eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

bile isteye bu ortamda çocuk yapıp. sonra tatkir demek yanlış. onlarin hatasını çocuk çekecek.

ama benim gibi hazır olanların çocuğu olmamasida taktir-i ilahi.. hayat adil değil. imtihan...

Aynı gruptayız. Ben daha çooook yaralıyımda boşver...

Milletin imtahanı çarpım tablosu, bizimki analitik geometri anasını satim.
Aramızdaki fark ne ki acaba ?
Kızlarına tecavüz eden babalar yada para karşılığı kızını satan analar daha mı çok hak ediyor bizden ?

adil olsaydı böle olmazdı zaten. takma kafaya. düşünsene çocuğun olunca bu tip insanlarin cocuklariyla evlense daha mı iyi. geç gelsin daha iyi...

aynı ben sanki ikizim gibi konuşuyorsunuz..yapıyorlar..korunmasız..sonra da tanrı verdi diye.. suçu tanrıya atıyorlar..böyle yerlere yazmaya dahi değmez ama dayanamıyorum cahil cahil konuşuyorlar..sonrada üzerimize gelip ay hamile kadın..bilmem ne..bizde hamile olduk kimse bize tapmadı bu kadar..

bazen okuduklarıma inanamıyorum.
bu kadar özel bir durumu neden burada yazma gereği duydunuz. üstelik hamile bir kadına.
farzedelim ki söyledi, bakın "benle sen" konuştuk diyorsunuz, bunu niye bize anlatıyorsunuz.

Bana da yüklendiniz şimdi arkadaşa da.
Ben o yorumu haybeye yazmadım, arkadaşta özeli paylaşmadı.

Bi önceki konuya bakarsanız eşinin beline terlik attığını, tavayla vurduğunu, boşansa bu yaştan sonra kimle evleneceği ve kimden çocuk yapacağı var.

Kimse hamile bi kadına kendine gelmedi için bukadar yüklenmez ve malesef hiç bi anne adayı da çocuğuna bu kötülüğü yapmaz.

Bazı erkekler ne kadar vicdansız yaa
İstersen kanlı bıçaklı ol karınla ne fark eder? Kadın senin çocuğunu taşıyor karnında. Eve gelmemek ne demek?

Özelden konuşulan bir durumun burada açıklanması hiç etik değil.
Yardımcı olmaksa niyet aynı soru özelden sorulmalıydı. Çok yadırgadım.

Konusahibinin eski konuları yerinde duruyor, merak eden açar okur, o ayrı mesele. Ama geçmişiyle/eski konuyla vuranı (?) kınamayı da ben anlamıyorum, buraya yargılanmak için açılıyor konu, farketmeyen hala kalmamıştır ama cevaben olumlu veya olumsuz yorum gelebilir, hakaret varsa da şikayet edilir, şu an için en önemlisi olan konu sahibinin durumu evet ama sadece bu konuyu okuyup "nasıl böyle bir şey yapar eşin!!" demek yerine, eskilerle genel değerlendirme yapıp "bir an önce boşanın, daha neyi bekliyorsunuz? yazmayı tercih ederim.

Konusahibiyle ikili diyalog yaptığını sananlar ise her zaman değişik, forum öyle bir şey değil. Herkes görüyor ne yazdığınızı, o yüzden "herkesi" düşünüp ondan sonra yazmak en iyisi.

Özel mesajdan yazdıysa bunu size, ifşa etmeniz yanlış... Tanımasanız bile...

Daha evlilige alismadan ne oldu size böyle?bebek de varmış hassas zamanin yanında olmalı nedir bu kadar uzaklaştıracak sebep sizi

Canim yaaa... birak naparsa yapsin.. sadece bebegine odaklan.. hicbir sey olacaklarin onune gecmez.. hayirlisi olsun. Gebeliginin tadini cikart... sessiz kal. Bence. Ugrasma odun herzman odundr degistrmeye calisma.ben cok denedim.olmuyor. kendi hayatini renklendrcek seyler yap. Yoksa.isin icinden cikamassn

Ben eski konularinizi bilneden yorum yapmistim. Siddet gordugunuzu bilmiyordum. Evliligin ilk yillari tartismalar oluyor tabi ama siddet varsa bu konida birsey diyemiyecegim. Cunku siddetin dozu giderek artabilir. Iyi dusunmeniz lazim. Eger bebeginize tek basiniza bakabilirseniz ve ayrilmayi goze alabilirseniz sanirim daha huzurlu buyutursunuz bebeginizi. Evet biraz zor tek basina cocuk buyutmek ama huzur herseyden onemli. Her acidan dusunun. Oturup esinizin eksilerini artilarini tartin ve ona gore bir karar verin. Allah yardimciniz olsun.

Terapiste gittik işte odevler verdi haftaya tekrar gidilcek hic umursamiyorum hic bi sey de hissetmiyorum o gece ablasina gitmis yrtistirmis gene ama danisman beni haklı buldu benle bireysel gorudme yapicak of cok kötü günler geçiyorum

terapist adamın sizi ağız burun kırarak dövmesini engelleyebilecek mi?sizden çok adamın terapiye ihtiyacı var,neticede sorunlu olan kendisi.dayak oalyını söylediyseniz tabi terapiste???

benim size verecek önerim terapisti birakmamaniz. evliliginizi kurtarmasa bile size konusmak iyi gelecek dir..
hakkinizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…