- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 323
- Konu Sahibi sersemsinem
Bir sonuça bağlamadınız mı henüz ne zaman geçiceksiniz evinize ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evım duruyor utlık kırada degılım kendı evım.ama bır başka ev daha aldık ırde arabamızı degıstırdık evımın aıdatı cok yuksk.esımın maasıda cok ıyı degıl azıcık toparlanalım dıor esım ama yaza demıstı gecen sene yaz oldu subat dedı sımdıde hazıran dıyor.zor bır hamılelık gecırıyordum o yüzden gelmek zorunda kaldım..Sen niye kv yanina tasindin tugceserdar madem evin duruyomus Donsen ya geri Allah yardimcin olsun cok zordur bilirim eziyet gibi bisey...
bırebır yasadıgım ıcın aynen böyle oluyor canımm.dışlanma konusunda çok haklısın, geçenlerde kayınvalidemin ağzından "senin çok nazarın değiyor, bakma şu çocuğa" gibi bi cümle bile duydum.şok oldum, ben bakmıcamda sen mi bakıcaksın nedir yani?
eşim dinler beni zaten kararı tamamen bana bırakmış durumda fakat baskı kurmaktanda geri kalmıyor.
benden sana tavsıye bacım dıyorum bak.salam sosıs et yeme.peynır ekmem ye yıne kendı evınde ol azıcık kısarsın elektırıkten kıs yemekten kıs ama kendı evınde ol.kv.gıdersın onun damak zevkine gor yersın cogu zaman ac bıle kalırsın benım gıbışuan iiçin kayınvalideme taşınmadım, geçici olarak kayınvalidem çok istediği için burda kalıyoruz ve dikkat ettimde bahsettiğin herşeyi ben şuan resmen yaşıyorum.bebeğimle alakalı yapmayın dediğim herşeyi bişey olmaz pısırık yetişmesin deyip yapıyorlar sallamıyorlar bile.lan 2 aylık bebeğe şimdiden pısırık olmasın diye eziyet mi edilir.rabbim sizden razı olsun kızlar resmen gözümü açtınız.sıkıntıdan resmen gözlerim kararmış benim herhalde ben bu ihtimali bile nasıl düşündüm!!:18:
Dimi? 50 gün boyunca kalmakla en büyük hatayi yaptim galiba.eşim iyice kendi evinden soguyup annesinin evini benimsedi.ama depresyon sonrasi kendime güvenim cok azaldi.l.bebeğime yetememekten cok korktugum icin gidemedim eve.
Dimi? 50 gün boyunca kalmakla en büyük hatayi yaptim galiba.eşim iyice kendi evinden soguyup annesinin evini benimsedi.ama depresyon sonrasi kendime güvenim cok azaldi.l.bebeğime yetememekten cok korktugum icin gidemedim eve.
Eşimle konuştum kizlar sürekli kalmamizin hem bizim hem de kvlerle olan iliskilerimize olumsuz etkilerinin olacagini anlatmaya calistim.anladida.. neden bilmiyorum ama 1hafta daha kalalim sonra tamam evimize gidelim dedi.havada kabul ettim tabi :) hepinize cok tesekkur ederim yardimlariniz ve yorumlariniz icin.
ınsallah cok sevındım dına canım.haberlerını beklıyoruzEşimle konuştum kizlar sürekli kalmamizin hem bizim hem de kvlerle olan iliskilerimize olumsuz etkilerinin olacagini anlatmaya calistim.anladida.. neden bilmiyorum ama 1hafta daha kalalim sonra tamam evimize gidelim dedi.havada kabul ettim tabi :) hepinize cok tesekkur ederim yardimlariniz ve yorumlariniz icin.
Eşimle konuştum kizlar sürekli kalmamizin hem bizim hem de kvlerle olan iliskilerimize olumsuz etkilerinin olacagini anlatmaya calistim.anladida.. neden bilmiyorum ama 1hafta daha kalalim sonra tamam evimize gidelim dedi.havada kabul ettim tabi :) hepinize cok tesekkur ederim yardimlariniz ve yorumlariniz icin.
baştan acaba kabul etse mi diye düşünmüştüm amaEşimle konuştum kizlar sürekli kalmamizin hem bizim hem de kvlerle olan iliskilerimize olumsuz etkilerinin olacagini anlatmaya calistim.anladida.. neden bilmiyorum ama 1hafta daha kalalim sonra tamam evimize gidelim dedi.havada kabul ettim tabi :) hepinize cok tesekkur ederim yardimlariniz ve yorumlariniz icin.
♥gözyaşı♥;33436606 .!.:Eşinize daha pratik bir yol önereyim o zaman,
Hatrı sayılır kira gideri olan bir evden daha küçük ve bütçenize daha uygun bir kiraya geçiniz.
Küçük olsun, kutu olsun, benim olsun, bana özel olsun, kirası da az bütçeye katkılı olsun..
hatrısayılır kelimesi göreceli kavrama giriyor.benim şuan ki kiram 780 lira.. bu çoğu için çerez parasıyken benim için hatrısayılır sınıfına giriyor.istanbul gibi bi yerden insani muamele görmek istiyorsanız 700den aşağı ev bulabilmeniz mümkün değil zaten.keşke çözüm yazdıklarınız kadar kolay olsaydı, ama malesef![]()
hatrısayılır kelimesi göreceli kavrama giriyor.benim şuan ki kiram 780 lira.. bu çoğu için çerez parasıyken benim için hatrısayılır sınıfına giriyor.istanbul gibi bi yerden insani muamele görmek istiyorsanız 700den aşağı ev bulabilmeniz mümkün değil zaten.keşke çözüm yazdıklarınız kadar kolay olsaydı, ama malesef![]()