- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Canım sen hatayı tekrar barışarak yapmışsın. Ve de çok taviz vermişsin. Sorgusuz sualsiz ben gidiyorum dediğinde iyi git demen çok yanlış bence. Neymiş efendim arkadaşının kardeşi pehhh. Sen aradığında bu kadar üste çıkmaya çalışması da şüphelerinde haklı olduğunu gösteriyor. Yani aldatma mıdır nedir tam bilemeyiz ama hoşuna gitmeyecek birşeyler olduğu apaçık ortada
yani desem ki tasarladı gitti bana demezdi o zaman yemek sonrası hadi gidelim cay bahcesıne dıye dıyorum bır yandan bır yandan da telefonunu normalde musaıt olmasa bıle acar esım mesaj cekebılıyor olması ama telefonu acmaması ılgınc ne olacak bılmıyorum yarın eve gelısını tahmın edebılıyorum oyle bır ınat kı asla gozu gormez ayrılmısız vs alır esyalarını gıder
ve bu kadar ofkelenıp eve gelmeyecek ben bosanıyorum dıyecek bır sey yokkı ortada ben ısrarcı olunca baktı ben arayacagım ortamı musaıt degıl ısın ıcınden cıkamayacak uste cıkıp telefonu kapatarak ekmegıne yag surmus olduu tamam kızdı ofkelendı ama eve gelebılırdı su saatte kadar mı dısarıda
yanı yarın karsılastıgımızda burnundan kıl aldırmayacak bılıyortum ofkelı ofkelı davranacak ben bu denlı uzulurken belkı o gununu gun edıyor keyfınde belkı yanında bırılerı vardıı.yanı dusundukce delıye donuyorum
kaza olduysa hangi karakolda sabahlanmış..
kim kaza yapmış,arayıp ulaşabileceğin biri mi..
vs bu konuya yoğunlaş istersen..
malesef arkadasına da ulasabılecegım bır numara yok olsa arayacagım ama delıye dondum face ıne fılan baktım esımın ama yok ordada <arkadası
eve gelince belli etmeden telefonunu alıp araştırsan,arama kayıtlarını falan..
Canim bilmiyorum ama belkide esinin günahini aliyorsundur. Bence bekle bakalim, takipte ol ama sakin ol.
Simdi diyelimki esin seni aldatiyor. Neden cikmasinki telefonlarina? Sonucta aldattigi bayan onun evli oldugunu biliyordur. Bir saniye sus esim ariyor deyip telefonlarina cikardi. Bu benim düsüncem. Demekki gercekten müsait degildi, yada sürekli aradigin icin arkadaslarindan cekinmiste olabilir.
Karakoldaysan resim cekin ozaman demen onu sinirlendirmis olabilir, madem bana güvenmiyorsun bosan ozaman demis olabilir sinirden.
Ama bir haftadir bana soguk davraniyor diyorsun, ozaman sessice tetikte ol derim. Hergün sen beni aldatiyormusun diye sorarsan yapmiyorsa bile yapacagi tutmasin sonra.
kotu duusnmek ıstemıyorum ama yanında bayan olsa esımın telefonu calıp uzerıne mesaj attıgını gorunce hıc mı ses etmezdı dıyorum bır anda bulustularr ve bu kısı bu kadar musaıt olsun gece yarısı dıssarda olsun yapacagı varsa ben butun gun ıs teyım 12 saat yokum uyuyodum der telefonu acmaz bole suphelendırerek yapmasına gerek yokkı rruhum duymazz yaptıktan sonra ramazan ayı gıdıp bır yerde ıcemezler dıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?