Eşim evlendikten sonra 90 derece değişti !!

ahaha evlendiğimizin ya ikinci ayı ya üçüncü ayıydı romantizm? demiştim romatizma çocuğa engel değil demişti o gün dedim ben bi sorun var diye ama işte :))))))

Bu erkeklere evlenince noluyor merak ediyorum gerçekten beyinlerinde bi çip var da o mu devreye giriyor evlendin kapat tüm formları gibisinden...

o zaman gelirmi dersiniz......

bunları okudukça evlilikten korkar oldum. Rabbim herkese hayırlı eşler nasip etsin. mutlu olmak için evleniyoruz ama mutsuzluğu dibine kadar yaşatıyorlar. inş. düzelir herşey yoluna girer

Çok özür diliyorum modlardan konu dışı olacak ama bu çocuk baskısı hemen mi oluyor yaaa Erkekler de birbirlerine aynı kadınlar gibi hehe daha çocuk yok mu lan, yoksa kızır mısın diye alay mı ediyorlar, baskı mı kuruyorlar yeni evli adama ( Eee adamda geliyor kkarısına baskı yapıyor.

Uff bu çocuk fikrinden dolayı evliliği hep erteliyorum, ben çcuk hiçbir sürette istemiyorum. Çocuk istemeyen kadınlar konusunda hep yazmışımdır, Anne olmak gibi bir içgüdü bende yok ve acaip ürküyorum şu çocuk meselesinden. En son tamam 2 sene yapmayız diyen bir adam bulmuştum

Kısaca ve kabaca anlatmak gerekirse,erkeklerde romantizm diye bir olgu yok.
Onlara göre romantizm = görev
Erkek kızı istiyor-kız romantizm istiyor-erkek mecburen romantikmiş gibi davranıyor

Mesela çoğu ilişkide,kız sitem etmese erkeğin mesaj atacağı veya arayacağı yoktur.
Ararlar ama daha nadir.Veya kıskanç olan daha sık arar,ne yapıyor diye.

İşte evlenince ne oluyor ?
Artık kız benim,romantizme gerek yok !

Belki biraz gidici görünmekte,yani elden kaçabilir havası vermekte fayda var:)

aslında erkekler değişmiyolar.evlendikten sonraki halleri asıl kişilikleri.sorun evlenmeden önce oscarlık performans sergilemeleri.yada eşimin deyimiyle..''onların hepsi ekran koruyucusuydu, bu halim gerçek''

Nişanlıyken askılı ile görüp dibi düşen adamlar evlenince giydiğimiz seksi gecelikler icin üşütürsün deyip annesinin ördüğü kazağı veriyorlar

Biz niye değişmiyoruz.keşke bende umursamaz olsam onun gibi.ama olamıyorum.çok duygusalım.tartıştıkmı kolum kanadım kırılıveriyo hemen.

Biz niye değişmiyoruz.keşke bende umursamaz olsam onun gibi.ama olamıyorum.çok duygusalım.tartıştıkmı kolum kanadım kırılıveriyo hemen.

ben de değiştim, değişmez miyim :) bir ses ettim, iki ses ettim, baktım olmuyor eeaahh başlarım böyle evliliğe dedim daha ne diyim :)

Bence bu yorum erkeklerin bu halini çok iyi özetliyor.

Son düzenleme:
aslında erkekler değişmiyolar.evlendikten sonraki halleri asıl kişilikleri.sorun evlenmeden önce oscarlık performans sergilemeleri.yada eşimin deyimiyle..''onların hepsi ekran koruyucusuydu, bu halim gerçek''

ne kötü yaaa.bizde suç ama biz kandık onlara.hele ben nası inandım.hep öle sevecek sandım.çok erken bitti...

özür dilerim gülmekten karnım ağrıdı offfff romatizma çocuğa engel deyil

Nişanlıyken askılı ile görüp dibi düşen adamlar evlenince giydiğimiz seksi gecelikler icin üşütürsün deyip annesinin ördüğü kazağı veriyorlar

Bunu M. Ar'a bile söylemişler :)
Söyleyen de A.Ö.
Müjde'nin Müjde olduğu yıllarda beraberdiler bir de düşün.
Daha yeni bir röportajda okudum.

tatlım bizde degişiyoruz ama onlar kadar dğil
düşünsene kocamı.. evlenmeden önce bu halini bilsem evlenirmiydim???
adam kendinin ne mal oldugunu biliyo yani
bizim onlar gibi saklayacak bişeyimiz yok..

ahahaha aklıma sevgilim geldi . benim sevgilim odundur artık benide odun yaptı geçen gün evlilikten konu açıldı bana diyo ki hayatım biz evlendiğimizde hiç değiştin diye şikayet etmezsin diyor şimdide odunum o zamanda odun olurum diyor şaşırmazsın diyor

ondan sonrada diyor ki bak mesela yeni evlilere hayal kırıklığına uğruyorlar zamanında ölüp biten adamlar evlenince odun olunca yadırgıyorlar diyor ben şimdi de odun olduğum için sen yadırgamazsın hayatım diyor

Bunu M. Ar'a bile söylemişler :)
Söyleyen de A.Ö.
Müjde'nin Müjde olduğu yıllarda beraberdiler bir de düşün.
Daha yeni bir röportajda okudum.

Eski eşime annesi bi tane yelek hırka karışımı bişi örmüştü de onu vermişti sırtıma üsürsün diye ayağıma da pufidik terlikleri getirmişti müjde ara bile yapıldıysa ohooo diyorum

o her erkek için geçerli değil bence anne ve babam 26 yıllık evlilier hala babam annemi askılıyla görse dibi düşer vaziyette düşünün yaniii

Adama mum ışığında yemek hazırlarsın, kapıdan girince elektirikler mi kesik der, dans etmek istersin hayırdır inşallah bişi mi yaptım der, dışarıda yemek istersin amma da masraflısın der, gecelik giyersin perdeler açık mı gören var mı diye pencerelere bakar.. yahu baksana bi şuraya biri var di mi :)

Romantik erkek yoktur, roman yazılacak erkekler vardır. En romantiği imzayı atınca hödüğe dönüyor (genelledim evet)

hahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…