Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B
Boşanma davasında açmıştım aileler büyükler araya girdi barıştırdı bı şans daha ver dedi.hergun kapidaydi zaten af diliyordu ben istemeyince büyükleri yaşlıları topladı getirdi araya koydu.ailemde barış dedi

Uyelerin durumlarini cok cabuk unutuyorum ben,o yuzden hatirlayamadim. Bilerek devam etmissiniz bunca yil demek ki. O zaman kendinize yeni bir baslangic yapin ve bosayin bu gereksizi. Yazik degil mi size? Daha yolun basindasiniz

Uyelerin durumlarini cok cabuk unutuyorum ben,o yuzden hatirlayamadim. Bilerek devam etmissiniz bunca yil demek ki. O zaman kendinize yeni bir baslangic yapin ve bosayin bu gereksizi. Yazik degil mi size? Daha yolun basindasiniz
Boşanma davası açmıştım .mesaj tekrarı var oku istersen

Canım senin annen baban yok mu.böyle hayat mi geçer.git onlara herşeyi anlatve bir an once kurtul.yarın bir gün krize girip seni oldurmeyecegi ne malum.madde kullandığını msjla itiraf etmesini sağla.ve bir an once boşanıp izini kaybettir

Var zaten boşanma davası da açmıştım .dilekcemde herşeyi anlatmıştım.hergun kapıya geldi adam bırakmıyor büyükler toplandı barışın dedi

Evet gordum ama vazgecmeyeceksiniz iste. Aileniz yasamiyor bu adamla siz yasiyorsunuz.
Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor

Var zaten boşanma davası da açmıştım .dilekcemde herşeyi anlatmıştım.hergun kapıya geldi adam bırakmıyor büyükler toplandı barışın dedi

Kusura bakmayın lanet okuyorum ben şu ailelere size ne ya olmuyor anlaşamıyorlar kendi hayatları gibi karışırlar bir de

16 yaş evlenmişsin galiba belli meslek vs var mı ailenden hayır gelmez belli ona göre yol çizmelisin

Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor

Gidecek yerin yok gücün yok ailen yok. Boşanamazsın, evden kovamazsın. Peki bizden sana nasıl bir çözüm bulmamızı istiyorsun?

Meslegim şöyle var 14 yaşında çalışmaya başladım 18 sozlendim .20 de evlendm.bekarken kasiyerlik bakıcılık mobilya falan bu tür işler yaptim

Ailenizi ne ilgilendiriyor.O evde yaşayacak olan (şuan görüyoruz) sizdiniz.Birde şu yaşlıları araya sokmaktan bir vazgeçseler artık.O akrabalar bu ruh hastası olan adamlara bakmak istemedikleri için bir sanş ver demişler.Hata yapmışsın.

Bu hap esrar icin verilmiyor ve esrar kriz yapmiyor siz kimi kandiriyosunuz ya
Onun için verdiğini soyledim ben bu başka bişi için verildi adam onu bıraktı esrr başladı.dalgami geçiyorsunuz bilip bilmeden hemen saldiriyorsunuz.dr başka bişi için yazdı bunu onunkullanmiyor suan

Ben seni anladım.
16 yaşında gençken daha doğrusu safken tanıyıp kapılmışsın. Farkettiğinde durum çok geç olmuş, ellerin kolların bağlı 1 çocukla kalakalmışsın. Anne baba da sen çek diyip aklınca seni cezalandırıyorlar. Sende gerek maddi, gerek manevi gerekse eğitim bakımından eksik (bunu kesinlikle kötü niyetle söylemedim, tahsilini bilmiyorum) olduğun için bu adama son 1 şans vermişsin. Ama boş be kuzum. Para bulamayınca eşini zorla dövüp para alan, hatta eşini satan insanları okuduk haberlerde. Kocanın bu tarafa evrilmeyeceğini bilemezsin. Ama bir yandan da boşanırken olacakları kestiremiyorsun. Anlıyorum ben seni. Çünkü adam madde bağımlısı bir psikopat. Keşke bir adım atabilsen. Ben senin diğer konularını bildiğim için net konuşabiliyorum, sende bu adamı sevmiyor hatta nefret ediyorsun. Ama çaresizlik elini kolunu bağlıyor.

Bakın arkadaşlar.
Hiçbirimiz madde bağımlısı değiliz, olmadık.. Yoksunluğu tatmadık, nasıl bir duygu olduğunu bilemeyiz. Ben konu sahibini anlıyorum. Neden boşanamadığını da. Normalde burada boşaaağğn diyen biri olarak bu kadına dilim lal oluyor. Çünkü bu kadının kocası madde bağımlısı. Ne yapacağını bilemeyiz. Geçimsiz koca olur, aldatan koca olur bas git neden boşanmıyorsun derim. Ama buna diyemem.. Çünkü bu adamın yoksunluk krizinde karısına kızına ne yapacağını bilemem, evinin kapısına baltayla silahla saldırıp saldıramayacağını bilemem. O yüzden bu konuya boşan da git yeaa tarzı yaklaşamıyorum. Hele şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Ya adam gelip karısını çekip vursa? Hanginiz bu vebali almak istiyorsunuz? Bu vebali alırım, bir kadın cinayetine ön ayak olurum diyorsanız buyrun edin ne diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun için verdiğini soyledim ben bu başka bişi için verildi adam onu bıraktı esrr başladı.dalgami geçiyorsunuz bilip bilmeden hemen saldiriyorsunuz.dr başka bişi için yazdı bunu onunkullanmiyor suan
Biliyorum ve saldirmiyorum olani soyluyorum esrar diyerek hafifletmeye calismissin evlenmeden oncede kullaniyordu ve biliyordun degilmi

Sadece çok teşekkür ediyorum.gercekten insanlar beni anlasın istiyorum artik ben Türkçe konuşuyorum.ama sanki kimse bu dili bilmiyormus gibi

Biliyorum ve saldirmiyorum olani soyluyorum esrar diyerek hafifletmeye calismissin evlenmeden oncede kullaniyordu ve biliyordun degilmi
Subhanallah arkadaşım lütfen gidermisin bu benim buraya ilk konu acicim değil.gercektn olmayan moralimi daha çok bozuyorsub bana yardımcı olmuyissn

Sadece çok teşekkür ediyorum.gercekten insanlar beni anlasın istiyorum artik ben Türkçe konuşuyorum.ama sanki kimse bu dili bilmiyormus gibi
Olumsuz yorumları dinleme.
ben sana bu durumda boşan diyemem. Aileni ikna etmeye, uzaklaştırma kararı aldırmaya bak. İnan başka neler yapabileceğin konusunda bir fikrim yok. Adam olay çıkarıyor diyorsun, bu adamın sağı solu belli olmaz. Hiç ayrılmaya yanaşmıyor mu?

Yalvardım ağladım sen girmissin bir bataklığa bizide kendinle çekme dedim.2. gün sonra evden gitti . inşallah kendi kndine beni terk eder başka türlü kurtulamıyorum ben.bosqnma davası açtığımda hergun kapidaydi birakmiyirdu

Etmiş mi şikayet?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…