- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Boşanma davasında açmıştım aileler büyükler araya girdi barıştırdı bı şans daha ver dedi.hergun kapidaydi zaten af diliyordu ben istemeyince büyükleri yaşlıları topladı getirdi araya koydu.ailemde barış dediDarkmore az çok konum a hakimsin diye biliyodum bu adam evliliğimizin ilk bir yılı kullanmadı biz farklı şehirlerde yedik duymuştum ama geldi gözümün önünde bulunduğum şehrin bir saatlik yoluna ameteme yattı.bigun olsun bulustumuzda bile kullanıp gelmedi yanıma.ben daha 16 yaşındaydım onu tanidigimda 8 seneden beri hayatımda .ben evlenince 3 ay hamile kaldım zaten .dogum falan yaptım .aradan aylar geçti sonra başladı bu yine
Uyelerin durumlarini cok cabuk unutuyorum ben,o yuzden hatirlayamadim. Bilerek devam etmissiniz bunca yil demek ki. O zaman kendinize yeni bir baslangic yapin ve bosayin bu gereksizi. Yazik degil mi size? Daha yolun basindasinizDarkmore az çok konum a hakimsin diye biliyodum bu adam evliliğimizin ilk bir yılı kullanmadı biz farklı şehirlerde yedik duymuştum ama geldi gözümün önünde bulunduğum şehrin bir saatlik yoluna ameteme yattı.bigun olsun bulustumuzda bile kullanıp gelmedi yanıma.ben daha 16 yaşındaydım onu tanidigimda 8 seneden beri hayatımda .ben evlenince 3 ay hamile kaldım zaten .dogum falan yaptım .aradan aylar geçti sonra başladı bu yine
Boşanma davası açmıştım .mesaj tekrarı var oku istersenUyelerin durumlarini cok cabuk unutuyorum ben,o yuzden hatirlayamadim. Bilerek devam etmissiniz bunca yil demek ki. O zaman kendinize yeni bir baslangic yapin ve bosayin bu gereksizi. Yazik degil mi size? Daha yolun basindasiniz
Evet gordum ama vazgecmeyeceksiniz iste. Aileniz yasamiyor bu adamla siz yasiyorsunuz.Boşanma davası açmıştım .mesaj tekrarı var oku istersen
Var zaten boşanma davası da açmıştım .dilekcemde herşeyi anlatmıştım.hergun kapıya geldi adam bırakmıyor büyükler toplandı barışın dediCanım senin annen baban yok mu.böyle hayat mi geçer.git onlara herşeyi anlatve bir an once kurtul.yarın bir gün krize girip seni oldurmeyecegi ne malum.madde kullandığını msjla itiraf etmesini sağla.ve bir an once boşanıp izini kaybettir
Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyorEvet gordum ama vazgecmeyeceksiniz iste. Aileniz yasamiyor bu adamla siz yasiyorsunuz.
