- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
ben buugne kadar hıç ondan saygımı eksik etmedım.. herseyıne ok dedım.. o benı kıyaslasın onemlı degıl kı bence mumkun degıl kımse yoktur benım gıbı herseye katlanan sesını cıkarmayan kımseyı bulmaz o arasın dursun ısterse umrumda degıl..
kırıcı olmamamya calıısyorum ama tutamıyorum kendımı.asıl siz ben onun yuzune baktııgmda benım aklıma gelenlerı anladıklarımı bı anlasanız..!!!
konu sahibi arkadaşım yanlış anlamadıysam satır aralarında namaz kıldığınızdan bahsettiniz???
namaz kılıyorsanız gerçekten,ben yanlış anlamadıysam inançlı birisiniz diye düşünebilirim...
eğer inançlı biri iseniz neden kadını bir tarafa atmayı düşünüyorsunuz,neden bu kadar kötü kelimeler
kullanarak burada gıybetini yapıyorsunuz???
sizce bu tabloda olması gereken bu mu???
sizi yargılamak bana düşmez belki ama düşünün bence daha fazla düşünün...
sen bunları başka başlıkta aynen yazmıştın,okuduğumda anlık bir sinirle yazıldığını düşünmüştüm.
Neden dersen ilk başta gayet olumlu anlatırken,ortalara doğru birden değişip sonlara doğru iyice cadı kaynana moduna sokmuşsun.
Başta odasına çekilir demişsin,yemeğimizi hazır eder demişsin,sonra herşeye karışır,yemek yapmamı beğenmez demişsin.başta eşimden korkar demişsin,sonra aranızı bozduğunu söylemişsin.
Daha çok yeni evlisin,yıllardır evli gibi yazmışsın.
Gençsin,sıkılmış olabilirsin.ama şöyle düşün,sen az değil 9 yıl arkadaşlık etmişsin ve eşin sana açık davranıp birlikte oturacağınızı baştan söylemiş.
Hayatta evlat ne kadar önemli biliyor musun ? Evlat sahibi olamayanlar neden evlat ediniyor hiç düşündün mü ? Sırf bebek sevelim diye değil herhalde.şu hayatta yalnız olmayalım,evladımız yanımızda olsun,yaşlılığımızda dayanağımız olsun diye.bak kendin söylüyorsun kimseleri yokmuş.şimdi oğlunu bu yaşa getirmiş,hadi senin işin bitti demek olmaz.hem kadıncağız 70 yaşındaymış,daha kaç sene ömrü kalmış olabilir ki ? Birkaç sene baksan,sevabı sana yazılır.
Diğer şikayet edenlere hak veriliyor evet çünkü onların görümceleri,eltileri,daha bir sürü akrabaları oluyor kayınvaldeye bakabilecek.bazı kayınvaldeler ayrı dairede olduğu halde sorun çıkarıyor,halbuki gelin başka semtte oturma imkanına sahip oluyor.senin kayınvaldenin ise ne gidecek bir yeri,ne de kimsesi var.hayatta tek varlığı büyütüp yetiştirdiği oğlu,bu yüzden kızıyor herkes sana.
yahu arkadasım iyi okumamışşsınız formu kı yorumyapıyosunuz.. ben namaz kılmıyorum ama ınanclıyım allaha sukur.vıcdanlııym da.
bız kadını bı yere attııgmız esyasız bıraktııgmız falan yok ben ayrılsam bıle esyasız bırakacak kadar vıcdansız degılm ayrıca onun esyaları var... kım atıcam deıdkı ayrı eve cıkmak onu atmkamı demek herkes cıkıyo ayrı eve.baktı gordu anlasamıyo herkes cıkıyo..sadece benmııym ayrı eve cıkan.. fark ne ben anlayamadım.fark sadece agır konusmam.lakin ben ona agır konusmadımkı ben sadece formda belırttım ıcımı doktum sadece içimde yanı bunlar içimdekı seyler kadıncagıza bısey oldugu yok!!
biz sizin anlatıklarınza karşılık cvp yazıyoruz . .Belki kayınvalidenizde cvp yazsa size karşılık bu kez onu suçlucaz . .onunda sana kötü gelin deme hakkı var ama aşağılayıcı birşey sölese inanın onun üzerinede bu kadar gidilir. Biz ne onu nede sizi tanıyorz .Yanlız ilk başta o kadar güzel anlattınızki . . İnanın doğru dürüst hiçbir kayınvalide bunu yapmaz .Kalkp sana kahvaltı hazırlamaz yemeğini ypmaz siz sırf rahat edin diye odasına çekilmez .Lütfen kızarken bu iyi özelliklerinide göz önünde bulundurun . .
ben cahıl degılım üni okumuş hatim etmiş bır kıızm. isterse 90 yasında olsun bana laf yetıstırmeyı bılıyosa bı ınsan ben yaşlı maşlı demem ona..
