eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

[QUOTE, post: 38400420, member: 188564"]Tartışırkende böyle hakaretler ediyor musunuz birbirinize ?[/QUOTE]
7 aylık evlilikte bu kadar cok kavga neden peki , nedir sürekli sizleri tartışmaya iten .

Bu arada eşiniz dışarda nerde ?
Nerde oldugunu sormadım umrumda da deil biz her seyden kavfgaediyoruz ama her sey

eşiniz hakkında bir kaç sarf ettiğiniz kelimeler / hissiyatlar....
Üzülerek diyeceğim o ki duygu o safhaya geldiyse bir daha sevemezsiniz artık o adamı...
mecburiyetten seversiniz belki ama artık iyileşmez duygulara gelinmiş...

bu erkekleri anlamıyorum, velevki hatalarımız var (ki bu muhtemel) samimiyetle yaklaştıklarında çözülüveren kadınlar olmamıza rağmen samimiyet vermiyorlar...
kavga ederken bile benimseyen tavırları olduğunda kadın yine sağlam tutunan bir varlık iken nedir bu erkeğin zoru anlamamakla birlikte nefret ediyorum!

Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırladınmı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?

="askflozofu, post: 38400407, member: 573743"]Evet ayni kisiyim hamileyim diye bosanmaya dur diyorum ama olmuyo olmicak bu iş[/QUOTE]
Karnınızdaki bebegi seviyorsanz bosanın..[/QUOTE]
Haklısınız bu ortama bu adama simdiden bize sahip cikmayan yarın ne degisecek ki

="askflozofu, post: 38400407, member: 573743"]Evet ayni kisiyim hamileyim diye bosanmaya dur diyorum ama olmuyo olmicak bu iş
Karnınızdaki bebegi seviyorsanz bosanın..[/QUOTE]
Haklısınız bu ortama bu adama simdiden bize sahip cikmayan yarın ne degisecek ki[/QUOTE]
Degişir canım kuzu gibi olur bebişini sevyrsan bosan bnce boyle bir babanın yanında buyumesine ızn vermeyin..

Evet hem de cok fazla duymadigimiz soylemedigimiz sey kalmadı
Çok kötü , üzüldüm . Saygı kalmamış karşılıklı .
Neden bu kadar çabuk tükettiniz birbirinizi , ne olduda bu hale geldiniz ?
7 ay cok kısa bir sure , birbirinizi daha iyi tanıyacaginiz en guzel zamanlarınız olmalıydı .
Hamilesiniz saglikla kucağınıza alın insallah , o nedenle evliliğiniz icin biraz mücadele etmeniz gerekecek .
Danışman çözün olur umarım .
Siz kendinizi ve esinizi tanıyorsunuz , çözüm yollarını bulmak size düşecek galiba .

Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırkimseyi ilgilendirmez ı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?
Yok artik ne demeye calisiyosun ya o da eski sevgilileriyle bir suru seyyasamis gecmisim onu ve kimseyi ilgilendirmez o muhabbetten iki sene sonra benle evlenmeseydi o zaman ayrilsaydi o konuyu hic bi zaman acmadi acamazda sen de vuracak baska yer bulamadin mı belki aynı adamla evli deilim ne biliyosun zaten derdimbana yetiyo seni hatırlamıyorum ayrıca

Sakin arkadasım ben bişey vurmuyorum siz anlattınız ..
Ne küfür ettim ne bişey sadece sordum ..
allah kucanızı dogru yoldan saptırmasın selametle..

Dertli bir kadin var karsimizda. Ustelik hamile. Biraz daha anlamaya calisir mesajlar yazsak iyi olur.
Ya ne diyo vbana ya okumak istemiyorum yazdıklarını cocugu niye yaptin iyi bekle kocanı bilmem ne derdim ba a yetiyo ona hesap mi vericem kime ne ya bebeği karistirtmam anası babası belli deli ettiler gece gece o benimbi mucizesi m millet yillarca ariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…