- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu evlilik elbet biticek ama kendi istedigide olması lazım.ailem biraz korkuyorda açıkçası abimle eş kişisi birbirlerine zarar verirler diye .abim bilmiyor mesela evden gitti gini hicbisi anlatmıyorum ona.birbirlerine zarar vermesinler die annemde anlatmiyorAnne baba sen gittin sen çek kafasında olduğu için pek barınabileceğini sanmıyorum. O yüzden bunu da çok öneremedim.
Belki biraz kalıp meslek öğrenip boşanabilir ama başka türlü hiçbir hazırlık olmadan zor. Ve dediğiniz gibi konu sahibinin de kararlı olup bu evliliği katiyen sürdürmemesi lazım.
Pardon benim bir çocuğum var başka yok ayriyetten kumarda yok
Sizi bir başka üyeyle karıştırmışım özür dilerim. Onun da benzer problemleri vardı artı kumar ve iki çocuk. O yüzden karıştırmışımKaristiyorsunuz hanımefendi ben kumarla ilgili bişi yazmadım 2 çocuğum da yok bir çocuğum var
İki yıl sevgili kaldık 2 yıl nişanlı .20 de evlendim.ayri şehirlerde yedik evliliğin ilk bir yılı hiç kullanmadiMadde kullanan bir adamla evlenmeniz hata. Bilerek evlenmişsiniz. Bağımlılıktan kurtulmak zor. 8 sene bu adamla nasıl ilişki yaşadınız anlamadım.
Adamın yanında kaldıkça psikolojisi normal olmayacak o yüzden ileri bir adım atması olası değil.Anne baba sen gittin sen çek kafasında olduğu için pek barınabileceğini sanmıyorum. O yüzden bunu da çok öneremedim.
Belki biraz kalıp meslek öğrenip boşanabilir ama başka türlü hiçbir hazırlık olmadan zor. Ve dediğiniz gibi konu sahibinin de kararlı olup bu evliliği katiyen sürdürmemesi lazım.
Acmicam kapıyı gerekirse polisi ararım .5 gündür yok zaten inşallah bu mahalledede rezil olmayız kendisi gelmez evecok uzucu, forumlardan taniyorum seni ama nedense hic denk gelmemisim esinin bagimli olduguna... bosanmaktan baska care yok bu durumda o adam cocuguna da babalik edecek cunku ne yazikki. ayni evde olmak iskence gibidir... allah yardimcin olsun.
polisi ara eve gelirse acma kapiyi iki gundur nerde surttuyse yine oraya gitsin pislik herif
Sorun değilSizi bir başka üyeyle karıştırmışım özür dilerim. Onun da benzer problemleri vardı artı kumar ve iki çocuk. O yüzden karıştırmışım
Benim için de dua eder misiniz çok zor zamanlardan geçiyorum.Konu basliginiz "eşim evi terk etti" ..bu insanda onun gitmesine uzuldugunuz ve hala madde ile sizin aranizda bir seçim yapsa sizi sececegini sandığınız hissini uyandırdı bende . Konu içeriğinizi okuduğumda ise onun rezillik çıkarmadan ve size zarar vermeden hayatınızdan çekip gitmesini sağlamaya çalıştığınızı gordum.Açıkçası çocuğunuz olmasa izinizi kaybettirmenizi ,sırlara karışma nizi önereceğim ama onun da çocuğu olan küçük bir çocukla bunu nasıl sağlayabileceginize yönelik bir önerim yok.Sizin için dua edeceğim
Adamın yanında kaldıkça psikolojisi normal olmayacak o yüzden ileri bir adım atması olası değil.
Böyle anne babaya yüzsüz olacak insan.
