Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu evlilik elbet biticek ama kendi istedigide olması lazım.ailem biraz korkuyorda açıkçası abimle eş kişisi birbirlerine zarar verirler diye .abim bilmiyor mesela evden gitti gini hicbisi anlatmıyorum ona.birbirlerine zarar vermesinler die annemde anlatmiyor

Madde kullanan bir adamla evlenmeniz hata. Bilerek evlenmişsiniz. Bağımlılıktan kurtulmak zor. 8 sene bu adamla nasıl ilişki yaşadınız anlamadım.
İki yıl sevgili kaldık 2 yıl nişanlı .20 de evlendim.ayri şehirlerde yedik evliliğin ilk bir yılı hiç kullanmadi

Adamın yanında kaldıkça psikolojisi normal olmayacak o yüzden ileri bir adım atması olası değil.
Böyle anne babaya yüzsüz olacak insan.
Çocuk yapınca aileye mi güvendiniz derim ama böyle aileye de acıyamam. Evlenince evlatlıktan çıkmıyor çocukları

Acmicam kapıyı gerekirse polisi ararım .5 gündür yok zaten inşallah bu mahalledede rezil olmayız kendisi gelmez eve

Benim için de dua eder misiniz çok zor zamanlardan geçiyorum.

Ya çıldıracağım, elin uyuşturucu bağımlısı beş para etmez adamı beni öldürecek mi diye beklemektense gider annemin, babamın küfrünü duyarım lafını duyarım. Kolumdan tutup zorla sokağa atana kadar da ayrılmam yanlarından bu kadar net. Sokağa atarlarsa da elbet devlet bir kadına ve çocuğuna kol kanat gerer. Ama işte bunu gerçekten ayrılmak isteyen yapar, aman üç beş elime para geçiyor, evimin hanımıyım düzenim bozulmasın diyen yapamaz.

Sakin olurmusun canım.gercekten bak çaresiz durumdayım annem evinde otur biz sana maddi olarak destek olacağız diyor ablamda öyle.abimin haberi yok bu olaylardan eğer olursa ya koca ya abim birbirlerine zarar verirler diye annemde söylemiyor bende .lütfen biraz halden anlayın abimin 3 çocuğu var hapiste yada mezarami girsin.abim de deli biri çok sınırlı olay cikabilir

Yani burdaki niyet asla evimin hanımı olayim düzenim bozulmasın değil.duzen yok zaten hanimlikta yok .

E otur o zaman çek ne diyelim canım? Daha ne diyebiliriz ki ne söylense bahane yaratıyorsun. Bizden hangi konuda fikir istiyorsun?

E otur o zaman çek ne diyelim canım? Daha ne diyebiliriz ki ne söylense bahane yaratıyorsun. Bizden hangi konuda fikir istiyorsun?
Anlıyorum sende üzülüyorsun aslında . oyuzden bukadar asabi cevap veriyorsun.ben cocugum eni sonu kurtulucaz bu adamdan .bir arkadaşı WC de öldü 3 gün sonra cesedini buldular.benim kocada cami avlusunda ölmucek heralde .pislik içinde olan pislik içinde ölür . onun sonuda bu iste

Bir de hayatta herşey maddiyat mı ya? Nasıl zoruna gitmiyor o adamla aynı evde yaşamak beraber uyumak? Çocuğunu o adamla aynı evde büyütmek seni korkutmuyor mu? Çocuk kimi örnek alacak zannediyorsun? Bak şu an bana aşırı derecede anormal geliyor böyle birşey. Evde uyuşturucu kullanan babayla beraber yaşamak filan. Ama çocuğuna normal gelecek çünkü alıştığı şey o olacak, uyuşturucunun kötü birşey olduğunu bile anlamayacak belki. Geleceğini de düşün, çocuğunu da düşün. Daha birşey yazmayacağım konularına gerçekten çok üzülüyorum çünkü.

