Eşim evlendiğine pişman

Süper bir yorum
Tesekkur ediyorum, ben kendimi cok uzdum baslarda, arkadas uzmesin. cicim aylari masaliyla beklentiyi iyice yukseltiyor toplum, filmler vs. Sonra ayni evde tek kalinca o evde neler yasaniyor işte orasi daha farkli olabiliyor...

Cok normal,basta bende hic alisamamistim...

Bunu size açıkça söylemesi cok iyi...

Moralini bozma, evlilik köklü bir degisiklik neye alisamadiysa onu usul.usul çözüp alistiracaksin...alisamayan sende olabilirdin

Tamam işte canim cok benziyor hikayemiz. Ben de yasadigim sehirdeki isimi biraktim, aşik oldugum istanbuldan ayrilip esimin memleketine geldim, hala işsizim, hayatimda degismeyen sey kalmadi ama baba evinin karsisindaki apartmana tasinan adam adaptasyon sureci yasadi. Belki de bizim hayatimizda bircok sey degisecek olmasi bizi 'degisikliklere' hazirladi. Bir de kişilikle huyla da alakali...

Bu sabah kalktık hiçbirşey yok.. normal.bir.güne uyanmışız gibi..öyle mi dersin.

Bu sabah kalktık hiçbirşey yok.. normal.bir.güne uyanmışız gibi..öyle mi dersin.
Sonradan icten ice o da pisman oluyordur, esim aradan zaman gecince itiraf etti mesela, ben ne kadar zor alistim dedi. Sen kendini uzme ki esin bu sureci atlattiginda sen de kendini iyi hissediyor olabil
Kaygidan boyle davraniyor. Birkac seneye kadar adamin gozune bakip aklina neyi taktigini soyler hale geleceksin o zaman da senin hicbir kaygin kalmayacak cunku onu o kadar iyi taniyor olacaksin...

İnşallah canım Allah razi olsun

Dun aksam en son ben mutsuzum derken bu alışma sürecinde mutsuzum seninle alakası yok dedi..
Oyle tabi canim, sen kendini suclama. Adam ayseyle de fatmayla da evlense ayni sureci ve kaygiyi yasayacakti. Kendini ifade etmesi de guzel. Siz bir iki aya kalmaz aşarsiniz bu durumu sen de ev işlerine yemege alisirsin, insan zamanla her işte pratiklesiyor.

alışmak zorundasın de insan kendi ailesinle bile her günün güllük gülistanlık geçirmiyor.

Bence o pişmanlık falan değildir sadece sinirle ve öfkeyle söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum. Bazen insanlar sinirliyken söyledikleri sözlerin nereye gittiğinin farkında olamayabiliyorlar.

Tabii ki de yeni bir hayata adapte olabilmek biraz zaman alabilir. Öyle kolay değil evliliğin oturabilmesi için sabırlı olabilmek ve de herşeyden öyle kolayca vazgeçmemek lazım...

Bu zor zamanların üstesinden gelebileceğinize inanıyorum ve size hayatınız boyunca mutluluklar diliyorum...

rahatsız olduğu şeyleri kendisi düzeltsin o zaman
gardrobun bi yanını ver ona al sen istediğin gibi eşyalarını yerleştir de

sen asıl yanlışı bu kadar kendinden vageçerek yapmışsın
insanlar aç gözlülerdir
hep daha fazlasını isterler
sana işi bırak demiş bırakmışsın
şimdi kitaplığı düzenle dedim takmıyorsun diyor
bak o yaptığın fedakarlık sanki normal bişeymiş gibi görüyor.
işin zor bence inşallah eşin farkına varır senin ne kadar çabaladığının

kişi sahibi zor insan yoktur dangalaklık edip acı sonuçlarına katlanan insan vardır.sen öyle olduğunu sen anlatamasanda elbette çevrenizden biri anlatır.o zaman haline şükretmeyi öğrenir belki.beteri gördükten sonra

Canim benim esimde ayni seyi diyor hemde her kavgada.ilk soylediginde senin gibi dusundum artik alistim ve ciddiye almiyorum cunku sinirden soyluyor ve bazen bende diyorum keske evlenmeseydim pismanim acele oldu diye.Halbuki kocami cok seviyorum o da beni seviyor . Evliligin ilk birkac ayi kritik donem cunku biriyle ayni evi paylasmak zor buna adapte olmak zor. Bende zorlanmistim adapte olamamistim .Esimde ayni sekilde evlilik ne kadar zormus alisamadim falan diyordu. Seni cok iyi anliyorum ama gecici bir donem atlatacaksiniz.Emin ol kavga da sinirden soyleniyor bir de henuz alusamadigindan .geciciiii merak etme

Bugün bu dertler.yüzünden öyle çok ağladım ki. Bide üzerine demezmi pişmanım diye ...
Neden peki o duzenlemiyor herseyi size birakiyor.
(Bizde eski eşimle bunun gibi sorunlar yasamistik. Sonra onun dolap çekmecelerinin sorumlulugu ona geçti. Ikimizde rahat bir nefes aldik.
Boşanma nedenimiz bu değil )

ama neden boyle birsey yapiyorsunuz ki? tamam yemek yapmayi da ogrenin ama isinizi neden biraktiniz?
bence karsisinda guclu bi kadini gorse armudun sapi uzumun copu diye takmaz.
mumkunse is hayatiniza geri donun.
alisma surecinde mutsuzmus madem,birakin mutsuzlugunu bi sure yasasin,bastirmaya duzeltmeye calismayin duygularini..birikir birikir sonra abuk sabuk bi anda patlak verir.
uzulmeyin ilk sene zaten zor evliliklerde..sonra insan bi alisiyor ki..ben esimin ustune atlardim coraplarini ortalikta gordugumde..simdi tencerenin icinden coraplari ciksa gulme krizine girerim heralde kizmanin fayda etmedigini anladim,guluyorum artik

Devamlı dibdibe durmayın bir süre. Mesela farklı odalarda takılın. Sıkmayın birbirinizi. Özgürlük alanı tanıyın. Mesela o maç izlerken diğer odada kitap okuyun atıyorum. Yani aslında ilişkinizde bir şey değişmediğini sadece aynı evde yaşadığınızı anlatın. Anlayacaktır. (sadece konuyu okudum yorumlara bakmadan ahkam kestim)

Anasının evini özlemiş her şey ayağına gelsin istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…