Bence artik goz dagi falan degil , bu tip insanlarin burnuda asla surtmez ona yaniyorum mutlu mesut devam eder hayatina yaptiklarida yanina kalir...Son lafinda ne yapmaya calistigini gostermis aklı sıra size göz dağı veriyor hayret ya bu erkeklere ne oldu zaman değişti erkekler kadın kadınlar erkek oldu şaka gibi bence siz hiç umursamayin evinizde mutlu mutlu pozlar verin onun göreceği yerlere atın umrunuzda değilmiş gibi davranin asla aramayin bekleyin o sizin burnunuzu surtmeye calisirken kendi burnu surtulsun bence geri adım atmayın yoksa siz ezileceksiniz
Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Sende mutlu mesut devam edersin hayatına ne olmuski boşanmak bazen kurtulustur üstündeki yükü atmaktir evlilik ne demek iyi günde kötü günde bir olmak degilmi aile olmak degilmi senin eşin nerde ailesinin yaninda o aile olamamiski aileniz olmayan birini hayatinizda tutsaniz ne olcak tutmasaniz ne olcak bence iyi düşünün evli olmak için evli olmayin bu dünyaya birdaha gelmiceksiniz ille bı erkek olmasada olur siz kendi hayatinizi yasayin bırakın elalemi inanin böyle daha çok mutlu olacaksınızBence artik goz dagi falan degil , bu tip insanlarin burnuda asla surtmez ona yaniyorum mutlu mesut devam eder hayatina yaptiklarida yanina kalir...
Bence sana blof yapiyor. Sensiz kredi falan cekemez. Dik durun istikrarli olun. Sakin arayip sormayin. Kuzu kuzu donecektir. Aklinca burnunuzu surtmeye calisiyor.Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Yay burcu. Hic geri gelicegini sanimiyorum simdi rahat rahat geziyodur. Benim duygularimi neler yasadigimi hice saydi. Umrunda degil. Esyalarinida goturmedi cunki burda calisiyor ve bir gazla gitti evden dusunmeden gitmek istedigi icin. Kesin bir an once gidim sonrasinda alirim kafasiyla gittibu tavirda adam geri doner. geri donme niyeti olmasa esylarini o toplar giderdi. sen dik durdukca direnir biraz ama eninde sonunda doner. dik durmaz yalvarirsan 2 gune doner. Burcu ne bu adamin?
Bugün halamın kızına gidicez eşi evi terketti,kız iki çocukla kaldı,devam edersen aynısı sana olacak demedi demeherkez burda cok hakli ama kendimi cok kötü hissediyorum hakli oldugumu bilsemde sanki bosluktayim cok uzuluyorum ....
Orasi kesin ama zaten sonunda terk etti kurtuldu geri donmezde bu saatten sonraBugün halamın kızına gidicez eşi evi terketti,kız iki çocukla kaldı,devam edersen aynısı sana olacak demedi deme
Dönmezse emin ol Allahın sevgili kulusın,belli sen kendini kurtaramıycaksın bari o seni terketsin de öyle kurtul bacımOrasi kesin ama zaten sonunda terk etti kurtuldu geri donmezde bu saatten sonra
Öyle dese konu sahibinden haber alamayiz bir daha.. Sorunlu evliliklerde canını düşünen insanca konuşsun. Kadın cinayetlerini görüyoruz adamlar zatenbahane arıyorGelse bile eve alma. Valizine esyalarini koy. gelirse ver valizi eline. kimin kopegiysen orda havla de. bu ona ömrünün sonuna kadar yeter.
Bide sen mi topluycakmissin esyalariniVallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Bence su an hic birseh beklemiyor abisinle kahve kahve dolasiyordur aksam icin plan yapiyordurMesaj atmanızı bekliyor bence atmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?