sende mesaj yaz; gelmezsen gelme7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
Evet severek evlendik. 3.yilimiza dogru evlendik sevgiliyken de boyle molozdu nisanliyken melek gibi oldu simdi yine domuzun teki. 29 yasindaSeverek mi evlendiniz? Kac yasinda bu dangalak?
Ben sizi hatrladım ..7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
Evet ayni kisiyim hamileyim diye bosanmaya dur diyorum ama olmuyo olmicak bu iş[/QUOTE][QUOTaskflozofu, post: 38400390, member: 573743"]Ben sizi hatrladım ..
Hamişe halinizle belinize terlik atmiş.
bide kafanıza tava fırlatmıstı..
demiştim yine diyorum bir daha diyorum ..
BOSANIN...
Evet ayni kisiyim hamileyim diye bosanmaya dur diyorum ama olmuyo olmicak bu iş[/QUOTE][QUOTaskflozofu, post: 38400390, member: 573743"]Ben sizi hatrladım ..
Hamişe halinizle belinize terlik atmiş.
bide kafanıza tava fırlatmıstı..
demiştim yine diyorum bir daha diyorum ..
BOSANIN...
Keske yapmasaydim cok pişmanım ogrendigim de belki bize iyi gelir dedim ama bebegim karnimda bir gun huzur gormedi yine iyi dayandi yavrum bırakmadı beni sadece bebegimi düşünüyorum annnesinin tek erkegi o baska erkege ihtiyacım yokbibibella .!.:Bune yahu çocuk gibi bırakıp gitmeler hemde hamile eşini. 7 ay en güzel zamanlar olmalı hep kavga gürültü diyorsun :/ keşke hemen bebek yapmasaydınız zor durumun
Tartışırkende böyle hakaretler ediyor musunuz birbirinize ?Evet
Evet severek evlendik. 3.yilimiza dogru evlendik sevgiliyken de boyle molozdu nisanliyken melek gibi oldu simdi yine domuzun teki. 29 yasinda
28 yasindayim babam akciger ca evre 4 babacigim bi torun gorsun dedim cocuk icin artik bunları konusmak boşBebegi yapiyosun madem bastan beri durum bu sonra bebek oluyor bebegim var bosanamiyorum diyorsunuz yada bosaniyorsunuz cocuga yazik oluyor amaciniz ne hala dusunuyorum cozemedim birturlu bide 7 aylik evlisin daha gorevmis gibi her evlilige cocuk yapmasaniz olmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?