şimdi anlıyorum.siz bana ınanmadınız yanı bu iyiliklerı yapan bıır nasıl olurda aynı zamanda boyle kotu olur dıye duusndunuz.şimdianladım.yanı bana ınanmadınız. ben okuudgum kuran ustune yemın ettım halbukı. evet maalsef bu boyle iilik yapıyor falakt bunun yanındada kotuluk yapıyor duurm bu.nasılkı dıger kayınvalıdeler iiylik yapıyolar toruna bakıyolar ama bı yandanda gelıne ezıyet edıyolar .benımkıde boyle yanı farklı hı duurmyok.kayınvalıdenın her kayınvalıdenın bazı ii bazıda kotu yonlerı vardır.ben bunları aynı anda yazdım sızde celışkıye dustunuz dimi? ama maalesef boyle
Sen niye kendini savunmak için bu kadar çabalıyorsun anlamadım. Bırak herkes ne düşünürse düşünsün. Zaten bir kere kendini yanlış ifade edip sinirle birşeyler yazdıysan üstüne gelirler bir daha da ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.Önce ben de kızdım sana uslubundan dolayı. Ama şuan sana bu kadar ağır sözler söylenmesini anlayamıyorum. Bir kaç kişi yüklendi diye hadi hurra hepimiz birşeyler söyleyelim linç edelim oldu.
Ben burda en iyi kaynana ölü kaynana diye konular yorumlar gördüm.
Sanki en iyi kaynana ölü kaynana lafı çok insanca, çok vicdanlı bir insanın yazacağı bir söz.
Zaten hep böyledir biri kötülenmeye başladı mı hadi ben de kötüleyim. Linç etme psikolojisi.
Aynı konuyu biraz daha yumuşak bir dille yazsaydı ve ilk bir kaç yorum destekler şekilde olsaydı bu kez herkes destekleyecekti.
Sen de lütfen artık kendini savunma. Vazgeçiremezsin kimseyi.
Başından ne geçtiğini tam olarak bilmiyorum. Çünkü anlatmamışsın. Ama bence kendi kararını kendin ver. Vicdanının da sesini dinleyerek... Şuan çok dolusun, kayınvalidene bu yüzden ağır sözler söylediğini düşünüyorum. Senin hain vicdansız bir insan olduğuna inanmıyorum. Eğer öyle biri olsaydın zaten buraya girip bunları anlatma ihtiyacı duymazdın. Çaresizsin ki gelmiş burda dert anlatıyosun.
ben onu asla esyasız bırakmam onun esyaları var zaten komurlukte duruyo sadce napııym hepsını kuuck eve sıgdıramadım. ayrıca ebnım ailem esime muhtac olmazlar.olsaları bıle kendını baktırmazlar.ben annem babm emeklı.zamanın da evde oturmayıpta calısıp didinip bıızm ııcn emeklı olmuşlar.. ben bunu hazmedemıyorum. kadın ogluma yardım olsun dıye evde iş yapıyo kadınlar çıt çıt felan yapıyolar.onu bıle yapmıyo.cok hyaylaz cok rahat .paso gezıyo.o cocouk bıle bakamz benım coocgumu anlamaz zaten o işlerden.zamnında coocuk bakmamaışkı. kendı annemı duusndukçe o çıle o çaba azim hırs bu kadın hıç bıseyı duusnmemıs zamanında.. zamanında cok zwengınleşmiş çok rahat etmıs.4 tane dairelerı varmış.. ama nolmuş. kafasızlıkları yuuznden gıtmiş hepsı bı tane kalmış kala kala. eskıden rahatmış ılersını duusnmemiş şimdide ayrı rahatlııg nasıl gosterebılıyo anlamıyorum..
allah sana hidayet versin başka bişey demiyorum
70 yaşındaki kadını merdiven silmeye gündeliğe gönder bi de
içine o zaman siner belki batmaz gözüne
zamanında kazandığı yediği içtiğinin hesabını sana mı verecek
senin ne haddine, bu ne terbiyesizliktir böyle
bundan sana ne???
biz bakıyoruz dediğin kadının önüne
1 tabak yemek koymak mı bakmak
kaldı ki onun yaptığı yemek ya neyse...
kınıyosun kadını allah annelik vermemiş zaten diye
sana vereceği ne mağlum
allah büyük sözleriyle sınarmış insanları bunu hiç unutma
o karnında değil kalbinde büyütmüş oğlunu
kalp gözü nedir bildin mi
yokla bakalım kalbini yerinde ne var...
çok ayıp çok, önce yazdıklarına uslubuna bak
sonra haklıyım ben diye mızmızlan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?