Sakin arkadasım sakin hormonlar tavan yapmış sanırsam....Sanane be terbiyesiz hit basimda
Sanırım bana dediniz cunkü konu acmayın diyen bendim.Oturduğu yerden parmaklarıyla kul hakkına girenler var... iyi konuşamayacaksan kötü konuşma bari. kimin ne bünyede olduğunu nereden bilebilirsiniz.
kaldıramayacaksan konu açma!! niye açmasınki empati kuruyorum insan kendisi çap çaresiz hissedip "ah kafam aptal kafam" diye hayıflanırken sokaktan geçen biri bile olsa anlatmak ister elde değil bu o ızdıraptayken...
hem bünyem üzücü laf kaldıramayacaktır hem konuşmak istiyorumdur. bu hal olamaz mı insanda. elbette olur...
büyük konuşmayın bence...
7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
Neden çocuk yaptın, kime güvendin diyen insanlar çocuğunu kocasına güvendiği içinmi yaptı merak ettim. Hangimizin hangi duruma düşeceğinin garantisi mi var..Belkide kocasına çok güvenip çocuk yapanlar boşanacak da bu yaralı kadının kocası düzelecek nerden bu kadar emin konuşuyorsunuz. Benim eşim dünya iyisidir ve yılın 6 ayı denizde.. ben asla ona güvenerek yapmadığım bu çocuğu.. Önce Allaha sonra kendime...Kadın hamile, babası hasta birde evde huzursuzluk..destek olacağımıza köstek oluyoruz yazıktır...Konu sahibi arkadaşım iyi yapmışsın bebek yapmakla o senin hayatta ki umudun olur, gücün olur, can yoldaşın olur...Kimsenin sözüne bakıp üzme bebeşini..Rabbim kocana merhamet versin inşallah...
Tabii ki kimse yarin ne olacagini bilemez, ama kötü giden bi evlilikte hemen cocuk yapmak nekadar mantikli? Tabii ki düzele bilir esi ama suanda ve hamile kalmadan önce durum ortada... Babasini sevindirmek istemesi hos ama bunun icin bi cocugun hayatini etkilemek yanlis... Cocuk dünyaya gelince muhtemelen ne baba olacak basinda nede baba modelinde bi büyük... Bukadar basit olmamali bi cocugu dünyaya getirmek, hicbirseyin garantisi yok ama düsünmedende haraket etmemeli, olan maalesefki cocuklara oluyor...
SORUNLARINIZI HALLETMEDEN GEBE KALMASAYDINIZ KEŞKE7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?