- 28 Kasım 2010
- 42.535
- 141.288
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Gidecek yeriniz neden olmasin? Bekarken calisiyormussunuz yine calisirsiniz. Bugun hemen olacak bir sey degil belki ama siz de senelerdir evlisiniz yani bu adamla,o zaman zarfinda insan neler yapardi, siz yapmamayi secmissiniz. Mesleginiz yoksa meslek edinebilirdiniz,kresli fabrikalar vardi onlara girebilirdiniz. Ben cok insan taniyorum tek basina hem cocuguna bakan hem calisan. Siz de yapabilirsiniz.Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor
Sana nasil bir yardim edebilirimki her barisalim dediginde adamla barismissin yine baris bisi olmaz ismini dovme yaptirir barisirsin sendeSubhanallah arkadaşım lütfen gidermisin bu benim buraya ilk konu acicim değil.gercektn olmayan moralimi daha çok bozuyorsub bana yardımcı olmuyissn
Yani ne diyebilirim ki sana? Çok üzüldüm sana, miniğine. Burada şikayet edenlere kızıyoruz ama şikayet edilmesi gerek. Ve bunu bizim değil ailesinin ya da senin yapman gerek. Bu suç. Esrar kullanmak yasak yani.Yalvardım ağladım sen girmissin bir bataklığa bizide kendinle çekme dedim.2. gün sonra evden gitti . inşallah kendi kndine beni terk eder başka türlü kurtulamıyorum ben.bosqnma davası açtığımda hergun kapidaydi birakmiyirdu
Ya bakin bu yazdiklariniz sizce konu sahibine yardımcı oluyor mu? Derdini çözmesi için bir yol mu yani. Gerçekten çok ilginç.Sana nasil bir yardim edebilirimki her barisalim dediginde adamla barismissin yine baris bisi olmaz ismini dovme yaptirir barisirsin sende
Tşk ederim .belkide eve gelmez izleyip gorucm aileme dedim eğer gelirse kapıyı acmicwm.gerekirse şikayet edicem yapma dediler bana ama onada dedim eğer gelişen seni şikayet ederim .salı günü gitmişti.belkide kendi bırakır beni.herseybdaha kolay olur benim için.o beni kendi isteğiyle bırakırsa herşey daha kolay olur benim için.annem çocuğuma bakar bende çalışırım iş konusunda kısmetim çok Allah'a şükür aynı günde iş bulurum hepYani ne diyebilirim ki sana? Çok üzüldüm sana, miniğine. Burada şikayet edenlere kızıyoruz ama şikayet edilmesi gerek. Ve bunu bizim değil ailesinin ya da senin yapman gerek. Bu suç. Esrar kullanmak yasak yani.
Dur bi bakalım belki eve gelmez, kendiliğinden terkeder seni. Sen hiç arayıp sorma eve gelince de umursama. Ne yaparsa yapsın. Hatta mümkünse annenlerin yanına kalk git. Bu salgın illeti bitsin, meslek öğrenmeye bak mutlaka. Halk eğitim kurslarında bir sürü bölüm var, onlardan birine gidip kendini geliştir. Sadece kendin için değil evladın için.
Vallahi benim sana verebileceğim tavsiye bu kadar. Ama elimden geldiğinde maddi manevi her zaman destek olabilirim, bir mesaj kadar uzağındayım. Sen yeteri kendimi yalnız çaresiz hissetme.
Ya adam belki daha farklı seyler kullanıyor herseyi açık açık yazamıyor konu sahibi olamaz mi?,Bu hap esrar icin verilmiyor ve esrar kriz yapmiyor siz kimi kandiriyosunuz ya
Ben seni anladım.
16 yaşında gençken daha doğrusu safken tanıyıp kapılmışsın. Farkettiğinde durum çok geç olmuş, ellerin kolların bağlı 1 çocukla kalakalmışsın. Anne baba da sen çek diyip aklınca seni cezalandırıyorlar. Sende gerek maddi, gerek manevi gerekse eğitim bakımından eksik (bunu kesinlikle kötü niyetle söylemedim, tahsilini bilmiyorum) olduğun için bu adama son 1 şans vermişsin. Ama boş be kuzum. Para bulamayınca eşini zorla dövüp para alan, hatta eşini satan insanları okuduk haberlerde. Kocanın bu tarafa evrilmeyeceğini bilemezsin. Ama bir yandan da boşanırken olacakları kestiremiyorsun. Anlıyorum ben seni. Çünkü adam madde bağımlısı bir psikopat. Keşke bir adım atabilsen. Ben senin diğer konularını bildiğim için net konuşabiliyorum, sende bu adamı sevmiyor hatta nefret ediyorsun. Ama çaresizlik elini kolunu bağlıyor.
Bakın arkadaşlar.
