evet ama ıstıkrarlı olmalısın unutma.sakın 3 gun yapıp gene sınır krızıne gırme ve ılk gunler sesın cıkmadıkca bu tavrını arttırabılır endıselenme ve devam et guzelım emın ol en azından denedım dıyeceksın.hassas zamanlar yasıyosun bellı ama bıde boyle dene en az1 ay
haklısın,azmedip uygulıycam.bir ömür çekceğime,birsüre sıkarım dişimi.dişlerim çok hassas bu süre zarfında dökülmezler inşallah:)))
evet ama ıstıkrarlı olmalısın unutma.sakın 3 gun yapıp gene sınır krızıne gırme ve ılk gunler sesın cıkmadıkca bu tavrını arttırabılır endıselenme ve devam et guzelım emın ol en azından denedım dıyeceksın.hassas zamanlar yasıyosun bellı ama bıde boyle dene en az1 ay
rahat olmasam napcam,başka çare varmı?kendimi başka şeylerle avutuyorum,mesela bugün işde yoktu,sırf evde düşünüp kafayı yemiyim diye hemen bi arkadaşımı çağırdım çaya,sırf bi koca için kafayımı yiyim.canıma yazık.
yap be guzelım bısey kaybetmezsın o senın kocan ya senı aldatmıyor etmıyor yanı gec gelıyosada caresını deneye deneye bulabılecegın bısey.allah korusun ne kocalar var ya kımse dort dortluk degılkı.sende dedıgım dedık dersen olmaz bu ısler.gelınce sende sarıl sevgı goster hıc sankı bısey olmamıs gıbı.zaten cok sasıracaktır emınım:))hem kendını hergun yıyıp bıtırmezsın strese gırmezsın hemde denedım dersın.oda emınım kavga cıkmayan bı eve daha erken gelmeye baslayacaktır.hadı bu geceden baslayın gelısmelerıde yazın.parolamız ıstıkrar amaşimdi ben geç geldiğinde umursamıycam kavga etmiycem anladım. birde iyi mi davranıcam kocacım kocacım diye şımarıcakmıyım. ya bunu nasıl becericem çok zorrrrr...
yap be guzelım bısey kaybetmezsın o senın kocan ya senı aldatmıyor etmıyor yanı gec gelıyosada caresını deneye deneye bulabılecegın bısey.allah korusun ne kocalar var ya kımse dort dortluk degılkı.sende dedıgım dedık dersen olmaz bu ısler.gelınce sende sarıl sevgı goster hıc sankı bısey olmamıs gıbı.zaten cok sasıracaktır emınım:))hem kendını hergun yıyıp bıtırmezsın strese gırmezsın hemde denedım dersın.oda emınım kavga cıkmayan bı eve daha erken gelmeye baslayacaktır.hadı bu geceden baslayın gelısmelerıde yazın.parolamız ıstıkrar amaşimdi ben geç geldiğinde umursamıycam kavga etmiycem anladım. birde iyi mi davranıcam kocacım kocacım diye şımarıcakmıyım. ya bunu nasıl becericem çok zorrrrr...
yap be guzelım bısey kaybetmezsın o senın kocan ya senı aldatmıyor etmıyor yanı gec gelıyosada caresını deneye deneye bulabılecegın bısey.allah korusun ne kocalar var ya kımse dort dortluk degılkı.sende dedıgım dedık dersen olmaz bu ısler.gelınce sende sarıl sevgı goster hıc sankı bısey olmamıs gıbı.zaten cok sasıracaktır emınım:))hem kendını hergun yıyıp bıtırmezsın strese gırmezsın hemde denedım dersın.oda emınım kavga cıkmayan bı eve daha erken gelmeye baslayacaktır.hadı bu geceden baslayın gelısmelerıde yazın.parolamız ıstıkrar ama
28,2 yıllık evll. hayır,kocacım kocacım değil,sen kendine bakım yapcan kendini sevcen,rahat özgüvenli olcan,o gelincede hiç umrunda değilmiş gibi davrancan,ha gelmiş ha gelmemiş umrumda değil havasında.sor,açsa yemeğini ver,sonra çekil kenara,konuşma,sana yanaşırsa fazla abartmadan karşılık ver,ama sevgini çok belli etme,
yani şu havada olcaksın,sen olsanda olmasanda artık umrumda değil,ben kendimle mutluyum,sen bana gelirsen senide mutlu ederim yok gelmezsen keyfin bilir,zaten senin olup olmaman beni çokda ilgilendirmiyo havası,yani TINNN olucaksın.ok?
iso arkadaşım,gurbettyim diyosun,bak kendine bi meşguliyet bul,yoksa çok bunalırsın,hafta sonları kursa yazıl,ne bilim büyükşehirdemisin,yazıl spora,dikişe,yemeğe,resim vs..
arkadaş çeveresi yap kendine azcık.
insan insan görürse derdi tasası azalır,hem oturup habire kocanı beklememiş olursun,ben sırf kuruntulanıp durmiyim diye kendime gezme buluyorum,komşu vs..bende gurbetteyim
kız :)sende zeka varda,kurnaz değilsin,azcık politik ol,tamam sev kocanı,sevme demiyoz,zaten belli sevdiğin herhalinden,ama sevgini çok belli etme.hep özgüvenli ol.
dersim adama yapış demiyo sana,gelince mutlu et,gidince dokunma gitsin,umrunda değilmiş gibi davran diyo.sen çok aşıksın kocana :)
yani uçlarda yaşama,bi deli gibi sevip,bi düşma kesilme adama,hep orta yol olsun hayatında,sakin ol,
herkes için herşey için geçerli bu insan kimseyi aşırı abartmamalı,kocanı çok seversin tokat yersin,arkadaşını çok seversin kazık yersin,
en iyi olanı orta sevmek,hiçbir duygu abartımamalı hayatta,aşkda,nefrette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?