- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
kabul etmez kiii...artık bende yıprandım nişandan bu yanaaa :s evime gidicem aramazsa aramicam yapacagım baska bişey yokk :s
Bence eve alışamamak bahane
tamam eve alışamayabilir ama sonuçta yeni evlenmiş insan eşiyle baş başa kalmak ister tek kalmayacak ki evde sonuçta
Ne demişler İki gönül bir olunca samanlık bile seyran olur ya
bizimkinin derdi ne ozaman sizce ?
Bence de siz gidin evinize. Böyle saçma şey olmaz çünkü. Ailesinin de buna çanak tutmaması gerekir. Şu dünyada aile evini benim kadar özleyen yoktur sanırım. Ben de çok zor alıştım ayrı eve ama bir günden bir güne de ben annemlerde kalıcam demedim. Anneö hayatta böyle bir şeye müsade etmez. Yüreğine taş basar gene hadi herkes kendi evine der. Siz evinize gidersiniz de o da gelmezse artık kendi ailenize de açın durumu. Sizi böyle bir duruma sokmaya psikolojinizi bozmaya kimsenin hakkı yok.
İşte burada bende tıkandım valla
Gerçekten ev meselesi ise bu çook saçma ama
bende tıkandım işteeee.....
suana kadar yemek olayı olmadı dısardan geldi ailesinde yedik ama güzel gidiniyorum hosunada gidiyor gibi cinselliktede problem yokk..ama o siteye gidince eve gelmek istemiyor..bide sitedeki cocuklar seviyor onu gitme gel futbol oynayalm fln diyor sanki cocuklugunu yasayamamıs gibi yaz gelince cocuklarda cıkınca bu huyu cıktı...cocuk oldu olgunlasacagınaa ama evlilikten önce oyle olgun konusurdu kii anlatamam..kandırıldım mı bennn ?
yaaa ben kilometrelerce uzaktan geldimmm yaaa o evine gelmiyoo... :s ailemde uzakta..ailesi babası da diyor hadi evinize onlrıda tersliyor..cocukca davranıyor yanii..anneme bıraz cıtlattım düzelir dedi sadece ama gerckten psikolojim bozuldu ben zor kalkan biri olarak ailesinde uyandım hemn kıyafetmde yatmstm ztn kalktm cantamı alıp ben cıkıyorum o uyanmadın k.bakma dedim ve 1 saat salakca yürüdüm işe geldim ayagımı vurdum babet ve farketmemişim..kimsemde yok gideyim dertleşeyim...
Ailesinin olduğu sitede kiralık ev var mı ya da yakın muhitinde
Bence o semte taşının
Her gün oraya gidip orada kalmaktansa
Yakın oturmak daha iyidir.
Bunu teklif etsene belki sizin için daha iyi olur.
Kabul etmezse de sen eve geç, ister gelsin ister gelmesin bak bir iki ay
Çözülmezse boşan bence canım ömür geçmez böyle adamla.
Iste demek istedigim evde yemek yap mesaj at. Direkt eve gelsin. Eve baglamaya calis. Guler yuzlu ol. Evlilik sabir isi. Bence dene. Ise yaramazsa oturup konuscaksin artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?