Hiçbirimiz madde bağımlısı değiliz, olmadık.. Yoksunluğu tatmadık, nasıl bir duygu olduğunu bilemeyiz. Ben konu sahibini anlıyorum. Neden boşanamadığını da. Normalde burada boşaaağğn diyen biri olarak bu kadına dilim lal oluyor. Çünkü bu kadının kocası madde bağımlısı. Ne yapacağını bilemeyiz. Geçimsiz koca olur, aldatan koca olur bas git neden boşanmıyorsun derim. Ama buna diyemem.. Çünkü bu adamın yoksunluk krizinde karısına kızına ne yapacağını bilemem, evinin kapısına baltayla silahla saldırıp saldıramayacağını bilemem. O yüzden bu konuya boşan da git yeaa tarzı yaklaşamıyorum. Hele şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Ya adam gelip karısını çekip vursa? Hanginiz bu vebali almak istiyorsunuz? Bu vebali alırım, bir kadın cinayetine ön ayak olurum diyorsanız buyrun edin ne diyeyim.
Ay su yorumun alni olsa da opsemBunlar bahane değil. Toplamda 8 senelik beraberlik var hadi bunun iki senesi kötü gidiyor diyelim. Bir insan eroin bağımlısı biriyle en az iki sene nasıl ve neden geçirir?
Buradan bizden birine yazsa hepimiz yardımcı olmaya çalışırdık. Kadın dernekleri var, dayanışma evleri var, sosyal sorumluluk projeleri var. Kurtulmak isteyen bir insan elinin altında telefon ve internet varken birine ulaşır. Hadi ulaşamadı, burayı aktif kullanıyor bize sorar yol gösteririz. Bu kadının kocasından vazgeçme gibi bir amacı yok. Adamı basıl düzeltirim diye uğraşıyor.
Ben gerçekten bişi demiyorum size artık.siz beni anlayamazsınız bende anlatmaya calismicam artık.yeterBunlar bahane değil. Toplamda 8 senelik beraberlik var hadi bunun iki senesi kötü gidiyor diyelim. Bir insan eroin bağımlısı biriyle en az iki sene nasıl ve neden geçirir?
Buradan bizden birine yazsa hepimiz yardımcı olmaya çalışırdık. Kadın dernekleri var, dayanışma evleri var, sosyal sorumluluk projeleri var. Kurtulmak isteyen bir insan elinin altında telefon ve internet varken birine ulaşır. Hadi ulaşamadı, burayı aktif kullanıyor bize sorar yol gösteririz. Bu kadının kocasından vazgeçme gibi bir amacı yok. Adamı basıl düzeltirim diye uğraşıyor.
Acik acik yazamasa suboxone da yazamazdi o ilaci bilen esrar icin verilmedigini de biliyorYa adam belki daha farklı seyler kullanıyor herseyi açık açık yazamıyor konu sahibi olamaz mi?,
Acik acik yazamasa suboxone da yazamazdi o ilaci bilen esrar icin verilmedigini de biliyor
Arkadaşım senin amacın ne bu soboxoneyi sana vermek lazım neyin sinir krizi bu yaAcik acik yazamasa suboxone da yazamazdi o ilaci bilen esrar icin verilmedigini de biliyor
Ben gerçekten bişi demiyorum size artık.siz beni anlayamazsınız bende anlatmaya calismicam artık.yeter
Ben onlar benimle alay eder gibi yazdıkları için kızıyorum.emin ol kimse böyle bi hayatı yaşamak istemez ben daha 16 yaşındaydım onu tanısında 20 d evlendim. 2 yıl ailem vermedi beni.simdide sen yaptın sen bul diyorlar.Sana doğruyu söyleyenlere tepki gösteriyorsun ama kimse senin kötülüğünü istemiyor. Bu kadar sene uyuşturucu kullanan insanla nasıl evli kalıyorsun anlamıyorum ama artık kurtulman gerekmiyor mu? O adam seni boşar mı bırakır mı zannediyorsun gidip sokak sokak gezip uyuştucu kullanacak evine dönünce karısı hazır kıta onu bekliyor neden boşansın?
Senelerce bağımlı biriyle mücadele etmişsin belki ondan bilmiyorum ama normal düşünemiyorsun. Ailen kapıyı suratına kapatacak değil, istemesinler boşanma desinler umursama al çantanı çocuğunu git otur bu kadar basit zorla mı kovacaklar? Kovarlarsa devlete sığınırsın.
Ama daha ziyade düzenini bozmak istemiyorsun. Çocuğuna da kendine de yazık ediyorsun.
Etmiş mi şikayet?
Bana yazdı uzak dur ondan dedi.etmedi sanırımZahmet edip cevap yazarsa öğreneceğiz.
Bu ne işgüzarlık?Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Ben onlar benimle alay eder gibi yazdıkları için kızıyorum.emin ol kimse böyle bi hayatı yaşamak istemez ben daha 16 yaşındaydım onu tanısında 20 d evlendim. 2 yıl ailem vermedi beni.simdide sen yaptın sen bul diyorlar.
Ben onlar benimle alay eder gibi yazdıkları için kızıyorum.emin ol kimse böyle bi hayatı yaşamak istemez ben daha 16 yaşındaydım onu tanısında 20 d evlendim. 2 yıl ailem vermedi beni.simdide sen yaptın sen bul diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?