Nerde oldugunu sormadım umrumda da deil biz her seyden kavfgaediyoruz ama her sey7 aylık evlilikte bu kadar cok kavga neden peki , nedir sürekli sizleri tartışmaya iten .
Bu arada eşiniz dışarda nerde ?
Evet hem de cok fazla duymadigimiz soylemedigimiz sey kalmadıTartışırkende böyle hakaretler ediyor musunuz birbirinize ?
Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırladınmı bilmiyorum? ?Keske yapmasaydim cok pişmanım ogrendigim de belki bize iyi gelir dedim ama bebegim karnimda bir gun huzur gormedi yine iyi dayandi yavrum bırakmadı beni sadece bebegimi düşünüyorum annnesinin tek erkegi o baska erkege ihtiyacım yok
Karnınızdaki bebegi seviyorsanz bosanın..[/QUOTE]="askflozofu, post: 38400407, member: 573743"]Evet ayni kisiyim hamileyim diye bosanmaya dur diyorum ama olmuyo olmicak bu iş
Çok kötü , üzüldüm . Saygı kalmamış karşılıklı .Evet hem de cok fazla duymadigimiz soylemedigimiz sey kalmadı
Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırladınmı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?
Yok artik ne demeye calisiyosun ya o da eski sevgilileriyle bir suru seyyasamis gecmisim onu ve kimseyi ilgilendirmez o muhabbetten iki sene sonra benle evlenmeseydi o zaman ayrilsaydi o konuyu hic bi zaman acmadi acamazda sen de vuracak baska yer bulamadin mı belki aynı adamla evli deilim ne biliyosun zaten derdimbana yetiyo seni hatırlamıyorum ayrıcaUmay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırkimseyi ilgilendirmez ı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?
Ya Sacmaliyo evlenmeden once taa 6 7 yil once olmus bi olay buNasıl?
Sakin arkadasım ben bişey vurmuyorum siz anlattınız ..Yok artik ne demeye calisiyosun ya o da eski sevgilileriyle bir suru seyyasamis gecmisim onu ve kimseyi ilgilendirmez o muhabbetten iki sene sonra benle evlenmeseydi o zaman ayrilsaydi o konuyu hic bi zaman acmadi acamazda sen de vuracak baska yer bulamadin mı belki aynı adamla evli deilim ne biliyosun zaten derdimbana yetiyo seni hatırlamıyorum ayrıca
Hey arkadasım ne sacmalaması siz anlatdınız bende size soruyorum ne tanıyorum ne bişey sacmalamada neymişYa Sacmaliyo evlenmeden once taa 6 7 yil once olmus bi olay bu
Ya Sacmaliyo evlenmeden once taa 6 7 yil once olmus bi olay bu
Iyi yapmissin otur kocani bekle simdi gelir sabaha28 yasindayim babam akciger ca evre 4 babacigim bi torun gorsun dedim cocuk icin artik bunları konusmak boş
Sen ne diyosun be sana akil soran mi oldu dalga gecemezsin sen kimsin iyi yaptbaşımdanherkes cocuk ararken o benim bi mucizem senin derdin baska belli sana mi sorcaktim cocuk yaparken git basimdanIyi yapmissin otur kocani bekle simdi gelir sabaha
Sanane be terbiyesiz hit basimdaIyi yapmissin otur kocani bekle simdi gelir sabaha
Ya ne diyo vbana ya okumak istemiyorum yazdıklarını cocugu niye yaptin iyi bekle kocanı bilmem ne derdim ba a yetiyo ona hesap mi vericem kime ne ya bebeği karistirtmam anası babası belli deli ettiler gece gece o benimbi mucizesi m millet yillarca ariyoDertli bir kadin var karsimizda. Ustelik hamile. Biraz daha anlamaya calisir mesajlar yazsak iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?