok konuştum herşeyi yaptım duzeltmiyo kendiniiletişim kurmayı denesen böyle trip atmadan önce?
Çek kenara, ciddi ciddi sen hayırdır? diye bir sor bakalım derdi neymiş?
27Eşin kaç yaşında?
Evli arkadaşları. Okey oynuyolarmisArkadaşları bekar mı? Eve geç gelince nerede vakit geçiriyor tam olarak?
problemlerınızı aıleye tasımamalısın anneye sıkayet etmek de ne bıleyım sorunu ortadan kaldırmak yerıne buyutur. haklıyken haksız konuma dusersın. cocuk olunca cıftler arasnda ılıskı azlıgından mıdır yorgunluktan mıdır blemem ama bı sogukluk olusuyor. aılen varsa evlıysen zaman ayırmak zorundasın bu kanun gıbı bısey. bunu duzeltmelı. canın sıkıldıkca annene gıtmeyı bırak bı surelıgıne.. o daha da mesafe koyar ılıskınıze. ılıskıyı canlandırmaya calıs baktın olmuyo denedım dersın....Güzellikle de konuştum kavgada ettim onun ailesine de söyledim kendi ailemede söyledim yok aynı geç geliyor
Geç gelmesi problem erkek erkeğe takilmalarin sonu hep kötü oluyor ya yanlış anlaşılmalar oluyor yada muhakkak yanlış biseyler yapıyorlar küçük çocuğu olan adamın dışarda ne işi var anlamıyorum onun ailesi ile tekrar konuş benceGüzellikle de konuştum kavgada ettim onun ailesine de söyledim kendi ailemede söyledim yok aynı geç geliyor
Arkadaş ortamı nasıl peki? Tanıyormusun uzaktan da olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?