Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Günaydın arkadaşlar .bana duacı olurmusunuz bu pislikten kurtulayim diye.corona nedeniyle işi kapanmıştı.gelip gidip beni kandiriyordu para ver lazım diye veriyodum başta ,bı bakiyodum e.srr içmiş .gelmiş Allah'ın cezası.en son güzellikle konustum yapma etme dedim bize yazık degilmi bari kriz de yapma( sokağa çıkma yasağı çıksa ilk biz öleceğiz açlıktan) para dayanmıyor bu nalete.beni dinle di bigun içmedi.ama o da triple tavırla ertesi gün para istedi vermedim biliyodum yine gidip zikkimlanacagini .kavga ettik defoldu gitti bende mesaj attım ona eve içip gelirsen yemin ediyorum seni polise şikayet ederim dedim.gelmedi eve iki sonra 37 defa aradı beni açmadım .en son açtım durmuyordu Allah'ın cezası bagirmaktan sesim kısık hala..o aramadan sonra ki gün eve geldi bende dedim iyice soytarik yaptinmi iyi eglendinmi dedim bana merak etme 'banyo yapmaya üstümü değiştirmeye geldim dedi .' sanki krhaneden çıkmış burası hamam ' banyonyaptinona dedim şimdi defol git birdaha buraya adımını atmicaksin diyip kapıyı yüzüne kapattım .pislik Corona bize bulastiricak enson.icimden bı ses diyor bugün gelicek.baska mahalledeyken zaten polislik olmuştuk.bu mahallede de bizi rezil edebilir kapıyı aç diye.ben napicam kizlae bana bı yol gösterin . yemin ediyorum kurtulusum yok benim çarem yok ben napicami sasirdim

Hay Allah’ım ya
Neden böyle bi bağımlıyla hayat kurdun be güzelim
Olan olmuş,böyle bağımlı biri %90 bağımlı Olduğu madde ile ailesi arasında tercih yapması gerektiğinde Maddeyi seçiyor...
Bu baskı onu daha çok içmeye Yönlendirir. Hatta rahat etmek için seni bile alıştırmaya çalışabilir.
Ben kolay kolay böyle şeyler diyecek biri değilim ama, ayrı bu adamdan. Mümkün olan en zararsız şekilde kendini kurtarmaya bak.
gelecek hiç parlak görünmüyor böyle biriyle. Sen kendini kurtar.

Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.

Ya çok üzüldüm böyle bı kriz ortamında bide bu bela ile ugrasiyosun. Anatem e gidip tedavi olmayı kabuk etmez mi ? Bağımlıysa bagirmakla fln düzelmez çünkü

Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Daha ne olduğunu anlamadan bilmeden, kadının durumunu sormadan koştur koştur yaptığınız şikayeti çok anlamsız buldum.
Kimse madde kullanımını onaylamaz.
Şu yaptığınız yüzünden bu kadının yasayabileceklerinin sorumluluğunu alabiliyor musunuz gerçekten?
Üyeliği eşi öğrensin istemiyor belki?
Yazdigi farklı şeyler belki ileri-de boşanmada aleyhinde kullanılacak?
Nasıl bu kadar dusuncesiz davrandınız şaşırdım gerçekten

Uzaklaştırma kararı çıkartabilir misiniz.Kurtulun bu heriften.Evlenmeden öncede kullanıyor muydu veya siz biliyor muydunuz esrar kullandığını?

Ya bende anlamıyorum.biraksalae keşke şikayeti ben etseydimzaten denetimli serbestliği var ben bikere şikayet ettim bişi olmadı .olan bana olucak

Adamin esrar ictigini bile bile kac senelik evlisiniz peki? Bile bile lades sizinki. Anca para bitince mi akliniza geliyor adamin pislik oldugu? Demek zengin olsaniz ic kocacim eve de gel kocacim diyeceksiniz. Simdi ogrendiyseniz bu soylediklerimin hepsini geri alayim okey ama onceden beri biliyorsaniz da daha ne diyeyim size bilemedim. Soylelerini baba yapiyorsunuz bile isteye

Darkmore az çok konum a hakimsin diye biliyodum bu adam evliliğimizin ilk bir yılı kullanmadı biz farklı şehirlerde yedik duymuştum ama geldi gözümün önünde bulunduğum şehrin bir saatlik yoluna ameteme yattı.bigun olsun bulustumuzda bile kullanıp gelmedi yanıma.ben daha 16 yaşındaydım onu tanidigimda 8 seneden beri hayatımda .ben evlenince 3 ay hamile kaldım zaten .dogum falan yaptım .aradan aylar geçti sonra başladı bu yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…