eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

kabul etmez kiii...artık bende yıprandım nişandan bu yanaaa :s evime gidicem aramazsa aramicam yapacagım baska bişey yokk :s

Bence de siz gidin evinize. Böyle saçma şey olmaz çünkü. Ailesinin de buna çanak tutmaması gerekir. Şu dünyada aile evini benim kadar özleyen yoktur sanırım. Ben de çok zor alıştım ayrı eve ama bir günden bir güne de ben annemlerde kalıcam demedim. Anneö hayatta böyle bir şeye müsade etmez. Yüreğine taş basar gene hadi herkes kendi evine der. Siz evinize gidersiniz de o da gelmezse artık kendi ailenize de açın durumu. Sizi böyle bir duruma sokmaya psikolojinizi bozmaya kimsenin hakkı yok.

Valla bende çok şaşırdım doğrusu..:44: Ben olsam dediğiniz gibi işen eve giderim.
O akşam yine gelmezse ertesi gün ne ararım ne ararsa açarım merak etsin cidddiye alsın durumu biraz.
Bu ne böyle olurmu ya

yaaa ben kilometrelerce uzaktan geldimmm yaaa o evine gelmiyoo... :s ailemde uzakta..ailesi babası da diyor hadi evinize onlrıda tersliyor..cocukca davranıyor yanii..anneme bıraz cıtlattım düzelir dedi sadece ama gerckten psikolojim bozuldu ben zor kalkan biri olarak ailesinde uyandım hemn kıyafetmde yatmstm ztn kalktm cantamı alıp ben cıkıyorum o uyanmadın k.bakma dedim ve 1 saat salakca yürüdüm işe geldim ayagımı vurdum babet ve farketmemişim..kimsemde yok gideyim dertleşeyim...

Bide annesi için değilde arkadaşları için gidiyo sanırım oraya. Evde sıkılyomu acaba evli arkadaşları varsa davet etseniz evinize filan
Belki hoşuna gder beimsemesiine yardımcı olur

10 yaşındaki çocuk bile yapmaz eşinizin yaptğını çok garip ben genelde bayanlardan duyadım alışamıyorum kelimesini ama sizde tersi olmuş arkadaşlarda söylemiş siz gidin evinize ister istemez oda gelicek arkanızdan

Iste demek istedigim evde yemek yap mesaj at. Direkt eve gelsin. Eve baglamaya calis. Guler yuzlu ol. Evlilik sabir isi. Bence dene. Ise yaramazsa oturup konuscaksin artik.

Tuhaf ve zor bir durum doğrusu.. Eşim ailesine gün içi gidip döndüğümüz halde eve geldiğimizde ohh be evimi özlemişim diyor :44: Kayınvalidenizle falan konuşsanız almasalar eve yada yazın bi yerlere giderler mi uzun süreli hani onlar evde olmayınca gidemez bu süre içinde de az da olsa alışabilir evine

Valla ben olsam işten çıkar evimize giderdim.
geliyosa gelsin, gelmiyorsa kendi bilir hiç aramam da gel diye.
orası onun evi artık. geceyi senden ayrı geçirmeyi göze alır mı?
eşim 10 aydır askerde, şimdi evime bi gelicem başka bir yerde kalmıycam diyor.
başka şehirde olmalarına rağmen annemlere gidersek gündüz gideriz gece evimize gelicez, ben başka yerde kalmam artık diyor.
bence zamanla düzelir ama siz gitmeyin kayınvalidenize çağırsalar da.
evde işim var, işten geldim yorgunum vs. diyin.

Bu erkeklere bir haller oldu.. Milletin diline düşerse rezil olur.
Hiç mi akıl edemiyor. Başbaşa kalmak için can atacağı yere ana evi ne demek?
Kararlı olduğunu göster, git ailende kal sende. Allah sabır versin..

Bir de anne degil kimseye soyleme. Dayak, taciz vs gibi buyuk olaylar disinda kari koca arasinda kalmali.

Ailesinin olduğu sitede kiralık ev var mı ya da yakın muhitinde
Bence o semte taşının
Her gün oraya gidip orada kalmaktansa
Yakın oturmak daha iyidir.
Bunu teklif etsene belki sizin için daha iyi olur.
Kabul etmezse de sen eve geç, ister gelsin ister gelmesin bak bir iki ay
Çözülmezse boşan bence canım ömür geçmez böyle adamla.

akşam eve gelince güzel masalar hazırlasan çay demlesen ne biliyim yeni evlisin değişik bişeyler yapın dışarı çıkın gezin acaba ozaman nasıl olur ???

ben onu teklif etmeden o bana ve ailesine anne kendimizi toparlayana kadr en az bi sene burda kalsak olur mu evide kiraya veririz daha destk olurum dedi..tabi bana da bide diyo sende istiyorum de anneme diyor hayr dedim istemiyorumm simdide bunlar oldu olacaklar belliymişş aslında konu cinsellik fln değil yani kesinlikle

Valla canım gitmeyeceksin o zaman kayınvalidenlere.
Kesin ve net olacaksın.
Biraz mızmızlanıp gidersen değişen bir şey olmaz
Ona da illa eve gel demeyeceksin.
Bi müddet bak eşine eğer seni evde tek bırakıp annesine giderse ayrıl canım.
Yoksa yazık edersin kendine.

Iste demek istedigim evde yemek yap mesaj at. Direkt eve gelsin. Eve baglamaya calis. Guler yuzlu ol. Evlilik sabir isi. Bence dene. Ise yaramazsa oturup konuscaksin artik.

tamam onu da deneyeceğimm ama bu saate kadar aramadı bile eve gelecek mi bilmiyorum bile :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…