• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evlendiğimize pişman

Ben konu sahibinin sadece bu konusunu biliyorum. Sadece bu konuya bakarak her aksam okey gormedim. Ama acikcasi haftada bir kac gun beni rahatsiz etmezdi. Ama surasi şokemelli, ayni seyi kadinin da yapabildigi bir senaryodan bahsediyorum. Evin butun yukunu kadinin tasidigi senaryodan degil .
Hergün değil zaten sadece cumartesi günü sabah 12 de çıktı akşam geldi bende laf etmedim bu durum benide rahatsız etmedi çünkü hergün olmuyor sesimi çıkarmayıp normal davranmama rağmen böyle demesine bozuldum ben kısıtlayan özgürlüğüne müdahale eden bir yapıda değilim

İlave yapayım adam her akşam okey oynamak istiyor, bu da hiç olmadı yemek ısmarlama, hesapları çekme gibi karşılıklarla kumara başlamak demek, yemek ısmarlama vb ödüller sonradan ortaya para koyup daha büyük oyunlar döndürmeye gidiyor, mesela benim takıldığım nokta adamın kumara meyilli olması.
Yanlış anlaşılma olmasın diye söylemeden geçmiyim eşim kumar oynamıyor ilerdede oynayacagını sanmıyorum yinede büyük konuşmayayım başıma geliyor ama allah korusun

Hergün değil zaten sadece cumartesi günü sabah 12 de çıktı akşam geldi bende laf etmedim bu durum benide rahatsız etmedi çünkü hergün olmuyor sesimi çıkarmayıp normal davranmama rağmen böyle demesine bozuldum ben kısıtlayan özgürlüğüne müdahale eden bir yapıda değilim
Demek ki adamin zihninde evli adam boyle yapmaz. Dolayisiyla sizin onu rahat biraktiginizi gormuyor. Belki bu konuyu onunla acikliga kavusturabilirsiniz?

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Bu modelde koca bende de vardı. Evlendiğimde güne lanet olsun. Ah anam beni sen yaktın derdi. Halbuki severek evlenmiştik. Öylesine acıtırdı ki bu sözler canımı. Zorla gel beni babamdan iste demedim. Babamın karşısında heyecandan titreyen de ben değildim. Ben de ailemi ailemi bırakıp ayrı bir eve çıkmışım, ben de zorlanıyorum, yeni aile, ev vs derken bir de iş bul çalış demeler başladı. O sıra da iş bulamadım. Aradım taradım olmadı. Tabi huu sorunların bir kısmı en son sabrademedim artık. İçime ata ata kalbimden rahatsızlandım ve boşandım. Hayat kısa. Kendi kıymetinizi kendiniz bilin. Bırakın bekar yaşayacak öyle yaşasın.

ara sıra bende derim keşke evlenmeseydim bekarlık sultanlıkmış diye eşim bana defol dese acayip bozulurdum ...belki şaka bel ki de gerçekten bekar zamanlarını özlüyordur ama bu demek değil ki sizi sevmiyor yada gerçekten pişman.. biraz alttan alın hatta siz de ona karşı olarak bende pişmanım falan deyip alaya alın... ha ama eşiniz gercekten pişman ve çok fazla dile getiriyor o zaman "hadi koçum ben seni tutmayım bekar hayatına dön" deyip şutlarsınız

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Hepsinin köküne kibrit suyu

Evlilik sorumluluğu ağır gelmiş.Kusura bakmayın öyle boşanma sebepleri var ki evlenmeye de ehliyet versinler.

silah zoruylami evlenmis evlenmeseymis. Benim esimde ilk evlendigimizde boyle haftasonlari cikardi o arkadaslariyla cikardi ben arkadaslarimla. Cocuk oldu simdide disari yollayamiyorum is disinda. Biraz git diyorum yok gitmiyor. Sizinkide bikar ilerde bellki. Defol git yerine evet ya haklisin bencede bekar olmak vardi ne dersin bu isi bitirelim deseydin tepkisi ne olurdu. Erkekler ne dedigini bilmiyor bazen.

gezmek tozmak dediği de okey oynamak bu kadar mı vizyonsuz olunur...

genç yaşta evlenmişsiniz çocuk yapmışsınız. hiç kendinize vakit ayırmamışsınız birbirinizden keyif almamışsınız. bazı erkekler böyle fırıldaklaşıyor işte nihayetinde.

diğer arkadaşlarının evlenmesini bekleyeceksiniz. bak gör başka kadınlar öyle salıyor mu kocalarını

Back
X