- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Öyle deme erkek sanıyolarkonu sahibi bu evliliğe devam edecekse dilini törpülemesi lazım.koca hatalı ama konu sahibi de hiç aşağı değil.dırdırıyla adamı bıktırmış.
Nickinizle uyumunuz göz yaşartıcı. Bir şey yazacaksaniz direkt hitap ettiğiniz insana yazmalısınız. Alttan alta laf sokmaniza gerek yok.Öyle deme erkek sanıyolar
Uzman yardımı alamak istemesi güzel de önce herkes hatasını kabul edecek..7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
Bebeğe yazık.. Niçin hep böyle tartışan, anlaşamayan, ipleri kopmuş çiftler bebek beklerde; mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayıp, her anlamda bebeğe hazır olan çiftlerin elleri boş kalır ?
Etrafımda ve bu forumda hep bunu görüyorum.
Ama sanırım bu başlı başına bir konu..
Bi konumu açsam ne ?
bende aynen bunu demek istedim..hemen hemen hep aynı konu kendisi baştan bile bile çocuk yapıyorlar..ama dediğinii gibi mutlu ve çocuk için kucak açmış kişilerin kucakları bom boş..bende buna üzülüyorum..böyleleleri şıp diye çocukları oluyor..o kadar çiftler var yıllardır bir çocuk için neler vermezler..diğer sitelerdede yazmıştım..böyle ortamda çocuk mu büyür ya..o da oluyor ilerde şiddetçi..sizin demi olmuyor..ay inanmazsınız çok sinirleniyorum..
Erkeği evde eşi tutar. Kadın iterse erkek gider Bukadar basit bunun mantığı.
Adam zaten öküzmüş evlenince kibar romantik olmasını beklemek ancak hayal ürünü olur.
Başkaları için çocuk yapılmaz, başkaları için evlenilmez.
Evlilik terapistine gidin belki senin dilinin kemiği kırılır ama ya kocanın şiddet eğilimi neolacak ?
Korkarım doğum sancısında o adama neler dersin oda sana tavadan kazana mı geçiş yapar, terlikten platforma mı bilemiycem.
maşallah; yorumunuz nickinizle ne kadar uyumlu.
Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırladınmı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?
öyle ortamlarda büyüyen çocuklarda geleceğin ya şiddet gören güvensiz kadınları ya da şiddet gösteren, psikopat erkekleri oluyor...
Böyle anlamlandıramadığım bu tip konularda, olaylarda ben sessizliğimi koruyup bir yere varamayacağını bildiğim halde üzerinde düşünmeyi seçiyorum.
Bazılarıda "Tanrının taktiri" deyip geçiyor işte.
Amam beni hiç ikna etmiyor bu cevap.
Burda art niyet aramayın lutfen ...bazen okuduklarıma inanamıyorum.
bu kadar özel bir durumu neden burada yazma gereği duydunuz. üstelik hamile bir kadına.
farzedelim ki söyledi, bakın "benle sen" konuştuk diyorsunuz, bunu niye bize anlatıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?