- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Düşünüyorum merak etmeyin ben çocuğuma babada oldum anada bugüne kadar herşeyle kendim ilgilendim o sadece para verdi bana babalikta para vermekle olmaz işte.benim bu konuda vicdanım rahat çok şükür . herkezde anneligimle övünür elhamdülillahAbinizinkiler çocuk da sizinki değil mi?
Abinizin hareketleri kendini bağlar. Siz kendinizi ve çocuğunuzu düşünün
Yapmayın lütfen kadınla kavgalı zaten ilk kadından bilir sonra serbest kaldığında ilk işi kadına saldırmak olur.Uyuşturucu kullanan insanlardan uzak durun hatta hemen cimere yazacağım konu ve linkle.
Başka bişi kullanıyordu zaten oyuzden Dr hap yazdı.defalaeca amateme yattı.son 2.3 aydır esrr kullaniyirEşinizin o maddeyi kullandığından emin misiniz? O maddenin öyle krizi gibi bir şeyi yok. Başka güçlü bir madde kullanıyordur eşiniz. Öyle “yapma etme kullanma” ile bırakamaz hayatta.
Ya sizin çocuğunuz var madem, çocuğunuzu düşünün biraz madde bağımlısı babalarının olmasını mı istiyorsunuz onlara da kötü örnek ve travma
Burada verilen önerileri de beğenmemişsiniz ama ailenizin yanına dönün ikna edin bir şekilde adam size ve çocuğa zarar vermeden.
Çok koydum evet boşanırim bencil olmazdım kendimle beraber başkasını da yakmazdim yemin ediyorum yakmazdim.ama o bunu düşünmüyor işte başka biriyle evlenirim çocuk başkasına baba der diye ödü kopuyor .ama boş yere işte ben çok büyük yemin ettim ayrilsamda asla birdaha evlenmem varım yoğum çocuğum başka yok.ben nikahtadada değilim nalet olsun o kağıtta onun olsun bizim evlilimiz bitmiş zaten ben ayrı o ayrı yatiyoduk aynı evin içinde konuşmuyorum bile.o evdeyken ben mutfakta oturuyorum yanında oturmuyorum .evlilik yok zaten ortada bı kağıt var ve gitmesini istediğim bı koca
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu forumdan en aklımda kalan , en çok üzüldüğüm üye sensin sevgiliKarpuzlu araba
Daha önceki konularını da net hatırlıyorum. Defalarca kurtulmaya çalıştığını,bi keresinde ölmesi için çok dua ettiğini okumuştum.
Normalde küçük evliliklere çok öfkelenirim. Fakat olmuş bi kere. Ailenin seni bu hayvanla bir arada bırakmasına çok çok kırıldım.
Çaresizliğini hissettim. Verecek bir fikrim de yok. gerçekten bir çıkmaz gibi görünüyor.
Sadece senin icin dua edeceğimi bilmeni isterim.
Allah yardımcın olsun.
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Kul sıkılmadan Hızır yetişmezmii. Çocugun ve senin adına lütfen serin kanlı olmaya çalış eşine karşı. Çünkü sağı solu pek belli olmayan Bi tip belliki. Herzaman aile sıgınalacak gemidir. Tekrar tekrar konuşup arkanda durmalarını söyle. Hem kızları hem torunlarının vebaline en kötü Bi aile bile giremez diye düşünüyorum. Ama onu tahrik etme ne diim çok bulaşmamaya çalış. Önce Bi ondan Allahın izniyle kurtul. Allah yardımcın olsun inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım sadece esrr değildi son bu 2.3 aydır esrr kullaniyir şuan Dr verdiği bı hap var onu kullanıyor.ben istemiyorum çok çabaladım ama bıktım bizi hem maddi hem manevi çok yıprattıO madde fiziksel bağımlılık yapmaz psikolojik bağımlılık yapar, bir çok ülkede serbesttir, ama keyif verici olduğu için uyuşturucudur neticede. Sigara bile uyuşturucudur.
Bak benimkide içiyordu, ben karışmamayı seçtim, balkonda iç vs dedim, üstüne gitmedim kavga gürültü çıkarmadım alanını daraltmadım, bir içti iki içti sonra haftada bire sonra ayda bire düştü şimdi anca özel günlere düştü. Sende bu yolu dene diyeceğim ama kalkıp son paranızı oraya vermesin tabi.
Bir insana yapma diyince yasak olunca işte ilgi çekici oluyor. Öte yandan kavga gürültü nereye kadar?
