Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak herseyide de ama bunu söyleme asla onu istemiyorum ölmesini bile diledim Allah'tan nefret dolu yum ona bişi bilmiyorsun.onunla evlendigim güne hergun nalet ediyorum .kendime de ofkeliyim sokaktaki bu kopeklen evlenseydimde bu adamla evlenmeseydim.insanin kendine yaptığını 72 sülalesi yapamazmis onu anladım.zateb yazmıştım gelirse polisi cagiricam.

Lütfen ayrılın. Anneler kulübü yazdığınıza göre evladınız da var, uyuşturucu bağımlısı biriyle evlat büyütmek evlada yapılan en büyük haksızlık olur. Kendinizin ve evladınız iyiliği için boşanın lütfen.

Polisi arayın eşyaları hazırlayıp kapıya koyun alsın gitsin taşkınlık yaparsa polisi arayın

Ama kocam hayatimizda olmazsa derken?
Kocanin hayatinda olmamasinin tek caresi sensin
Niye kocanin gitmesini bekliyorsun ki
Gitmez yani neden gitsin?
Ev sizin mi o evde kalma israrin neden
Eger kiradaysaniz bu inat sacma
Bosanmaya kalkmissiniz daha once galiba
E tamam sans vermissin yalvarmis araya buyukler girmis tamam ama olmamis yine ayni dongudesiniz
Bu defa daha kararli durup bu is bitti diyeceksin
Ailen de bir iki kizip dön dese bile seni kararli gorurlerse isrardan yilacaklardir
Dik durman gereken yer esin degil bu saatten sonra ailen
Ailene dik duracaksin annem babamsiniz koynunuzda saklayacaksiniz bizi gerekirse diyeceksin
Ellerini opup bir duzen kuracaksin
Esin gelsin gitsin yalvarsin umursamayacaksin
Araya girmek isteyenlere cok istiyorsan sen evlen esin evlensin diyeceksin
Yani biraz cirkeflik yuzsuzluk etsen sana 1000 tl yardim ederiz diyen ailenin onunde engel olacagini sanmiyorum
Onlar da bence senden o isigi almiyorlar
Konusur konusur susar diyorlar
Hadi onu gectim ben kendi ayaklarimin ustunde dururum deyip ama kocam olmazsa demene sasirdim yani
O gucun varsa madem once esinle arana set ör ve bitir, esinin gitmesini çooook beklersin

Benim de hep o aklima geliyor. Akrabalar bu tarz "sorunlu" kişilerin başında vasisi olsun die eslerini zorla tutmaya çalısiyorlar. Evli kalirsa " karısı var ailesi var , bize bisey düsmez" rahatlığı için. Bosansa yine ister istemez kendileri yakınlik durumuna gore ilgilenmek , ev açmak, para vermek, belaları ile ugrasmak zorunda kalacaklar. Karısına yaptığı eziyeti yakın çevresine yapacak. 1 delinin 1 mahalleye zararı olurmuş

Konu sahibine peşin hükümlü davrandığınızı düşünürken ben de size peşin hükümlü davrandım,
Özür dilerim.
Herkesi gerekçeleri var elbet. Ben konu sahibi için endise ettim, eşi içeri girse ailesi bela olur mu, gidecek yeri var mı yok mu? Hadi yine normal zaman neyse ama küçük çocukla, şu zamanda nerede kalır, hangi para ile yaşar? Vs.
Yoksa tabiki azı, çoğu, cesidi önemli değil, her türlüsünden ve kullanicisindan uzak durmak, uzaklastirmak gerektiği konusunda haklısınız.

Sorun değil, nereden bilecektiniz ki? Sadece çok zor zamanlardan geçiyorum ve çok hassasım.

Ev kiraysa evde kalmak cok gereksiz? 1 ay sonra kirayi faturalari da sen ödemek zorunda kalacaksın.
Ayrica o evde tek başina savunmasiz oldugunu bilen esin daha bi pervasiz olacak, cesaret gelecek. Ailenin yaninda kalsan cep harcligi ile bikac hafta yeter. Hem eşin de aile yanında bisey yapamaz.
Bir de bu adamın ailesi nerde? Onlarla iletisime geçtin mi? (tüm sayfalari okuyamadm henuz)
Israrla ailenin yanina gitmeni tavsiye ediyorum

Bu düsünceyle olacaklar veya insanlarin davranışları sizin kontrolünüzdeymiş gibi saniyorsunuz. Asla öyle değil. Siz şuanda kendiniz ve cocugunuz için en güvenli yolu düsünün, başkalarının neler yapacaği asla sizin sorumluluğunuz değil. Herles kendi davramıslarini kendi kontrol etsin, yanlis yaparsa da cezasini ceksin. Abiniz bisey yaparsa bu sizin suçunuz olmayacak. Ortada bir sorun varsa bunu saklayarak kimseye iyilik yapmiyorsunuz. Biz kadınlar hep bu şekilde korkuyoruz. Ama bu yanilgi. Abiniz de öyle kolay kolay bisey yapacaga benzemiyor. 8 yildir eniştesinin ne mal oldugunu anlayamamis neyin artisliğini yapacak? Anladiysa ve yine bisey yapmadiysa da yine neyin havasi bu saatten sonra? Öyle " aman sinirli " denilen adamların ne hallerini görmesek , bi kaş çatmaya kuyruk kıstıran. Neyse abinizin başını beladan korumaya çalısacak güçte degilsiniz. Sızın başınız büyük belada .

Para biriktirip çekip gitmeniz gerekirdi... bu ada iki aydır kullanmıyor,senelerden bahsesiyorsunuz... aklınızı toplayıp birikim yapmamanız büyük hata.

az cok hikayeni biliyorum. bu adama bu kadar asik olmasan bunlarin hic birini cekmek zorunda kalmazdin. tabi ask denile bilirse....

olay cocugunu zehirlediginde coook baska yön almaliydi. neler cektin sen bu adam yüzünden deger mi?

az cok hikayeni biliyorum. bu adama bu kadar asik olmasan bunlarin hic birini cekmek zorunda kalmazdin. tabi ask denile bilirse....

olay cocugunu zehirlediginde coook baska yön almaliydi. neler cektin sen bu adam yüzünden deger mi?
Ya sen ne diyorsun Allah aşkına sus aşık değilim cocugumada öyle bişi yapmadı cildiricam ya .kimse yokmu burda Kazen konumu kapatın artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…