eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

Sizle ne empati kurabilirim ne tavsiye veririm ne de size uzulurum. Yasadıklarınız size mustehak. Masum bir bebegin gunahına girdiniz karı-koca. Hamile esine boyle kotu muamele eden adam yarın obur gun cocuguna neler yapmaz, bunu nasıl dusunemediniz? Ki sinyallerini vermis adam daha oncesinde, neye guvendiniz cocuk yaptınız? Allah o bebegin yardımcısı olsun, bi gun yuzu asılmasın hep mutlu bi cocuk olsun insallah. Size de bol bol hayırsız ama 'baba' yaptıgınız kocanızı beklemeler. Daha coook beklersiniz

Evde rezene , melisa gibi hamilelerin icebilecegi bitki cayı varsa , yap kendine ve iç . Biraz sakinleş bu aksam yarın esinle konus ama kendini ne olursa olsun frenle , bağırmadan , sinirlenmeden konuşmayı dene . Bebeğin içinde iyi degil .
Neden boyle , ne yapabiliriz diye konusun .
Mesela bu evlilikten ne bekliyordunuz , ne oldu ?
Birbirinizin rahatsız olduğunuz davranışları konusun ama suçlamadan sadece hissettiklerini söyle .
Hamilelik olduğu icin kurtarmak icin çokça çabalamanı ve başarmanı diliyorum .

Oturduğu yerden parmaklarıyla kul hakkına girenler var... iyi konuşamayacaksan kötü konuşma bari. kimin ne bünyede olduğunu nereden bilebilirsiniz.
kaldıramayacaksan konu açma!! niye açmasınki empati kuruyorum insan kendisi çap çaresiz hissedip "ah kafam aptal kafam" diye hayıflanırken sokaktan geçen biri bile olsa anlatmak ister elde değil bu o ızdıraptayken...
hem bünyem üzücü laf kaldıramayacaktır hem konuşmak istiyorumdur. bu hal olamaz mı insanda. elbette olur...
büyük konuşmayın bence...

yine hayırsız koca..kötü giden evlilik..ve o umursamaz adamdan çocuk..bu sitede çok var bundan..neden düşünmeden çocuk yaparsınızkı..kocayla mutlu değilsiniz..ama hamileliğede zaman vermeden hamile kalıyorsunuz..olan çocuklara oluyor..ondan sonrada çocuk için katlanmak zorundayım diye..kendinizin hayatını mafedersiniz..agresiv leşirsiniz..sanki biz dedik hamile kal diye..sinirlenmeye hakkın yok birkere..bizlerde hamile olduk ama kimseye çatmadık..

Sanırım bana dediniz cunkü konu acmayın diyen bendim.
Kul hakkına mı? girmiş oldu anlamdım.
Konu sahibesi 1 ay önce yine konu acıp bosanacm şiddet görüyorum demişti.
Ona istinaden ben böle cümleleri kurdum.kul hakkı diye bişey demedim!

yüzü domuz gibi mi?
7 ayda neler oldu da esinizi öyle görüyorsunuz..
esinizin evden kacmasi ilginc
bence her iki taraf hatali ki esin artik dayanamayip kaciyor evden tartismalardan vs sanirim?

simdilik sakin ol ..hem hamilesin zaten
bak esin aile danismanina gitmek istiyor ..yani demekki cözüm ariyor adam
umarim düzelir durumunuz

Neden çocuk yaptın, kime güvendin diyen insanlar çocuğunu kocasına güvendiği içinmi yaptı merak ettim. Hangimizin hangi duruma düşeceğinin garantisi mi var..Belkide kocasına çok güvenip çocuk yapanlar boşanacak da bu yaralı kadının kocası düzelecek nerden bu kadar emin konuşuyorsunuz. Benim eşim dünya iyisidir ve yılın 6 ayı denizde.. ben asla ona güvenerek yapmadığım bu çocuğu.. Önce Allaha sonra kendime...Kadın hamile, babası hasta birde evde huzursuzluk..destek olacağımıza köstek oluyoruz yazıktır...Konu sahibi arkadaşım iyi yapmışsın bebek yapmakla o senin hayatta ki umudun olur, gücün olur, can yoldaşın olur...Kimsenin sözüne bakıp üzme bebeşini..Rabbim kocana merhamet versin inşallah...

Zaman herşeyi çözer altan al konuş, neden çekip gitmeler .Olmazsa bir mektupla içinden geçenleri yaz ver kendisine ,arada bebeğinin babası var.Boşanmak fikrini unut bir süre ,evliliğini eşini nasıl düzeltirsin düşün.

lutfen sakin ol,simdi durumun hic kolay degil ama sen suanda cana can katiyorsun..bebeginin dunyadaki ilk yasam deneyimi senin bedeninde gerceklesiyor ve sen gerildikce o geriliyor..dunyaya gelmeden cehennemi yasamasin gariban..kapat telefonunu,git ailenin yanina bi sure dinlen gorusme su adamla.. dogumuna daha cok zaman var,bu donemler en kritik donemlerin.
bosan bosanma o senin bilecegin is ama GORUSME.mumkunse hamileligin boyunca gorusme..kim ki o..Allahin fanisi..kendini hint kumasi saniyor galiba..

Bebeğe yazık.. Niçin hep böyle tartışan, anlaşamayan, ipleri kopmuş çiftler bebek beklerde; mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayıp, her anlamda bebeğe hazır olan çiftlerin elleri boş kalır ?

Etrafımda ve bu forumda hep bunu görüyorum.
Ama sanırım bu başlı başına bir konu..
Bi konumu açsam ne ?

Tabii ki kimse yarin ne olacagini bilemez, ama kötü giden bi evlilikte hemen cocuk yapmak nekadar mantikli? Tabii ki düzele bilir esi ama suanda ve hamile kalmadan önce durum ortada... Babasini sevindirmek istemesi hos ama bunun icin bi cocugun hayatini etkilemek yanlis... Cocuk dünyaya gelince muhtemelen ne baba olacak basinda nede baba modelinde bi büyük... Bukadar basit olmamali bi cocugu dünyaya getirmek, hicbirseyin garantisi yok ama düsünmedende haraket etmemeli, olan maalesefki cocuklara oluyor...

Güzel arkadaşım iyi bir koca olmayıpta çok iyi bir baba olan insanları tanıyorum...Hem anası hem babası olup çocuk doğuran ve topluma verdiği eğitimle bir canavar yetiştiren ailelerde var..sadece babasız çocuk yetiştrip ( benim görümcem) şahane bir evlat yetiştirende var. O nu diyorum rabbim hepimizin evladına güzel bir gelecek versin inşallah ama başkasına güvenerekte bu güzel duyguyu ertelemeye gerek yok yani benim eşim kötü olsaydı da ben bu dünyalar tatlısı oğlumu isterdim ve aslanlar gibide yetiştirirdim...

nasıl böyle davranabiliyor..üstelik hamilesiniz..çok üzüldüm..psikoloğa gitse eşiniz belki bir sıkıntısı derdi falan vardır..umarım geçici bir durumdur..

SORUNLARINIZI HALLETMEDEN GEBE KALMASAYDINIZ KEŞKE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…