Çocuk yapınca aileye mi güvendiniz derim ama böyle aileye de acıyamam. Evlenince evlatlıktan çıkmıyor çocukları
Sakin olurmusun canım.gercekten bak çaresiz durumdayım annem evinde otur biz sana maddi olarak destek olacağız diyor ablamda öyle.abimin haberi yok bu olaylardan eğer olursa ya koca ya abim birbirlerine zarar verirler diye annemde söylemiyor bende .lütfen biraz halden anlayın abimin 3 çocuğu var hapiste yada mezarami girsin.abim de deli biri çok sınırlı olay cikabilirYa çıldıracağım, elin uyuşturucu bağımlısı beş para etmez adamı beni öldürecek mi diye beklemektense gider annemin, babamın küfrünü duyarım lafını duyarım. Kolumdan tutup zorla sokağa atana kadar da ayrılmam yanlarından bu kadar net. Sokağa atarlarsa da elbet devlet bir kadına ve çocuğuna kol kanat gerer. Ama işte bunu gerçekten ayrılmak isteyen yapar, aman üç beş elime para geçiyor, evimin hanımıyım düzenim bozulmasın diyen yapamaz.
Yani burdaki niyet asla evimin hanımı olayim düzenim bozulmasın değil.duzen yok zaten hanimlikta yok .Ya çıldıracağım, elin uyuşturucu bağımlısı beş para etmez adamı beni öldürecek mi diye beklemektense gider annemin, babamın küfrünü duyarım lafını duyarım. Kolumdan tutup zorla sokağa atana kadar da ayrılmam yanlarından bu kadar net. Sokağa atarlarsa da elbet devlet bir kadına ve çocuğuna kol kanat gerer. Ama işte bunu gerçekten ayrılmak isteyen yapar, aman üç beş elime para geçiyor, evimin hanımıyım düzenim bozulmasın diyen yapamaz.
Sakin olurmusun canım.gercekten bak çaresiz durumdayım annem evinde otur biz sana maddi olarak destek olacağız diyor ablamda öyle.abimin haberi yok bu olaylardan eğer olursa ya koca ya abim birbirlerine zarar verirler diye annemde söylemiyor bende .lütfen biraz halden anlayın abimin 3 çocuğu var hapiste yada mezarami girsin.abim de deli biri çok sınırlı olay cikabilir
Anlıyorum sende üzülüyorsun aslında . oyuzden bukadar asabi cevap veriyorsun.ben cocugum eni sonu kurtulucaz bu adamdan .bir arkadaşı WC de öldü 3 gün sonra cesedini buldular.benim kocada cami avlusunda ölmucek heralde .pislik içinde olan pislik içinde ölür . onun sonuda bu isteE otur o zaman çek ne diyelim canım? Daha ne diyebiliriz ki ne söylense bahane yaratıyorsun. Bizden hangi konuda fikir istiyorsun?
Anlıyorum sende üzülüyorsun aslında . oyuzden bukadar asabi cevap veriyorsun.ben cocugum eni sonu kurtulucaz bu adamdan .bir arkadaşı WC de öldü 3 gün sonra cesedini buldular.benim kocada cami avlusunda ölmucek heralde .pislik içinde olan pislik içinde ölür . onun sonuda bu iste
Evde kullanmıyor dışarda kullanıyordu eve sarhoş geliyordu .bende aynı senin gibi dedim ona.hicmi demiyosun evladım beni örnek alır diye o an üzülüyor hatta agladida sonra yine aynı 3 kere ameteme yattı çip taktı cipin etkisi bitince yine başa sardı.oda bu kafada ben kendimden başka kimseye zarar vermiyorum diyor.fiziksel şiddet uygulaması ama psikolojik şiddet uğradım.cocuga bugüne kadar sesini bile yukseltmemistir çok seviyor ama.hem bana hem çocuğa zarar verdiğini n farkında değil.en son gitmeden iki onc yalvardım ağladım ona nolur çık hayatımızdan bizide kendinle sürükleme bataklığına dedim.2 sonra gitti evden.belkide terk etti.sirf bıraksın diye nikahında senin olsun amacın eğer başka bir evlilik yapmamdan korkmaksa ,ben bu saaten sonra gözüm başka erkeği görmez varım yoğum çocuğum çık hayatımızdan dedim 2 sonra gitti işte.belkide bidaha dönmez inşallah birkere olsun bencil olmazsa bizide düşünürse donmez.off hangi birini anlatayım bilmemki olay asla maddi değil çok şükür ben ayağımın ustinde dururum üstüne evde yaparım arabada .ama kocam hayatımızda olmazsaBir de hayatta herşey maddiyat mı ya? Nasıl zoruna gitmiyor o adamla aynı evde yaşamak beraber uyumak? Çocuğunu o adamla aynı evde büyütmek seni korkutmuyor mu? Çocuk kimi örnek alacak zannediyorsun? Bak şu an bana aşırı derecede anormal geliyor böyle birşey. Evde uyuşturucu kullanan babayla beraber yaşamak filan. Ama çocuğuna normal gelecek çünkü alıştığı şey o olacak, uyuşturucunun kötü birşey olduğunu bile anlamayacak belki. Geleceğini de düşün, çocuğunu da düşün. Daha birşey yazmayacağım konularına gerçekten çok üzülüyorum çünkü.
