Eşim evi terketti..

Çok ilginçtir ki kart bende eşimde önlü arkalı resmi var. Kartı bana verdi çocuk kandırıyor harcamayalım sende dursun diye ama bişey alacağı zaman ondaki resimlerle çekim yaptırıyor
Canım yapacağın şey kartı kırıp çalıntı ihbarı yapmak kartı kapattırmak, yeni bir kart falan da çıkarttırma sakın.

Bunlar seni baya sömürüyor, arkadaşlar haklı, daha da batırmışlar seni. Altınları evde saklama bari onları da iç etmesinler

Canım yapacağın şey kartı kırıp çalıntı ihbarı yapmak kartı kapattırmak, yeni bir kart falan da çıkarttırma sakın.

Bunlar seni baya sömürüyor, arkadaşlar haklı, daha da batırmışlar seni. Altınları evde saklama bari onları da iç etmesinler
İki çeyreğim var her ay yapacağım artık. Haberleri yok. Nakit kalınca tırtık tırtık gidiyor o para. Geçen ayki annesinin mobilya taksidini bile eşim benden istedi. O kadar zoruma gitti ki. Bende yok alınca sana veririm dedi

İki çeyreğim var her ay yapacağım artık. Haberleri yok. Nakit kalınca tırtık tırtık gidiyor o para. Geçen ayki annesinin mobilya taksidini bile eşim benden istedi. O kadar zoruma gitti ki. Bende yok alınca sana veririm dedi
Ya canim sen ceyrek biriktirmissin de kayinvaliden senin karttan odasini degistirmis zarardasin su anda . Lutfen karti iptal ettirip kullandirtma daha

Hayır ben araba için kredi çekmeyeceğimi kesinkes söyleyince benim kredi de ödenmedi. Sadece kredi kartı kapandı oda 2 gün sonra kasko için harcandı. Ailem şuan yanımda ama adım gibi biliyorum boşansam en önce annem ah vah edip tefe koyar çalar onda yediğim iki lokmayı da boğazıma düğüm eder
ha annen yemiş ha kv. fark yok.

O şöyle oldu burda yazdım mı hatırlamıyorum.
Miras işi mahkemeye gerek kalmadan çözüldü. Ancak eşim en başında bir avukat tutmuştu. Miras paylaşıldı gelen paradan kredi kartım kapatıldı 3.000 tl. Kalanıyla araba alındı hemen koştur koştur. Araç annesinin üzerine oldu(buna lafım yok para onların umrumda değil) avukat parası bile ödenmedi hala. 2.000 tl
Kredimi ödemediler ben yeni bir kredi çekecek kadar aptal olmadığımı anlayınca. Lütfedip kapattıkları kredi kartından da iki gün sonra eşim araca kasko yaptı. Bin küsür lira. Yani o kartı hala kullanıyor.
Bunun üzerine kvdem odasına mobilya aldı. Onuda borca aldı taksit yaptırdı. Onuda biz ödüyoruz anlayacağınız. Kredi, kredi kartı avukat ve ekstra kvdemin eşya borçlarıyla kaldık öyle

Size gercekten inanamiyorum. yazacak cok sey var ama benim de ona takatim yok. aileme gitsem kullanilicam diyorsunuz ama ne simdikinden fazla olacak ne de annenizin evinde sizi zerre onemsemeyen biriyle sevisme gibi bir durumunuz olacakti. su anki haliniz nasil o zamandan daha iyi anlamadim. hayat sizin hayatiniz. ama ben sizin icin cok ama cok uzuldum. gelismeleri sok icinde okudum.

Size gercekten inanamiyorum. yazacak cok sey var ama benim de ona takatim yok. aileme gitsem kullanilicam diyorsunuz ama ne simdikinden fazla olacak ne de annenizin evinde sizi zerre onemsemeyen biriyle sevisme gibi bir durumunuz olacakti. su anki haliniz nasil o zamandan daha iyi anlamadim. hayat sizin hayatiniz. ama ben sizin icin cok ama cok uzuldum. gelismeleri sok icinde okudum.
Aslında şunu demeye çalıştım. Ayrılınca tek başıma yaşamak istiyorum. Ailemin yanına dönersem sonra ayrı eve çıkma şansım olmaz. Burada kalmak daha iyi demiyorum sıfırdan başlayabilmek için birikim yapmam gerek dedim sadece. Ailem ayrı yerde yaşamam için bana yardım etmez. Boşanırken eşim tazminat vermez. Sudan çıkmış balık gibi kalamam ki ayrılınca