Var zaten boşanma davası da açmıştım .dilekcemde herşeyi anlatmıştım.hergun kapıya geldi adam bırakmıyor büyükler toplandı barışın dedi
Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor
Bu hap esrar icin verilmiyor ve esrar kriz yapmiyor siz kimi kandiriyosunuz yaçıkmıyor demekki bı hap var suboxone diye doktor onu vermiş krize girmesin diye onu kullanıyor..ama esrr da kullanıyor r
Meslegim şöyle var 14 yaşında çalışmaya başladım 18 sozlendim .20 de evlendm.bekarken kasiyerlik bakıcılık mobilya falan bu tür işler yaptimKusura bakmayın lanet okuyorum ben şu ailelere size ne ya olmuyor anlaşamıyorlar kendi hayatları gibi karışırlar bir de
16 yaş evlenmişsin galiba belli meslek vs var mı ailenden hayır gelmez belli ona göre yol çizmelisin
Ailenizi ne ilgilendiriyor.O evde yaşayacak olan (şuan görüyoruz) sizdiniz.Birde şu yaşlıları araya sokmaktan bir vazgeçseler artık.O akrabalar bu ruh hastası olan adamlara bakmak istemedikleri için bir sanş ver demişler.Hata yapmışsın.B
Boşanma davasında açmıştım aileler büyükler araya girdi barıştırdı bı şans daha ver dedi.hergun kapidaydi zaten af diliyordu ben istemeyince büyükleri yaşlıları topladı getirdi araya koydu.ailemde barış dedi
Onun için verdiğini soyledim ben bu başka bişi için verildi adam onu bıraktı esrr başladı.dalgami geçiyorsunuz bilip bilmeden hemen saldiriyorsunuz.dr başka bişi için yazdı bunu onunkullanmiyor suanBu hap esrar icin verilmiyor ve esrar kriz yapmiyor siz kimi kandiriyosunuz ya
Ben seni anladım.Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor
Biliyorum ve saldirmiyorum olani soyluyorum esrar diyerek hafifletmeye calismissin evlenmeden oncede kullaniyordu ve biliyordun degilmiOnun için verdiğini soyledim ben bu başka bişi için verildi adam onu bıraktı esrr başladı.dalgami geçiyorsunuz bilip bilmeden hemen saldiriyorsunuz.dr başka bişi için yazdı bunu onunkullanmiyor suan
Sadece çok teşekkür ediyorum.gercekten insanlar beni anlasın istiyorum artik ben Türkçe konuşuyorum.ama sanki kimse bu dili bilmiyormus gibiBen seni anladım.
16 yaşında gençken daha doğrusu safken tanıyıp kapılmışsın. Farkettiğinde durum çok geç olmuş, ellerin kolların bağlı 1 çocukla kalakalmışsın. Anne baba da sen çek diyip aklınca seni cezalandırıyorlar. Sende gerek maddi, gerek manevi gerekse eğitim bakımından eksik (bunu kesinlikle kötü niyetle söylemedim, tahsilini bilmiyorum) olduğun için bu adama son 1 şans vermişsin. Ama boş be kuzum. Para bulamayınca eşini zorla dövüp para alan, hatta eşini satan insanları okuduk haberlerde. Kocanın bu tarafa evrilmeyeceğini bilemiyorsun. Ama bir yandan da boşanırken olacakları kestiremiyorum. Çünkü adam madde bağımlısı bir psikopat.
Subhanallah arkadaşım lütfen gidermisin bu benim buraya ilk konu acicim değil.gercektn olmayan moralimi daha çok bozuyorsub bana yardımcı olmuyissnBiliyorum ve saldirmiyorum olani soyluyorum esrar diyerek hafifletmeye calismissin evlenmeden oncede kullaniyordu ve biliyordun degilmi
Olumsuz yorumları dinleme.Sadece çok teşekkür ediyorum.gercekten insanlar beni anlasın istiyorum artik ben Türkçe konuşuyorum.ama sanki kimse bu dili bilmiyormus gibi
Yalvardım ağladım sen girmissin bir bataklığa bizide kendinle çekme dedim.2. gün sonra evden gitti . inşallah kendi kndine beni terk eder başka türlü kurtulamıyorum ben.bosqnma davası açtığımda hergun kapidaydi birakmiyirduOlumsuz yorumları dinleme.
ben sana bu durumda boşan diyemem. Aileni ikna etmeye, uzaklaştırma kararı aldırmaya bak. İnan başka neler yapabileceğin konusunda bir fikrim yok. Adam olay çıkarıyor diyorsun, bu adamın sağı solu belli olmaz. Hiç ayrılmaya yanaşmıyor mu?
Etmiş mi şikayet?Daha ne olduğunu anlamadan bilmeden, kadının durumunu sormadan koştur koştur yaptığınız şikayeti çok anlamsız buldum.
Kimse madde kullanımını onaylamaz.
Şu yaptığınız yüzünden bu kadının yasayabileceklerinin sorumluluğunu alabiliyor musunuz gerçekten?
Üyeliği eşi öğrensin istemiyor belki?
Yazdigi farklı şeyler belki ileri-de boşanmada aleyhinde kullanılacak?
Nasıl bu kadar dusuncesiz davrandınız şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?