Evde kullanmıyor dışarda kullanıyordu eve sarhoş geliyordu .bende aynı senin gibi dedim ona.hicmi demiyosun evladım beni örnek alır diye o an üzülüyor hatta agladida sonra yine aynı 3 kere ameteme yattı çip taktı cipin etkisi bitince yine başa sardı.oda bu kafada ben kendimden başka kimseye zarar vermiyorum diyor.fiziksel şiddet uygulaması ama psikolojik şiddet uğradım.cocuga bugüne kadar sesini bile yukseltmemistir çok seviyor ama.hem bana hem çocuğa zarar verdiğini n farkında değil.en son gitmeden iki onc yalvardım ağladım ona nolur çık hayatımızdan bizide kendinle sürükleme bataklığına dedim.2 sonra gitti evden.belkide terk etti.sirf bıraksın diye nikahında senin olsun amacın eğer başka bir evlilik yapmamdan korkmaksa ,ben bu saaten sonra gözüm başka erkeği görmez varım yoğum çocuğum çık hayatımızdan dedim 2 sonra gitti işte.belkide bidaha dönmez inşallah birkere olsun bencil olmazsa bizide düşünürse donmez.off hangi birini anlatayım bilmemki olay asla maddi değil çok şükür ben ayağımın ustinde dururum üstüne evde yaparım arabada .ama kocam hayatımızda olmazsa
Abinizinkiler çocuk da sizinki değil mi?Sakin olurmusun canım.gercekten bak çaresiz durumdayım annem evinde otur biz sana maddi olarak destek olacağız diyor ablamda öyle.abimin haberi yok bu olaylardan eğer olursa ya koca ya abim birbirlerine zarar verirler diye annemde söylemiyor bende .lütfen biraz halden anlayın abimin 3 çocuğu var hapiste yada mezarami girsin.abim de deli biri çok sınırlı olay cikabilir
Çok koydum evet boşanırim bencil olmazdım kendimle beraber başkasını da yakmazdim yemin ediyorum yakmazdim.ama o bunu düşünmüyor işte başka biriyle evlenirim çocuk başkasına baba der diye ödü kopuyor .ama boş yere işte ben çok büyük yemin ettim ayrilsamda asla birdaha evlenmem varım yoğum çocuğum başka yok.ben nikahtadada değilim nalet olsun o kağıtta onun olsun bizim evlilimiz bitmiş zaten ben ayrı o ayrı yatiyoduk aynı evin içinde konuşmuyorum bile.o evdeyken ben mutfakta oturuyorum yanında oturmuyorum .evlilik yok zaten ortada bı kağıt var ve gitmesini istediğim bı kocaKendini onun yerine koysana bir dakikalığına, sen olsan senden boşanır mısın ya da terk eder misin?
Evde beş kuruş para kalmadığı için uyuşturucusunu temin edebileceği yerlerde kalıyor şu an. Oradan da tekmeyi yiyince geri dönecek, ağlayacak, özür dileyecek karısıyla sarılıp yatacak. Canı uyuşturucu isteyince yine aynı şeyleri yapacak.
Bu kadar senedir terk edip gitmemişsin, herşeyine göz yummuşsun ben de olsam boşanmam senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?