mrb arkadaslar ben yenıyım bu sitede tum yazılanları okudum.herkeste aynı problem.kaynananın varlıgı. benım durumum bıraz karıısk lutfen bılgı verın bana. ben 8 aylık evlııym. 9 sene çıktık eşimle. ozamanlar bıle benım annem babam yaşlı onlarla oturmalıyız derdi hep.banada normal bıseymış gııb gelırdı tabı ozamanlar yaşım daha 17 falandı.babası 3,5 sene once vefat ettı. bi tek annesi var bırde kendı yanı gorumce elti kayın falan yok bende.oyle akrabaları eve gıden gelende yok. hayatı sadece annesi. anneysi arası fazla ii degıl. eşimden korkar annesi hep. Eşim onu hep uyarır. bi tek evi var kaynanmın maaşı yok eşinden bısey kalmamış. yanı bız bakıyoruz ona.herşeyı eşimle bız yaptık evı tamırledık eşyalar felan.eşim cok borçlandı.allaha sukur borclar azaldı.eşimin işi iyi bende calıısyorum. kaynanam yemeğimi yapıyor.hafta içi bulaşık yıkatmıyor bana. kahvaltım hep hazır olur sabahları. bı tek haftasonu temızlık yaparım.bazı konularda anlayışlıdır bız rahat edelım dıye işten gelır gelmez hemen odaısna cekılır tvsini izler.bızimle asla oturmaz.terlik giy üşütme yoruldun gel dinlen falan der hep AMMAA velakin bunlar bazen yetmiyor arkadaslar.eşimin durumu bıraz iyi olmuş olsaydı ben kıraya cıkalım derdım ama maalesef tek kaynana dıye kabul ettım.bıde maaşı olmadııg ııcn ayrı evde olsak bıle onada kıra oder gıbı bellı bı para her ay vermemız laızm.bu sefer bizim durumumuz sıkışıcak parasız kalcaz.buseferde parasızlıktan kavga edıcez eşimle.neyse dediğim gibi bunlar yetmiyor.bana yenı gelınken ettiği laflar aklımdan cıkmıyor.oncelerı sesımı cıkartmaıstım içime atmıştım ama sımdı herseye cvp verıyorum tabii sakince.eşime patlıyorum bazı şeylerede bıızim aramız bozuldu eşimle. varlığı batmaya basladı ıstemıyorum o kadını.evinı başına çalsın isterse ev saray olsun umrumda değil.ben sımdı ayrı ev ıstıyorum eşim çok iyi allatan hep benden yana oldu bugune kadar ama annesinede oyle laf ettırmez dengeyı cok ii kurar. bazen çok agır konustuugmda.eşim ev meselesine ok dedi ama sabret bıraz dedi. bu gusel evı bırakıpta bundan daha kotu bı eve gecemem ama dedi.evı bıraz ucuza alıcaz bız 2 odalı olacak ama kendımıızn olcak.10 mılyar içine masraf yapıp oturucaz inş.ama henuz kımsenın haberı yok.benım ailem bıraz destek olucak.bu arada annesının esyaları atıldı hep bız esyaları alıp ayrıldııgmızda o ne yapacak hıç bılmıyorum.bu arada coocugum yok. annesın yaşı 70 .ama kafası bedenı çenesi benden sağlam. kendını cok over mahallede kımse sevmez onu.mimlidir mahallede.çok pişmanım kşke evlenmeden once damadı degılde kaynanayı arastırsaydım.tek kayanna dıye akıl edemedım.herseyımız farklı.yemek yapısımız.bı salata bıle dograyışımız içine neler katılacagı.içtiklerımız herseyımız farklı .çok karısıyo bana hersey onun dedııg gıbı olsun ıstıyo.bi yağ bıdonu açarken bıle ayy ben oyle açmıyodum ama ayy ben oyle dogramıyorum ama deyıp benı sınır etmeye bayılır. lafalrı artık cok batıyor bana .kazık gıbı lafalrı var.nerde ne konuscagını bılmez.eve bı mısafır bıle cagıramıyorum. dangalak dangalak konusur rezıl oluıurm. hep iğneler herkesi.hesapta namaz kılar sohbet hocasıdır ama benım hiç inansım gelmıyo.kendını ovmeye bayılır.herkes onu cok severmış o çok ii bır kaynanaymış.daha 15 gunluk gelınken basladı.millet benı over ayyne ii gelinin var der oda kıskanır fesatlanırmış gıbı mıllette bana dıyo ayy ne ii kaynasın sen der.gelde sınır olma şimdi.oglum evlendıkten sonra cok degıstı.sana silmek zor gelıyo banane sana mana bulurlar bana bulmazlar cok uyuyosun sen. annen cok şey senın bılmemne daha neler neler yazsam sayfalara sıgmaz.istedııgmı alıırm olgum nasıl olsa calısıyo benım.cok dengesız. kendıme ait hıssettmıyorum o evı artık.kıracıymışım gıbı gelıyor.2 goz evım olsun ama nursuz yuzunu gormıyım ayrı olsun kapım ıstıyorum.dayanılcak gııb degıl dedııgm gıbı artı yanlarıda var ama krız gecırıdm gecen aksam eşimin yanında.bız odadan cıkarız hemen tuvalete gıtme bahanesıyle oda cıkar napıyyoz dıye.mutfaga gırerıım hemen gelır nbapıyom dıye.off off işte mesela benım evımde bulunmayan bı esyadan soz edederken sureklı herşeyde işte benım vardı ama atıldı felan der.hep iğneler.eşimle yatak odam bıle bozuldu onun yuuznden.kızlar cok uuzn oldu ama dolmuusm.daha neler demedıkı. duusnun artık.herseye o karar verıyor.nerden ne zaman ne alıncagına sankı para ondan cıkıyor.bende pek bısey demıyorum aramız bozulkmadan açıkalım kavgalı çıkmayalım dıye.kızlar napııym ben yaa sevmıyorum o kadını cok nursuz.dangalaklıkları benı bunalttı.ailem bıle bızde kalamıyo onun çenesi yuuznden.cok çenebaz cok bencil bide.. bıde şu var benım eşim evlatlık.ama bıızm bıldıgımıızi bılmıyo kaynanam.bıde cok tez canlı.dedııgi olana kadar adamın basını yer yaptırır gene.mahallenın delısi anlıcanız kızlar bıseler soyleyın napıyım ben.suan ev almak ııcn duruum var ama ayrı eve cıkarsam huuzurm oluıcak ama onada mıs gıbı ev kalıcak faturalarını pazarlıgını hep parasını ben vermek zorunda kalıcam ama huuzurm olucak.cocouk olmadan cıkmak ıstıryoruım ayrı eve.cunku çocuk olunca karısacak bılıyorum.bazılarınıza gore sanşlııym ben.haklımııym cokmu haksıızm..lutfen yorum yapın arklar.kafam cok karıısk.eşimi cok sevıyorum .Allah kaynanayla oturanlara sabır versin.ne kadar olsa yıne olmuyor… dul kaynanayla oturmakta bı baksa alem