Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

evin olduğu şehirdeki belediyenin mali hizmetlerini ara.emlak bilgisi için.
ne zaman kime sattığı hemen ortaya çıkar.

cocuk yoksa 1 dk bile düşünme.

Teşekkürler hanımlar, değerli düşünceleriniz için. Anlaşılan yolun çoook başındayım. Araştırmam gereken, düşünüp hatırlamaya çalışacağım çok şey var. Kafamı toparlayıp, kendime gelmem lazım. Çocukla yalnızım evde. Gönderdim onu. Nerede olduğunu da bilmiyorum. Yalnızken düşünmek için çok fırsatım olacak. Tavsiyelerinizin hepsini tek tek uygulayacağım. TEŞEKKÜRLER...Not: Tekrar girdiğim zaman yorumlarınızı yine tek tek okuyacağım. Çocuğu okuldan almaya gitmem gerekiyor. Teşekkürler sağolun..

Emin misin kumar olduğuna ?
Kime satmış ne zaman satmış ..
Öyle inanmayın bence her dediğine, başka işler dönüyor gibi sanki .

ailesini ara sen hiç ugrasma gelin oğkunuzun pisliğini görün de hersey zaten tek tek dökülür önüne.. senin rızan olmadan ev satılamaz baska bişey var bunun içinde

Araştırın bu konuyu bence altinda çok farklı durumlar var, ailesine yada başka bir kadına vermiş olabilir evi, size yalan söylüyor gibi. Bu kadar büyük meblağlarla kumarı nerede oynadı? Bu kocaman bir soru işareti bence. Hakkınızda hayırlısı olsun. Lütfen bu konuyu böyle kapatmayın, boşanmayı düsünüyorsanız bir avukatla görüşün evlendikten sonra edinilen mallar ortak olur , kimin üzerine olduğu farketmez, söke söke alın payınızı bu adama bırakmayın. Ne kolay kumarda kaybettim bitti demek.

Gecmiş olsun
ne kadar zor
peki ya kıra gelırı ne oldu yanı hıc fark etmedınızmı?
kumar dedıgınız hala boyle seyler varmı ya oturup bır masada evın tapusunu mu koyuıyor

Artık beyler internette kumar oynuyor eşimin akrabasıda 2 katlı evi ve tarlaları babasına sattırdı
250 bin tl lik internette kumar oynamış , ama bu şahış ortaokulda gelen akrabaların cüzdanındanda para çalardı anneside pek üstüne düşmedi , kadın sürekli ya kermesle yada yasinlerde gezerdi oğluyla alakadar değildi ne anne nede baba , ilgisiz kalmalarını pahalıya ödediler

ya hiç aramıyormu
özür dilemek için evedemi gelmedi

bakın bir de 2 yıl olmuş adam evi satalı..bunca zamandır kira gelirinin yokluğunu bir şekilde yerine koymuş olmalı..nasıl yaptı peki?
ayrıca kumarbaz adam ,ev satıldı diye kumarı bırakmaz devam eder mutlaka..bu 2 yılda oynamıştır ve daha büyük borç çıakrmış olabilir.
aile de bu kadar rahat yenisini alırsınız dediyse onların da kesin bilgisi vardır gerçeklerden..

bence bu işin sonunda ya farklı bir durum çıkacak,ya da daha fazlasıyla borç..

Önce evi gerçekten satmış mı onu öğrenin, belkide sevgilisini orada oturtuyor. işin içinde başka iş var gibi görünüyor. biran önce araştırın ve tapu iptali davası açabiliyor musunuz avukatla görüşün.

Eş rızası gerekmiyor mu evi satarken? Bırakın satmayı, ipotek bile verilemiyor rızanız olmadan.....
güya öyle ama bizim de babam satış yaparken kimse onun rızasını aldırtmadı güya resmi olarak gerekliymiş ama..
ve şikayet edilse hepsi ceza yer satışı yapandan tapu yetkilisine ..

aile bu kadar rahat olunca onlar işin içinde gibi geldi bana da

Evi satalı 2 yıl olmamış sanırım. eski kiracı 2 yıl oturup taşınmış. çünkü konu sahibi yeni kiracılarla tanışmak istemiş.

Evi satalı 2 yıl olmamış sanırım. eski kiracı 2 yıl oturup taşınmış. çünkü konu sahibi yeni kiracılarla tanışmak istemiş.
"Bu yaptığını, 2 senedir bunu benden saklamasını kaldıramıyorum"
bu şekilde yazmış koca sahibi ,o yüzden öyle anladım..

bir de şöyle bir şey var.bilmediğim için soruyorum.muhakkak bilen vardır.
evi sattıysa içindekileri çıkarmak zorunda değil ki.kiracı olsa da devredemez mi?
eğer sattığı insan orada oturucam derse çıkartır.bence şuan orada oturan biri varsa o kişiyle bu iş çözülecek.

Eşinizin kumar oynadığını hiç anlamadınızmı? Birden bire olacak iş değil bu. Başka bi iş olabilir kumar mantıklı gelmedi bana..

Ev sizden habersiz satılır tabiki .Herkez buna takılımış ama .neden satılmasın onun üzerineyse aile konutu şerhi yok ise bal gibide satılır.
Ev satılalı iki yıl olmuş ,muhtemelen bir kerede bu parayı harcamamıştır. Bana peyder pey oynadı oynadı kaybetti ve parayı eritmiştir gibi geliyor.
kumar alışkanlığı yok diyorsunuz İddia falan da oynuyor olabilir .Etrafımda gördüüğüm acaip bu oyuna takıntılı olan insanlar var hergün mutlaka oynuyorlar..Bence alıp karşınıza sakince öncelikle herşeyi anlattırın sonrada doğruluğunu araştırın bakalım.

Ev 2 sene önce gitmişse baya bi borcu da vardir kendimden biliyorum benimki sene de 100000 yatiriyor Allah yardımcınız olsun tek seferde ev kaydedilir mi demeyin kaybedilir kumar dediğin artık bi tık uzakta hiç çaktırmadan yapması kolay bir şey bankalar da isteyene kredi veriyor şimdi düzenlendi krediler maaşa göre bence artık onun kımildayacak yeri kalmamış kredileri tükenmiş olabilir size bu yüzden söylemek zorunda kalmış olabilir kiracı tanınmasını ustalıkla saklayabilirdi bu kadar sene söylememiş şimdi de bi kılıf hazırladı evden de gidip bişi sormadigina göre ortaya çıkacak başka şeyler var demektir mahkeme geriye dönük hesap hareketlerini isteyebilir boşanma aşamasına gelirseniz orda her şeyi öğrenimini yoksa zor bankalar bilgi vermiyor esin de hiç tam anlatmayacaktir benim ki 50 dedi vekalet alıp bankalara gittik 150 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…