Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baya basit bi sebepmiş gerçekten!

Madem o kadar kıskanç oturacağınız yeri seçseydi baştan.
Lütfen suçlu gibi yalvarıp yakarıp koşmayın peşinden dik durun.

Bu Türk erkeklerinin %90'ı arızalı. Bir de çıkarlar yok kadınlar böyle şöyle diye ahkam keserler. Şurada kadınların yaşadıklarını bir okusalar şaşıp kalırlar herhalde.

Eşiniz sıkıntılı birisi. Bu olayın gerçek olmadığını kendisine geri adım atmadan anlatın ama kendinizi de harap etmeyin. Umarım herşey iyi olur sizin için.

Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu
Bunun üzerine siz de oturdunuz ağlıyorsunuz öyle mi ?ayeıca baban gelsin alsın ne iğrenc bir tabir .siz kendiniz gidebilirsiniz hatta bu iftiraya karşı sizin onu terketmeniz lazım

Bu kadar ağalığı size yapacağına dönüp adama yapsaydı ne bakıyorsun karıma diye

Sakinleşmesini bekleyin bakalım neler olacak.

Hem insan uzun uzun bakmaz diyorsun, hem nasil baktigini ikimizde bilmiyoruz diyorsun.

Kimse bir restoran ortaminda uzun uzun baskalarina bakmaz. Bu sapikliktir, hele Türkiye gibi bir yerde hemen olay cikar. Belli ki konu sahibin gözü takildi sadece. Etrafa bakmak sucmu? Sen bakmazsin ama ben bakarim mesela. Dedigim gibi güzel giyinmis bir erkege ben bakarim. Ha elbette öküz gibi degil, ama gözüm takilir. Ben esimi aldatmismi oluyorum o zaman? Ki hic "ayy ne yakisikli, keske benim olsa" gibi bir bakma degil. Ayni sekilde güzel bir kadin ve güzel giyinmis isede bakarim. Her bakis ille flörtöz degil.

Ki bu durumda konu sahibi bir erkege degil, bir cifte bakiyordu. Kocasindaki sapikligin bu derece oldugunu tahmin edememis. Hadi diyelim koca ilk basta baska bor erkege baktigini saniyor. Konu sahibin "hayir, arkadaki cifte bakiyordum" denilmesi yeter olmali.

Ve tersindede bir erkegi sapik yapmaz. Esim ile 10 yildir beraberiz, hic simdiye kadar nereye baktigini takip etmedim. Sevgilisinin yada esinin bakislarini takip eden benim nezdimde sapik.

Sağlam bi konuşma yapmanız şart sizin anlattığınız gibiyse tabi. sinirler yatışsın sakin kafayla konusun bitirmek istiyorsa hic zorlamayin

yani konu sahibinin çifte bakmasında da suç bulmuşlar sanki sevişiyorlardı da konu sahibi dikizledi. en fazla bişey dikkatini çekmiştir gözü takılmıştır.

benim eski bir sevgilim oturduğumuz yerin çaprazında bikaç kız vardı dönüp dönüp yandan onları kesiyordu. 3. bakışında yerimden kalkıp gitmiştim. baktığı yerden emindim ve öyle göz takılması değil çaktırmadan süzmeceydi yaptığı. ikisi arasındaki fark ayırt edilir diye düşünüyorum. konu sahibi dalgın bi halde bakmasa ona bakan adamı da fark ederdi zaten.

Ki bu sevgilindi, insan 5 yillik esini tanimazmi?? Hani diyorlar ya "esinin kiskanc oldugunu biliyorsun, niye bakiyorsun?" Eeh eside konu sahibin nasil biri oldugunu bilmezmi? Karsi cinse o sekilde bakmayacagini. Aynisi bizde olsa ya esim saka ederdi "cokmu yakisikli buldun " diye yada beni uyarirdi o adam bana bakiyor diye, cünkü ben öyle seyleri asla fark etmem. Hicbir senaryoda esim, baska bir erkek ile bakistigimi düsünmez.

5 yıllık evliliğinizde size karşı hiç mi güven oluşturmamış? Dünyada bin bir çeşit insan var işte.
Evden de gitmeyin sakinleşmesini bekleyin.

