Evet
Evet severek evlendik. 3.yilimiza dogru evlendik sevgiliyken de boyle molozdu nisanliyken melek gibi oldu simdi yine domuzun teki. 29 yasinda
Ona süphem yok, tek anneyle yada babayla yetisen mükemmel cocuklar var, dediginiz gibi anne babayla büyüyen ama hayirsiz olan evlatta var... Kimse, heleki bi anne, genel olarak cocugunu dünyaya getirdi diye pisman olmaz, aksine iyikide var der... Evet bunlar gayet normal ve yine diyorum ne olacagini bilemeyiz yarin... Ama yok evlilik kurtulsun diye, birileri istedi diye, baski yapildi diye olan cocuklara aciyorum ben... Konusahibi ayrilsada üstesinden gelebilecektir eminim, iyi bir anne olacaktir ama bile bilede girmemek lazim bi cocugun günahina diye düsünüyorum...
tencere tava fırlatıyor adam,hamile kadının dudağını patlatıyor..o gece korkudan arabada yatıyor kadın..adamın umurunda değil...
bu duruma evlilik terapisti ne yapsın??
konu sahibi siz de bu kadar şiddete rağmen ısrarla evliliğe devam diyorsanız,biz daha ne diyelim? bebek için içimiz yanar sadece..
siz gerçekten kadın mısınız?Erkeği evde eşi tutar. Kadın iterse erkek gider Bukadar basit bunun mantığı.
Adam zaten öküzmüş evlenince kibar romantik olmasını beklemek ancak hayal ürünü olur.
Başkaları için çocuk yapılmaz, başkaları için evlenilmez.
Evlilik terapistine gidin belki senin dilinin kemiği kırılır ama ya kocanın şiddet eğilimi neolacak ?
Korkarım doğum sancısında o adama neler dersin oda sana tavadan kazana mı geçiş yapar, terlikten platforma mı bilemiycem.
Bir de alttan al nabza gore serbet ver boyle tutulur koca elde ,iyi bir koca olmadıysa iyi bir baba olur diyorlar....
Acaba bosan diyerek biz mi kötülük yapiyoruz konu sahibine yoksa bir caninin yaninda yasamasini destekleyenler mi?
Ben dedim onu çünkü çevremde çok örneğini gördüm. psikopat bir adamın karısına yapmadığını bırakmayan, aldatan, şiddet gösteren...çocuğu olduktan sonra süt dökmüş kedi oldu. Acayip düşkün çocuklarına ve karısına çok iyi oldu. Boşanmak işin en basit yolu ve ben asla kimseye boşan diyemiyorum dilim varmıyor...Sabretmek ne güzel şeydir öyle...Bilmiyorum benim nacizane fikrim budur.
siz gerçekten kadın mısınız?
sanki boşanan kadın nüfusu artarsa ,bize bir faydası varmış gibi...Bir de alttan al nabza gore serbet ver boyle tutulur koca elde ,iyi bir koca olmadıysa iyi bir baba olur diyorlar....
Acaba bosan diyerek biz mi kötülük yapiyoruz konu sahibine yoksa bir caninin yaninda yasamasini destekleyenler mi?
Allah askina kafana tava fırlatacak dudagin patlatılacak gelip forumda domuz suratlı diyeceksin eşine sonra da canim kocam.mutlu yuvam mi olacak.
Ya ben tuhafim ya da yanlis olan başka şeyler var.
çaresizlik diye bu duruma demem ben...Güzel arkadaşım sen kendine dert etme bu olay bizim başımıza gelse önce o tencere o adamın kafasına ışık hızıyla girmişti...ama konu sahibi hala o adama kadınlık yapıyorsa buna mecbur ve gidecek yeri yok demek ki...herşeyi empati kurarak yanıtlarsak karşı tarafı üzmekten başka işe yaramaz. O kadınında aklı var boşanabilir ama bu psikolojide olan bir kadına biz ancak biraz umut ışığı tutabiliriz. Bu türkiye senin o dediğin kadın modelinden çok var. Çaresizlik her türlü şeye katlandırıyor malesef..Ben yine diyorum inşallah düzelir adam hatasını anlar bu kötü günleri unutturur...
çaresizlik diye bu duruma demem ben...
ailesi var arkasında kadının..üstelik bebeği bile çok sevdiği kanser olan babası için yaptı...madem öyle gidip babasının yanıdna doğursun bebeği...neden bu işkence...anlayamıyorum ben bunu...
kk da ne çaresiz insanlar okuduk...onca zulme rağmen,gidecek yeri yokken,el kadar bebelerle çözüm yolu bulan
Gerçekçi bulmadım ki yorumu, aşırı buldum. Yani hırsızın hiç mi sucu yok?Gerçekçi olunca erkek mi olunuyo ?
Gerçekçi bulmadım ki yorumu, aşırı buldum. Yani hırsızın hiç mi sucu yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?