- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
bile isteye bu ortamda çocuk yapıp. sonra tatkir demek yanlış. onlarin hatasını çocuk çekecek.
ama benim gibi hazır olanların çocuğu olmamasida taktir-i ilahi.. hayat adil değil. imtihan...
Aynı gruptayız. Ben daha çooook yaralıyımda boşver...
Milletin imtahanı çarpım tablosu, bizimki analitik geometri anasını satim.
Aramızdaki fark ne ki acaba ?
Kızlarına tecavüz eden babalar yada para karşılığı kızını satan analar daha mı çok hak ediyor bizden ?
öyle ortamlarda büyüyen çocuklarda geleceğin ya şiddet gören güvensiz kadınları ya da şiddet gösteren, psikopat erkekleri oluyor...
Böyle anlamlandıramadığım bu tip konularda, olaylarda ben sessizliğimi koruyup bir yere varamayacağını bildiğim halde üzerinde düşünmeyi seçiyorum.
Bazılarıda "Tanrının taktiri" deyip geçiyor işte.
Amam beni hiç ikna etmiyor bu cevap.
bazen okuduklarıma inanamıyorum.
bu kadar özel bir durumu neden burada yazma gereği duydunuz. üstelik hamile bir kadına.
farzedelim ki söyledi, bakın "benle sen" konuştuk diyorsunuz, bunu niye bize anlatıyorsunuz.
Burda art niyet aramayın lutfen ...
Burda dert bölümünde buna benzer olaylar acyrlar ki ..
ben asla kınamam kimse 4.4lük degil ..
benim tamamen sormm yrdmcı olmak ki..
Bide kendisi anltmıştı.kndsni dahi tanımıyorum..
ben gercekten kotu amacla sormadım lutfen yanlış anlasılmasın..
OkÖzel mesajdan yazdıysa bunu size, ifşa etmeniz yanlış... Tanımasanız bile...
Canim yaaa... birak naparsa yapsin.. sadece bebegine odaklan.. hicbir sey olacaklarin onune gecmez.. hayirlisi olsun. Gebeliginin tadini cikart... sessiz kal. Bence. Ugrasma odun herzman odundr degistrmeye calisma.ben cok denedim.olmuyor. kendi hayatini renklendrcek seyler yap. Yoksa.isin icinden cikamassn7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
terapist adamın sizi ağız burun kırarak dövmesini engelleyebilecek mi?sizden çok adamın terapiye ihtiyacı var,neticede sorunlu olan kendisi.dayak oalyını söylediyseniz tabi terapiste???Terapiste gittik işte odevler verdi haftaya tekrar gidilcek hic umursamiyorum hic bi sey de hissetmiyorum o gece ablasina gitmis yrtistirmis gene ama danisman beni haklı buldu benle bireysel gorudme yapicak of cok kötü günler geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?