eşim eve geç geliyor...

değerli bir üstadında dediği gibi

yazgımla kanlı bıçaklı
kalbim hep alacaklı
hayalim üç kelime
EVLİ,MUTLU,ÇOCUKLU

bak arkadaşım,eğer seni badaha aramıca dediysen,dediğini uygula arama adamıbırak ne zaman gelirse gelisn,sabırlı olcaz,ok?
gelince dır dır etmek yok,surat asmak yok,kocacım deyip boynuna atlamakda yok,açsa yemeğini koy,sonra sus,tv izle,onla ilgilenme,yat uyu,o gelirse sana ,sende karşılık ver ama abartmadan!unutma.

yani şuan işi abarttı ama dediğin gibi aramıycammmm...

Artık ilgilenmiycem...
Benim acilen bişeyler bulmam gerek
hem zevk aldığım hemde akşamları beni oyalayacak...
Iş ararsan çokta zevk almak gerçekten oyalanmak mesele...

KADINLAR SUSARAK GİDER !
Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir.

Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.

Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.

Kadın susarak gider!

En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA

ben ağlamıycammmmmmmmmmmm (((((
keşke bizimkide benim bağırış çağırışlarımı ayrılık istiyorum gibi anlamasa...

niye küsüm,basit bi tartışma geçti aramızda,kalbimi kırdı,özür bekledim,dilemedi.sonra inada bindi iş,kaç gündür ayrı yatıyoz.hiç konuşma yok.bakalım kim kazancak .

isocum,bide demisinki annesi yokdu eşimin,benimkid annesiz büyümş,böyle erkekler şefkate çok muhtaç oluyolar,ona kızdığın zaman,bağırıp çağırma,sadece şefkatini kes,sevginin sıcaklığını hissetmesin.sarıl ama buz gibi ol.emin ol buda işe yarıyo

niye küsüm,basit bi tartışma geçti aramızda,kalbimi kırdı,özür bekledim,dilemedi.sonra inada bindi iş,kaç gündür ayrı yatıyoz.hiç konuşma yok.bakalım kim kazancak .

ben ev içi tartışmalarda biraz süsleneyim hemen benle barışmaya çalışır...
yatağını ayırmaa sakın o zaman gece biranda sana sarılabilir... o adımı atmış olur barışınca sorununuzu sakince bir daha konuşun. zaten küsken sorun çözülmüyor...

evet gelip omzuma yaslanıyor barışınca...
sorunlu oluyorlar...
şuanda benim aramamı bekliyorrrr..

arama istikrarlı olcaz.söz verdik.inşallah güzel haberler veririz birbirimize..hakkımızda hayırlısı olur inşallah..görüşürüz.

senı bı daha aramayacagım gıbı laflar soylersen ınada gırdıgını dusunur oda dıretır ınadında canım.soyleme sadec uygula.oyle evın ıcınde umursamaz havalardada dolasma o zamanda ınat gıbı algılar.hersey yoludaymıs gıbı sankı senı kızdermadıgı zamanlarda nasıl davranıyosan oyle davran.süsünü püsünüde eksik etme

bizimki pazar günü özür diledii
omzuma yattı sarıldı falan tam günlüğümü yazıyordum aldı bide okudu zorla adı hiç geçmiyordu bide bebek isteğini erteledim diye yazmıştım. neden erteliyorsun dedi.
bak sen kendi ben istemiyorum şuan demişti tsrtışırken ben yazınca bozuluyooo

neyse bugünden sonra dersimcim...

söylediklerin aklımda...
süsü püsü atlamıycam. gittim takılar aldım kendime zaten geçen hafta iç çamaşırları almıştım.
bide baskı yapmıycam. yoksa korkudan yalan söyleyip beni daha çok üzüyor...
bugün haber verdi 9 gibi gelcekmiş...

neyse ben ilerleyen gelişmeleri yazarım.
AYSULTAN barıştın mı tatlım...
valla barışınca helede bu istek ondan gelince iyi oluyor ama önemli olan barışmak değil olayın tekrar etmemesi...

he bide pazar günü bu yatarken alışverişe diye çıktım 1 saat gelmedim. meraktan çatlamış pencereden bakmış tülü düzeltmeyi unutmuş ....

bende ona aynı şeyi yaşattım. gelince nerdeydin ne aldın falan filan diye sorular sordu...
:)

bununda katkısı var heralde...

bak ıste adam senı sevıyor gec gelmek dısındada bı kotu huyu yok anladıgım kadarıyla.sımdıden bı rahatlama olmus sende ne guzel canım boyle sakın ol ıstebak dahada guzel olcak hersey.aysultanda durumlar ne acaba????

evet canım tartışmanın anlamı yok buraya bu konuyu iyki açmışım bakış açımı değiştirdi olaya
yoksa ben ayrılmayı göze alıyordum.
ama çok seviyoruz o ayrı 2 gün ayrı kalamayız.
(3 gün beraber :) )

ev almayı planlıyorduk. haftasonu küsüz diye gidemedik. yarın gidicez bakalım. bizimde tapulu bir yuvamız olcak.... :)
kredi çekçez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…