eşim eve geç geliyor...

haklısın,azmedip uygulıycam.bir ömür çekceğime,birsüre sıkarım dişimi.dişlerim çok hassas bu süre zarfında dökülmezler inşallah:)))

en azından bu evlilik biteceksede ben elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat olur...
çocuk isteğini bende hiç istemesemde rafa kaldırmam lazım...
((((((

oysa bebeğimin acısını ancak başka bir bebek giderecekti.

şimdi ben geç geldiğinde umursamıycam kavga etmiycem anladım. birde iyi mi davranıcam kocacım kocacım diye şımarıcakmıyım. ya bunu nasıl becericem çok zorrrrr...

rahat olmasam napcam,başka çare varmı?kendimi başka şeylerle avutuyorum,mesela bugün işde yoktu,sırf evde düşünüp kafayı yemiyim diye hemen bi arkadaşımı çağırdım çaya,sırf bi koca için kafayımı yiyim.canıma yazık.

ben gurbetteyim arkadaşım bile yokkk

iştekilerde gezme tozma peşinde bekar hepsiii

şimdi ben geç geldiğinde umursamıycam kavga etmiycem anladım. birde iyi mi davranıcam kocacım kocacım diye şımarıcakmıyım. ya bunu nasıl becericem çok zorrrrr...
yap be guzelım bısey kaybetmezsın o senın kocan ya senı aldatmıyor etmıyor yanı gec gelıyosada caresını deneye deneye bulabılecegın bısey.allah korusun ne kocalar var ya kımse dort dortluk degılkı.sende dedıgım dedık dersen olmaz bu ısler.gelınce sende sarıl sevgı goster hıc sankı bısey olmamıs gıbı.zaten cok sasıracaktır emınım:))hem kendını hergun yıyıp bıtırmezsın strese gırmezsın hemde denedım dersın.oda emınım kavga cıkmayan bı eve daha erken gelmeye baslayacaktır.hadı bu geceden baslayın gelısmelerıde yazın.parolamız ıstıkrar ama

yap be guzelım bısey kaybetmezsın o senın kocan ya senı aldatmıyor etmıyor yanı gec gelıyosada caresını deneye deneye bulabılecegın bısey.allah korusun ne kocalar var ya kımse dort dortluk degılkı.sende dedıgım dedık dersen olmaz bu ısler.gelınce sende sarıl sevgı goster hıc sankı bısey olmamıs gıbı.zaten cok sasıracaktır emınım:))hem kendını hergun yıyıp bıtırmezsın strese gırmezsın hemde denedım dersın.oda emınım kavga cıkmayan bı eve daha erken gelmeye baslayacaktır.hadı bu geceden baslayın gelısmelerıde yazın.parolamız ıstıkrar ama

28,2 yıllık evll. hayır,kocacım kocacım değil,sen kendine bakım yapcan kendini sevcen,rahat özgüvenli olcan,o gelincede hiç umrunda değilmiş gibi davrancan,ha gelmiş ha gelmemiş umrumda değil havasında.sor,açsa yemeğini ver,sonra çekil kenara,konuşma,sana yanaşırsa fazla abartmadan karşılık ver,ama sevgini çok belli etme,

yani şu havada olcaksın,sen olsanda olmasanda artık umrumda değil,ben kendimle mutluyum,sen bana gelirsen senide mutlu ederim yok gelmezsen keyfin bilir,zaten senin olup olmaman beni çokda ilgilendirmiyo havası,yani TINNN olucaksın.ok?

dersimm şuan aramak istemiyorum ama eminim aramadığım içinde inat ettiğimi düşünüyooo

sence onu merak etmiş gibi arayayımmı
dün seni aramam artık dedim bozuldu..

arasamda ayrı dert onu takip etmekten yoruldum.
aramayıncada başka şeyler çıkartıyor.

ya bende o kadar zeka yokki :))))))) güldürdün beni şimdi... ama dersim iyi davrancan demiş. hiçbir şey olmamış gibi...

anam ben bunları nasıl yapçem... benim sınırım yokki ya çok samimi oluyorum adamın tepesinde geziyorum çocuk gibi yad kavga edip küsüyorum.

iso arkadaşım,gurbettyim diyosun,bak kendine bi meşguliyet bul,yoksa çok bunalırsın,hafta sonları kursa yazıl,ne bilim büyükşehirdemisin,yazıl spora,dikişe,yemeğe,resim vs..
arkadaş çeveresi yap kendine azcık.
insan insan görürse derdi tasası azalır,hem oturup habire kocanı beklememiş olursun,ben sırf kuruntulanıp durmiyim diye kendime gezme buluyorum,komşu vs..bende gurbetteyim

haftanın 5 günü okulda var arkadaşlarım iyiyz de işte hafta sonları yalnız kalıyorumm...
ondan ne istiyorum ki yaa
şunları yazmak bile saçma geliyor bana...
aşk evliliklerinin sonumu bu
mantık evliliği yapan dert etmiyor bu kadar...
teyzemin kızı eşinin geç gelmesine para getirsinde geç gelsin diyooo.
mantık ev. yaptı. aşık olduğuyla evlenemedi....

kız :)sende zeka varda,kurnaz değilsin,azcık politik ol,tamam sev kocanı,sevme demiyoz,zaten belli sevdiğin herhalinden,ama sevgini çok belli etme.hep özgüvenli ol.
dersim adama yapış demiyo sana,gelince mutlu et,gidince dokunma gitsin,umrunda değilmiş gibi davran diyo.sen çok aşıksın kocana :)

ordan öylemi gözüküyorrrr

aşık olmasam ne diye katlanayım...

AYSULTAN netçez böyle yaaa
peki dersimmm gitmiş sanaaa sorayım. arayımmı şimdi gelmedin hayrola diyee...
yoksa bekleyeyimmi?

yani uçlarda yaşama,bi deli gibi sevip,bi düşma kesilme adama,hep orta yol olsun hayatında,sakin ol,
herkes için herşey için geçerli bu insan kimseyi aşırı abartmamalı,kocanı çok seversin tokat yersin,arkadaşını çok seversin kazık yersin,
en iyi olanı orta sevmek,hiçbir duygu abartımamalı hayatta,aşkda,nefrette.

tam ben bugün uğruna ölürüm yarın boşanmayı isterim.. ertesi günü yine severim. sonra yine ayrılsakmı derim...
yani 40 yaşına geldiğimde 50 yaşında gibi görüncem... sırf bunun için bu duruma dur demek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…