- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.Günaydın arkadaşlar .bana duacı olurmusunuz bu pislikten kurtulayim diye.corona nedeniyle işi kapanmıştı.gelip gidip beni kandiriyordu para ver lazım diye veriyodum başta ,bı bakiyodum e.srr içmiş .gelmiş Allah'ın cezası.en son güzellikle konustum yapma etme dedim bize yazık degilmi bari kriz de yapma( sokağa çıkma yasağı çıksa ilk biz öleceğiz açlıktan) para dayanmıyor bu nalete.beni dinle di bigun içmedi.ama o da triple tavırla ertesi gün para istedi vermedim biliyodum yine gidip zikkimlanacagini .kavga ettik defoldu gitti bende mesaj attım ona eve içip gelirsen yemin ediyorum seni polise şikayet ederim dedim.gelmedi eve iki sonra 37 defa aradı beni açmadım .en son açtım durmuyordu Allah'ın cezası bagirmaktan sesim kısık hala..o aramadan sonra ki gün eve geldi bende dedim iyice soytarik yaptinmi iyi eglendinmi dedim bana merak etme 'banyo yapmaya üstümü değiştirmeye geldim dedi .' sanki krhaneden çıkmış burası hamam ' banyonyaptinona dedim şimdi defol git birdaha buraya adımını atmicaksin diyip kapıyı yüzüne kapattım .pislik Corona bize bulastiricak enson.icimden bı ses diyor bugün gelicek.baska mahalledeyken zaten polislik olmuştuk.bu mahallede de bizi rezil edebilir kapıyı aç diye.ben napicam kizlae bana bı yol gösterin . yemin ediyorum kurtulusum yok benim çarem yok ben napicami sasirdim
Yapma zaten denetimli serbestliği var sonra benim başıma bela olabilir.Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Yapmayın.Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
tedavi denetimli serbestlik mi ee tahlillerde çıkmıyor mu ?Yapma zaten denetimli serbestliği var sonra benim başıma bela olabilir.
çıkmıyor demekki bı hap var suboxone diye doktor onu vermiş krize girmesin diye onu kullanıyor..ama esrr da kullanıyor rtedavi denetimli serbestlik mi ee tahlillerde çıkmıyor mu ?
Ne alaka ya neden?Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Daha ne olduğunu anlamadan bilmeden, kadının durumunu sormadan koştur koştur yaptığınız şikayeti çok anlamsız buldum.Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Ya bende anlamıyorum.biraksalae keşke şikayeti ben etseydimzaten denetimli serbestliği var ben bikere şikayet ettim bişi olmadı .olan bana olucakDaha ne olduğunu anlamadan bilmeden, kadının durumunu sormadan koştur koştur yaptığınız şikayeti çok anlamsız buldum.
Kimse madde kullanımını onaylamaz.
Şu yaptığınız yüzünden bu kadının yasayabileceklerinin sorumluluğunu alabiliyor musunuz gerçekten?
Üyeliği eşi öğrensin istemiyor belki?
Yazdigi farklı şeyler belki ileri-de boşanmada aleyhinde kullanılacak?
Nasıl bu kadar dusuncesiz davrandınız şaşırdım gerçekten
Yapmayın Allah aşkına bu kizcagizin başına neler gelecek biliyor musunuz derdine derman olacağımıza derdine dert eklemeyelim zaten denetimli serbestligi varmış korksa yapmazdiUyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Darkmore az çok konum a hakimsin diye biliyodum bu adam evliliğimizin ilk bir yılı kullanmadı biz farklı şehirlerde yedik duymuştum ama geldi gözümün önünde bulunduğum şehrin bir saatlik yoluna ameteme yattı.bigun olsun bulustumuzda bile kullanıp gelmedi yanıma.ben daha 16 yaşındaydım onu tanidigimda 8 seneden beri hayatımda .ben evlenince 3 ay hamile kaldım zaten .dogum falan yaptım .aradan aylar geçti sonra başladı bu yineAdamin esrar ictigini bile bile kac senelik evlisiniz peki? Bile bile lades sizinki. Anca para bitince mi akliniza geliyor adamin pislik oldugu? Demek zengin olsaniz ic kocacim eve de gel kocacim diyeceksiniz. Simdi ogrendiyseniz bu soylediklerimin hepsini geri alayim okey ama onceden beri biliyorsaniz da daha ne diyeyim size bilemedim. Soylelerini baba yapiyorsunuz bile isteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?