Esim eve gelmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi elgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu çözüm olmaz ki. Ofiste olması neyi değiştirir,yine her kavgada gider ofiste kalır misal yani. Senin tavrını koyman,rengini belli etmen lazım.bunun zamanınıda kendin seç..
İşte tıkandigim nokta orasi suclu oldugunu bildigi icin oturup benimle konusmaktan kaciyor beni kırarak kaçiyor goz hapsimden beni yıldırıyor çocuk gibi sadece ben konusmak zorunda kaliyorum icimdekileri bosaltmak icin o dinliyor televizyon izlerken iste bana saygisi yokki benim 360 drece donmem lazim artik farkindayim ama bi ele ihtiyacim var ben kaprisli allengirli bi ailede buyumedim siyahsa siyahti hersey inanirmisiniz 1 kere bile yalan soylemedim ona gercekten ama o hic dogru soylemiyor dogru yapmiyor

El üstünde tutulan kadınlar eşlerine kaybetme korkusunu veriyorlar.yeri geliyor postayı koyuyor da ondan el üstündeler.eşim benden habersiz hiçbir yere gidemez.(ben de gitmem).eşim böyle bir şey yapsa inanın bilir yapacaklarımı kendini paralasa da eve almam.suratına tükürmek için bile kapıyı açmam.beni hamile halimle evde bırakıp ortadan kaybolacak öyle bir dünya yok.
bu kadar ezdirmeyin kendinizi.size de bebeğinize de yazık.geldiğinde karşınıza alıp sakin bir dille konuşun.tekrar ederse bsancım var diye yaygarayı kopar ara onu ulaşamayınca mesaj at,sonra ara kayınpederini sancım çok oğlunuz ortada yok diye ortalığı ayaklandır.gerekirse git hastaneye.
stres yapmamaya çalışın diyeceğim ama ne mümkün.

Sende nabza göre şerbet ver.Yani bu adam iyilikten anlamıyo belli ki.

Kapiyi istedigim kadar acmiyim illa acicam eninde sonunda cilingir getirir kendi acar degismem lazim dişli olmam lazim artikki uzulmeyeyim o uzulsun

Kapiyi istedigim kadar acmiyim illa acicam eninde sonunda cilingir getirir kendi acar degismem lazim dişli olmam lazim artikki uzulmeyeyim o uzulsun
Ben bi ara esyalarini kapinin onune cop posetiyle bile koydum ne oldu yine dolabina girdi esyalari kim yapti ben yaptim

Sen bu kadar mülayim sabırlı olursan daha çok gelmez eve.diyorum ya ben asla almam o kapıyı kırsa ben evi yıkarım başına polisi çağırırım deli yanım çok pistir.benim gibi ol demiyorum ama biraz tavır koymayı öğrenmen lazım kendin için olmasa da bebeğin için yapmalısın.Allah göstermesin aniden sancın başlasa sancısan acıdan çaresizlikten donup kalsan.kötü sonuçlar doğmadan önce tavır koy.bu bebeği tek başına yapmadın sen biraz tavır koymalısın eşin de sorumluluk almalı.aksi halde çok zor.

Cok haklisin fazla bagislayiciyim eskiyi hep unuturum yarin yeni bi gun alisverise gidicem bi giydireyim eve gelmemesinin faturasinida burup burup ....

Elgur hanim,
Acin tv izleyin uyuyun sabah ola hayrola...
Sabahta annenlerinize gidip cingar cikartin..

Bu adamdan koca moca Olmaz ! boşuna uğraşmayın

sen 8 aylık hamilesin 6 gece üst üste mi eve gelmiyor son aylardasın belki erken doğum olcak Allah korusun eşin sorumsuz biraz galiba . bence siz kin tutun iki günde hemen yumuşadığınız ve alttan aldığınızdan tepenize çıkarmayın hamilesiniz sizin naz yapmanız lazım ona bu zamanlarda o mu naz yapıyor. bence birkaç gün trip atın ve gerçekten bir sorun oldugunun farkına varsın durumu normalleştirmesine izin vermeyin.önce bir kaç gün göz dağı verin uzk ve soğuk baktınız aynı kp i sonra karıştırın derim aileler girince pek de hoş olmuyor büyüyor olaylar

Şu 1buck ay icnde toplam sayi o kadar dananin kuyrugu koptu bu aksam aradim coktan dayanamadim artik ilk defa aradim

Bence eğer babanız anlayışlı ise babanızın yanına gidin durumu anlatın doğumunuzu emin ellerde iken gerçekleştirin. Üzgünüm ama eşinizden koca olmaz. Bir gün evde tek başına kaldığınız an sancınız gelirse kim getirecek sizi hastaneye ? Doğacak çocuğa üzüldüm. Bu sorumsuzlukla birde çocuğu elinizden almayı bile düşünebiliyor. Hayat gerçekten kısa ve siz bu adamı ömür boyu çekmek zorunda değilsiniz. Bir tane ömrümüz var değil mi? Merak edip arıyorsunuz cevap vermiyor mesaj atıyorsunuz cevabı yürü be kim tutar seni. Umursamazlıkta nirvanaya ulaşmış eşiniz. Pes yani. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…