eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

Terapist guzel bir teklif. Mutlaka değerlendirin.
Belliki çok bunalmışsınız, içinizi boşaltmaya çalışıyorsunuz fakat böyle sözler kullanmayın.
Sizin kalbinizi doldurmaktan başka işe yaramaz.

Kavga anlarında evi terk edip gitmemesi üzerine yonlendirin terapisti.

Uzman yardımı alamak istemesi güzel de önce herkes hatasını kabul edecek..

Ben de insanları geçmiş ve özel yaşamlarından vurmayı asla anlayamayacağım..Nasıl bir insanlık anlayışıdır anlamam mümkün değil..

Neyse konu sahibi çok agresif. Onun durumuna yapılacak bir yorum bulamıyorum..
Laçka laçka olmuş evlilik ve bile bile lades denişmiş kararlar..

Butun yorumlari okumadim oncelikle belirteyim..burda hamilelik psikolojisini bilen bir suru kadin var hepimiz delendik bazen ama bazen senin burda yazma uslubun gercekten ortam gerici herkes seninle ayni fikirde olamaz ama dogru yol bir tanedir problem evliligin ilk yillarinda hepimizde oldu buyuzden arkadaslar sana diyorki eger duzelmediyse bir seyler cocuk yaparak evliligi kurtaramaz iyice sarpasardirirsin..ama olan olmus Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin esinle konus problemi haletmeye ve sebebini ogrenmeye calis eger cozemiyorsan ya gerilme kocani giden doven bir adam olarak kabul et yada bosan dogru bir tane yine secimini yap..

İnsanları üsluplarına biraz daha dikkat etme konusunda uyarabiliriz. Sonuçta hamile bir kadın söz konusu. Bu kadar üzerine gitmeye gerek yok. Ama kkda genel bir yanılgı var. Boşan ya da çocuk için keşke acele etmeseydiniz diyenlerin kötü niyetlerle bunu dediklerinin sanrıs var. Boşan diyen biri gaz vermek, ya da boşanınca kına yakmak için söylemiyor bunu. Boşan diyen biri konu sahibinin bir insan olarak daha iyisini hakettiğini düşündüğü için, böyle daha mutlu olacağını düşündüğü için bunu söylüyor. Çocuk için erkenmiş, böyle bir ortamda neden çocuk yaptınız diyenler de emin olun o çocuğu en çok düşünenler. O çocuğun doğacağı ortamı düşündüklerinden bunu söylüyorlar. Yoksa aile planlamasını kendilerine misyon edinmiş değiller.
Bir çocuğun hep bize katıcaklarını düşünürüz. Ama o çocuğa biz neler katıyoruz, ona nasıl bir yuva hazırlıyoruz, onu neler bekliyor bunu da düşünmek lazım.
Evet üslup önemli. Aynı şeyi birbirimizi kırmadan da söyleyebiliriz. Ama inanın burda kimse kötü niyetle yazmıyor.

bende aynen bunu demek istedim..hemen hemen hep aynı konu kendisi baştan bile bile çocuk yapıyorlar..ama dediğinii gibi mutlu ve çocuk için kucak açmış kişilerin kucakları bom boş..bende buna üzülüyorum..böyleleleri şıp diye çocukları oluyor..o kadar çiftler var yıllardır bir çocuk için neler vermezler..diğer sitelerdede yazmıştım..böyle ortamda çocuk mu büyür ya..o da oluyor ilerde şiddetçi..sizin demi olmuyor..ay inanmazsınız çok sinirleniyorum..

öyle ortamlarda büyüyen çocuklarda geleceğin ya şiddet gören güvensiz kadınları ya da şiddet gösteren, psikopat erkekleri oluyor...

Böyle anlamlandıramadığım bu tip konularda, olaylarda ben sessizliğimi koruyup bir yere varamayacağını bildiğim halde üzerinde düşünmeyi seçiyorum.
Bazılarıda "Tanrının taktiri" deyip geçiyor işte.
Amam beni hiç ikna etmiyor bu cevap.

maşallah; yorumunuz nickinizle ne kadar uyumlu.

Umay benle sen biraz konusmustuk,beni hatırladınmı bilmiyorum? ?
Ama sen esine eski sevgilinle ilişkiye girdigin andan beri sana soguk davrandıgını soylemiştin..dimi?
sence böyle davranma sebebi bu olmasın?

bazen okuduklarıma inanamıyorum.
bu kadar özel bir durumu neden burada yazma gereği duydunuz. üstelik hamile bir kadına.
farzedelim ki söyledi, bakın "benle sen" konuştuk diyorsunuz, bunu niye bize anlatıyorsunuz.

bile isteye bu ortamda çocuk yapıp. sonra tatkir demek yanlış. onlarin hatasını çocuk çekecek.

ama benim gibi hazır olanların çocuğu olmamasida taktir-i ilahi.. hayat adil değil. imtihan...

bazen okuduklarıma inanamıyorum.
bu kadar özel bir durumu neden burada yazma gereği duydunuz. üstelik hamile bir kadına.
farzedelim ki söyledi, bakın "benle sen" konuştuk diyorsunuz, bunu niye bize anlatıyorsunuz.
Burda art niyet aramayın lutfen ...
Burda dert bölümünde buna benzer olaylar acyrlar ki ..
ben asla kınamam kimse 4.4lük degil ..
benim tamamen sormm yrdmcı olmak ki..
Bide kendisi anltmıştı.kndsni dahi tanımıyorum..
ben gercekten kotu amacla sormadım lutfen yanlış anlasılmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…