Siz adamı felan boşverin bu işin altında başka bi sebep var bence onu araştırın çok basit ve ucuz bir bahane

Bu adamin hayatinda baska birisi yoksa bu sacma olayida bahane olarak kullanmadiysa bende ben degilim.

Basit sebep? Hakaret var, şiddet var, iftira var, saygısızlık var. Başka ne gibi bir sebep gerekir boşanmayı düşünmek için?

Böyle bir şeyi size kondurmasi iğrenç. Siz etrafı süzüp adama bakıyor da olabilirdiniz gayet normal bir durum. Kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilir bence.
ayrıca babanı ara seni alsin lafina da tavim. Kendin gitmek istiyorsan git ama bence evinde kal o defolsun. Çok ağır terbiyesizlik. Ben eşime arada sen beni hiç kıskanır misin falan dediğimde bazen çok süslü guzel olduğunda hafif bir sahiplenme duygusu oluyor ama bir kişiye karşı böyle bir durumu dile getirmek düşünmek bile istemem imkansız demişti. Kendine ve eşine güvenen birisi böyle bır şey yapmaz. Ben şu anda eşinizin vukuatlı olabileceğini o yüzden bu tarz olaylara hüsnüzan ile bakma yetisini kaybettiğini düşündüm.

Vall kusura bakmasın kocamız kıskanc dıye ovunuyorsunuz sonra boyle yapınca kızıyorsunuz genelleme yapıyorum. Benım esım benı sıkacak bu kadar gerecek cesaretı kendınde bulamaz orda dur derım. Bende esımı sıkmam sakalasırız arada su kıza bak vocuga bak dıye. Esın paranoyak bes yıldır o guvenı verememıssen bugun olmazsa yarın yıne basına gelecek. Benım tanıdıgım kadaınlar ay benım kocam boyle koskanc soyle kıskan benı dısaro cıkarmaz tek kapıdan bakıymaz cok ıyı edıyor haklısın.

Kocaniz bu konu ile ilgili mesaj yazarsa olumlu ya da olumsuz o konuda cevap vermeyin. Oyle bir sey yapmadiginizi yazsaniz bile mahkemede delil olarak kullanilabilir bu mevzu. Cok zayif davraniyorsunuz, esiniz size nasil saygi duyacak? Ben, mutlulugu tamamen benim ne diyecegime bagli, bensiz yapamayacak birisine saygi duyamam. Biraz guclu olun. Bence kocaniz sizi cok sevmiyor ki bu olayi bu kadar uzatmis.

Ne demek ara babanı gelip alsın. Kendisi defolsun gitsin. Allahım çok takılıyorum ben böyle laflara ya. Ara babanı gelip alsın ne ya. Defolsun hayatınızdan zaten böyle hasta ruhlu bir adam.

Ben olsam evden gitmem.
Kendi defolsun gitsin.
Herkesin gözü dışarda birilerine takılabilir.
Af buyurun trene bakar gibi bakmadığınıza eminim, belki o sevgililer kavga ediyordu, belki güzel bir an yaşıyorlardı, belki size birşey hatırlattılar, belki çok yakışmışlardı, kıyafetleri dikkat çekiciydi vs vs biçok şey olabilir gözünüzün takılmasına sebep.
Herkes yaşar bunu.
Bu dikizlemek değildir.
Zaten o çifti kasıtlı dikizliyor olsaydınız adamın da size baktığını görürdünüz.

Pff aslında çok basit, anlık ve sıradan bakışlara saçma sapan anlamlar yükleyip olayı büyüten eşiniz.
Yani belki o adam bile bakmıyordu size.
En azından dikkatle bakmıyordu, bilemezsiniz.

Eşiniz iğrenç düşüncelere sahip biri.
Bunları da dile getirmekten geri durmamış, karısına iftira atmış.
Adam değil eşiniz.
Ya hastalık boyutunda kıskanç ya da altında başka sebep var, bahane arıyordu, buldu.
Ve bu korkunç.

Son günlerde altında başka sebep varken eşlerini olmadık şeyde kırıp, terkeden adamları sık okur olduk.
Kimse dürüstçe "bundan dolayı senden gidiyorum" demeyecek mi artık.... Kötü.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…