Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor
Gidecek yeriniz neden olmasin? Bekarken calisiyormussunuz yine calisirsiniz. Bugun hemen olacak bir sey degil belki ama siz de senelerdir evlisiniz yani bu adamla,o zaman zarfinda insan neler yapardi, siz yapmamayi secmissiniz. Mesleginiz yoksa meslek edinebilirdiniz,kresli fabrikalar vardi onlara girebilirdiniz. Ben cok insan taniyorum tek basina hem cocuguna bakan hem calisan. Siz de yapabilirsiniz.

Subhanallah arkadaşım lütfen gidermisin bu benim buraya ilk konu acicim değil.gercektn olmayan moralimi daha çok bozuyorsub bana yardımcı olmuyissn
Sana nasil bir yardim edebilirimki her barisalim dediginde adamla barismissin yine baris bisi olmaz ismini dovme yaptirir barisirsin sende

Yani ne diyebilirim ki sana? Çok üzüldüm sana, miniğine. Burada şikayet edenlere kızıyoruz ama şikayet edilmesi gerek. Ve bunu bizim değil ailesinin ya da senin yapman gerek. Bu suç. Esrar kullanmak yasak yani.
Dur bi bakalım belki eve gelmez, kendiliğinden terkeder seni. Sen hiç arayıp sorma eve gelince de umursama. Ne yaparsa yapsın. Hatta mümkünse annenlerin yanına kalk git. Bu salgın illeti bitsin, meslek öğrenmeye bak mutlaka. Halk eğitim kurslarında bir sürü bölüm var, onlardan birine gidip kendini geliştir. Sadece kendin için değil evladın için.
Vallahi benim sana verebileceğim tavsiye bu kadar. Ama elimden geldiğinde maddi manevi her zaman destek olabilirim, bir mesaj kadar uzağındayım. Sen yeteri kendimi yalnız çaresiz hissetme.

Sana nasil bir yardim edebilirimki her barisalim dediginde adamla barismissin yine baris bisi olmaz ismini dovme yaptirir barisirsin sende
Ya bakin bu yazdiklariniz sizce konu sahibine yardımcı oluyor mu? Derdini çözmesi için bir yol mu yani. Gerçekten çok ilginç.

Tşk ederim .belkide eve gelmez izleyip gorucm aileme dedim eğer gelirse kapıyı acmicwm.gerekirse şikayet edicem yapma dediler bana ama onada dedim eğer gelişen seni şikayet ederim .salı günü gitmişti.belkide kendi bırakır beni.herseybdaha kolay olur benim için.o beni kendi isteğiyle bırakırsa herşey daha kolay olur benim için.annem çocuğuma bakar bende çalışırım iş konusunda kısmetim çok Allah'a şükür aynı günde iş bulurum hep

Bunlar bahane değil. Toplamda 8 senelik beraberlik var hadi bunun iki senesi kötü gidiyor diyelim. Bir insan eroin bağımlısı biriyle en az iki sene nasıl ve neden geçirir?
Buradan bizden birine yazsa hepimiz yardımcı olmaya çalışırdık. Kadın dernekleri var, dayanışma evleri var, sosyal sorumluluk projeleri var. Kurtulmak isteyen bir insan elinin altında telefon ve internet varken birine ulaşır. Hadi ulaşamadı, burayı aktif kullanıyor bize sorar yol gösteririz. Bu kadının kocasından vazgeçme gibi bir amacı yok. Adamı nasıl düzeltirim diye uğraşıyor.

Ay su yorumun alni olsa da opsem

Ben gerçekten bişi demiyorum size artık.siz beni anlayamazsınız bende anlatmaya calismicam artık.yeter

Ben gerçekten bişi demiyorum size artık.siz beni anlayamazsınız bende anlatmaya calismicam artık.yeter

Sana doğruyu söyleyenlere tepki gösteriyorsun ama kimse senin kötülüğünü istemiyor. Bu kadar sene uyuşturucu kullanan insanla nasıl evli kalıyorsun anlamıyorum ama artık kurtulman gerekmiyor mu? O adam seni boşar mı bırakır mı zannediyorsun gidip sokak sokak gezip uyuştucu kullanacak evine dönünce karısı hazır kıta onu bekliyor neden boşansın?