Allah yardımcın olsun bitmişse bitmiştir sinir hastası olmaya gerek yok o zaman çalış para biriktir ayrı eve çık boşan, ailen sahip çıkmasa bile, o yokmuş gibi yaşa bari sinir hastası olmazsınCanım sadece esrr değildi son bu 2.3 aydır esrr kullaniyir şuan Dr verdiği bı hap var onu kullanıyor.ben istemiyorum çok çabaladım ama bıktım bizi hem maddi hem manevi çok yıprattı
benim bir arkadasim sir iciyor diye daha yeni dogmus cocugunuda aldi terk etti bosandilar hatta ben yivani yikma dedim esrar iciyor bulazsa b3ni de meze edecwk dedi suan kizi 8 yasinda yenid3n evl3ndi vu durumlari super suan degil ama her daim sehir sehir geziyor egleniyorGünaydın arkadaşlar .bana duacı olurmusunuz bu pislikten kurtulayim diye.corona nedeniyle işi kapanmıştı.gelip gidip beni kandiriyordu para ver lazım diye veriyodum başta ,bı bakiyodum e.srr içmiş .gelmiş Allah'ın cezası.en son güzellikle konustum yapma etme dedim bize yazık degilmi bari kriz de yapma( sokağa çıkma yasağı çıksa ilk biz öleceğiz açlıktan) para dayanmıyor bu nalete.beni dinle di bigun içmedi.ama o da triple tavırla ertesi gün para istedi vermedim biliyodum yine gidip zikkimlanacagini .kavga ettik defoldu gitti bende mesaj attım ona eve içip gelirsen yemin ediyorum seni polise şikayet ederim dedim.gelmedi eve iki sonra 37 defa aradı beni açmadım .en son açtım durmuyordu Allah'ın cezası bagirmaktan sesim kısık hala..o aramadan sonra ki gün eve geldi bende dedim iyice soytarik yaptinmi iyi eglendinmi dedim bana merak etme 'banyo yapmaya üstümü değiştirmeye geldim dedi .' sanki krhaneden çıkmış burası hamam ' banyonyaptinona dedim şimdi defol git birdaha buraya adımını atmicaksin diyip kapıyı yüzüne kapattım .pislik Corona bize bulastiricak enson.icimden bı ses diyor bugün gelicek.baska mahalledeyken zaten polislik olmuştuk.bu mahallede de bizi rezil edebilir kapıyı aç diye.ben napicam kizlae bana bı yol gösterin . yemin ediyorum kurtulusum yok benim çarem yok ben napicami sasirdim
Bende boşanma davası açtım ama bırakmadı biturlu kendi isteğiyle bırakırsa herşey daha kolay olur benim için .benim bir arkadasim sir iciyor diye daha yeni dogmus cocugunuda aldi terk etti bosandilar hatta ben yivani yikma dedim esrar iciyor bulazsa b3ni de meze edecwk dedi suan kizi 8 yasinda yenid3n evl3ndi vu durumlari super suan degil ama her daim sehir sehir geziyor egleniyor
İyi güzel de kendi isteğiyle neden bıraksın adam sizi? Bir şekilde para bulup keyfine bakıyor yatacak evi var temiz kıyafeti var yaptığınız yemekten yiyordur. Allah büyüktür duanızı kabul eder sizi kurtarır inşallah ama yine siz boşanmak için çabalamak zorundasınız. Bunun başka yolu yok ki.Bende boşanma davası açtım ama bırakmadı biturlu kendi isteğiyle bırakırsa herşey daha kolay olur benim için .
Bırakmaz çünkü size de bağımlı.Bende boşanma davası açtım ama bırakmadı biturlu kendi isteğiyle bırakırsa herşey daha kolay olur benim için .
Zaten olmayacagini biliyodum ama offff neyse boşver canım gerçekten canım sıkılıyor anlattıkçaBırakmaz çünkü size de bağımlı.
Dönüp dolaşıp gelir yine.
Kötü yorum yapıp sizi kırmak istemem bu zor surecinizde.
Önceki sayfalarda da dediğim gibi yaşamayan bilemez halinizi.
Ancak bu vakitten sonra artık seçimler sizin.
Çünkü denemissiniz ve şans vermişsiniz ama olmamış sonuçta.
Allah kahretsin ya neden kimse beni anlamıyor.ben cokmu memnunum bu durumdan .ailem zaten iki yıl vermedi beni buna şimdi sen yaptın sen bul diyorlar.benim gidicek yerim de gücüm de yok neden kimse beni anlamiyor
Bosucam tabikide . bugün de gelmedi miss dönüşü olmasın insallahIki seçenegin var.
Ya aglayip zirlayacaksin. Arada burda konu açacaksin bizde "bu ne biçim koca" diyecez sövecez ve sen evli kalacaksin. Her bir kaç ayda bu kisir döngü devam edecek.
Yada aglamayi zirlamayi "kimse beni anlamiyooo"lari birakip, yetiskin olmayi deneyeceksin. Bu yol daha zor ama. Kimseyi dinlemeden kendi yolunu çizmeye bakacaksin ve o adami bosayacaksin. Yok büyüklermis, yok af dilemis. Kendine daha fazla bahane bulmayacaksin. Bosayacaksin ve çalisacaksin. Kendine ve çoçuguna bir hayat kuracaksin.
Seçenek senin
Bosucam tabikide . bugün de gelmedi miss dönüşü olmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?