Aslında şunu demeye çalıştım. Ayrılınca tek başıma yaşamak istiyorum. Ailemin yanına dönersem sonra ayrı eve çıkma şansım olmaz. Burada kalmak daha iyi demiyorum sıfırdan başlayabilmek için birikim yapmam gerek dedim sadece. Ailem ayrı yerde yaşamam için bana yardım etmez. Boşanırken eşim tazminat vermez. Sudan çıkmış balık gibi kalamam ki ayrılınca
O iki ceyregi annenizin yaninda biriktiremez miydiniz yani? o birikim ailenizin yaninda olunca ayri eve cikamaz miydiniz? daha bile fazla birikirdi asalak insanlar olmayinca. uzgunun sizin yerinize kendimi koyamiyorum bile. o adamla ayni yatagi birak ayni ev bile midemi bulandiriyor. suluk gibi bir sey.

bu hesapla sanırım 5-10 seneye ayrı eve çıkarsın. tabi sana sürpriz borçlar takmazsa.

verdin mi?

Kusura bakma ama bu gidişle daha cok sömürürler seni ay ben okurken deli oldum burda..Bu yasananlara tahammülü birak git seni doguran annene yedir parani sevap islersin enazindan.Seni sadece kullaniyorlar cnm acik ve net.Esin ve annesi sayende rahat yasiyor.Aldigin kararin mantikli yani yok.Ayda 2 ceyrek yaparken bir yandan seni iceri aliyorlar borc yaparak farkindamisin?

Canim cok sevindim bir haber aldigimiza, zamanla her seyi yoluna koyabilirsin sorunun farkina varmak en buyuk adimdir sana mutluluklar diliyorum her sey gonlunce olsun sevgiler

Hazmedemediğim şeylerden biri de o. Ben evlenirken aldığım eşyanın borcu bitmemişken kv odasını yeniledi. Hemde elden taksitle. Eşim ben öderim sen 100-100 taksit yaptır demiş.

Kendini kullandırmaya devam etmeyin o zaman.
Sen olmasan o mobilya taksidi, yeni arabanın masrafı ve sigara masraflarıyla ne kadar geçinebilirler.
Bence o taksitler bitmeden terk et evi de bir gerçek yaşamla karşılaşsınlar belki kıymetinizi anlarlar bir nebze. Yoksa bekleyerek bir yere varamayacaksınız

Kendini kullandırmaya devam etmeyin o zaman.
Sen olmasan o mobilya taksidi, yeni arabanın masrafı ve sigara masraflarıyla ne kadar geçinebilirler.
Bence o taksitler bitmeden terk et evi de bir gerçek yaşamla karşılaşsınlar belki kıymetinizi anlarlar bir nebze. Yoksa bekleyerek bir yere varamayacaksınız
Etmiyorum işte etmemeye çalışıyorum daha doğrusu o zaman da hemen sen değiştin demeye başlıyor eşim. Evet değiştim şu şu sebeplerden diyorum hayır öyle yapmaman gerek diyor

Canim cok sevindim bir haber aldigimiza, zamanla her seyi yoluna koyabilirsin sorunun farkina varmak en buyuk adimdir sana mutluluklar diliyorum her sey gonlunce olsun sevgiler
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun

Etmiyorum işte etmemeye çalışıyorum daha doğrusu o zaman da hemen sen değiştin demeye başlıyor eşim. Evet değiştim şu şu sebeplerden diyorum hayır öyle yapmaman gerek diyor

Sizin birikim işi yalan olacak bariz belli neden bekliyorsunuz ki?
Ben size yapacağınızı söyleyeyim 1+1 yada bulabilirseniz bir stüdyo daire arayın mesela. Maaşınız gayet yeter iki kişiye yedirmek yerine önce sahibinden ev arayın internetten. 300+400 tl civarnda bir sahibinden ev bulursunuz. Depozito yerine de senet imzalamayı denersiniz. İki çeyrek ve kalan maaşlada ikinci el bir kanepe bir buzdolabı bir de ocak alırsınız yeter de artar bile. Kredi kartınız zaten var. Kredi kartınızla bir ay da gıda alırsınız. Hatta gerekirse bir ay avans çekersiniz.
Açıkçası ben bu yokluğu bir kaç ay çekmeyi tercih ederim onların araba ve mobilya taksitleriyle boğuşmalarını izlemek için

Back
X