Evet gerçekten çok üzülüyorum çok üzgünüm böyle bir yaşamın olduğu için üzgünüm. Böyle bir ailen olduğu için üzgünüm. Umarım gücünü toplarsın artık

Evde kullanmıyor dışarda kullanıyordu eve sarhoş geliyordu .bende aynı senin gibi dedim ona.hicmi demiyosun evladım beni örnek alır diye o an üzülüyor hatta agladida sonra yine aynı 3 kere ameteme yattı çip taktı cipin etkisi bitince yine başa sardı.oda bu kafada ben kendimden başka kimseye zarar vermiyorum diyor.fiziksel şiddet uygulaması ama psikolojik şiddet uğradım.cocuga bugüne kadar sesini bile yukseltmemistir çok seviyor ama.hem bana hem çocuğa zarar verdiğini n farkında değil.en son gitmeden iki onc yalvardım ağladım ona nolur çık hayatımızdan bizide kendinle sürükleme bataklığına dedim.2 sonra gitti evden.belkide terk etti.sirf bıraksın diye nikahında senin olsun amacın eğer başka bir evlilik yapmamdan korkmaksa ,ben bu saaten sonra gözüm başka erkeği görmez varım yoğum çocuğum çık hayatımızdan dedim 2 sonra gitti işte.belkide bidaha dönmez inşallah birkere olsun bencil olmazsa bizide düşünürse donmez.off hangi birini anlatayım bilmemki olay asla maddi değil çok şükür ben ayağımın ustinde dururum üstüne evde yaparım arabada .ama kocam hayatımızda olmazsa

Kendini onun yerine koysana bir dakikalığına, sen olsan senden boşanır mısın ya da terk eder misin?
Evde beş kuruş para kalmadığı için uyuşturucusunu temin edebileceği yerlerde kalıyor şu an. Oradan da tekmeyi yiyince geri dönecek, ağlayacak, özür dileyecek karısıyla sarılıp yatacak. Canı uyuşturucu isteyince yine aynı şeyleri yapacak.

Bu kadar senedir terk edip gitmemişsin, herşeyine göz yummuşsun ben de olsam boşanmam senden.

Allah bir çıkış yolu göstersin ve sizin de bunu farketmenizi nasip etsin en kısa zamanda.
Çok üzüldüm.
Çaresizlik zor.
Bir tavsiye veremeyeceğim.
Çünkü insan sinanmadigi günahın masumu değildir.
Böyle uzaktan her türlü şeyi söyleriz de insanın başına gelse kimbilir soyleceklerinin birini bile yapamaz.
Aklıma geldikçe dualarima katacagim.

Abinizinkiler çocuk da sizinki değil mi?
Abinizin hareketleri kendini bağlar. Siz kendinizi ve çocuğunuzu düşünün

Çok koydum evet boşanırim bencil olmazdım kendimle beraber başkasını da yakmazdim yemin ediyorum yakmazdim.ama o bunu düşünmüyor işte başka biriyle evlenirim çocuk başkasına baba der diye ödü kopuyor .ama boş yere işte ben çok büyük yemin ettim ayrilsamda asla birdaha evlenmem varım yoğum çocuğum başka yok.ben nikahtadada değilim nalet olsun o kağıtta onun olsun bizim evlilimiz bitmiş zaten ben ayrı o ayrı yatiyoduk aynı evin içinde konuşmuyorum bile.o evdeyken ben mutfakta oturuyorum yanında oturmuyorum .evlilik yok zaten ortada bı kağıt var ve gitmesini istediğim bı koca

Eşinizin o maddeyi kullandığından emin misiniz? O maddenin öyle krizi gibi bir şeyi yok. Başka güçlü bir madde kullanıyordur eşiniz. Öyle “yapma etme kullanma” ile bırakamaz hayatta.
Ya sizin çocuğunuz var madem, çocuğunuzu düşünün biraz madde bağımlısı babalarının olmasını mı istiyorsunuz onlara da kötü örnek ve travma
Burada verilen önerileri de beğenmemişsiniz ama ailenizin yanına dönün ikna edin bir şekilde adam size ve çocuğa zarar vermeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…