Senelerce bağımlı biriyle mücadele etmişsin belki ondan bilmiyorum ama normal düşünemiyorsun. Ailen kapıyı suratına kapatacak değil, istemesinler boşanma desinler umursama al çantanı çocuğunu git otur bu kadar basit zorla mı kovacaklar? Kovarlarsa devlete sığınırsın.

Ama daha ziyade düzenini bozmak istemiyorsun. Çocuğuna da kendine de yazık ediyorsun.

Ben onlar benimle alay eder gibi yazdıkları için kızıyorum.emin ol kimse böyle bi hayatı yaşamak istemez ben daha 16 yaşındaydım onu tanısında 20 d evlendim. 2 yıl ailem vermedi beni.simdide sen yaptın sen bul diyorlar.

Desinler canım benim desinler. Onlar da öyle çiğ süt emmiş insanlar demek ki ne diyeyim? Uyuşturucu bağımlısı adamın yanında yaşamak daha mı rahat annenin babanın hakaretini duymaktan? Ya sen annesin, kendini değil çocuğunu düşüneceksin önce. O çocuk uyuşturucu bağımlısı babayla büyüyor farkında mısın?

Kimse böyle bir hayatı yaşamak istemez ve kaçar kurtarır kendisini ama sen kurtarmıyorsun. 8 senedir hayatında, 8 senede değişti mi şimdiden sonra değişecek?

Al çantanı topla eşyanı, çocuğunu da al git ailenin evine. Küfür mü ediyorlar sövüyorlar mı sövsünler kızsınlar. Çalış çocuğunu büyüt onlara ihtiyacın kalmayınca al yavrunu da kendine sıfırdan hayat kur.

Desinler canım benim desinler. Onlar da öyle çiğ süt emmiş insanlar demek ki ne diyeyim? Uyuşturucu bağımlısı adamın yanında yaşamak daha mı rahat annenin babanın hakaretini duymaktan? Ya sen annesin, kendini değil çocuğunu düşüneceksin önce. O çocuk uyuşturucu bağımlısı babayla büyüyor farkında mısın?

Kimse böyle bir hayatı yaşamak istemez ve kaçar kurtarır kendisini ama sen kurtarmıyorsun. 8 senedir hayatında, 8 senede değişti mi şimdiden sonra değişecek?

Al çantanı topla eşyanı, çocuğunu da al git ailenin evine. Küfür mü ediyorlar sövüyorlar mı sövsünler kızsınlar. Çalış çocuğunu büyüt onlara ihtiyacın kalmayınca al yavrunu da kendine sıfırdan hayat kur.

Senin ailende hata var 20 yasinda seni evlendirdikleri icin. 2 yıl degil bi 7 8 yıl evlenme diceklerdi sana.
20 yaş ne ki evlenmeye 18 den beri istemiş adam seni.
Şimdi de yok mok çekiyorlar iste güya biz sana evlenme demistik bizi dinlemedin hesabı
Valla araya büyükler girmiş mirmis ama sizi barıştırmak marifet degil o adam eğri onu düzeltecekler becerebiliyorlarsa yani.
Adam esrar içiyor kavgadan gürültüden anlamaz o canım gelmese kac gun gelmeyecek ki eve yine gelecek eni sonu ve ufacık cocugun var cok iyi düşünüp akıllıca hamleler yapman lazım bazı arkadaşlar anlamıyor parasız da hicbi sey olmuyor isin gücün yok anladığım.kadariyla birikmişin varmi kıyıda köşede?,
Gerçekten parasız hicbir yola çıkılmaz. Ne evden ayrılma.ne boşanma ufakta cocuk var yani bunları düşünmek lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…