Eşim evlatlık ve sadece kaynanam var!

ha birde su var

9 sene esinizle birliktelik yasadiniz.

iyi kotu tanidiniz kayinvalidenizi

bastan kabul etmeseydiniz

sizi zorlayan mi oldu??

hani universite mezunu sunuz ya

neden dusunemediniz.

simdi mi batti her yaptigi?

ben sizin cok iyi niyetli hic laf soylememis biri oldugunuza inanmiyorum.

imkan olsa ve kadincagizin maasi olsa huzur evine atar

bayramdan bayrama belki gidersiniz,belki...

anladığım kadarıyla arkadaş kendisine destek çıkmamız için konuyu açmış,yoksa zaten kararını vermiş

bayan...

ben kararımı falan vermedım. verseydım mıllete danışmazdım buraya yazıp. karra vermedııgm için siz soyleyın ben napııym fıkır verın dıye yazdım.her turlu fikrede açığım.

çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz tebrik ederim sizi..

Inanın akşam bu konu yüzünden uykularım kaçtı , dünde dediğim gibi bana ne oluyorsa ama çok etkilendim.. Kendimi teyzenin yerine koydum , durup durup konu kafamın içinde dolaşıyor... Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum .. en azından kendimi rahatlatmak adına birşeylerin cevabını almam lazım.. ilk defa sanal bir ortamda sanal bir soruna takılıyorum ..
Evet siz kendinizi ifade edemiyorsunuz.. konuyu baştan alsak , biraz gerilere gitsek sorduğum sorulara cevap verirseniz belki sizi yargılamaktan vaz geçeriz.. önce sizi tanısak ..
Sorularımı oluşturabilirmiyim sayın konu sahibesi .

kabul ettııgm zamanlar unı mezunu degıldım lıseye gıdıyodum o yuzden kabul ettım şimdiki aklım olsa asla etmezdım.evet 9 senede maalesef tanıyamamışım hıçoyle bıır gelmıyodu bana o zamanlar.gercek yuuznu gostermedı. gercekten laf soylemedım bugune kadar yemın edıyorum halaa ınanmıyosunuz hatta eşimbıle o soyluyosa sende kırmadan soyle dedı ama ben duusnun onu bıle yapamdım. kotu olmaylım ii gecnelım dıye.ben burda içimi doktum burda kustum herseyı yoksa normalde boyle bı ınsan degılım ben..

tabıkı her turlu soruya acııgm samımıyetımle cvplarım yanlız oncelıkle ınanmanız laızm bana.kımse ınanmıyor cunku.

evet bende dun aksam ve gece o teyzeyi dusundum.

yazik.konu sahibi arkadas

hic acaba ona bir gelin degilde kizi gibi yaklastiniz mi?

bakin kadinin cocugu olmamis,esi vefat etmis kimsesi yok bir oglu var.belki de oglunun da onu sevmedigini dusunuyor.yasliligin verdigi dusuncesizlikle olur olmaz konusuyor.hic dedinizmi anne gel sana cay yaptim oturuo icelim.bak bende senin bir kizin sayilirim anlat bana derdini.ben de gencim kucugum benim de hatalarim var,tabi sen herseyin iyisini bilirsin.oglun(esiniz)bzn seni kiriyor ama isteyerek yapmiyor.biz seni seviyoruz annecim.su hayatta senden baska kimimiz var tarzda olumlu konusmayi deneseniz zamanla varya emin olun 180 derece donecektir.

biraz empati yapin ve kendinizi onun yerine koyun.

Aslında sana anlatabilecek binlerce sayfa sözlerim var ama gerek yok bence anlatmaya. İyiki sadece nursuz kaynanan varmış ya bide aranızı bozan görümcen, sürekli seni araştıran sülalesi yada ailesini destekleyip seni haksız bulan bi eşin olsaydı?

