Esim eve gec geliyor

Istisnalar olabilir ama bazı insanlar birbirlerini çok etkiliyorlar gelmese karından izin almıyorsun gibi kiskirtmalarda bulunuyorlar

ya erkekler bu kadar erken evlilik ok ama bebege cocuga o sorumluluga gelemiyorlar bence. erken yasta evlilik bizim gibi gelenekci ahlak bekçisi ülkelerdeki gencler icin fırsat, erkenden evlenip kocanla sevgili gibi takılıyorsun super ama cocuk oldu mu erkekler ergenlik yıllarına geri donuyor bence o eski sorumlulugun az oldugu rahat hayatı özluyorlar. 30dan once cocuk yapmamak lazım:/

Istisnalar olabilir ama bazı insanlar birbirlerini çok etkiliyorlar gelmese karından izin almıyorsun gibi kiskirtmalarda bulunuyorlar
benim eşime de bir arkadaşı öyle demişti yanımda hem de.
eşim de ben evimi seviyorum valla çok görüşmek istiyorsan sen bize gel playstaion oynarız, tavla atarız. dışarda çay içeceğimize evde demler içeriz dedi.
ayrıca beş kerenin üçünde dışarı çıkar zaten.
sorun adamın evde boğulması bence.
linç yiyeceğim biliyorum ama hem adamlara rahat vermiyoruz evde hem çıkıyorlar diye kızıyoruz.

Ev hayatı aile hayatı evi oyun salonuna çevirmeyi gerektirmez sosyalleşmek herkesin hakkı ama herkesin belli sınırları olmalı bunun boğmakla, bogulmakla alakası yok kişilikle alakası var bu adamın arkadaşlarını eve de cagirsan da istemez belli ki ergen gibi geziyor dışarda .bu yazdıklarınla arkadaşa üstü kapalı hakaret ediyorsun yani sen beceremiyorsun da adam dışarı kaçıyor anlamı çıkıyor bundan.herkesin aile hayatı, karekteri farklı birbirine uymuyor uzaktan yorumlamak kolay oluyor mesela benim eşimde tek başına arkadaşını oyuna davet etmez ailecek görüşürüz, yemek yeriz o ayrı....

hakaret etmiyorum aslında.
bütün suç neden hep erkeklerde.
evin kurallarını neden hep biz kadınlar koyuyoruz?
yeri gelir eşimin arkadaşı gelecek diye evden çıkarım bazen rahat takılsınlar diye.
aynı şekilde o da.
biz elin adamlarını evimizde istemiyoruz diye neden yıllarca dostluk kurmuş adamlar görüşemiyor?
tabi ki her gün olmaz. ama evlilikte nefes de alınmalı.

O teklif etmez ben çıkalım derim
Bazı erkekler ev hayatından sıkılıyor bunların çözümü çok zor benim dayımda böyleydi eve çok geç gelirdi hiç vazgeçmedi bu huyundan ama onun çocuğu yoktu sizin sevgi göstermeniz gereken çocuğunuz var bu adama evlilikte babalikta fazla gelmiş beceremiyor maalesef

Arkadaslarini taniyormusunuz?
Bu konuyla alakali kendisiyle iletisim kurup derdinizi anlattinizmi?
Esinizin ailesinin durumlardan haberi varmi?
Arkadas cevresiyle ilgili degilde kendi karakterindeki eksikliklerden dolayi boyle davrandigi ihtimalini dusundunuzmu?
Hepmi boyleydi?

benim çok yakın bir arkadaşım var evliliklerinin ilk yılında eşi diretti diye çocuk yaptılar ve arkadaşım baba olmaya hazır değildi.
adam bunalıma girmişti sürekli evde bir dayatmadan dolayı...
bu da bir örnek mesela konu sahibi için demiyorum ama.

Ben çıkmasın demiyorum ki haftada bir veya iki defa normal. Ama arkadaşlarıyla gezmeyi geleneksel bi hale getirmiş sürekli beraberler. Evde de onu sıkan boğan bi insan değilim mesela o koltukta uzandığı zaman gidip yanına yatmasam veya ilgilenmesem rahatsız olan bi insan.

Bu adam evde desarj olacak bi tip değil gibi .eşine teklif etmiş mi hiç arkadaşlarımı çağırayım oyun oynayım,muhabbet edeyim diye onun derdi çocuğu, kadını eve bırakıp bekar gibi takılmak bu kadın onun arkadaslarini eve de davet etse o sırada kendi evden de çıksa sonuç değişmez bence bi de haftada bir iki gün değil hergun çıkıyor adam hergun eve birilerini mi çağıracak bu durumda kahvehane mi orasi

Ayrica bu adam nefes almıyor yani arada sosyalleseyim ,rahatlayım demiyor hep dışarda

Esim bana şakasına bile sanane diyince agzina sooooyle bir carpasim geliyor siz benim kadar asi olmayin oturun konusun arkadas çevresi cok önemli onlara uyuyor olabilir

Siz çocuğu bi doğurun da sonra görün bakalım kocanız aynı kalıyor mu evinizin huzuru nasıl? Tuzu kuruluğunuz bitsin sonra millete akıl verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…