anladığım kadarıyla arkadaş kendisine destek çıkmamız için konuyu açmış,yoksa zaten kararını vermiş
bayan...
Bu yazdıklarından sonra ben de namaz kılıyorsun sandım.
Üniversite mezunu gibi yazmıyorsun,bakış açın,imlan,anlatımın öyle göstermiyor.
Ayrıca pek fazla argo kelimeler kullanıyorsun,sorununu anlatmaktan çok karalamayı tercih ediyorsun.
Sorununu düzgün ifade edebilseydin keşke.
ha birde su var
9 sene esinizle birliktelik yasadiniz.
iyi kotu tanidiniz kayinvalidenizi
bastan kabul etmeseydiniz
sizi zorlayan mi oldu??
hani universite mezunu sunuz ya
neden dusunemediniz.
simdi mi batti her yaptigi?
ben sizin cok iyi niyetli hic laf soylememis biri oldugunuza inanmiyorum.
imkan olsa ve kadincagizin maasi olsa huzur evine atar
bayramdan bayrama belki gidersiniz,belki...
çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz tebrik ederim sizi..
Inanın akşam bu konu yüzünden uykularım kaçtı ,dünde dediğim gibi bana ne oluyorsa ama çok etkilendim.. Kendimi teyzenin yerine koydum , durup durup konu kafamın içinde dolaşıyor... Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum .. en azından kendimi rahatlatmak adına birşeylerin cevabını almam lazım.. ilk defa sanal bir ortamda sanal bir soruna takılıyorum ..
Evet siz kendinizi ifade edemiyorsunuz.. konuyu baştan alsak , biraz gerilere gitsek sorduğum sorulara cevap verirseniz belki sizi yargılamaktan vaz geçeriz.. önce sizi tanısak ..
Sorularımı oluşturabilirmiyim sayın konu sahibesi .
kabul ettııgm zamanlar unı mezunu degıldım lıseye gıdıyodum o yuzden kabul ettım şimdiki aklım olsa asla etmezdım.evet 9 senede maalesef tanıyamamışım hıçoyle bıır gelmıyodu bana o zamanlar.gercek yuuznu gostermedı. gercekten laf soylemedım bugune kadar yemın edıyorum halaa ınanmıyosunuz hatta eşimbıle o soyluyosa sende kırmadan soyle dedı ama ben duusnun onu bıle yapamdım. kotu olmaylım ii gecnelım dıye.ben burda içimi doktum burda kustum herseyı yoksa normalde boyle bı ınsan degılım ben..
konustuk hemde bınlerce defa hatta eşim hep idare ettı.hep huyuna gıttı. sakınce konustu anlattı bende anlattım bı gun oturduk hersabah ıse gıtmeden once cay ıcerdık onla hep anlatırıd eskılerı ben hep dınlerdım.. bunları yapmadımmı sanıyosunuz.evet bende dun aksam ve gece o teyzeyi dusundum.
yazik.konu sahibi arkadas
hic acaba ona bir gelin degilde kizi gibi yaklastiniz mi?
bakin kadinin cocugu olmamis,esi vefat etmis kimsesi yok bir oglu var.belki de oglunun da onu sevmedigini dusunuyor.yasliligin verdigi dusuncesizlikle olur olmaz konusuyor.hic dedinizmi anne gel sana cay yaptim oturuo icelim.bak bende senin bir kizin sayilirim anlat bana derdini.ben de gencim kucugum benim de hatalarim var,tabi sen herseyin iyisini bilirsin.oglun(esiniz)bzn seni kiriyor ama isteyerek yapmiyor.biz seni seviyoruz annecim.su hayatta senden baska kimimiz var tarzda olumlu konusmayi deneseniz zamanla varya emin olun 180 derece donecektir.
biraz empati yapin ve kendinizi onun yerine koyun.
evet bende dun aksam ve gece o teyzeyi dusundum.
yazik.konu sahibi arkadas
hic acaba ona bir gelin degilde kizi gibi yaklastiniz mi?
bakin kadinin cocugu olmamis,esi vefat etmis kimsesi yok bir oglu var.belki de oglunun da onu sevmedigini dusunuyor.yasliligin verdigi dusuncesizlikle olur olmaz konusuyor.hic dedinizmi anne gel sana cay yaptim oturuo icelim.bak bende senin bir kizin sayilirim anlat bana derdini.ben de gencim kucugum benim de hatalarim var,tabi sen herseyin iyisini bilirsin.oglun(esiniz)bzn seni kiriyor ama isteyerek yapmiyor.biz seni seviyoruz annecim.su hayatta senden baska kimimiz var tarzda olumlu konusmayi deneseniz zamanla varya emin olun 180 derece donecektir.
biraz empati yapin ve kendinizi onun yerine koyun.
Senin kayınvalidenin durumuda iç açıcı değil sen niye almadın yanına yada empati kurmadın....Açtığın konuları hatılıyorum....
Bir anlık içini dökme ile arkadaş 1 2 tane kaba tabir kullanmış olabilir tabi hoş değil ama yok teyzeyi düşündümde,yok kızı gibi yaklaşta..... bu önerilerileri kendinizde uygulasanız fena olmaz
tabıkı her turlu soruya acııgm samımıyetımle cvplarım yanlız oncelıkle ınanmanız laızm bana.kımse ınanmıyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?