eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

Erkeği evde eşi tutar. Kadın iterse erkek gider Bukadar basit bunun mantığı.
Adam zaten öküzmüş evlenince kibar romantik olmasını beklemek ancak hayal ürünü olur.
Başkaları için çocuk yapılmaz, başkaları için evlenilmez.

Evlilik terapistine gidin belki senin dilinin kemiği kırılır ama ya kocanın şiddet eğilimi neolacak ?

Korkarım doğum sancısında o adama neler dersin oda sana tavadan kazana mı geçiş yapar, terlikten platforma mı bilemiycem.

Evet sırf evliliğini kurtarmak için yada sevgiliyken benimle evlensin çabasına girerek çocuk doğurmak menfaatten başka bişey değil onda hemfikiriz çünkü bu zihniyetteki kadınlar erkekleriyle mutlu olamadıklarında çocuklarından bile vazgeçyorlar...öyle olmasa yetimhanelerde onlarca çocuk olmazdı heralde. Neyse aslında aynı şeyi savunuyoruz. O zaman ne diyelim Rabbim huzuru bulup evliliğini devam ettirsin onlarda topluma sağlıklı bireyler yetiştirsin

Bir de alttan al nabza gore serbet ver boyle tutulur koca elde ,iyi bir koca olmadıysa iyi bir baba olur diyorlar....

Acaba bosan diyerek biz mi kötülük yapiyoruz konu sahibine yoksa bir caninin yaninda yasamasini destekleyenler mi?

siz gerçekten kadın mısınız?

erkekler eve bğlansın diye hep bizmi uğraşıcaz kadın hamile birde dengesizlik yapıyor birde 7 aylık evli tabiki hemen boşanmasın ama bu kadar mı düşüncesiz olur bir erkek hiç mi vicdanı yok?

Ned3n birbirimizle yaris icerisinde kadini uzmeye calisiyoruz ki , zaten yeterince uzgun bence konu sahibi. Umarim hakkinizda hayirlisi olur

kot kafalı yaa.kafana tava ıle vuran it herif senı suan ıpler mı sanıyosun...ah canım senın tek cozumun boşanma.. !

Bir de alttan al nabza gore serbet ver boyle tutulur koca elde ,iyi bir koca olmadıysa iyi bir baba olur diyorlar....

Acaba bosan diyerek biz mi kötülük yapiyoruz konu sahibine yoksa bir caninin yaninda yasamasini destekleyenler mi?

Ben dedim onu çünkü çevremde çok örneğini gördüm. psikopat bir adamın karısına yapmadığını bırakmayan, aldatan, şiddet gösteren...çocuğu olduktan sonra süt dökmüş kedi oldu. Acayip düşkün çocuklarına ve karısına çok iyi oldu. Boşanmak işin en basit yolu ve ben asla kimseye boşan diyemiyorum dilim varmıyor...Sabretmek ne güzel şeydir öyle...Bilmiyorum benim nacizane fikrim budur.

Allah askina kafana tava fırlatacak dudagin patlatılacak gelip forumda domuz suratlı diyeceksin eşine sonra da canim kocam.mutlu yuvam mi olacak.

Ya ben tuhafim ya da yanlis olan başka şeyler var.

hakkaten evlenmeden nasıldı merak ettim evlilik için hırs mı yaptınız hiçmi anlamadınız yoksa düzelir diyemi düşündünnüz zor hakkaten işiniz üzüldüm inşallah düzelir huzuru bulursunuz dua edin..

sanki boşanan kadın nüfusu artarsa ,bize bir faydası varmış gibi...
annesini sevmeyen ,saygı duymayan adamdan ne kadar baba olabilr kİ? Çocuk için en büyük kötülük de bu değil mi zaten? birbirini sevmeyen şiddet gösteren mutsuz anne babanın çocuğu olmayı kendisi tercih etmedi ki..
kocayı neden elde tutmaya çalışıyoruz anlamıyorum,evlilik karşılık atılan imzalar değil mi? gitmek isteyen admaı evde tutsan ne tutmasan ne? kadının ağzını burnunu kıran adamın suyuna gitsne ne olacak,daha mı az dayak yiyeceksin?mutlu mu olacksın başımda erkeğim var diye??

Allah askina kafana tava fırlatacak dudagin patlatılacak gelip forumda domuz suratlı diyeceksin eşine sonra da canim kocam.mutlu yuvam mi olacak.

Ya ben tuhafim ya da yanlis olan başka şeyler var.

Güzel arkadaşım sen kendine dert etme bu olay bizim başımıza gelse önce o tencere o adamın kafasına ışık hızıyla girmişti...ama konu sahibi hala o adama kadınlık yapıyorsa buna mecbur ve gidecek yeri yok demek ki...herşeyi empati kurarak yanıtlarsak karşı tarafı üzmekten başka işe yaramaz. O kadınında aklı var boşanabilir ama bu psikolojide olan bir kadına biz ancak biraz umut ışığı tutabiliriz. Bu türkiye senin o dediğin kadın modelinden çok var. Çaresizlik her türlü şeye katlandırıyor malesef..Ben yine diyorum inşallah düzelir adam hatasını anlar bu kötü günleri unutturur...

yahu neden hemen bebek yapıyorsunuz?
bi bekleyin bi görün..
yazık.

çaresizlik diye bu duruma demem ben...
ailesi var arkasında kadının..üstelik bebeği bile çok sevdiği kanser olan babası için yaptı...madem öyle gidip babasının yanıdna doğursun bebeği...neden bu işkence...anlayamıyorum ben bunu...
kk da ne çaresiz insanlar okuduk...onca zulme rağmen,gidecek yeri yokken,el kadar bebelerle çözüm yolu bulan

O zaman nee diyelim kendine acımayana sende acıma...Konu sahibinin ben diğer konularını okumadım bilmiyorum ama eğer hala bu adamın yanındaysa bırak hakediyor demek ki...Ama bu işin içinde bence başka bişey var..Allah yaardımcısı olsun doğruysa söyledikleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…