Eşim evlendiğine pişman

1 ay çok kısa bir süre ona bunları dedirtcek ne oldu ki ?
Ortada hiçbirşey.Yok aslında. Herşey gözüne batıyor çok.ilginç bisey. Benim aklımın.ucundan geçmez şarj aleti kablosu sarılı bi şekilde bırakmamıssin
Yada kitaplığı düzenle demiştim duzenlemedin demekki sen beni takmıyorsun diye kavga çıkarmak ve ardından bunları söylemek.pişmanım mutsuzum vs

Düzeni değişmiş yeni ev es sorumluluk vs mutlu.olamıyor.bu hengamede
Yok ya iyide bu evlenmeden once zaten ayri bi evde yasicani esine bakmakla onunla ilgilenmekle hukumlu olucani dusunmemeismi yaa sizede yazik ama ne bu cok sacmaaaa bi sebep bence cnm baska bir probleminiz varmi peki senin gozden kacirdigin ilginimi az biluyor acaba

valla bende alisamamistim evlilige...iki sokak otede olmama ragmen evi ozledim diye hungur hungur aglamistim..-ki esimin ailesi daha uzakta ondan utanmam gerekirdi o an..hahaha

ama 1 ay gercekten cok kisa bir sureymis..umarim sonunuz iyi olur.

Çocuk değilsiniz. .
Evliliğin sorumluluğu kaldıramayacaksa neden evlenmiş. .
Daha 1 ayda bunu derse 10sene sonra ne der ..
Cinsel sorunlar mı var ..
Böyle agrasif mi hep ..
Valla işin zor tatlım. .

Düzeni değişmiş yeni ev es sorumluluk vs mutlu.olamıyor.bu hengamede

Ne beklemiş evlenirken pardon. Tabiki yeni ev yeni sorumluluk olacak evliliğin temeli bunlar zaten.

Hayır bu adamlar evlenene kadar ne hayal ediyolar acaba o kafalarının içinde.

Bence birbirinize uyum süreci biraz sancılı geçecek konu sahibi. Tabiki anlayış çok önemli ama yaşlar da küçük değil ki 28 ne istediğini bilecek bir yaş. Oturun sakince bir konuşun bakalım belki başka bir derdi vardır.

Sorun sizde değil eşinizde. "Evlilik farklıymış, evlilik insana çok sorumluluk yüklüyormuş" şeklinde cümleler söylese tamam, insan anlar. Evliliğe alışmak, rayına oturtmak bir süreç.
Üzülerek söylüyorum evlendiğime pişmanım dememiş, seninle evlendiğime pişmanım demiş.
Başka şeyler var aklımda ama yazmak istemiyorum.
Dik durun, kendinizi ezdirmeyin.

Belli başlı dertlerimiz , kapı önünde ayakkabıların dağınık durması. Şarj aleti kablosu sarılı olmaması .perdenin yarim açık kalması. Kitaplığın onun gözünü yorması. Gardrop ta aradığını bulamıyormuş bide kendi düzeni değilmiş....

O zamn anasina geri donsun niye ayri ev acip evlenmis ki.

Yani elimden geldiğince insaflı yorum yapmak istiyorum ama şu yazdıklarınız da buna pek imkan bırakmıyor. Ne demek kendi düzeni değilmiş ya orası. O böyle konuşurken siz ne tepki veriyorsunuz?

Bir de annesine çok düşkün mü eşiniz? Sık gider gelir mi mesela ailesine?

bunlara bu kadar söyleniyor kendi sana yardımcı olup düzene yardım ediyor mu peki
şarj aleti sarılmamış diye evlendiğine pişman öyle mi
hiç gerçekçi değil küçük bahanelere sarılarak asıl derdini söylemiyor
yakında çıkar karın ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…