esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Esin haphaksiz sakin adim atma gaza getirme gibi dusunme ama abisine kredi cekecegim dedigi an ben basip giderdin zaten onun ac ailesini mi doyuracagim

Bence artik goz dagi falan degil , bu tip insanlarin burnuda asla surtmez ona yaniyorum mutlu mesut devam eder hayatina yaptiklarida yanina kalir...

O sizi cok sindirmiste bence sizde asla geri adim atmayin. Zaten boyle biriylede evli kalmak sadece sizi yipratir. Bosanin nafakanizida alin.

Bence artik goz dagi falan degil , bu tip insanlarin burnuda asla surtmez ona yaniyorum mutlu mesut devam eder hayatina yaptiklarida yanina kalir...
Sende mutlu mesut devam edersin hayatına ne olmuski boşanmak bazen kurtulustur üstündeki yükü atmaktir evlilik ne demek iyi günde kötü günde bir olmak degilmi aile olmak degilmi senin eşin nerde ailesinin yaninda o aile olamamiski aileniz olmayan birini hayatinizda tutsaniz ne olcak tutmasaniz ne olcak bence iyi düşünün evli olmak için evli olmayin bu dünyaya birdaha gelmiceksiniz ille bı erkek olmasada olur siz kendi hayatinizi yasayin bırakın elalemi inanin böyle daha çok mutlu olacaksınız

Gelse bile eve alma. Valizine esyalarini koy. gelirse ver valizi eline. kimin kopegiysen orda havla de. bu ona ömrünün sonuna kadar yeter.

herkez burda cok hakli ama kendimi cok kötü hissediyorum hakli oldugumu bilsemde sanki bosluktayim cok uzuluyorum ....

Bence sana blof yapiyor. Sensiz kredi falan cekemez. Dik durun istikrarli olun. Sakin arayip sormayin. Kuzu kuzu donecektir. Aklinca burnunuzu surtmeye calisiyor.

bu tavirda adam geri doner. geri donme niyeti olmasa esylarini o toplar giderdi. sen dik durdukca direnir biraz ama eninde sonunda doner. dik durmaz yalvarirsan 2 gune doner. Burcu ne bu adamin?
Yay burcu. Hic geri gelicegini sanimiyorum simdi rahat rahat geziyodur. Benim duygularimi neler yasadigimi hice saydi. Umrunda degil. Esyalarinida goturmedi cunki burda calisiyor ve bir gazla gitti evden dusunmeden gitmek istedigi icin. Kesin bir an once gidim sonrasinda alirim kafasiyla gitti

herkez burda cok hakli ama kendimi cok kötü hissediyorum hakli oldugumu bilsemde sanki bosluktayim cok uzuluyorum ....
Bugün halamın kızına gidicez eşi evi terketti,kız iki çocukla kaldı,devam edersen aynısı sana olacak demedi deme

Hiç gitme arama da aklı sıra pişman edecek . Otur evinde bekle tıpış tıpış gelir .

Şu zamanın erkeği erkek değil bence. bırak keyfine bak işte giderse gitsin. sakın peşine düşme. Bi tarafı kalkmasın iyice.

vardir bunda da bir hayir. Karsiniza oyle iyi biri cikarki bunlar cok uzakta kalir. Siz cok sabretmissiniz onunuze bakin. 30 gec degilki. Ben de ayni yastayim ama benim de okadar cok gec kalmisliklarim varki...hayat burda bitiyor mu. Yarini var bugunun. Gelecegi de hicbirimiz bilemeyiz. Kimbilir sizi ne guzellikler bekliyor...
Hic pisman olunacak bir durum yok. Ailesine evi de arabayi da hersyi alabilir bu vakitten sonra. Elden ayaktan dusunce bakalim o cok sevgili ailesi yaninda olacak mi veya para muslugu kapaninca.
Bunlarla daha fazla vakit harcamayin. Zamanla unutursunuz...bundan da bir ders cikarin o da size kar kalsin.

Gelse bile eve alma. Valizine esyalarini koy. gelirse ver valizi eline. kimin kopegiysen orda havla de. bu ona ömrünün sonuna kadar yeter.
Öyle dese konu sahibinden haber alamayiz bir daha.. Sorunlu evliliklerde canını düşünen insanca konuşsun. Kadın cinayetlerini görüyoruz adamlar zatenbahane arıyor

Ac tv yi uzat ayaklari kendine bide misir patlat. Evdeki huzuru hisset azicik. Kova kadiniyim . Hic kimse umrumda degil. Askimdan olsem kocam bana diyecekki bak giderim bak pisman olursun heyy gidi kapi orda ciksa bir gram uzulmem.. Sende dik dur ne uzuluyorsun. Adam dedigin evini terk etmez. Kavgada etsen evinin icinde kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…