arkadaşım bunun ünv. yle liseyle falan alakası yok.ayrı bi evinizin olmasını istemeniz en dogal hakkınız sizin zaten.ama bu kadar kötü tabirlerle bunları dile getirmeniz hiçmi hiç hoş degil.insanların tepki gösterdigide bu kötü tabirleriniz zaten.ama lütfen biraz empati kurun aynı durumda sizin annenizde olabilirdi.sakın benim annem olsa böyle yapmazdı demeyin lütfen çünkü kişilikler farklıdır sizin annenizde geliniyle aynı evde yaşamak zorunda kalsaydı belkide sizin annenizde aynı şeyleri yapıcaktı.aynı zamanda bana laf yetiştirecek kadar dinçse ben ona yaşlı demem demişsiniz.benim ananem 82 yaşında ve babamla hiç anlaşamazlar ananem babama öyle laflar söylerki aklın hayalin durur yani küfür bile eder ama aradan beş dakika geçer hiç bişiy dememiş gibi gelir sarılır falan ne yani babamda aman buna bak laf yetiştiriyo yaşlı degil ya bu ne yaşlısı diyip kızdıgını hiç hatırlamam ben.
hiç ama hiç bişeyi yaşamadan bilemessiniz yaşlılıgın ne oldugunu yaşlanmadan bilemeyiz.
aynı zamanda böyle bi kararı vermek için insanlara sormanız bile çok yanlış bence ve bunu buraya yazıp akıl istemenizin göstergesi şudurki gerek ailenizden gerekte arkadaşlarınızdan kaynanayla yaşamanın kötülüklerinide duyup etkileniyosunuz sanırım.
ama bakın şu yöndende düşünün lütfen şimdi siz ayrı bi eve çıksanız da 2 ev geçindirmek zorundasınız.ee kendi evinizde kimse yemegi getirip önünüze koymuycak temizliginizi yapmıycak ki o zamanda çalışıcaksınız.sonuçta ee yarın iki gün sonra çocugunuz olsa çalışamıycaksınız siz eşiniz hem bebegin hem 2 evin geçimini yapamıycak bişiylerden kesmeye başlıycaksınız ee bu sefer eşinizle siz birbirinize düşeceksiniz yine olmuycak

konustuk hemde bınlerce defa hatta eşim hep idare ettı.hep huyuna gıttı. sakınce konustu anlattı bende anlattım bı gun oturduk hersabah ıse gıtmeden once cay ıcerdık onla hep anlatırıd eskılerı ben hep dınlerdım.. bunları yapmadımmı sanıyosunuz.
bak boyle boyle yapma olmuyo eşimle benım aram bozuluyo sonra falan sureklı konustuk ama aynı seylerı yıne inat gıbı yapınca ben dellenıyorum bu sefer. hep çaylar ıcerdık konuusrduk genelde o konusurdu tabii.ama baktımkı ne kadar cok konuuslunca o kadar tatsızlık oluyor okadar laf yıyorum ben bazı seylerden cektım kendımı çekmeyınce olmuyor.bırde içerde olanları hep dışa komsulara anlatıyodu buda cok sınırlerımı bozmuştu. çenesi durmuyo cunku.ben bu yasadıklarımın hıçbırını içimı dokmek adına ne bır komsuya anneme bıle anlatmadım.sadece buraya yazdım keşkede yazmasaydım..

Senin kayınvalidenin durumuda iç açıcı değil sen niye almadın yanına yada empati kurmadın....Açtığın konuları hatılıyorum....
Bir anlık içini dökme ile arkadaş 1 2 tane kaba tabir kullanmış olabilir tabi hoş değil ama yok teyzeyi düşündümde,yok kızı gibi yaklaşta..... bu önerilerileri kendinizde uygulasanız fena olmaz

Son düzenleme:
:92:
:92::92:

tabıkı her turlu soruya acııgm samımıyetımle cvplarım yanlız oncelıkle ınanmanız laızm bana.kımse ınanmıyor cunku.

