Istisnalar olabilir ama bazı insanlar birbirlerini çok etkiliyorlar gelmese karından izin almıyorsun gibi kiskirtmalarda bulunuyorlarhemen arkadaşları yüzünden deniyor ya ben sinir oluyorum kusura bakmayın.
benim de eşimin de zibilyon tane arkadaşımız var ve her fırsatta görüşürüz ama bizde ama dışarda.
adam evde mutlu değil demek ki dışarı çıkıyor her seferinde. arkadaşlarını size çağırır mı? evde huzurlu bir ortamı var mı? sizinle vakit geçirmeyi sever mi?
bence önemli olan bunlar.
Çok konuştum herşeyi yaptım duzeltmiyo kendini
benim eşime de bir arkadaşı öyle demişti yanımda hem de.Istisnalar olabilir ama bazı insanlar birbirlerini çok etkiliyorlar gelmese karından izin almıyorsun gibi kiskirtmalarda bulunuyorlar
Hayırevinize arkadaşları geliyor mu hiç?
O teklif etmez ben çıkalım derimBeraber dışarı çıkmıyor musunuz hiç
neden? gelsin sizde okey oynasınlar.
Ev hayatı aile hayatı evi oyun salonuna çevirmeyi gerektirmez sosyalleşmek herkesin hakkı ama herkesin belli sınırları olmalı bunun boğmakla, bogulmakla alakası yok kişilikle alakası var bu adamın arkadaşlarını eve de cagirsan da istemez belli ki ergen gibi geziyor dışarda .bu yazdıklarınla arkadaşa üstü kapalı hakaret ediyorsun yani sen beceremiyorsun da adam dışarı kaçıyor anlamı çıkıyor bundan.herkesin aile hayatı, karekteri farklı birbirine uymuyor uzaktan yorumlamak kolay oluyor mesela benim eşimde tek başına arkadaşını oyuna davet etmez ailecek görüşürüz, yemek yeriz o ayrı....benim eşime de bir arkadaşı öyle demişti yanımda hem de.
eşim de ben evimi seviyorum valla çok görüşmek istiyorsan sen bize gel playstaion oynarız, tavla atarız. dışarda çay içeceğimize evde demler içeriz dedi.
ayrıca beş kerenin üçünde dışarı çıkar zaten.
sorun adamın evde boğulması bence.
linç yiyeceğim biliyorum ama hem adamlara rahat vermiyoruz evde hem çıkıyorlar diye kızıyoruz.
hakaret etmiyorum aslında.Ev hayatı aile hayatı evi oyun salonuna çevirmeyi gerektirmez sosyalleşmek herkesin hakkı ama herkesin belli sınırları olmalı bunun boğmakla, bogulmakla alakası yok kişilikle alakası var bu adamın arkadaşlarını eve de cagirsan da istemez belli ki ergen gibi geziyor dışarda .bu yazdıklarınla arkadaşa üstü kapalı hakaret ediyorsun yani sen beceremiyorsun da adam dışarı kaçıyor anlamı çıkıyor bundan.herkesin aile hayatı, karekteri farklı birbirine uymuyor uzaktan yorumlamak kolay oluyor mesela benim eşimde tek başına arkadaşını oyuna davet etmez ailecek görüşürüz, yemek yeriz o ayrı....
Bazı erkekler ev hayatından sıkılıyor bunların çözümü çok zor benim dayımda böyleydi eve çok geç gelirdi hiç vazgeçmedi bu huyundan ama onun çocuğu yoktu sizin sevgi göstermeniz gereken çocuğunuz var bu adama evlilikte babalikta fazla gelmiş beceremiyor maalesefO teklif etmez ben çıkalım derim
Bu adam evde desarj olacak bi tip değil gibi .eşine teklif etmiş mi hiç arkadaşlarımı çağırayım oyun oynayım,muhabbet edeyim diye onun derdi çocuğu, kadını eve bırakıp bekar gibi takılmak bu kadın onun arkadaslarini eve de davet etse o sırada kendi evden de çıksa sonuç değişmez bence bi de haftada bir iki gün değil hergun çıkıyor adam hergun eve birilerini mi çağıracak bu durumda kahvehane mi orasihakaret etmiyorum aslında.
bütün suç neden hep erkeklerde.
evin kurallarını neden hep biz kadınlar koyuyoruz?
yeri gelir eşimin arkadaşı gelecek diye evden çıkarım bazen rahat takılsınlar diye.
aynı şekilde o da.
biz elin adamlarını evimizde istemiyoruz diye neden yıllarca dostluk kurmuş adamlar görüşemiyor?
tabi ki her gün olmaz. ama evlilikte nefes de alınmalı.
Ayrica bu adam nefes almıyor yani arada sosyalleseyim ,rahatlayım demiyor hep dışardahakaret etmiyorum aslında.
bütün suç neden hep erkeklerde.
evin kurallarını neden hep biz kadınlar koyuyoruz?
yeri gelir eşimin arkadaşı gelecek diye evden çıkarım bazen rahat takılsınlar diye.
aynı şekilde o da.
biz elin adamlarını evimizde istemiyoruz diye neden yıllarca dostluk kurmuş adamlar görüşemiyor?
tabi ki her gün olmaz. ama evlilikte nefes de alınmalı.
Siz çocuğu bi doğurun da sonra görün bakalım kocanız aynı kalıyor mu evinizin huzuru nasıl? Tuzu kuruluğunuz bitsin sonra millete akıl verirsiniz.hemen arkadaşları yüzünden deniyor ya ben sinir oluyorum kusura bakmayın.
benim de eşimin de zibilyon tane arkadaşımız var ve her fırsatta görüşürüz ama bizde ama dışarda.
adam evde mutlu değil demek ki dışarı çıkıyor her seferinde. arkadaşlarını size çağırır mı? evde huzurlu bir ortamı var mı? sizinle vakit geçirmeyi sever mi?
bence önemli olan bunlar.
evet bu bir problem işte. ama altında yatan sebep ne?Ayrica bu adam nefes almıyor yani arada sosyalleseyim ,rahatlayım demiyor hep dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?