1) siz aslen nerelisiniz ? yani aileniz nerede yaşıyor ?
2) eşinizle nasıl tanıştınız ?
3) anne babanız nerden emekli ? madem emekliler neden halen evde ek iş yaparak para kazanmaya çalışıyorlar ?
4) eşinizin ve sizin eğitim durumunuz nedir ? şuanda ne iş yapıyorsunuz ?
5) konuyu açarken ? eşin babası vefat etti demiştiniz, sonrasında eşim evlatlık alındı dediniz, konu ilerledikçe kayınvaldenizin boşanmış , diğer eşinin borçlarını ödüyor dediniz.kafam karıştı. Eşinizin babası öz babası olup kayınvaldeniz üvey annesimi ? yani kayınvaldenizin 2. evliliğimiydi ? şu ilişkiyi kısa ve öz anlatırmısınız
6) şuanda nerde yaşıyorsunuz, istanbulda ise iyibir semmtemi ? istanbulda ise neden profilinizde izmir yazıyor ?
7) kayınvaldenizin ve kayınbabanızın zamanında varlıklı olduğunu yazmışsınız , kayınbabanın muhakkak bir sosyal güvencesi vardır , kayınvaldenize kalmış olması gerekir.
8) boşandığı eşinin borçları geliyor diyorsunuz , böyle birşey olamaz , paraları ödemeden önce bir avukata danıştınızmı ?
9) eve masraf yaptığınızı yazmışsınız ? bu nasıl bir evdir villadamı yaşıyorsunuz . 3 sene önce yeni ev almıştık, yıkılmadık yer bırakmadık , baştan aşağı evi 25.000 tl ye yeniledim (mobilyalar ve beyaz eşya dahil) .. siz nasıl 20.000 tl harcadınız anlamadım.

Valla ilk konu mesajını okudum araları okumadım
bende kayınvalide mağduruydum.. demekki sen benim yerimde olsan şuanda deliler hastanesinde falan yatıyor olurdun..
Boşuna dememişler insanoğlu hep daha fazlasını ister diye gerçekten öyleymiş..
Demek ben senin durumunda olsam bende daha fazlasını isteyecekmişim..
Buarada senin kaynana benimkinin yanında melekmiş :))
Neyse fazla yorum yapmayım ben yoksa size kızacağım sonra herkes bana diyecek çok biliyodun niye ayrıldın diye..
Ben yinede bukadar bencil düşünemezdim kusuruma bakmayın bana onca kötülük yapıldı onca laf edildi.. ama ben arkalarından yine iyilik istedim.. ben yine herkesten iyi bakarım dedim..
ha şu konuda haklısınız karşılıklı altlı üstlüde olsa ayrı bir kapınız olmalı.. ama bir insanın başka bir insanı bukadar yermeye hakkı var mı?
siz sadece huzur için ayrı ev istiyor olsaydınız eğer;
yerde yatmaya döşeğim olmasın ama huzurlu olacaksam oda yeter bana deyip bukadar kayınvalidenizde kalanı batanı düşünmez kabul ederdiniz? hiç sordunuz mu kendinize bunlar neden bukadar gözünüze batıyor... ha ayrılmayı isteyin kötüde olsa kendi evim olsun deyin çalışır yaparım huzurum mutluluğum olsun deyin canımı yiyin ama malesef başka birşey var sizde...
70 yaşındaki kadın bugün var yarın yok.. varsın iyisinde o yaşasın yahu senin daha nice ömrün var allah sana daha iyilerini nasip eder inşallah sen hele bi ondan dile başka şeyde gözün kalmasın.. ozaman herşey yoluna girer..
Amonra yada katılıyorum arada bir yerde demiş.;
Büyük konuşmayın eşiniz evlatlık olabilir o kadın çocuk sahibi olmamış olabilir herkesin yaşayışı farklı ama kadın eşinize kendi oğlu gibi bakıp büyütmüş sizi yanında istemeyip evine oturtmayıp hadi kış kıış diyebileceği yerde evinde oturtuyor..
daha sizin bir çocuğunuz bile yok!!..
evlat hasreti çeken nice kadın var.. çekmeyen bilemez çekenin halinden..
kimbilir o kadın zamanında ne acılar ne üzüntüler yaşadı çocuğu olmadığı için allah size böye bir acı yaşatmasın!

yapmayın arkadaşlar biraz okudum yazılanları
fazla ayrıntılı okuyamadım
anladığım kadarıyla konu sahibi suçlanıyor
herşey karşılıklıdır
arkadaş sıkıntısını dökmüş biraz argolu konuşmuş ama bu da bunaldığından bence
yaşlı insanla anlaşmak yaşamak zor iş
eşyaları da kendi zevkine göre aldıysa bırakması zor gelir belki
ayy kendimi çok polyana gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…